Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Melusine
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/LOGOmali.jpg)
350 Posts
Member since 17/05/2017 |
Posted - 22/10/2021 : 08:15:08
|
NASLOV KOJIM JE DC ZAPOČEO BIBLIOTEKU „ZEMLJA JEDAN“, SJAJNOG AUTORA DŽ. MAJKLA STRAŽINSKOG! ČAROBNA KNJIGA VAM DONOSI IZDANJE KOJE OBUHVATA SVA TRI TOMA OVE IZVANREDNE PRIČE O POREKLU ČOVEKA OD ČELIKA!
„SUPERMEN: ZEMLJA JEDAN“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 2.000 dinara!
![](https://i.imgur.com/Z2dKdck.jpg)
Format 15,8 x 24 cm Povez Tvrd Broj strana 390 Štampa Kolor Junak Supermen
PRELISTAJTE OVO IZDANJE: https://carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/_]Supermen%20Zemlja%20Jedan%20prelistavanje.pdf
Čuveni scenarista Dž. Majkl Stražinski, u saradnji sa Šejnom Dejvisom i Ardijanom Sjafom, pripoveda sasvim drugačiju, savremenu priču o poslednjem sinu Kriptona i njegovoj borbi za spas čovečanstva, priču o izdaji i žrtvovanju u ime istine i pravde, i otkriva nam da čak i jednom Kriptoncu srce može biti slomljeno.
ČOVEK OD ČELIKA ZA NOVU GENERACIJU!
VI SAMO MISLITE DA ZNATE NJEGOVU PRIČU...
Klark Kent je drugačiji od drugih. Ume da leti. Vidi kroz zidove. Spaljuje predmete pogledom. On je bog među smrtnicima. Međutim, muče ga samoća i besciljnost. Poput većine dvadesetogodišnjaka, on ne zna šta želi od života. Može da odabere doslovce bilo šta: sport, nauku, finansije ili medije. Samo nebo je granica... bude li sakrivao od sveta svoje moći i svoj pravi identitet. Ali kada nebo potamni od brodova sa dalekih svetova, što će ugroziti sve na Zemlji, Klark mora da donese najvažniju odluku u svom životu: da li će se otkriti svetu i time žrtvovati priliku da vodi normalan život... ili će pustiti da svi oko njega stradaju?
„Pričom ’Supermen: Zemlja jedan’ Stražinski je još jednom uspeo u onome u čemu je najbolji – iznova je definisao kultni lik, i to na savršeno pristupačan, svež i – što je najvažnije – humanističan način.“ – Dejvid Gojer
„SUPERMEN: ZEMLJA JEDAN“ na Letećem je startu u okviru SAJMA ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 2.000 dinara, od ponedeljka, 25. oktobra, do nedelje 31. oktobra 2021. Posle SAJMA ČAROBNE KNJIGE, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.
|
|
going going
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
nikia
Junior Member
![](avatars/360.JPG)
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3326 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
nikia
Junior Member
![](avatars/360.JPG)
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8997 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 29/10/2021 : 01:50:30
|
Obično ne komentarišem u startu, ako me nešto ne interesuje, ali s obzirom da i reklama kaže "Supermen za novu generaciju. ... svež za novu publiku.", mogu mirne duše da kažem - preskačem. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Kerempir
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1618 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
udarnik007
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nick.jpg)
Croatia
1143 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 02/01/2022 : 08:13:35
|
Dakle, upravo procitao. Narucio sam ovaj strip usprkos poraznim komentarima i moram reči da nisam požalio. Meni je ovo i više nego dobro. Naravno, pišem to kao laik, što se Supermana tice procitao sam samo ono što je kod nas izašlo a to je stvarno malo. Što se Zemlje 1 tice, Superman mi je daleko ispred WW i mrvicu lošiji od Batmana. Od mene preporuka. |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 03/01/2022 : 12:40:02
|
quote: Originally posted by udarnik007
Dakle, upravo procitao. Narucio sam ovaj strip usprkos poraznim komentarima i moram reči da nisam požalio. Meni je ovo i više nego dobro. Naravno, pišem to kao laik, što se Supermana tice procitao sam samo ono što je kod nas izašlo a to je stvarno malo. Što se Zemlje 1 tice, Superman mi je daleko ispred WW i mrvicu lošiji od Batmana. Od mene preporuka.
Hmmm...dakle ovo bi moglo biti i za mene, fala na osvrtu i usporedbi. Meni je cijeli Bataman Z1 odličan, sve 3 epizode. Dok je većina naglasila da je treća epizoda loša. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
Kerempir
Senior Member
1618 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3326 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
udarnik007
Senior Member
![](AvatarUpload/nick.jpg)
Croatia
1143 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 03/01/2022 : 14:43:35
|
DiSkAcH, Ja sam u Supermanu doista uživao, tim više što su mi očekivanja bila minimalna. Rijetko mi se potrefi da strip s tim brojem stranica pročitam u dahu, Supermana jesam. Poslije njega mi je ostalo još snage i volje pa sam satro i Spidermana Životna priča od istog izdavača koji je isto vrh! |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|