forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Velike Bonelli priče
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/04/2022 : 16:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Iz naslova edicije ("Zagor, velike Bonelli priče") poprilično je jasno da tu neće biti Texa, Mister Noa, Magičnog, Martina, Marka, itd.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/04/2022 : 16:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Iz naslova edicije ("Zagor, velike Bonelli priče") poprilično je jasno da tu neće biti Texa, Mister Noa, Magičnog, Martina, Marka, itd.

Onda če biti obični "klasik" a to več postoji. Ako budu samo nekakve "odabrane priče o Zagoru" onda je bez veze. Neka se drže redosljeda kako to ide u Italiji (2 Zagora, Tex, Mister No,...) a ne da se radi nešto po svome. Ili tako kako u Italiji ili bolje ništa, tko če preživjeti još jedno izdanje Zagora, više ni ne pratim šta sve izlazi od Zagora, ono uspjet če mi zagaditi Zagora ako ga bude previše, ionako su polovina njih reprinti. Neka stvarno naprave ediciju "Velike Bonelli Priče" od svih Bonelli junaka, svakoga po malo, ono najbolje od Bonelija, nekakav "Greatest Hits"
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/04/2022 : 16:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Mda... Ni u Zlatnom klasiku nema... zlata(?!) kako bi možda netko očekivao po naslovu....
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2022 : 16:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Možda ideja da iskoristi naziv i ubacuje novije zagorove epizode koje bi na objavljivanje u klasiku čekale desetljeće😀

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/04/2022 : 17:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ko Kinezi..
Idu prvo dva Zagora, pa Tex, pa pilot.. pa tako sareno dalje..
Sta tu nije jasno?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2022 : 17:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zagor u naslovu edicije🙂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/04/2022 : 17:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Pa Zagor piše, jer počinju sa Zagorom, nakon dva zagora če pisati Tex Velike Bonelli priče, pa Mister No Velike Bonelli priče,...u biti bi se edicija trebala zvati samo VELIKE BONELLI PRIČE i tačka!

Ili tako ili nikako! Nije valjda Bernard toliko glup da če i u tu ediciju opet po stoti put trpati "Zagor Priča" i slične epizode jer mu to narod neče oprostiti. Polako ponestaje ovaca za šišanje, ne treba se kupiti baš sve, papir postaje sve skuplji pa bez veze ga trošiti na jedno te iste priče ma koliko kultne one bile.
Neka se drži originala kako to rade Italijani i tačka, bez nekakvih Zagorovih "Velikih priča" Ovo je prilika da se oživi Lms i ZS princip, svakoga po malo pa se može imati lijepa kolekcija na kraju. Samo Zagor če biti bez veze!!!! Ono milijun Zagorovih izdanja a ne može pokrenuti Pilota od početka a mogao je raditi PSDZ, Belu i Bronko i kojekakve gluposti a Pilot mu se kao ne isplati

Edited by - 1Euro on 13/04/2022 17:29:21
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2022 : 17:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Najnovije vijesti od Bernarda...
Ide sve kao i kod talijana.
Onaj Zagor u naslovu je greška u nacionalnoj biblioteci.
Cijenu još nije odredio.
Možda izađe za dvadesetak dana.?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12488 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/04/2022 : 17:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Cijenu još nije odredio.

fala kurcu!

Sada ostaje nadati se, da če Italijani stavljati stvarno best of the best zanimljive priče i da če to trajati dugi niz godina, a ne samo 10 brojeva.
Znači nadajmo se zanimljivim pričama i dugovječnosti, pa če mi ovo biti najdraža kolekcija!!!
A eto i prilike za mlade čitače, da upoznaju svijet stripova!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/04/2022 : 20:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cijenu još nije odredio.

Obično ne griješe u NSK. Barem ne stručni kadar.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2022 : 20:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ako oni nisu pogrijesili onda je mene Bernard laga a ja vas.
Sta misliš da je vjerovatnije?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/04/2022 : 20:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
A možda su u NSK naprimali stranačkog, a ne stručnog kadra, a zna se kako rade i jedni i drugi.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 13/04/2022 : 20:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Hajde mozda i ne bude losa edicija ako se budu drzali i ostalih junaka, iako je po mom misljenju previse reprinta Zagora za nase trziste, pa makar to bilo u ediciju koja nije uskljucivo za njega namijenjena.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/04/2022 : 21:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Te kao "best of" izlaze u cizmi jer je izasla prica sa Zagorom i Texom u duetu u prici sa Komancima, a sve da se podsjeti talijanska publika na price sa Sivim vukom. Mi nismo toliko senilni, mozemo pogledati izdanja SD/Ludens izdanja gdjegod su vec izasle te price i podsjetiti se. Te price moze izbaciti slobodno kad u extri izadje, pa mogu ljudi birati hoce li birati tu pricu u dvije-tri sveske kronoloski i u kontinuitetu ili na komad kao best bonelli storiju.
Pilota ne treba c/b moze kolor kako u cizmi ide. Ako sam propustio Libellus necu Ludens sto se tice Jerry Drakea. A njegova storija sa "letecim tigrovima" bi se dobro poklopila kao background za Mnoovu proslost, tko bi je docekao u redovnoj.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7821 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/04/2022 : 21:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Umjesto da se krene s nečim novim, pa makar to bile i najaktualnije epizode Zagora, ovi opet tuku po reprintima.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/04/2022 : 21:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Umjesto da se krene s nečim novim, pa makar to bile i najaktualnije epizode Zagora, ovi opet tuku po reprintima.

e sad, a bas je dobro imati dobre boneli epizode u lepom izdanju. na ovom teksu se na primer uhvatila rdja, jaca je od boje stampe
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/04/2022 : 21:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by Curunir

Prva dva broja idu besplatno.

I ja sam tako cuo stime sto dodje i kusur

Čini se da ipak idu prigodno samo boje za jaja
Jaki dobiva godišnju zalihu za promociju ovog izdanja.
Formalno je čistunac koji priznaje samo c/b, a zapravo sve pršti od obojenih jaja.
Ne pitajte kako znam.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/04/2022 : 23:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ferri

quote:

Prva dva broja idu besplatno.

I ja sam tako cuo stime sto dodje i kusur

Čini se da ipak idu prigodno samo boje za jaja
Jaki dobiva godišnju zalihu za promociju ovog izdanja.
Formalno je čistunac koji priznaje samo c/b, a zapravo sve pršti od obojenih jaja.
Ne pitajte kako znam.

Kad vec stripove opisujemo ili c/b ili u koloru sa jajima, bolja su ofarbana nego "au naturel".
Cilj ovih izdanja je da nam podilaze i igraju na vec probrano dokazanu kartu, da kupujemo sve sto se nudi. Bar neki.
Kad smo kod jaja, oni to nama fino pakiraju s ledja i prodaju muda pod bubrege. 😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 14/04/2022 : 08:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
quote:

U italiji se cijena mijenja zavisno o broju stranica:
1.290 str.=8.90 e
2.374 str.=9.90 e
3.336 str.=8.90 e
4.352 str.=9.90 e
U nas Ludens odavno ne mijenja cijenu na klasicima nego stavi istu za sve.Meni se čini da je Bernard jedanput objašnjava da sama promijena cijene nosi puno administracije tj.nije to samo staviti cijenu na korice i gotovo.Nadam se da će nam se Ludens smilovati i staviti 49 kn ili 55 koji je onako dobar broj
A bilo bi super kad bi prvi broj izašao za Comicator,da bude sve u znaku Zagora

S obzirom na trenutačno divljanje cijena mislim da će prije bit 69kn, uzajamno zadovoljstvo nije garantirano

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/04/2022 : 08:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Neće priko 60,nadam se

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/04/2022 : 10:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Pa da je i 60,... kod Libellusa bi bilo takvo izdanje sigurno 200 kuna..
Na bljestavilu i HC perverziji...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/04/2022 : 10:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shalilo6

quote:

1.290 str.=8.90 e
2.374 str.=9.90 e
3.336 str.=8.90 e
4.352 str.=9.90 e
U nas Ludens odavno ne mijenja cijenu na klasicima nego stavi istu za sve.Meni se čini da je Bernard jedanput objašnjava da sama promijena cijene nosi puno administracije tj.nije to samo staviti cijenu na korice i gotovo.Nadam se da će nam se Ludens smilovati i staviti 49 kn ili 55 koji je onako dobar broj

S obzirom na trenutačno divljanje cijena mislim da će prije bit 69kn, uzajamno zadovoljstvo nije garantirano

Ako je 69, uzajamno je zadovoljstvo uvijek zajamčeno

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/04/2022 : 11:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by shalilo6

quote:

1.290 str.=8.90 e
2.374 str.=9.90 e
3.336 str.=8.90 e
4.352 str.=9.90 e

Ako je 69, uzajamno je zadovoljstvo uvijek zajamčeno

To govori strucnjak vidim..
Komplimenti..

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/04/2022 : 22:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Pa da je i 60,... kod Libellusa bi bilo takvo izdanje sigurno 200 kuna..
Na bljestavilu i HC perverziji...

Bojim se daleko više od 200 kn da bi bilo...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/04/2022 : 00:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Radujte se narodi...
49 kuna👍

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000