forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford u izdanju Libellusa.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 43

Dalen
Senior Member

Croatia
2273 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 02/07/2022 : 13:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Sorry stari, ali nakon Sandre i (zaboravio sam ime supruga joj) iz Palacha, u Rijeci ne postoji niti jedna prava, normalna strip knjižara. Ja sam kad su prestali sa radom prebacio se kod Zlatka u Babilon i mogu reći za njega samo sve najbolje.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5135 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 02/07/2022 : 14:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Evo i mojih primjeraka... što reći? TOP TOP TOP
Želim Libellusu da s AF zaokruži barem dio velike cjeline do broja 500 ili čak do br. 600 (koji sam nabavio iz ITA)

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27175 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/07/2022 : 14:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat
Pa prije bih rekao da je ovdje riječ o nepouzdanim izdavačima....
Ovi iz knjižare su ih fino kontaktirali,naručili određeni broj komada, a ovi sad ne odgovaraju na mailove ljudima i ne šalju dogovoreno....

Pa kakve veze ima ko je kriv?Izdavač ili knjižare kad ti nemaš svoj primjerak..
Ako hoćeš kupovat LL onda ideš kod njih ili u neku striparnicu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/07/2022 : 15:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Ovi iz knjižare su ih fino kontaktirali,naručili određeni broj komada, a ovi sad ne odgovaraju na mailove ljudima i ne šalju dogovoreno....

Jesi siguran da ovi iz knjižare možda ne govore istinu ili su se javili nakon onog dana kad je objavljeno da ih u Libellusu više nema.
Oćeš komplet? Promo cijena.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1132 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 02/07/2022 : 16:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Nakon više od pola godine najavljivanja i preporuke da se rezervira svoj primjerak, nađe se netko kome je netko drugi kriv zato što nije nabavio to što hoće.
Nije ni za drugo neg' da sad cvili.
Mada mi se čini da se u dosta striparnica i knjižara koje su rezervirale svoje primjerke može naći komplet.
Umjesto plakanja tu na forumu kontaktirajte striparnice i knjižare koje to jesu a ne neke "prčvarnice" koje love u mutnom.

Naravno i dalje slušajte ekipu tu na forumu koja već isto tako mjesecima proriče neslavan kraj ovog izdanja.

Svašta.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2906 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 02/07/2022 : 16:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Dobro su ovo odradili, nije svjetski top topova, najspektakularnije izdanje ikad (kako nam je hype u desetercu mjesecima pjevao) ali je jako, jako fino. Čestitke Libellusu.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/07/2022 : 18:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ok, da otpocnemo...

Trebao sam prespavati noc nakon sto mi je ovo LL izdanje dopalo saka, ali ispalo je malo duze jer me je moderedarstvo skartalo dva dana, pa cak i dan duze drzalo u suzanjstvu, a to ce mi se nadam se pribrojiti u minus slijedece kazne koju zaradim na bastionu i prvoj crti obrane Alan Forda. Jednom me je skartalo zbog Vjesnika, sad zbog Libellusa. Fino ce mi to stajati u zivotopisu, jer sigurno cu to staviti u CV, ko jebe one diplome, tecajeve, skole i experince... to je nista u usporedbi s ovim. Kao kad je Dotur Luigi stavljao diplomu (u Malom Mistu), od balota pored diplome s medicine iz Padove, i kazao kako mu je ova od balota masu draza i vaznija!
To je tako AlanFordovski!

Dakle, ovo izdanje pocinje od besprijekornih korica koje nam donose po jednu vinjetu od epizoda unutar istih. Besprijekorno skladno slozene su boje koje uzivo jos atraktivnije izgledaju i funkcioniraju nego na fotkama.
Crvena sa bijelom kavom tvori pravi vizualni sklad. Retro, vintage logo s pseudoniumima umjetnika tvoraca ovog vjecnog serijala na prvoj korici s logom nakladnika u dnu odlicno je izveden.

Prebacujem se odmah na zadnjicu, (jer o hrbatu treba ozbiljno popricati).

Dakle, zadnja korica nam donosi par osnovnih podataka stripa kojeg ste pazarili, ali sumnjam da itko postoji u svijetu stripa i kolekcionarstva a da ne zna za te podatke... uglavnom, nesto tu mora pisati u to sto pise u redu je. Pobrojene su epizode, redni broj knjige u kvadraticu, cijena, logo nakladnika i po jedna 'masovka' iz epizode izmedu korica tvore lijepu pozadinsku koricu.

Hrbat, ah taj hrbat...

Cca 45 % nastavka slike s naslovnice tvori donji dio hrpta. VELIKA GRESKA! Nezgrapno je. Nije lijepo. Nije dobro!!! Lose je!!!!

A koliko su samo gazde Libellusa upozoravani na to. Zamoljavani. No oni su tvrdi, slijede tvrdu politiku i nemaju obicaj biti prijemcivi s strip entuzijastima, 'amaterima'.

Nisu nas uvazili. Poslusali.

Stavili su taj nesretni nastavak maslovnice i unistili onaj prvi dodir/touch/efekt kupca, konzumenta, kolekcionara koji hrbat tvori jer ce on uostalom biti za vjecnost na policama. I prvi pred ocima.

Tu gdje je taj nepotrebni dio prednje slike, trebao je biti orignalni veliki logo Forda! Onaj s kartonaca. Ili, kao kod Taljanskog Mondadorija veci lik iz plejade likova serijala. Ovako imamo izvrstan gornji dio koji logicki pocinje s Alan Fordom u krugu i navedenim epizodama te donji poprulicno los dio koji ce u kontinuitetu knjiga, (kad ih bude 150-250), ciniti cuspajz losih nepovezanuh segmenata naslovnica.

Moj topli savjet je neponavljanje likova same grupe TNT, kroz druge nadolazece knjige, vec stavljanje svih mogucih likova serijala, (Superhik, postari, Tromb, Stampel, Violet, Nosonja, Margot, Skviki...pobogu ima ih za 500 knjiga)

Nesto kao vec isprobani koncept LL Agencije Alfa, (iako i tamo ima ponavljanja). To bi bilo sjajno. Ostaje da se vidi i ceka dok se ne istrose likovi grupe TNT i ljudski i zivotinjski.

Unutrasnjost korica-jako lijepa. Pobrojene pizode, logo, boje, slike... sve 5!

Slijedi pocetna stranica s impresiumom. Takoder sve 5! Uredno, pregledno, lijepo.

Zatim imamo kolornu Copertinu vrhunski izradenu, kakva je bila nekad kod Vjesnika, (izuzmemo li plavu Vjesnikovu za prvi broj jer je kod prekomorskuh susjeda bila zlatna). Takva je i iza na stranici poslije naslovnice, manja u boji, s podacima o crtacu i scenaristi. Ja bi volio da je uz tocnu godinu izdanja navedeno i puno ime i prezime obojice tvoraca serijala ne samo pseudonium. Kao i to da je Roberto Raviola radio olovku i tus tih prvih epizoda, ne da samo pise; crtez. To mi malcice smeta. Nadam se kad dodu ostali tuseri pisati ce; olovka Magnus, tus; Romanini, *od 16-e epizode.

Zatim imamo jos jednu predstranicu koja prethodi epizodi. Ukusno takoder odradenu meni nalik zidu Pink Floyda s albuma the Wall, zgodno i lijepo za vidjeti. To se ponavlja i u drugim knjigama. Nice!

E sad ono vazno!

Stvorila se odmah histerija oko 'prozirnosti' papira na kojem su epizode tiskane...
Ne da su vrhunski otisnute sa svim detaljima vec je upravo razlog izvanredne prezentacije majstorstva Signore Magnusa u crtezu, njegova crna, koja je bas crna uzrok tome sto se na postavljen izvor svijetla moze nazirati ono s druge stranice. Ne budi lijen, procheckirao sam sve LL knjige, Nathana, Dylana, Magica,Damiana, Dampyra, strica Martina... u efekt je isti.
A samo zato sto je Magnus toliko 'jaci' crtac od svih ostalih crtaca likova koje Libellus objavljuje, i sto njegova masna crna boja, njegova nevjerovatna igra svijetla i sjene mora izazvati providnost stranice ako je bas zelite pronaci onda cete je i naci. Jer je njegov original dvije vinjete po tabli, tek ponekad pokoja viska ili vrlo rijetko tek jedna slika po stranici.
Njegova groteska, njegovo karakteriziranje likova u toj prepoznatljivoj i jedinstvenoj crnoj cini ga iznimnim. (Mozda mu samo Danijel Zezelj donekle parira), pa ako zelite prislanjati stranice knjige prema suncu, tad cete i vidjeti obrise onog sto je nacrtani iza.

I nevjerovatno Soltansko crno vino kojim se lijeci cir ako postavite prema suncu, progledat ce te kroz njega...

Stara narodna kaze; rdavom kurcu i dlaka smeta, a nepotrebna, zamalo pokrenuta histerija oko papira potpuno je nevazna, irelevantna. Papir je gospodo isti kao kod svih ostalih LL c/b izdanja.

A ne budi lijen, ove uznicke dane zbog 'spama' potratio sam na provjeravanje svih c/b stripova. Fibre, Strio Agenta, Bookglobea, Ludensa, Vjesnika i inih, kao i onih objavljenih van granica RH, te onih iz Juge i svaki je efekt isti. Starih i novih. Kioska i albumskih izdanja. Prozire se. Ako hocete da se prozire, prozirat ce vam se...

Papir je snijezno bijeli, ako mene pitate tocno pogoden za jake kontraste Magnusovog rada. Doduse kad sam stavljao originalbe table uz stranice knjiga, priznajem da je zuckastiji hamer na kojem je Maestro crtao isto tako dobra opcija. To je zaista individualno. Mogli su tiskati i snijezno bijelo i pomalo zuckasto da zadovolje sve ukuse.

Ono sto je menu 'highlights' izdanja su bas gabariti knjige. 'Justo' kao orididi table. U milimetar. Bas kako je Maestro crtao sad imate priliku drzati ispred sebe. I imate sto vidjeti...

Tiraz je mogao biti jaci, bar 1000 za prvih tridesetak knjiga, bar za prvih 25. Ali sto se mene tice dobro je i ovako.

Cijena. Tja, cijena u danasnje vrijeme od 650 kuna za cetiri trobrojne knjuge, u ovakvoj opremi, ovako profi odradena, je; prava sitnica!

Prijevod je Brixyev. Naravno, koji bi bio???
Ovdje mi je posebno drago sto se Alan Ford vratio u domovinu, jer na vise nacina zahvaljujuci Vjesniku on je i nas. Laskat cemo to sebi, da je nas koliko i Taljanski. Pa sama cinjenica da je od Vardara pa do Triglava ekipa govorila Hrvatski na racun fora/baza iz Alan Forda vec je predmet socijalnog i inog izucavanja. Pravi fenomen. U moru izdanja, tada, iz Novog Sada i Gornjeg Milanovca...
Ja mu s velikim zadovoljstvom zelim ponovnu dobrodoslicu kuci!

Na kraju izdanja imamo pogovor ili ti par redaka o nekim stvarcicama vezanim za ovaj legendarni strip gospode Dade i Dade. Koji je mogao tu biti, ali i nije morao. Meni ne smeta.

Bilo mi je poseban gust nekidan u Kolumbo striparnici gledati cetiri kasuna LL Fordova... bas ludilo od prizora. (Btw dosta je ljudi kupilo po dva kompleta, bogme pravi potez jer sam dojma da ce ovo vec za samo 7 dana vrihediti pedesetak posto vise, a u buducnosti, ohohoo vise)

Sve skupa, unatoc hrbatu koji mi 'bode oci' i nikako nije smio biti takav u donjem svom dijelu, ovo je najbolje Libellus izdanje. Ovo je triput bolje nego sva ona Talijanska za kojima sam slinio kad bi ih vidio na cizmi. Na Mondadori je nalik ovo Slovensko izdanje koje mi se jako svida ali 5 kopalja je iza Libellusa.
Dakle, definitivno ovo je nabolje i najljepse izdanje Alan Forda ikad!
Ovo nije samo kandidat za izdanje godine u Hrvatskoj, ovo je kandidat za izdanje desetljeca! Upravo ono sto je svaki Alanfordovac sanjao...

Ovo je u stvari gospodo, izdanje za pustit malo u mudante sprida i straga!

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 02/07/2022 20:29:15
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
805 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 02/07/2022 : 19:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ok, spamere smo rešili. Idemo dalje, ima li dobrovoljaca?
Sledeći put idemo po redovnim kaznama.

Samo iduci put kad rešiš spamere na 48h onda ih otključaj nakon 48h, a ne nakon 65
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/07/2022 : 19:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Ok, da otpocnemo...

Ti baš voliš Alana Forda

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/07/2022 : 19:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

quote:

Samo iduci put kad rešiš spamere na 48h onda ih otključaj nakon 48h, a ne nakon 65

Kad par puta odradiš misec ili više robije nećeš se opterećivat s jednin danon.
Šta se izdanja tiče, ja ka mrzitelj moran priznat da je izdanje odlično.
Ono s prozirućin papiron nema veze. Papir je dobar(Ja bi volija da je malo šporkiji).
Da neman prvih 75 HC klasika, vjerovatno bi pazarija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
805 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 02/07/2022 : 19:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
@ivanl jesi li ih iščitao dok si gulio kaznu ili je to tek na redu?
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
805 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 02/07/2022 : 19:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Ok, da otpocnemo...

Ti baš voliš Alana Forda

Čovik je jedan od rijetkih pravih fanova Alan Forda na ovom topicu i s te strane kapa do poda.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 02/07/2022 : 19:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Jesi siguran da ovi iz knjižare možda ne govore istinu ili su se javili nakon onog dana kad je objavljeno da ih u Libellusu više nema.
Oćeš komplet? Promo cijena.

Siguran sam....Znam ljude godinama i ozbiljni su ljudi. Školska knjiga i Hoću knjigu.... Na vrijeme im je poslana narudžba i nema ni stripova ni odgovora na mail. Prije će biti da su imali više rezervacija nego što su očekivali pa su onda odlučili izignorirat knjižare koje su im na vrijeme poslale narudžbu....
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 02/07/2022 : 20:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Nakon više od pola godine najavljivanja i preporuke da se rezervira svoj primjerak, nađe se netko kome je netko drugi kriv zato što nije nabavio to što hoće.
Nije ni za drugo neg' da sad cvili.
Mada mi se čini da se u dosta striparnica i knjižara koje su rezervirale svoje primjerke može naći komplet.
Umjesto plakanja tu na forumu kontaktirajte striparnice i knjižare koje to jesu a ne neke "prčvarnice" koje love u mutnom.

Naravno i dalje slušajte ekipu tu na forumu koja već isto tako mjesecima proriče neslavan kraj ovog izdanja.

Svašta.

Zašto da rezerviram nešto što me uopće ne zanima ????? Imam prvih 200 brojeva od Strip Sgenta koji su mi sasvim dovoljni. Ovdje govorim da su kompletno zadnje dvije ture naručene i ostao sam bez nekih drugih primjeraka. Ako si ozbiljan izdavač onda ne napraviš ovo što si napravio....da otkidaš od knjižara sa kojima surađuješ godinama da bi namirio dodatnu potražnju...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 02/07/2022 : 20:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Sorry stari, ali nakon Sandre i (zaboravio sam ime supruga joj) iz Palacha, u Rijeci ne postoji niti jedna prava, normalna strip knjižara. Ja sam kad su prestali sa radom prebacio se kod Zlatka u Babilon i mogu reći za njega samo sve najbolje.

I sad još da objasniš kakve veze ima rad Striparnice Palach sa knjižarama u Rijeci poput Hoću knjigu ili Školske knjige koji su do sada dobijali svaku turu redovno...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/07/2022 : 20:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ok, da otpocnemo...

Ti baš voliš Alana Forda

Ma cini ti se...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/07/2022 : 20:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ok, da otpocnemo...

Ti baš voliš Alana Forda

Ma cini ti se...

Da si pravi fan ima bi vjesnikovo izdanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/07/2022 : 20:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ivanl jesi li ih iščitao dok si gulio kaznu ili je to tek na redu?

E vis' to sam zaboravija napisat...
Izdanje prosto vabi na iscitavanje!
Ja cu se suzdrzati jos malo, mislim, bar do zavrsetka Magnus-Bunker ere pa cu onda.
Zato sto sam prije par godina 'odradio' cujeli SA komoplet, a prosle godine u Koroni 'opalija' san cijeli Vjesnik komplet. To sve skupa bit ce pedeseti put u zivotu, jbg. Sad po izlasku iz tiska ovih LL knjiga, mislim da Vjesnik Superstrip necu vise dirati uopce. Ostat ce drijemati u udobnim kesicama na miru Bozjem. Ove Libellus knjige dusu su dale da ih se vadi s polica, konzultira kad pozelis, potrazis neku vinjetu, bazu, poznati dragi moment...
Ali kako rekoh pricekat cu jos malo pa sve ponovo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/07/2022 : 20:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moga je skupa s nama bar jos trojicu poslat na hladenje! A bogami da je dosljedan i posli nas ako je isti kriterij za 'spamanje'.
No nek nam slijedeci put, (ako bude kazne, a ja sam spreman i na nju ponovo u obranu Fordologije i Fordovstva) uracuna te dane suznjevanja viska u minus!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25787 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/07/2022 : 20:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Prestanite sa offtopicom. Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/07/2022 : 20:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prestanite sa offtopicom. Hvala.

Samo još jedan off topic. Nadan se da ćeš mi oprostit.
Zahvaljujen na "magarećoj klupi" a ne redovnoj kazni.(Ne zajebavan)
Čisto da izbjegnemo nesporazum, volija bi da baren ti ka moderator znaš da između mene i Ladića nema zle krvi i da baren kad se nas dvoje "popičkamo" ili podjebavamo ne moraš to ozbiljno shvaćat.
KAd si nas oladija smo se pribacili na mobitel, da nije vruće, našli bi se na zidiću.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 02/07/2022 20:48:25
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15809 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/07/2022 : 20:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Inace, supruga me bas dan nakon sto sam preuzeo knjige, pita; pa di su ti vise ti Fordovi, daj da ih vidim?
I vrtimo ih mi tako na kaucu iz svih kutova i kaze mi ona, ovo je stvarno vrhunsko. Da je mislila da nisam normalan sto opet i opet uzimam Fordove, ali sad kad ih je prolistala, kaze potpuno te razumijem.
A nije da se nije nagledala i nacitala stripova. Vise nego mnogi ovdje na forumu.
Tako da i ta 'besida' ima jos dodatnu tezinu i approved!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1211 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 02/07/2022 : 20:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Čisto da izbjegnemo nesporazum, volija bi da baren ti ka moderator znaš da između mene i Ladića nema zle krvi i da baren kad se nas dvoje "popičkamo" ili podjebavamo ne moraš to ozbiljno shvaćat.
KAd si nas oladija smo se pribacili na mobtel, da nije vruće, našli bi se na zidiću.

Kako pisma kaže :
Dok svi ljudi spavaju
Galebi se karaju
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40644 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2022 : 20:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja se angazovao da ih pokupim. Stvarno nema zamerke na papir. Lepsi bi bio po meni neki prljaviji ali ovo je super. Mislio sam da su redovne Libellus velicine ali su i veci. Plasio sam se kako ce izgledati na vecem formatu ali je dobro to sve. Stvarno odlicna izdanja.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/07/2022 : 21:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Evo i ja se angazovao da ih pokupim. Stvarno nema zamerke na papir. Lepsi bi bio po meni neki prljaviji ali ovo je super. Mislio sam da su redovne Libellus velicine ali su i veci. Plasio sam se kako ce izgledati na vecem formatu ali je dobro to sve. Stvarno odlicna izdanja.

Format ka njihov kolor Zagor.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 43 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000