Author |
Topic |
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 03/08/2022 : 21:14:54
|
Poll Question:
Što vam predstavlja forum? Zabavu? Opuštanje? Priliku za debatiranje i razmjenu mišljenja? Ispušni ventil? Zamjenu za turske sapunice?
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31031 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/08/2022 : 21:24:12
|
Zabava i opuštanje. Jedini forum na kojem sam, danas je to već svakodnevna navika. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4811 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1163 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 03/08/2022 : 22:26:33
|
Forum je teže sranje. Toliko zle krvi i uvlačenja samo jednom LL izdavaču teško je gdje vidjeti i imati želuca. Od doslovce neki 5 forumaša. Rektalni alpinizam na max i pljuvanje po onima koji to vide. Od nekih prosječno 30-ak i manje aktivnih uglavnom jednih te istih membera toliko sranja je tesko gdje naci. LL na kraju krajeva ima i svoj forum koji me uopće ne zanima. Sve se svodi na argumente taj jedan izdavac je ultra kvalitetan, povoljne cijene..., a svi kojima to ide na kurac pa se pocnu zajebavati budu proglaseni hejterima, ljubomornima bla bla. Lolčina. Plus moderatori sankcioniraju ove s pozitivnom kritikom i one pametnije, a rektalne apliniste podrzavajau. Tako da kad se uzme sve ovo u obzir a sto se ponavlja svaki dan, forum je sranje. Jedino za sto vrijedi forum je da se bude u toku s novim izdanjima SVIH izdavaca. |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 03/08/2022 : 22:44:30
|
Budući da svakodnevno dolazim pročitati tuđa mišljenja najbliži sam drugoj opciji. I mislim da nema toliko zle krvi, ipak je ovo samo forum i razmišljanja su svakakva. Naravno da ima ljudi koji ekstermno naginju suprotnim stranama ali to je normalno i uglavnom zanimljivo. Ne mora baš sve u životu biti cvijeće. Pizdarija je jedino samoljublje i nepravda koji generiraju kaotičnost koja pak posljedično prestaje biti zabavna i metastazira u prevelik teret. |
Bok, kako si.
|
Edited by - Cromwell on 03/08/2022 22:45:03 |
|
|
don_draper
Advanced Member
4370 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 03/08/2022 : 23:01:55
|
Malo kreativniji odgovor Najblize sam 4.opciji Ali inicijalno sam dosao ovdje kako bih vidio preporuke i misljenja za prijasnja izdanja. Nakon toga sam skuzio da se ovdje saznaju najave i planovi za izdavanje ranije negoli preko "sluzbenih" kanala Poslije toga je dosla zelja da i ja kazem rijec-dvije o nekim stripovima Naravno, prosirilo se to i na sport, film/TV i knjige Sad je jednostavno forum navika postao i meni drago mjesto za izraziti svoje te cuti tude misljenje oko gore navedenih stvari |
I sell the fact that I can't be bought |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 03/08/2022 : 23:08:07
|
quote: Originally posted by petarStripovi10
Forum je teže sranje. Toliko zle krvi i uvlačenja samo jednom LL izdavaču teško je gdje vidjeti i imati želuca. Od doslovce neki 5 forumaša. Rektalni alpinizam na max i pljuvanje po onima koji to vide. Od nekih prosječno 30-ak i manje aktivnih uglavnom jednih te istih membera toliko sranja je tesko gdje naci. LL na kraju krajeva ima i svoj forum koji me uopće ne zanima. Sve se svodi na argumente taj jedan izdavac je ultra kvalitetan, povoljne cijene..., a svi kojima to ide na kurac pa se pocnu zajebavati budu proglaseni hejterima, ljubomornima bla bla. Lolčina. Plus moderatori sankcioniraju ove s pozitivnom kritikom i one pametnije, a rektalne apliniste podrzavajau. Tako da kad se uzme sve ovo u obzir a sto se ponavlja svaki dan, forum je sranje. Jedino za sto vrijedi forum je da se bude u toku s novim izdanjima SVIH izdavaca.
Uf, malo si ga pretjerao
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 03/08/2022 : 23:10:12
|
quote: Originally posted by Cromwell
Budući da svakodnevno dolazim pročitati tuđa mišljenja najbliži sam drugoj opciji. I mislim da nema toliko zle krvi, ipak je ovo samo forum i razmišljanja su svakakva. Naravno da ima ljudi koji ekstermno naginju suprotnim stranama ali to je normalno i uglavnom zanimljivo. Ne mora baš sve u životu biti cvijeće. Pizdarija je jedino samoljublje i nepravda koji generiraju kaotičnost koja pak posljedično prestaje biti zabavna i metastazira u prevelik teret.
Ima zle krvi, možda ne kod većine, ali kod glasne manjine da. |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11522 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/08/2022 : 23:40:14
|
Sve od navadenog je točno u mom slučaju. Jeidno ne prodajem i ne kupujem stripove, ali i to bi se moglo promijeniti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/08/2022 : 00:03:37
|
Ako propustis par dana ili sedmicu, tesko da ces naci neke pametne vijesti o izdanjima, sve ce se razliti u međuvremenu, ali kao zezancija, razgovori, informacije, pa i druzenje, i dalje je super, sve Vardara pa do Triglava.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 04/08/2022 : 00:35:28
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Od dial up veze do 5g, a tko zna što nas još čeka u budućnosti.
😁 Virtual Reality maske, udjes s njom u forum na ulazu redar Hanibal Lecter u hajdukovom dresu i u rukama tubular bells pita di ces mali, na koji topik, budi dobar i pazi sta pises. Ak napravis frku posalju te u jamu koja se zove Punisher i tamo se tuces s baniranima. Svako nosi svoj avatar na licu i plocicu sa imenom. Nema levela, nema bodova, samo sat koji odbrojava kaznu. Tko je dobar ide na uslovnu na Tuttin topik.
Uglavnom, tu sam zbog stripa i zabave. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2753 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 04/08/2022 : 09:00:33
|
skoro sve navedeno (nisam glasao jer nema te opcije), ali ipak na forumu sam uglavnom zbog (s godinama razlozi variraju):
- informacija (novosti iz svijeta stripa, najave izdanja, zanimljivi linkovi) - razmišljanja nekolicine forumaša o stripu kao mediju, o njegovim elementima, autorima... (Vlaadisha, ridiculus, alexts, Mr. Bushido,...) - preporuke, osvrti (Paka01, KuntaKinte, Izivko, Peyo...) - analize (stinkyjev topic) - recenzije nekolicine recezenata (Lord Vader89, Sarghan, Paka01, paro, Deers, Djole...)
last but not least - čitanje zabavnih podjebavanja i prepucavanja pravovjernika s ostatkom svijeta. humor.
- tutini topici (ne što im sadržaj ne mogu gledati i na drugim mjestima nego zbog nevjerojatnog tutinog entuzijazma:)
- ajde, i aukcije (iako nemaju veze s forumom)
je li mogu bez foruma i svega navedenog? naravno. ali bilo bi mi žao da se ugasi, ili na bilo koji način osakati. |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18895 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
InvisibleMan
Starting Member
88 Posts
Member since 07/01/2021 |
Posted - 04/08/2022 : 09:08:42
|
Svaki dan skoknem do foruma vidjeti koliko istih ljudi ne žele da Zagor izlazi. Šalim se, u biti dolazim samo pogledati najave izdavača i onda jednom tjedno trk u knjižaru ili na kiosk. Na kiosku redovno prebirem po novim izdanjima kako bih našao primjerak na kojem se nitko nije iživljavao.
Na forumu također pišem nekonstruktivne komentare i nabacujem sarkastične komentare koji osobno duboko pogađaju ljude bez smisla za humor.
Anyway, osim najava izdavača, možete ugasiti forum, jer je često frizerski salon pun baba bolja opcija. |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 04/08/2022 : 10:05:21
|
quote: Originally posted by InvisibleMan
Svaki dan skoknem do foruma vidjeti koliko istih ljudi ne žele da Zagor izlazi. Šalim se, u biti dolazim samo pogledati najave izdavača i onda jednom tjedno trk u knjižaru ili na kiosk. Na kiosku redovno prebirem po novim izdanjima kako bih našao primjerak na kojem se nitko nije iživljavao.
Na forumu također pišem nekonstruktivne komentare i nabacujem sarkastične komentare koji osobno duboko pogađaju ljude bez smisla za humor.
Anyway, osim najava izdavača, možete ugasiti forum, jer je često frizerski salon pun baba bolja opcija.
|
|
|
DK24
Average Member
Croatia
622 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 04/08/2022 : 10:21:44
|
Forum više manje isključivo koristim za informiranje, ponajviše o novim izdanjima, a zatim za čitanje preporuka i osvrta na neke stripove koji me interesiraju i po tom pitanju je ovo jedno zaista sjajno mjesto. Ali što više vremena provodim ovdje tako lako primjećujem neke stvari koje su mi više smiješne nego tragične. Primjetim ljude koji se ponašaju poput nekakvih primadona i uvrijede se na svaku stvar pa onda pojedince koji samo traže razlog za ulaziti u svađe i rasprave ma koliko to bilo bespotrebno. Uglavnom, širok spektar ljudi koji ostavljaju dojam određene nestabilnosti haha. Ali svaka čast ovim normalnim za sve što sam saznao o stripovima, veliki sam im dužnik. Tako da nisam za ništa glasao jer jednostavno ne znam šta bi točno odabrao. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/08/2022 : 10:23:41
|
Meni je forum navika. Volim da pratim topice o novitetima kod izdavaca, vidim najave, malo razbacim koju o vanstripovskim aktivnostima sa ljudima sa kojima to radim vec mnogo godina i ako me nesto interesuje tacno znam koga ovde da pitam. Da se modernizuje bio bi centralno mesto okupljanja svih stripadzija pa i instagram generacija |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14003 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2474 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 04/08/2022 : 11:44:37
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Zabava i opuštanje + informacije o stripovima/novitetima i raznim drugim drangulijama.
+1 |
Carpe diem |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 04/08/2022 : 11:58:08
|
quote: Originally posted by InvisibleMan
često frizerski salon pun baba bolja opcija.
😁 Dobra fora sa klincem koji se valja po podu supermarketa i vice "hocu pilota! " 😁 Da, to opisuje onu naivnu zelju za odredjenim izdanjima da je postalo infantilno dosadno.
Vise se veselim vidjeti najavu za nesto sto nismo imali u nekoj varijanti,neki strip u koloru i kronoloski zrihtan kako spada, neki delux best of, ali nas desetak nismo oni koji utjecu na pojavu izdanja, vec prodaja istog medju onih ostalih par tisuca kupaca na kioscima u 4-5 drzava. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 04/08/2022 : 12:02:45
|
quote: Originally posted by DK24
Forum više manje isključivo koristim za informiranje, ponajviše o novim izdanjima, a zatim za čitanje preporuka i osvrta na neke stripove koji me interesiraju i po tom pitanju je ovo jedno zaista sjajno mjesto. Ali što više vremena provodim ovdje tako lako primjećujem neke stvari koje su mi više smiješne nego tragične. Primjetim ljude koji se ponašaju poput nekakvih primadona i uvrijede se na svaku stvar pa onda pojedince koji samo traže razlog za ulaziti u svađe i rasprave ma koliko to bilo bespotrebno. Uglavnom, širok spektar ljudi koji ostavljaju dojam određene nestabilnosti haha. Ali svaka čast ovim normalnim za sve što sam saznao o stripovima, veliki sam im dužnik. Tako da nisam za ništa glasao jer jednostavno ne znam šta bi točno odabrao.
Da su ljudi iskreniji sami prema sebi, dosad bi netko i dao glas opciji "dolazim se prepirati". Naravno, forum je primarno za stripove, ali same rasprave o stripovima su, onako, pojave se tu i tamo, dok puno više žara ima čim je riječ o prepucavanju oko moderature. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/08/2022 : 13:40:55
|
Forum je moj život - ha! ha! nikako. ma ni približno
Teško bih izdržao bez foruma - ma božesačuvaj! sve se da izdržat, a posebice ovo! (govorim kao osoba koja je toliko puta bila izbačena sa foruma, pa i na godinu dana, laganica)
Ovdje se dolazim prepirati - najbolesnija opcija. bez glasova, naravno. stvarno moraš imat teži poremećaj da ovo klikneš
Ovdje neobavezno pricam o stripovima - da, naravno. zato sam se i registrirao i priključio forumu. u najboljoj namjeri. Ovdje poslujem/prodajem i kupujem stripove - još uvijek ne. a ne znam zašto ne? jer vidim da bi ovdje mogao, na pojedincima, okrenuti gomilu para
Ovdje dolazim iz zabave - da, točno.
Ovdje dolazim iz dosade - da, i ovo je točno.
Zaboli me da se sutra ugasi, ništa mi ne znaci - tako nekako. nešto se završi, a nešto novo onda započne. nikakav bed.
|
|
|
Topic |
|