forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: BATMAN 34 - Batman i Robin
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/07/2023 : 23:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma ne idem ja nigde hahahah

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2023 : 23:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

da, nekada bi trebalo da poslusas takve vrste dobronamernih preporuka, za tvoje i za ovde nase dobro xDD

Tebi je ovo stripcina?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/07/2023 : 23:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
vrhunsko delo, nego šta

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/07/2023 : 00:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Morrisonov run je možda i najbolji Batman ikad.
Meni je to skoro pa savršeno.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2023 : 08:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Od ovih Markosovih meni su najbolji Duga noc vestica i Sud sova. Ali ja vise volim kriminal, misteriju, avanturu a ova ludila i prenatrpanost svim i svacim uz ono "svega ali sto vise" me ubi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Živs
Starting Member

73 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 08/03/2024 : 17:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Živs a Private Message  Reply with Quote
Bolje od prethodnog sveska, niz događaja mi je zanimljiviji. Druga polovica knjige dosta jača od prve. Mada, sad kad sam uveden u Morrisonov svijet, vidim da je nezahvalno jedan dio odjeljivati od drugoga, već sve treba ocijeniti zajedno, kad se dođe do kraja.

Osobno mi je njegov stil odveć dinamičan - likovi brzo ulaze na pozornicu i silaze s nje. Također, problem je u tome što je ovo ogroman svemir u koji, da bi u potpunosti uživao u njemu, trebaš doći s određenim predznanjem. Čega ja nemam.
Interesira me što sad slijedi...
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1953 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 08/03/2024 : 19:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Od ovih Markosovih meni su najbolji Duga noc vestica i Sud sova. Ali ja vise volim kriminal, misteriju, avanturu a ova ludila i prenatrpanost svim i svacim uz ono "svega ali sto vise" me ubi...

Potpis za sve!
Ostalo mi je jos 10ak da procitam i dalje mi je Duga Noc Vjestica i nastavak Mracna pobjeda za sada najbolje od Bentmena sto sam pocitao. Dobra su mi i Plinska svjetla Gothama. Isto tako volim kriminal, misteriju i smara me kad natrpaju sve zivo. Necu da kazem koji mi je Betmen najdosadniji da me ne banuju.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000