forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

suptil
Starting Member

61 Posts

Member since 22/04/2023

Posted - 10/10/2023 : 15:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send suptil a Private Message  Reply with Quote
Ne znam koliko je resenje u registracija Fibra Srbija. Ali onda posmatram Egmontova prava za Disney i pocetak Barksovog Paje Patka uz sigurno veliki tiraz. Ja to ne znam ali voleo bih da mi neko pojasni kada bi Fibra bila registrovana u svim republikama Ex Yu kada ne bi bilo opstrukcije da li bi se onda uz adekvatnu kampanju povecao tiraz? Naravno tiraz ne moze sam od sebe da se poveca to mi je jasno. Da li bi odziv na jedinstveno trziste od strane jednog regionalnog igraca doprinelo povecavanju traznje i porastu tiraza...?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/10/2023 : 15:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Napisao je Frontispis neki dan da su ''Fauve'' prava osjetno skuplja.
A Stripovedač ekipica bi mogla pozvat i Marka na jedan video intervju, ili još bolje, sučeljavanje, ali ja bi gledao ono sa Vukom radije nego sa Borom. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 10/10/2023 15:17:12
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/10/2023 : 15:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, to ne bi smio biti problem.
Problem je ako Bora pokušava iskorijeniti iz knjižara Fibrine stripove koji imaju ww prava i ako javno iznosi neistine o razlozima za to.
Zato bih ja volio to sučeljavanje. Ako je Bora uvjeren u svoje riječi, morao bi dopustiti Markosu da mu odgovori svojim argumentima.
Sigurno ima tv kanal, radio postaja ili podcast koji bi ih obojicu ugostio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2023 : 15:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranM

Na stranu to sto kenjaju o dampingu i zelji ta se unisti srpsko izdavastvo, iz svega ovoga ako sam shvatio, Fibrini stripovi mogu bez problema (nebitno koji naslov je u pitanju) stizati u Srbiju u koliko se kupe vrldvajd prava?

Na papiru je tako, tj. to je priča koju Bora Damping širi. Kao, nikome se ništa ne zabranjuje, sve je regularno, sve po zakonu.
U praksi to ide ovako: prije par dana dobijem narudzbenicu od Delfija. Nakon nekog vremena dođe ispravak narudžbenice, (imali smo neke korekcije u zadnji čas), ali bez Sandmana koji su bili na prethodnoj. Nije teško zaključiti što se dogodilo - Delfi pošalji SUISu narudzbu i onda im SUIS odobri što se smije a što ne smije. Bez obzira na prava.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2023 : 15:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Što se sučeljavanja tiče, ne vidim da će se time išta postići, mislim da je sada svima više manje sve jasno. Ali ok, ako netko organizira, može, ljudi su očito željni fajta, a ja ionako nikad nisam znao držati jezik za zubima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/10/2023 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Što se sučeljavanja tiče, ne vidim da će se time išta postići, mislim da je sada svima više manje sve jasno. Ali ok, ako netko organizira, može, ljudi su očito željni fajta, a ja ionako nikad nisam znao držati jezik za zubima.

Ja na tvon mistu ne bi prista na sučeljavanje.
Moš mislit koji bi to level rasprave bija sa njihove strane..
Aj pusti sad Boru.
Ali jesi li siguran da ti u sučeljavanju sa Vukon ne bi poletila ruka?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/10/2023 : 16:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi radili preko zooma ili slično...uživo je preskupo, a i nema potrebe da itko putuje samo zbog ovoga.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2023 : 16:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Poprilično sam siguran da je to karta na koju bi igrali. Jer meni, nažalost, ne bi trebalo puno da planem.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/10/2023 : 16:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poprilično sam siguran da je to karta na koju bi igrali. Jer meni, nažalost, ne bi trebalo puno da planem.

Ja nisan poprilično nego 100% siguran.
Argumente nemaju, mogu samo kenjat i čekat da pukneš, pa će te uz dampera proglasit za prostaka i siledžiju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/10/2023 : 16:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svi sve znaju!
Zaboli te...
Planija si vec odavno na stripovskom planu!
Plani i jos jace! Udri ih jos jacom kvalitetom, kojoj oni ni nakon svih pokusaja kopiranja nisu ni u 25%.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2188 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 10/10/2023 : 16:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo bi bilo dovoljno kada bi preko foruma diskutovali

komiko je kao nesto pokusao bio ali nije proslo bas najbolje (prosle jeseni)

zna se inace kojih cetvoro, petoro pa i sestoro bi trebali diskutovati
(mogao bi anto da bude "neutralni posmatrac" razgovora :) )

ostali su statisti.. na hansa i vlasnike licenca zaboravih skroz :)

Koliko nam dobro ide diskutovanje za sada vidimo na novoozivelom dw forumu
gde komiko i predstavnik carobne knjige pricaji manje vise sami sa sobom za sada

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/10/2023 : 16:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Jer Vukove upise na Sagiti nismo vidjeli. Hint:Marlowe.
Zato sam i spomenuo njega, jer se pokazao očito više puta kao ''prava ljudina''.

I ne, fizički obračun nije dobar, onaj usmeni bi bio zanimljiv, ali ne bi bilo neka fora da hrabri Vuk i neustrašivi Bora rokaju zajedno po Marku, a i ona tetka koja se uzbudila oko Monstress. Ostali su valjda, možda, a i ne znamo baš neka vrsta taoca ovih nabrojanih kuhara.
Samo usmeni obračun tj zanima me što bi od tog bulšita sasuli Marku u lice, ali videći te stare Vukove upise opleo bi on vj samo tako...armirani obraz.

Edited by - DiSkAcH on 10/10/2023 16:20:18
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/10/2023 : 16:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Aj ljudi budite ozbiljni.
Kakvo crno sučeljavanje?
Kome to triba?
Ljubiteljima Jerry Springera?
Kome do sada nije sve jasno neće mu pomoć nikakav pamflet, priopćenje ni sučeljavanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/10/2023 : 16:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja sam prva dva posta napisao većinom kroz šalu, ali onda se i Diskach nadovezao, a Markos rekao da bi on pristao. Sada već mislim da ima nekog smisla i krenuo sam u organizaciju toga, pa se možda i ostvari.
Zašto mislim da debata ima smisla?
Bora trenutno ima niz medijskih nastupa kroz koji iznosi tvrdnje na koje nitko ne odgovara. Ljudi koji ne čitaju ovaj forum nisu čuli nikakvo suprotno mišljenje.
S druge strane, ljudi na ovom forumu čitaju Markosove upise o tome što se dešava na koje bi možda htijeli čuti Borine odgovore. U Stripovedaču i na Salonu ga o tome nisu ništa pitali.

Meni je svejedno na kraju krajeva, niti sam ikako pogođen ovim sukobom, niti će mi ta debata išta donijeti, ali o ovome se već priča godinu dana i vidim da se rasprava nikako ne utišava.

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 10/10/2023 : 16:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ne treba nikakav Tet-a-tet, ali možda neko podkast gostovanje i ne bi bilo tako loše, mislim Markosovo. Ne zbog nas, dobar deo čitalaca ne visi po forumima.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/10/2023 : 16:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Malo je bzvz da se ne čuju obje strane van foruma.
Vjerujem da čitaju i da će nešto barem probat(Stripovedač, Bradaz...), a Marko je na kraju izgleda previše fer prema ekipi koja priča doslovno pizdarije o njemu i njegovoj firmi.

Doduše, ja sam tu na forumu ''jak'', a uživo se uvijek mičem iz rasprava čim skužim da neću postić apsolutno ništa, tj kada shvatim da me se tretira ko budalu...je, u pravi si, aj bok. :D

Edited by - DiSkAcH on 10/10/2023 16:47:06
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/10/2023 : 16:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
tintone ne muti vodu...
dobro je Jere reka..Jerry Springer razina.
udruženju se najbolje odgovori s uspjehom.
zato mi(kupci)glasujmo svojim novčanikom za onog za kojeg smatramo da radi pravu stvar.
sve drugo je onaniranje na kvadrat.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/10/2023 : 16:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Mislim, kad su CKartelovci vec stavili ovu supu na sporhet, nek se dodaju i neki zacini...
Mislim, valjda Bora damping ne misli da mu ljudi jedu ta govna iz ruke? Pa ako barem neki novinar bude zainteresovan, neka ispita oba, a barem u danasnji cas se moze napraviti neka emisija, ljudi se javljaju preko neta iz kuce, nikakav problem da se negdje putuje. A valjda i neuki narod zanima sta Crni Marko ima da kaze na ove optuzbe.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/10/2023 : 17:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

tintone ne muti vodu...
zato mi(kupci)glasujmo svojim novčanikom za onog za kojeg smatramo da radi pravu stvar.

Vidi se da ste ti i Jere odrasli u titoizmu. Čemu strah od rasprave?
Ja ne vidim što bi se loše moglo dogoditi. Ako nekim slučajem debata krene u krivom smjeru i krenu se gubiti živci ili rasprava od početka ne bude na civiliziranoj razini, osobno bih se pobrinuo da se video poziv momentalno prekine.

Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1095 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 10/10/2023 : 17:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Nikakva debata ovo neće riješiti.

Konstantno "piljenje" oko tih world-wide prave jednostavno nema smisla jer niti se Fibra prodaje u Srbiji niti se Fibra oglašava u Srbiji.

ČK jednostavno ucijenjuje uvoznike iz Srbije jer to jednostavno može.

Jedini "spas" je da ČK nestane sa scene. A koliko vidim na ovom forumu nitko od nas nije to u stanju napraviti.

Jedino ako Marko može potegnut vezu (bilo RH, bilo EU) da se ČK onemogući u tim "prljavim" igricama.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/10/2023 : 17:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Da je Fibra.. kao što nije izdala opus Asterixa i Talicnog,.. fuckalo bi mi se za Carobnu...ovako držim palceve da pozivi...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2188 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 10/10/2023 : 17:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
mmm i valijanta i bluberija i komancu :)

Inace priblizava se sajam knjiga u BG
21 – 29. октобар 2023.

28. oktobar bi da je kao u "stara dobra vremena" bio idealan datum za okup stripasa tamo

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 10/10/2023 : 17:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je to.

Osim na kraju:

Sve ostalo su šuplje priče, ili

Trla baba lan da joj prođe dan ...

Edited by - Peyo on 10/10/2023 17:38:02
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/10/2023 : 17:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

tintone ne muti vodu...

Vidi se da ste ti i Jere odrasli u titoizmu. Čemu strah od rasprave?
Ja ne vidim što bi se loše moglo dogoditi. Ako nekim slučajem debata krene u krivom smjeru i krenu se gubiti živci ili rasprava od početka ne bude na civiliziranoj razini, osobno bih se pobrinuo da se video poziv momentalno prekine.

Di si uspija povezat mene i strah od rasprave.
Samo dovoljno san pure izija(he he...) da znan da neke rasprave nemaju smisla.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 10/10/2023 : 17:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ja na tvon mistu ne bi prista na sučeljavanje.
Moš mislit koji bi to level rasprave bija sa njihove strane..
Aj pusti sad Boru.
Ali jesi li siguran da ti u sučeljavanju sa Vukon ne bi poletila ruka?

Tako je! Bora je na dnu gde mu je i mesto, samo zeli da bude kralj u svome mulju. Eto mu, neka ga, a veci samar od izdanja koja prodajes njemu ne mozes zadati. Ti si njemu rak rana koja ce ga za vjek vjekova muciti. Sasvim adekvatna kazna za njega jer bolju ne mozemo ni ocekivati.
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000