forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 28/02/2023 : 16:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tarantula

...Za neke, da ih nazovemo mafijaške ucjene i slične igre mi veoma dobro znamo kako ćemo se postaviti , te ovim putem dajemo garanciju da ćemo na svaki sledeći pokušaj odgovoriti ekspeditivno, surovo i nećemo birati sredstva za odgovor na bilo kakav pokušaj ucjene.

Inače ove sheme sa slanjem inspekcija smo više puta prolazili i do sada ih sve uredno preživljavali.
Dva puta smo prijavljivani anonimno, ali u obe prijave smo svojim internim kanalima ipak uspjeli doznali identitet autora (dva različita subjekta) prijave. Srećom, to sve je spontano i prestalo kako je i počelo, tako da nismo imali potrebu uzvraćati inspekcijom i ostalim kombiniranim, te još nekim manje popularnim i ne baš legalnim metodama.....

Ovako se odgovara na pretnje, ucene i ostale gluposti...

Carpe diem
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 28/02/2023 : 17:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:

...Za neke, da ih nazovemo mafijaške ucjene i slične igre mi veoma dobro znamo kako ćemo se postaviti , te ovim putem dajemo garanciju da ćemo na svaki sledeći pokušaj odgovoriti ekspeditivno, surovo i nećemo birati sredstva za odgovor na bilo kakav pokušaj ucjene.

Inače ove sheme sa slanjem inspekcija smo više puta prolazili i do sada ih sve uredno preživljavali.
Dva puta smo prijavljivani anonimno, ali u obe prijave smo svojim internim kanalima ipak uspjeli doznali identitet autora (dva različita subjekta) prijave. Srećom, to sve je spontano i prestalo kako je i počelo, tako da nismo imali potrebu uzvraćati inspekcijom i ostalim kombiniranim, te još nekim manje popularnim i ne baš legalnim metodama.....

Lik je upravo priznao jedno krivično delo i nameru da počini drugo.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2023 : 17:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Vuk je upravo na fejsbuku najavio Čelične kandža integral. To se čekalo, bravo!!!
Brine me samo hoće li biti distribucije u Hr.
Možda mogu da vam ponesu ovi što kolima idu po fibre?

Dosadan si henry. Ako tebe ne pogađa razdvajanje zajedničkog tržišta i nasilno osiromašenje ponude, ne znači da nikog ne dotiče (a videli smo da mnogima nije svejedno). Minimum empatije, ili bar odsustvo nepotrebnog podjebavanja, stvar je kulture i ne bi ti bilo na odmet.

A za Kandžu, znaš i sam da oni imaju Aghartijevo izdanje, koje je kod nas zabranjeno.

A nije ga baš ubila ni pamet.
Inače, ubuduće zamini pridjev "dosadan" sa "repetitivan". To je politički korektnije, a uz to ispadaš elokventniji i pristojniji.

Ustade Nesvrstani u Aleksovu odbranu. Bratstvo i jedinstvo na delu 😀😀😀

Branin od koga?
Opasan si za popizdit, stvarno se triba branit od tebe

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/02/2023 17:10:57
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/02/2023 : 17:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A nekidan onog dečka izbacili… o kruvtijeben🤔

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/02/2023 : 17:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Onaj je bar bio iskren i srčan u svojim ispadima, ovaj samo trola i smrdi po temi.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/02/2023 : 17:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Onaj je bar bio iskren i srčan u svojim ispadima, ovaj samo trola i smrdi po temi.

Ali danima…????

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/02/2023 : 17:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Gdje su...

nestale ličnosti pojedinih forumaša? Nick i avatar su tu i povremeno se uključe, ali to nije više to.

Na primer, Anto. Nema ga nigde kad je neka rasprava, a onda se pojavi naknadno nakratko, samo da bi se složio sa preovladavajućim tonom većine, bez ličnog stava i mišljenja, bez doprinosa (ponekad ponovo otvori istu temu, kao da je do tada bio bez svesti ili u drugoj dimenziji).

Sumnjam da su takvi možda zamenjeni.

Ne čitaš dobro… zauzeja je on stav… iznenada😉

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26040 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2023 : 17:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Postao si prenaporan. Ne znam da li ti je dosadno, ili imaš neki drugi razlog, ali sledeći offtopic ili trolanje i ideš.
Žao mi je, ali tako će biti.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 28/02/2023 17:26:08
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 28/02/2023 : 17:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Ali danima…????

Šta danima?

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 28/02/2023 : 17:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Postao si prenaporan. Ne znam da li ti je dosadno, ili imaš neki drugi razlog, ali sledeći offtopic ili trolanje i ideš.
Žao mi je, ali tako će biti.

Nisam video opomenu. Ok.

Go to Top of Page

tarantula
New Member

252 Posts

Member since 08/03/2016

Posted - 28/02/2023 : 17:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tarantula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nismo ,,lik'' nego pravni subjekt.

Kakvo krivično djelo smo počinili, obrazloži?!

Ako si toliko siguran da smo u prekršaju zakona , ili da smo u naumu počinjenja istog tvoja dužnost je prijaviti nas ustanovi nadležnoj za sprečavanje izvršenja krivičnih djela. U suprotnom kršiš zakon kao i mi, jer neprijavljivanje i prikrivanje krivičnih radnji takođe podliježe krivičnom gonjenju.

U suprotnom, zamolićemo te da ti ubuduće apstiniraš od odgovora na naše komentare, pošto iskreno vjerujemo da se tebe isti ne bi trebali doticati, osim ako nisi u nekom od aktualnih stripovskih gangova.

http://www.tarantula.ba

Mostar, Kr.Tomislava 51. tel +38736/347-205 mob +38763/440-004
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 28/02/2023 : 20:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Ja vama zelim puno uspijeha i srece u radu i borbi protiv svih zlonamjernih likova i pravnih subjekata. Da ste zivi i zdravi 100 godina zajedno sa Fibrom. Interesa za Fibru itekako ima u BiH i bit ce. Znate to i vi i Marko.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 28/02/2023 : 22:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Tarantula rules! Samo još da se dogovorite s Markosom da onaj popust od 20% ide nama u BiH umjesto u Srbiju i eto fešte!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/02/2023 : 22:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nismo ,,lik'' nego pravni subjekt.

Kakvo krivično djelo smo počinili, obrazloži?!

Ako si toliko siguran da smo u prekršaju zakona , ili da smo u naumu počinjenja istog tvoja dužnost je prijaviti nas ustanovi nadležnoj za sprečavanje izvršenja krivičnih djela. U suprotnom kršiš zakon kao i mi, jer neprijavljivanje i prikrivanje krivičnih radnji takođe podliježe krivičnom gonjenju.

U suprotnom, zamolićemo te da ti ubuduće apstiniraš od odgovora na naše komentare, pošto iskreno vjerujemo da se tebe isti ne bi trebali doticati, osim ako nisi u nekom od aktualnih stripovskih gangova.

Ma pusti ga, pa vidiš da je to običan trol.

Trudi se jako posljednjih dana ali ne dobaci dalje od običnog malog trola na kojeg se gotovo nitko ne upeca.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2991 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 01/03/2023 : 10:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sto da se dogovore sa markosom?! Oni ce svojim internim kanalima da iskopaju sav markosov prljav ves (dopremljen iz nj Candy ves masine), a onda ce nekim manje popularnim, i ne bas legalnim metodama, obezbediti za kupce u Mostaru, 90% na sve Fibre, u toku cele godine.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1209 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 01/03/2023 : 10:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Da, sad treba Tarantulu dikreditirati jer je jedan od rijetkih (ili čak jedini) strip diler izvan Hrvatske koji se odupire ovoj ucjenjivačkoj i nefer "igri" od strane ČK i njoj sličnih.
Nema tu ničeg nelegalnog i nezakonitog (rekao bih za sve strane u ovoj "igri") samo prljavih postupaka od ČK (i njoj sličnih).
Rade na način da se žale vlasnicima prava ili ucjenjuju striparnice/knjižare inspekcijama (jer naravno imaju deblji štrik/vezu prema Državi) ili da im neće prodavati svoje naslove.

Već sam rekao, što neće prodati Babilonu neću niti kupovati preko Aukcija ili nekim drugim kanalom. Nek se fućkaju i ČK (i njoj slični).
Go to Top of Page

tarantula
New Member

252 Posts

Member since 08/03/2016

Posted - 01/03/2023 : 10:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tarantula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Sto da se dogovore sa markosom?! Oni ce svojim internim kanalima da iskopaju sav markosov prljav ves (dopremljen iz nj Candy ves masine), a onda ce nekim manje popularnim, i ne bas legalnim metodama, obezbediti za kupce u Mostaru, 90% na sve Fibre, u toku cele godine.

U pravu ste, za kupce u Mostaru, i sva ostala mjesta u BiH gdje ljudi budu iskazivali interes za Fibru, uključujući i sve ostale izdavače sa kojima surađujemo, mi ćemo osigurati nesmetan protok robe, i to na sasvim regularan način.

Za eventualne pokušaje ucjenjivanja od strane trećih osoba smo iznijeli svoj stav kakav će da bude.

Na fejkere poput tebe, više nećemo obraćati pozornost, pretpostavljaš i zašto.....

Da li ima još nešto da ti nije jasno?!

Go to Top of Page

tarantula
New Member

252 Posts

Member since 08/03/2016

Posted - 01/03/2023 : 11:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tarantula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

Da, sad treba Tarantulu dikreditirati jer je jedan od rijetkih (ili čak jedini) strip diler izvan Hrvatske koji se odupire ovoj ucjenjivačkoj i nefer "igri" od strane ČK i njoj sličnih.
Nema tu ničeg nelegalnog i nezakonitog (rekao bih za sve strane u ovoj "igri") samo prljavih postupaka od ČK (i njoj sličnih).
Rade na način da se žale vlasnicima prava ili ucjenjuju striparnice/knjižare inspekcijama (jer naravno imaju deblji štrik/vezu prema Državi) ili da im neće prodavati svoje naslove.

Već sam rekao, što neće prodati Babilonu neću niti kupovati preko Aukcija ili nekim drugim kanalom. Nek se fućkaju i ČK (i njoj slični).

Ne miješamo se u aktualna zbivanja u Srbiji i Hrvatskoj, ali isto tako suosjećamo sa kupcima koji su ostali uskraćeni zbog svih tih dešavanja.
Nastojimo da vodimo brigu o svojim kupcima.
Osim iz principa, razlog više da nećemo dopuštati nikakve pritiske na nas da se vrše od bilo koga.
Što se tiče tog tamo nekog izdavača koga se spominje, mi sa istim nemamo apsolutno nikakve interakcije niti bilo kakvih dodirnih točaka već više od tri godine, i u nadi smo da će tako ostati barem još narednih trideset godina.

Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2991 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 01/03/2023 : 11:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pre ce biti da smo par nas etiketirani kao Ck mrzitelji, ili stagod, jer 10god unazad upozoravamo na necasne radnje, dok je 99% ljudi branilo, kupovalo, odusevljavalo se CmarKnet izdanjima, tako da sto se mene tice ovo je nevidjena hipokrizija, jer se reagovalo tek sada.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 01/03/2023 : 11:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Tema je dosta zamorna i nemam vremena sve popratiti ali koliko sam shvatio neće se moći kupovati stripovi srpskih izdavača u hrvatskoj. Jesu li u tom bloku golconda i najkula?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26040 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/03/2023 : 11:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

quote:

Pre ce biti da smo par nas etiketirani kao Ck mrzitelji, ili stagod, jer 10god unazad upozoravamo na necasne radnje, dok je 99% ljudi branilo, kupovalo, odusevljavalo se CmarKnet izdanjima, tako da sto se mene tice ovo je nevidjena hipokrizija, jer se reagovalo tek sada.

Već sam par puta napisao da nema vređanja izdavača. Da li stvarno moram da izbacujem zbog toga?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6460 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 01/03/2023 : 12:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Tema je dosta zamorna i nemam vremena sve popratiti ali koliko sam shvatio neće se moći kupovati stripovi srpskih izdavača u hrvatskoj. Jesu li u tom bloku golconda i najkula?

Zapravo je zabranjena Fibra u Srbiji. U Hr se nikome ne brani da uvozi i prodaje svoje.
Ostalo su oni sami iz udruženja odlučili onda ne slati svoje stripove u Hr. Ni Golconda ni Najkula nisu u udruženju pa vjerujem da će izvoziti svoja izdanja, ali za to bi bilo bolje da se javi ili pita nekog od naših striparnica.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 01/03/2023 : 12:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Kupujem i kupovat ću Golcondina izdanja koja me zanimaju, ali je zanimljivo kako se u svemu ovome zaboravilo da je, zapravo, bar za nas na forumu ovdje, do prvih varnica došlo zbog toga što se Golcondi nije svidjelo da Fibrin Prugne stiže preko granice baš kad su ga uradili i oni. E, sad, ne pamtim jesu li zamolili Markosa da to ne izvozi ili striparnice da ne uvoze...
Uglavnom, Čarobna knjiga i Komiko su tad dobili ideju i proširili ju na cjelokupan Fibrin asortiman. Ili su tad stekli hrabrost da krenu u realizaciju ideje koja je dugo čučala u njima.
Ukratko, nijednom srpskom izdavaču taj potez ne može štetiti. Može biti samo onih koje za to boli đon (npr. Veseljaci, koji ne izdaju iste stvari) i onih kojima nije mrsko (npr. Makondo).

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 01/03/2023 12:27:39
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 01/03/2023 : 12:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Zapravo je zabranjena Fibra u Srbiji. U Hr se nikome ne brani da uvozi i prodaje svoje.
Ostalo su oni sami iz udruženja odlučili onda ne slati svoje stripove u Hr. Ni Golconda ni Najkula nisu u udruženju pa vjerujem da će izvoziti svoja izdanja, ali za to bi bilo bolje da se javi ili pita nekog od naših striparnica.

Ma znam da srbi nisu zabranjeni već su sami odlučili da ne idu u naše knjižare ( toliko sam uspio popratiti), samo nisam znao tko je u tom bloku.

U svakom slučaju hvala na odgovoru.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/03/2023 : 12:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma znam da srbi nisu zabranjeni već su sami odlučili da ne idu u naše knjižare ( toliko sam uspio popratiti), samo nisam znao tko je u tom bloku.

U svakom slučaju hvala na odgovoru.

Misliš, istočnom bloku

Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000