Vidio sam na instagramu da je Strip Agent jucer stavio kako je Maxi Tex reprint 3: Zlato juga u prodaji, ali da jos uvijek nije na kiosku pa cisto oni koji cekaju broj da znaju da bi uskoro trebao biti na kiosku.
Sad bi onda brzo trebali i specijal br 2 i Mladi Tex 2 ako ce se drzati najavljenog ritma.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Super, drago mi je zbog klasika, meni najdraze izdanje. Malog Rendzera sam pak danas kupio, zajedno s kolor Zagorom i 2 Lucky Lukea.
Usput, kako to da se vise ni Potrcko ni Strip-agent ne oglasavaju s najavama? U zadnje vrijeme za izlazak brojeva saznamo tek kad netko napise da je taj broj vec izasao.
Na kraju tog Bleka broj 108 stoji par najava za stripove i pise "potrazte na kioscima", a vidim da neki jos nisu izasli, jer kako vise nema najava unaprijed, da znate da ce uskoro izaci na kioscima.
Najave stoje za:
- Zagor original 41: Veliki izazov - ne kupujem tu ediciju, ali mi se cini da je rijec o gresci jer koliko vidim gore zadnje je izasao broj 39, no znaci da bi uskoro trebao broj 40 izaci (jedino ako nisu zeznuli nesto)
- Mali Rendzer i Kolor Zagor - to je vec izaslo, oboje i kupljeno. Plus najave za takoder vec izasle Dylan Dog maxi i Zagor - Sindrom Beelzebub.
- Zagor zlatni klasik 22: Hammad Egipcanin, pa za citatelje tog izdanja napomena da ce uskoro izaci broj, koliko znam jos nije na kioscima, ali ni tu ediciju ne kupujem
- Maxi Zagor 8: Ratnici - jos jedan reprint kojeg vec imam, ali tko nije nabavio, moci ce uskoro kad izade.
Evo dakle 3 nova izdanja ce uskoro osvanuti na kioscima po tim najavama, nista od toga nije za mene, sve reprinti, ali nekog ce sigurno zanimati pa da znate