Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/02/2023 : 12:42:58
|
quote: Originally posted by ken2
tiraj to vanka nek se čeliče
Presta san s ton prakson. nervira me kad grebu po vratima. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
dovlajoe
Junior Member
Serbia
380 Posts
Member since 11/01/2019 |
Posted - 25/02/2023 : 12:55:12
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by dovlajoe
Možda ne bi bilo loše da se osin forumskog politički korektnog riječnika propiše i sadržajno o čemu se smi pisat na temu rata. Nekog nervira kukanje, nekog nervirju Troterovski poslovni prijedlozi, nekog nerviraju zajednički prijatelji, nekog kuće zajedničkih prijatelja. Triba otvorit četvrtu ratnu temu na kojoj će se definirat odgovori na ova pitanja.
Sad malo trolaš, verovatno iz dosade. Prebroj ako te ne mrzi postove o dranju u kući zajedničkog prijatelja. U ovom slučaju me nije isprovocirao prizeman rečnik nego repetativnost.
Doša vikend, a vrime šugavo.
Kod mene isto. Što bi rekli ptičije vreme. Samo za sovu i ševu.
Sovu ću nekako popodne uspit organizirat, ševu malo teže jer su po ružnon vrimenu i dica doma.
Nećeš verovati, opet kod mene isto. U dlaku. |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 25/02/2023 : 13:22:57
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by Markos
Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.
Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.
Ovaj čovek je neuništiv. n-ti put ista priča. Sjaši više i ti, i Vuk,i dranje u kući zajedničkog prijatelja, i kuća zajedničkog prijatelja i zajednički prijatelj... i prve komšije (susedi) sleva i zdesna. Dokle više?
Odjebi od mene! Ako ti smetaju moji postovi ima nacina da ti se ne prikazuju. Za ostalo, imas opciju slanja privatne poruke, iskoristi to pa mi reci sta imas. Posto vidim da ti smetaju postovi od jos nekih clanova foruma, savetujem ti zamenis forum nekim dobrih psihijatrom ili mozda odes na trcanje da se izduvas ako si sposoban za tako nesto. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
dovlajoe
Junior Member
Serbia
380 Posts
Posted - 25/02/2023 : 13:48:18
|
Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.
Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.
Ovaj čovek je neuništiv. n-ti put ista priča. Sjaši više i ti, i Vuk,i dranje u kući zajedničkog prijatelja, i kuća zajedničkog prijatelja i zajednički prijatelj... i prve komšije (susedi) sleva i zdesna. Dokle više?
Odjebi od mene! Ako ti smetaju moji postovi ima nacina da ti se ne prikazuju. Za ostalo, imas opciju slanja privatne poruke, iskoristi to pa mi reci sta imas. Posto vidim da ti smetaju postovi od jos nekih clanova foruma, savetujem ti zamenis forum nekim dobrih psihijatrom ili mozda odes na trcanje da se izduvas ako si sposoban za tako nesto.
Opet psuješ, i to prostački, mada je veći broj forumaša na to već reagovao negativno. Ipak ću sačekati da moderacija uključi 'opciju da mi se tvoji postovi ne prikazuju', jer se tada neće ptikazivati ni ostalim članovima foruma. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Posted - 25/02/2023 : 13:54:32
|
Odjebi od mene! Ako ti smetaju moji postovi ima nacina da ti se ne prikazuju. Za ostalo, imas opciju slanja privatne poruke, iskoristi to pa mi reci sta imas. Posto vidim da ti smetaju postovi od jos nekih clanova foruma, savetujem ti zamenis forum nekim dobrih psihijatrom ili mozda odes na trcanje da se izduvas ako si sposoban za tako nesto.
Opet psuješ, i to prostački, mada je veći broj forumaša na to već reagovao negativno. Ipak ću sačekati da moderacija uključi 'opciju da mi se tvoji postovi ne prikazuju', jer se tada neće ptikazivati ni ostalim članovima foruma.
Takvi poput tebe poznaju samo prostacki recnik. Pored toga, ni ti, niti bilo ko drugi mi nece odredjivati sta cu da pricam, kako cu da pricam i slicno. Nadam se da si barem to razumeo. A moderator(i) neka odluce ko je prvi poceo i ko najvise spamuje na ovoj temi (a i na mnogim drugim temama) - lepo vreme / lose vreme / deca kod kuce / ko ce koju pticu da... |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Posted - 25/02/2023 : 13:55:26
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Kakva vremena došla... Vuk se drao na Draleta.
A bio si fin kada sam kupio stripove od tebe? |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2175 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 25/02/2023 : 13:56:23
|
Jel ima to slucajno na jutubu?
Inace pretpostavljam da nikome nije stalo do toga da ponovimo izbore.. sumnjivo puno ljudi je za bojkot.. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:03:23
|
A bio si fin kada sam kupio stripove od tebe?
Uvek sam fin. A i umem da prihvatim zezanje na svoj račun... Ti izgleda ne.
Ono, spustite malo loptu, to sam pokušao da kažem. |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:05:46
|
A bio si fin kada sam kupio stripove od tebe?
Uvek sam fin. A i umem da prihvatim zezanje na svoj račun... Ti izgleda ne.
Ono, spustite malo loptu, to sam pokušao da kažem.
Svi su uvek fini kada uzimaju novac.
Šale (zezanje) samo sa prijateljima, porodicom i bliskim saradnicima.
Da ne spamujemo vise... |
Edited by - AleksandarN on 25/02/2023 14:06:13 |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:12:25
|
Nisam ti ja ništa uzeo. Nego si sam dao novac za stripove... Meni ili bilo kome drugom od koga si kupovao.
I kakve to sad veze ima sa ovim topicom? Ama baš nikakve.
Al' svakom svoje, pa nek' ti bude.
quote: Šale (zezanje) samo sa prijateljima, porodicom i bliskim saradnicima.
Osim kad odeš kod prijatelja, a tamo Vuk i počne da se dere... |
Edited by - Gil-galad on 25/02/2023 14:14:17 |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:20:55
|
Osim kad odeš kod prijatelja, a tamo Vuk i počne da se dere...
Hoces da ti prepricam pa da napravis jutjub video na tu temu? |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:37:19
|
Bolje ne, možda nekog ubije prejaka reč.
I to sto kazes! Ipak je dovlajoe postovalac lika i dela vuka pa ne bi podneo to jer covek je u godinama pa moze kap da ga udari i sta cemo onda... |
|
|
blueberry9
New Member
229 Posts
Member since 14/11/2016 |
Posted - 25/02/2023 : 14:51:40
|
quote: Šale (zezanje) samo sa prijateljima, porodicom i bliskim saradnicima.
Osim kad odeš kod prijatelja, a tamo Vuk i počne da se dere...
Mozda se i vuk samo salio. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2175 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 25/02/2023 : 14:57:11
|
Kamo lepe srece da je svo druzenje u kuci zajednickih prijatelja tako angazovano u vezi stripova kao sto je to bilo.. gde bi nam bio kraj
Ne bi se trebali prepirati o 20-30 manje ili vise prodatih premeraka nekog naslova
Hans bi mozda bio Ulrike |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
dovlajoe
Junior Member
Serbia
380 Posts
Posted - 25/02/2023 : 14:58:23
|
@ AleksandarN Pored toga, ni ti, niti bilo ko drugi mi nece odredjivati sta cu da pricam, kako cu da pricam i slicno.
Hoće, hoće samo polako, bar u javnom prostoru. Tako možeš samo kod mame i tate koji su te takvim i napravili.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/02/2023 : 15:06:54
|
quote: Originally posted by globinjo
cijenjeni forumaši, bez pičkaranja i beštimanja...sve cu vas poizbacivat do uskrsa...bez obzira koja vam je kazna po redu...ajmo malo stat na balun...
Pravoslavnog ili normalnog? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8026 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 25/02/2023 : 15:42:19
|
Znači i Gil-galad je vikao na Draleta i uzeo mu novac? A nema ni zajedničkog svedoka-prijatelja, ovaj put?
Nezgodno baš... |
Edited by - alexts on 25/02/2023 15:57:38 |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1951 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25306 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/02/2023 : 16:18:40
|
quote: Originally posted by globinjo
cijenjeni forumaši, bez pičkaranja i beštimanja...sve cu vas poizbacivat do uskrsa...bez obzira koja vam je kazna po redu...ajmo malo stat na balun...
Hvala što si reagovao, ali ovaj topic moderiram ja. Njih nekoliko već imaju upozorenja, sad ćemo da polako čitamo i izbacujemo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|