Author |
Topic  |
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
5471 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 19/03/2023 : 06:34:14
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
U mom slučaju to je bar lako. "Trenutak slabosti", moj vlastiti strip rađen u suradnji s IGMAN-om s foruma. Onaj trenutak kad mi je stigao paket s 20 primjeraka, ne može se opisati taj osjećaj ponosa što sam odradio vlastiti strip. Trofej nad trofejima! :)
Ajoj, nisam se sejtio. Ovo bi definitivno spadalo u najrjeđi strip koji posjedujem. Još jednom hvala obojici!  |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
14091 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
6707 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/03/2023 : 10:13:53
|
quote: Originally posted by IGMAN2
quote: Originally posted by Jerry Krause
U mom slučaju to je bar lako. "Trenutak slabosti", moj vlastiti strip rađen u suradnji s IGMAN-om s foruma. Onaj trenutak kad mi je stigao paket s 20 primjeraka, ne može se opisati taj osjećaj ponosa što sam odradio vlastiti strip. Trofej nad trofejima! :)
A-uuu A što će bit kada ti izađe ovaj tvoj novi-'Teret savjesti'...  Ima da se ostaviš zubarstva i kreneš u strip scenariste. E, jel imaš našeg Nathana u čekaonici s drugim stripovima i časopisima?
A ne, ova 3 primjerka drže središnje mjesto na polici u sobi, ipak su veliki raritet. Krivo mi je što nisam uspio doštampati još desetak primjeraka koje sam obećao ljudima, ali nije bilo do mene mada još nisam odustao od toga. Čuvaš li ti Igore svoje primjerke ili si ih prodao za basnoslovnu cifru? ;)
A ovaj novi što radim s Bevom to će već biti komercijala, tisuće primjeraka, lova do krova, strip festivali i tako to... Samo da Beva to sve nacrta. ;) |
 |
|
Tonto
Advanced Member

6585 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
36843 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/03/2023 : 13:40:50
|
Juce sam ceo dan bio sa Drazenom iz CG (Mister No striparnica) i bas smo pricali koliko je lepo imati prijatelje, ne poznanike vec bas prijatelje iz naseg sveta po bivsim republikama i koliko je dobro razmeniti misljenja o zajednickim temama, posetiti jedan drugog, obici malo itd. I vrteci film skontao sam da sam nasao bas fin broj prijatelja u poslednjih 15-20 godina forumasenja i skupljanja stripova. Kako vi stojite sa tim?
Ja konkretno u Zrenjaninu nemam nijednog ko je aktivan bas i kolekcionar je. Imam par fanova koji ponekad kupe nesto i to je to. Vecinom su ljudi van mog licnog kruga i svi su steceni preko foruma ili festivala. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17422 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
10698 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 27/03/2023 : 14:56:30
|
Nekako se slažem sa Željkom. Ovako virtualno, online mi je OK, ali sad da ću uživo s nekim pričat o Zagoru, ne znam, ili bilo što o stripu, nekako mi je to smiješno  Nikako me ne privlači, mislim da bih umro od dosade. Iako ovdje na forumu mi odgovara, ne mogu objasnit.
Jedino sam upoznao Tonku24, bio kod mene doma u dva navrata, ali ja ne znam ako smo mi pričali nešto o stripu, više pričali o UFC-u, borbama i tome.
Ima ovdje jedna slična tema tko se pozna od forumaša: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49807&whichpage=1 |
"everybody's got a plan until they get hit"
|
Edited by - ReemCP on 27/03/2023 14:57:26 |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
8686 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 27/03/2023 : 15:01:14
|
Volim u živo razgovarati o stripovima. Kažu ljudi da tada djelujem posebno sretan. Volim misliti da je to iz čiste strasti, znate kao kad netko govori o nečemu što posebno voli pa da li vas to zanima ili ne, i vas obuzme euforija. Kako nemam previše prakse, znam biti naporan i neduhovit.  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
18841 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
10698 Posts
Posted - 27/03/2023 : 15:13:19
|
Dobro sad, ako se računa, nekoliko sam puta pričao mobom sa članom @djdjure dok smo surađivali oko nekih stripova, čovjek je pravo ono zanimljiv i vrijeme je s njim tako brzo proletilo, mislim da je jedan razgovor bio oko 40ak minuta, još par likova tako iz Slavonije sa aukcija, možda bi to onda i uživo isto funkcioniralo OK, moram priznati da su mi bili zanimljivi ti razgovori o stripu (to mi je valjda prvi put da sam s nekim uživo pričao o stripu, ako ne računamo djetinstvo). Ono, kad smo jedni drugima upadali u riječi, uživo bi valjda lakše bilo nego preko moba.
Ali toliko budem u interakciji s ljudima (zbog posla kakav je, a još malo pa ta sezona samo što nije) da mi jednostavno drugi dio godine kad sam slobodan, želim što manje gledat bilo kakve ljude, puno se bolje osjećam, samo mir-mir-mir do neba. Ajde ono dok si u ranim 20ima pa je super to za društvo i sve, dok si mlađi pa se i popije, bude zabavno, ali više me to apsolutno ne zanima. |
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13041 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
36843 Posts
Posted - 27/03/2023 : 15:36:33
|
Nije nuzno samo o stripu raspredati majku mu. Pa ja odem u Makarsku i zabacim sa Lwoodom, Globinjom i Ponkijem, ne znam da li spomenemo strip :) Kad vratim film, ne znam da li sam sa Globinjom ikad spomenuo strip :)
Meni su Ponki i Dok sa zenama bili na svadbi pre 12 godina. :) I ja sam kod Ponkija kasnije. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
26823 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/03/2023 : 15:37:52
|
Upoznao hrpetinu, s nekima se čujem, s nekima i vidim, kao i sa nestripofilima rijetki susreti, s godinama nažalost nema se vremena, a i volje. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
36843 Posts
Posted - 27/03/2023 : 15:52:10
|
Eto i kod tebe sam bio kuci, pre koliko ono godina... Mozda 10. :)
To je bilo onda kad smo u Zlatnom medi bili sa Dokom, Dveribadom, Ponkijem i ostalom ekipom. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13041 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
26823 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/03/2023 : 16:09:49
|
Da, tad sam bio podstanar u maloj garsonjeri, znači sigurno 2008. ili 2009. Godine prolaze. Da, bio si s ponkijem tada kod mene. Sve spomenute i ja znam. Simpatična ekipa! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
10743 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
matori paraliticar
Junior Member

451 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 27/03/2023 : 17:43:41
|
Mogao bi o ovome satima ali posto trenutno nemam vremena :) Nekako pravim malo razliku medju obicnim smrtnicima stripadzija i izdavaci stripadzija pogotovo nakon ovog sa "zabranom". Volim vise drugovanje sa par osoba nego okupljanja. Generalno stripadzije su dobra "ekipa" iako sam se sa nekima ipak na kraju "opekao". Uspeo sam da se ne upoznam sa sawitchem i Antom neko bi rekao da je to "podvig" :). Za kraj.. upoznao sam stripase i u Srbiji i u Hrvatskoj i u Sloveniji.. voleo bi i u drugim ex-yu rep. ali.. |
Ne kupujem stripove. |
Edited by - matori paraliticar on 27/03/2023 17:44:52 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
12153 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/03/2023 : 17:44:35
|
quote: Originally posted by ReemCP
Nekako se slažem sa Željkom. Ovako virtualno, online mi je OK, ali sad da ću uživo s nekim pričat o Zagoru, ne znam, ili bilo što o stripu, nekako mi je to smiješno  Nikako me ne privlači, mislim da bih umro od dosade. Iako ovdje na forumu mi odgovara, ne mogu objasnit.
Naravno da ne možeš objasniti, kad je to što govoriš bezveze. To je kao da govoriš: okej je biti pocijepan, zapravo, najbolje je da čovjek bude lažan: izvana se pravi veliki lijepi građanin koji priča o poslu i kući, a iznutra si daje oduška i mašta o Zagoru i junacima.
Ovu lažnost i pocijepanost onda zovu "biti velikim u realnom svijetu". A radi se o tome da je to najveće laganje, jer je laganje samoga sebe. Tako da si jako loše rekao, Reem.
Inače, svojedobno sam vidio puno stripaša. Nisu me se nešto dojmili, poglavito svi ti kolekcionari i gikovi. Nije mi se sviđao njihov izgled. S druge strane, bilo je i dosta onih koji su mi tada bili okej. Npr. ken2. A kako su prolazile godine, i ja išao svojim putem, ovi pak nekim drugim, većina mi je postala čudna, polublesava, pogrešna, i sada bih rijetko koga mogao prihvatiti. Sad imam totalne, abnormalne kriterije, a zapravo prave i istinske. Sad me se svi klone, a i plaše me se golubovi, pa je to već nešto. O stripovima pričam sam sa sobom, pred san. Ali više pričam o drugim stvarima, sam sa sobom i s odabranima. Ako se zainatimo, postat ćemo elita i sve o čemu ćemo pričati, bit će elitno. |
 |
|
matori paraliticar
Junior Member

451 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 27/03/2023 : 17:48:00
|
"Nije mi se sviđao njihov izgled" jel tako hodas i po ulici i razmisljas ko ti se svidja po izgledu ili ne? :) |
Ne kupujem stripove. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
12153 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/03/2023 : 17:58:54
|
čekaj, tebi je čudno ako nekoga prihvaćaš ili ne prihvaćaš po izgledu?? pa čovječe, to ti je prvi kriterij, i ti lažeš samoga sebe ako pričaš da nije tako. sad mi još reci da ni ženu ne gledaš po izgledu, nego, nemam pojma, gledaš je po tome kako zamišlja ljudska prava...
naravno da razmišljaš kako netko izgleda. onaj tko tu može i zna konkretno razmišljati, taj je već na višoj razini. onome kome je svejedno, svejedno mu je zato jer ne zna i ne može razmišljati na višoj razini. odnosno, on realno, u sebi, zna da nema pojma i onda sam sebe uvjerava da ima dobro srce ili tako nešto. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7018 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
petarStripovi10
Average Member

Croatia
830 Posts
Member since 03/12/2014 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
36843 Posts
Posted - 27/03/2023 : 19:17:11
|
quote: Originally posted by stinky
čekaj, tebi je čudno ako nekoga prihvaćaš ili ne prihvaćaš po izgledu?? pa čovječe, to ti je prvi kriterij, i ti lažeš samoga sebe ako pričaš da nije tako. sad mi još reci da ni ženu ne gledaš po izgledu, nego, nemam pojma, gledaš je po tome kako zamišlja ljudska prava...
naravno da razmišljaš kako netko izgleda. onaj tko tu može i zna konkretno razmišljati, taj je već na višoj razini. onome kome je svejedno, svejedno mu je zato jer ne zna i ne može razmišljati na višoj razini. odnosno, on realno, u sebi, zna da nema pojma i onda sam sebe uvjerava da ima dobro srce ili tako nešto.
Da je po izgledu sa mnom se niko ne bi druzio :) |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
10698 Posts
Posted - 27/03/2023 : 19:28:09
|
quote: Originally posted by stinky
Naravno da ne možeš objasniti, kad je to što govoriš bezveze. To je kao da govoriš: okej je biti pocijepan, zapravo, najbolje je da čovjek bude lažan: izvana se pravi veliki lijepi građanin koji priča o poslu i kući, a iznutra si daje oduška i mašta o Zagoru i junacima.
Ovu lažnost i pocijepanost onda zovu "biti velikim u realnom svijetu". A radi se o tome da je to najveće laganje, jer je laganje samoga sebe. Tako da si jako loše rekao, Reem.
Pa ne znam zašto je loše biti fejk i lagat samoga sebe  Imaš ovdje virtualno utočište gdje si daš oduška, a u realityju neki drugi svijet sa nekim drugim lijepim stvarima. Svijet koji nema veze s ovim ovdje. I to je dobro pocijepati, da je to dvoje razdvojiš :) |
|
 |
|
Topic  |
|