Upravo zatvorio Cat Claw. Ovo je primer kako bi svaki valjaniji domaci strip trebalo ostaviti buducim generacijama. Savrseno osmisljeno, odradjeno, sa vrhunskim papirom, intervjuom, naslovnicama, ma bukvalno 100 od 100 ocena.
Kontam da su jebeni projekti, pogotovo kad nema valjanijih skenova ali stvarno ovo je nesto sto bi trebalo da sve nadzivi. Tarzan, Nindza, Kobra, Tara, kompletan Maurovic itd.
Upravo zatvorio Cat Claw. Ovo je primer kako bi svaki valjaniji domaci strip trebalo ostaviti buducim generacijama. Savrseno osmisljeno, odradjeno, sa vrhunskim papirom, intervjuom, naslovnicama, ma bukvalno 100 od 100 ocena.
100 od 100 za izdanje i trud. Interwiev bi mogao biti 150 od 100 da je Darko iole potkovan u glazbi, sto nije, nazalost. Da jest, dobili bi jos vise zajebanih informacija od Sjor Baneta, starog i provjerenog rockera. (Metalca) Jer 33% stripa je ljuta glazba i referenca na nju...
Ni dizajn, ni dostupnost (u AF nema skoro više ni jednog), ni koncepcija (a ni cena, svojevremeno) mi se nisu nešto sviđali kod Stripforumovih SH izdanja. Verujem da su vrlo korektna.
Ni dizajn, ni dostupnost (u AF nema skoro više ni jednog), ni koncepcija (a ni cena, svojevremeno) mi se nisu nešto sviđali kod Stripforumovih SH izdanja. Verujem da su vrlo korektna.
Evo ti nesto, ako ti koristi. Ima i aukcija po Scomu. Mislio sam da mu je tesko za naci samo one limitirane, potpisane albume Partizana u zastitnom omotu. Od kojih broj 3, nazalost nikad nije izisao.
Smogy Boy, Gorana Delića... huh, to bi bilo nesto...3 price iz legendarnog Strip Arta. Ali mislim da taj 'film' nikada necemo 'gledati'. Koliko znam covjek je u Kanadi i izgubio je prava na svoj strip. Ne vjerujem da ce ista od toga ikada biti. Ali kad bi...prvi sam u redu za taj album.
Cat Claw je rasprodana u svega 20 dana, ostalo nam je još svega nekoliko primjeraka. Hvala svima! Kako oni nešto sporiji stripofili ipak ne bi ostali bez svog primjerka, Fibra je odmah krenula u reprint, tako da nema straha... Ali svejedno nemojte previše čekati:)
Svaka čast! Jel to rekord šta se tiče brzine rasprodaje nekog Fibrinog izdanja?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Super i svaka čast na reprintu. A sad na Kobru da skinemo rekord. A i ostale Banetove stripove,prvo one koji dosad nisu izdani. Može pojedinačno ili kao integrale. Prije svega mislim na Taru,Troje nesalomljivih i sve one kraće stripove iz raznih revija. Usput pitanje za Baneta,postoje li originalne table za te stripove?
Cat Claw je rasprodana u svega 20 dana, ostalo nam je još svega nekoliko primjeraka. Hvala svima! Kako oni nešto sporiji stripofili ipak ne bi ostali bez svog primjerka, Fibra je odmah krenula u reprint, tako da nema straha... Ali svejedno nemojte previše čekati:)
Ovo bi ja rekao da je nekakv rekord u brzini općenito na ovim prostorima. Bane sjebo sve strance po prodaji...što bi Lazar reko ''svetsko, a naše''. :)
Marko, ide li jope 600 ili ćeš ih isprintat malo više?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...