Cek' da ponovimo matematiku. Ako bude redovna serija 3 u 1 kao Ken, to je 26 stripova, (ne mogu kazati knjiga/albuma), i to ce biti period od 4,4 godine. Ako bude epizoda u 2 mjeseca, to je 77 prica za 154 mjeseca, (12,8 godina), dok dodemo do'Pobunjenika'. Da ponovim i ovo, hm, tja... A LL je s Rebeliom vec na dvanaestoj epizodi, pa racunajte.
Samo ti računaš ono šta nikog nije briga. Ovdje su pisali ljudi koji nisu kupovali LL. Tako da info dokle je LL doša nije bitan. A onima koji su kupovali LL isto tako nije bitan ritam i količina izlaženja SA Dragonera jer siguro neće biti brži od LL pa im je svjedno kakva je usporedba LL vs.SA.😁
Samo ti računaš ono šta nikog nije briga. Ovdje su pisali ljudi koji nisu kupovali LL. Tako da info dokle je LL doša nije bitan. A onima koji su kupovali LL isto tako nije bitan ritam i količina izlaženja SA Dragonera jer siguro neće biti brži od LL pa im je svjedno kakva je usporedba LL vs.SA.😁
Pa reka san ti. Sta ne citas ili ne racunas kako triba? Cista matematika. Niko to nece skupit za zivota od Ludensa. Riknicemo. Tako to ide u biologiji kontra vremena...
ne mora svatko tako razmišljati. ideš od broja do broja. ja imam sve od libellus texa. da nemam niti jedan to ne bi umanjilo vrijednost sd/lu priča i to bez ovih 500+. uz to postoje ljudi koji samo čitaju stripove bez skupljanja. moglo se i 94. reći da je glupo kretati na kiosku. čak i zagor, u 2 edicije skoro 30 godina i još smo iza talijana. pogledajmo libellus, desetak godina i već oko 300. za 20 godina će biti na 900. malo to znači onome tko je uživao u nestalom istraživaču te neke davne godine.
Malo si ovo konfuzno napisao, ali poanta je shvacena. Okej, kako god. Ja taj kraj necu vidjeti. Ne znam za tebe... A ovo sto si spomenuo, btw, pravo vrijeme za prekinuti sa LL Zagor slikovnicama, poslije broja 300 to je sve od loseg do ocajnog. A pitanje je i ovo sve prije, koliko je vrijedno osim zesce nostalgije. Uglavnom, recimo 111 knjiga LL Zagora je idealna za stati kupovati.
uglavnom, postoji kiosk publika koja neopterećeno čita pojedinu priču u datom trenutku i što može izaći neka izlazi pa dok ide ide.
Istina. Od Dragonera sam pročitao samo onaj grafički roman koji je izdao Veseli Četvrtak i dopalo mi se. I volim uzimati stripove na kioscima, barem Strip Agent izdanja dolaze u BiH. Tako da... radujem se baš ovome.
Ptetpostavljam da to imas desetak godina doma... kad li ce ti onda doci na red? Mogu ti samo kazati, kreni s tim odmah. Jako dobar serijal, fenomenalno, ma velicanstveno nacrtan. Staff predobrih crtaca neviden do sada.
Na žalost meni je Dragonero totalni klišej ali neka samo ide. Možda bi mogao privući i štogod nestripovske geekovske publike (LARPeri/fantasy/boardgame i slično) pa bi Ludensu možda bilo pametno da se malo marketinški angažira. Ako se dobro sjećam u italiji je doživio uspjeh između ostalog baš i zbog jake marketinške kampanje.
Ptetpostavljam da to imas desetak godina doma... kad li ce ti onda doci na red? Mogu ti samo kazati, kreni s tim odmah. Jako dobar serijal, fenomenalno, ma velicanstveno nacrtan. Staff predobrih crtaca neviden do sada.
Neke od njih da. Ne znam, doći će nekad na red. Vjerovatno ću tokom ovog ljeta malo više čitati stripove nego knjige. Posljednjih godina pročitam oko 60 knjiga godišnje, pa za stripove ne ostane previše vremena.