Ptetpostavljam da to imas desetak godina doma... kad li ce ti onda doci na red? Mogu ti samo kazati, kreni s tim odmah. Jako dobar serijal, fenomenalno, ma velicanstveno nacrtan. Staff predobrih crtaca neviden do sada.
Slažem se da je Dragonero najbolje nacrtan Bonelli ikad. Nevjerojatan kvalitet.
Lijepo sam napisao. Prva sezona (77 prica) bit ce gotova na ovaj nacin za 154 mjeseca, to jest 12 godina i 8 mjeseci. I onda ide druga, ako bude isla... pa racunajte.
Lijepo sam napisao. Prva sezona (77 prica) bit ce gotova na ovaj nacin za 154 mjeseca, to jest 12 godina i 8 mjeseci. I onda ide druga, ako bude isla... pa racunajte.
Pa šta? Oćeš još koji put napisat? Ko dosad nije kupovao LL neće ni sad započet. Može se jedino desit da par ljudi odustane od LL i uzme pauzu od 5-6 godina dok SA dođe do toga.
Pa šta? Oćeš još koji put napisat? Ko dosad nije kupovao LL neće ni sad započet. Može se jedino desit da par ljudi odustane od LL i uzme pauzu od 5-6 godina dok SA dođe do toga.
Ocu.
Nije 5-6. Vec skoro 13 godina razlike. A trinaestica je jos k tome nesritna!
OK 13 godina. Evo sad svi požurili kupovat LL. Nebitno.
Pa ja cu prvi kupovati ovo. Imam i VČ. Najbolje jos da nemam sve... Samo upozoravam ljude koliko ce to trajati. A trajati ce vise nego sto cemo mi potrajati...
Ruku na srce, kako jaki kaze, bolje je da ide i sest brojeva godisnje, nego nijedan. U drugu ruku, ivan ima pravo, kad sam bio mladji, stvarno me nije zanimalo do kojeg broja ce nesto doci na kiosku, danas ako postoji alternativa da ispratim nesto, ili da se nadam da ce mozda neki izdavac kroz 10-15 godina zavrsiti serijal, bolje je ic alternativnom varijantom. No podrska izdanju, iako ne znam ocu li kupovati, broj 1 i 2 sigurno, da procitam , posto nikad prije nisam citao. U svakom slucaju, nek je kiosk izdanja
LL izdanje mi se činilo zanimljivo, ali ipak preskupo tako da ću dati šansu prvom broju, a za dalje ćemo vidjeti. Jel' se možda zna kada bi se to trebalo pojaviti na kioscima?
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
LL izdanje mi se činilo zanimljivo, ali ipak preskupo tako da ću dati šansu prvom broju, a za dalje ćemo vidjeti. Jel' se možda zna kada bi se to trebalo pojaviti na kioscima?
Nema ništa sliužbeno, ali nekako za očekivati je srpanj.
Posto imam vec sve objavljeno od strane VC znaci prvo sto me zanima je, da li ce ici jedna epizoda jedna sveska ili 3 u 1 - ako potonje, onda se pridruzim kada stignu VC, drukcije i nema smisla. No, na svu srecu izdaju jos specijale i maxije, a to se uzima.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •