Sa ponosom vam predstavljamo naše novo domaće izdanje na kom je radila grupa domaćih autora u proteklih pola godine. Riječ je o adaptaciji 22 priče/pjesme iz dječijeg opusa, jednog od naših najpoznatijih pisaca Branka Ćopića.
Izdanje je tvrdih korica, 120 kolor strana, B5 format.
Trenutno je u štampariji i biće dostupno do početka 6. Međunarodnog salona stripa "Deveta dimenzija" koji se održava od 13-15.10.2023. godine u Banjaluci.
Autor naslovne strane je genijalni Aleksa Gajić, a na adaptaciji Brankovih priča i stihova radili su provjereni devetodimenzijaši: Zdravko MIćanović, Sabahudin Muranović Muran, Zdravko Knežević, Borislav Maljenović, Aljoša Tomić, Milan Mladić, Predrag Ikonić, Ninoslav Mitrović, Nikola Vidačković, Jovan Bratić, Goran Lojpur, Srđan Salat, Miodrag Bunijevac i Mihajlo Miljanović.
Prateće tekstove napisali su: Radovan Subić, Zoran Stefanović i Nikola Pejaković Kolja.
Sumnjam, ili bi vec bila neka najava ili info o tome. Ali oriđi Jezevu kucicu mislim da jos imam doma... ako je klinjo u (jos) mlađim danima nije rasturio kad je bio kod njegove bake.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Sumnjam, ili bi vec bila neka najava ili info o tome. Ali oriđi Jezevu kucicu mislim da jos imam doma... ako je klinjo u (jos) mlađim danima nije rasturio kad je bio kod njegove bake.
Šteta da neće biti u latinici, zbog djece koja ne znaju ćirilicu. Ima li smisla da kupujem ako mi dijete to nikada neće znati pročitati?!
Svi zainteresovani koji žele da nabave ovo izdanje moći će to uraditi na Sajmu knjiga u Beogradu, 26.10. od 11,00 do 18,00 časova na štandu Predstavništva Republike Srpske u Srbiji. Trenutna cijena je 10€, na sajmu će vjerovatno biti neki popust.
Svi zainteresovani koji žele da nabave ovo izdanje moći će to uraditi na Sajmu knjiga u Beogradu, 26.10. od 11,00 do 18,00 časova na štandu Predstavništva Republike Srpske u Srbiji. Trenutna cijena je 10€, na sajmu će vjerovatno biti neki popust.
Super. Ne propuštam ovo. Moram početi pisati, pozaboravljaću gde šta treba kupiti.