Do SUIS-a mozda samo OHF. Ostalo sto sam zeleo da imam, nabavio sam. Od SUIS-a nekih 10 naslova. Sa novim najavama dolazim do minimum 15 naslova koje bih, da nije zabrane, kupio. Vec vidim sebe na Interliber-u.
Evo i mog izbora propustenih fibri prvo sta mi padne na pamet: Ofucani Holivudski film, Transmetropolitan, Kapetan Amerika orka, Crna rupa, Hodočasnik zvijezda, Alack Sinner, Trgovina, Ljepota tame, Solitudinis morbus, celi Opskurni gradovi, Buda knjige od trece pa nadalje.
Evo i mog izbora propustenih fibri prvo sta mi padne na pamet: Ofucani Holivudski film, Transmetropolitan, Kapetan Amerika orka, Crna rupa, Hodočasnik zvijezda, Alack Sinner, Trgovina, Ljepota tame, Solitudinis morbus, celi Opskurni gradovi, Buda knjige od trece pa nadalje.
Danas sam bio u Hocu knjigu u Zadru (Supernova), na odjeljku sa stripovima ima dosta Fibre i Libellusa. Nisam se dugo zadrzavao, preletio malo kolorke i ima dosta rasprodanih izdanja. Ja sam uzeo Vjetar u vrbama, a vidio sam i Usprkos svemu, Rokamboleskne pustolovine, Love, Deliricna svakodnevnica...
Dakle digao si ruke od nade da ce fibra izdati vjetar u vrbama u vecem formatu.. inace da nadju se te rasprodane dugo po knjizarama u HR.. samo eto nekome je lako snaci se, nekome teze..
Nedavno sam na aukcijama ugrabio Vjetar među dinama pa kad sam vidio ovo sto da ne
Slatke godine? Pa tog imaš po knjižarama sigurno, evo video sam prošle nedelje jedan u Puli, mislim da je u Znanju bilo...I Zoološki verujem da možeš naći negde.
01.Sergio Toppi - Solitudinis morbus 02.Sergio Toppi - Colt Frontier -ima li negdje ili ima tko ili ima netko super očuvano - treba mi za poklon - Hvala - ponuda na poruke
U Znanju u Varazdinu nema ni jedan od tih naslova, a ni u onlineshopu nisu dostupni. Neznam uletit ce valjda jednom..
Nema u Znanju nijednog od tih naslova. Slatke godine i Zoološki vrt zimi su nedostupni već dugo, a Čovjeka iz tundre sam još donedavno imao u Rijeci, ali se i to prodalo.
Markiže, ne znam gdje si vidio Slatke godine, ali nisi u Znanju. A mogao si ih i kupiti pa preprodati doma za velike novce.
Nego, mislim da će se to sve reprintati prije ili kasnije.
Što se tiče Sam samcat, englesko izdanje bi trebalo biti dostupno u Znanju u Zagrebu, ako ti to što znači.