forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Gazda98
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

janko1974
Starting Member

18 Posts

Member since 30/12/2023

Posted - 20/04/2024 : 16:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send janko1974 a Private Message  Reply with Quote
molim Admine da obrišu lažno izlaganje i optužbe od člana Gazda98,koji mi je prodao strip Život sa Zagorom ne napomenuvši da je sa zadnje strane oštećen!Na moj upit zašto nije naveo u oglasu,rekao je da se on rješava ovako i onako svega te da je prodao strip za 3 eura a poštarina ga je koštala 2 i nešto tako da je zaradio ispod 3 eura.Imam video gdje je strip stigao sa kutijom i oštećenjem.Koji lažov.Još mu dam neutralnu ocijenu mislim si nek bude za te novce.

Edited by - janko1974 on 20/04/2024 16:30:52

janko1974
Starting Member

18 Posts

Member since 30/12/2023

Posted - 20/04/2024 : 16:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send janko1974 a Private Message  Reply with Quote
i naravno lagao je u vezi ocjene stripa,Posebno monografsko i kolekcionarsko izdanje u čast Galliena Ferrija koje svaki pravi fan Duha sa sjekirom mora imati! Očuvanost 5+.,nažalost neznam kako staviti video i slike gdje se vidi ta 5 plus ocjena!
Go to Top of Page

Gazda98
Starting Member

25 Posts

Member since 08/07/2021

Posted - 20/04/2024 : 21:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Gazda98 a Private Message  Reply with Quote
Ajde ne pizdi brate, kako te samo nije sramota!
Budući da sam prozvan, objasniti ću i ovdje svoju negativnu ocjenu:
1. Nisi se javljao 7 dana nakon bidanja stripa (čak su te ovdje sazivali jer se nisi javljao i drugim ljudima)
2. Rekao si da si provjerio poštarinu i da iznosi 2,40e, što je bila laž jer ja sam je platio 3,60 - dakle strip koji je u prodaji bio 7e ti si platio efektivno euro i 80 centi
3. Nakon što si se napokon javio, sazivao si me na osobni whatsapp 3-4 puta i to u 7 ujutro sa nekog njemačkog broja
4. To famozno "oštećenje" je zapravo malo udubljenje od nekih 5mm u sredini hrbata i ne utječe na samo čitanje stripa ni najmanje
5. Priznajem da sam možda previdio to udubljenje (a možda je i došlo do oštećenja kod transporta nebitno), no ti si automatski mi napisao poruku da sam sramota i da sam ti podvalio oštećen strip - na osobni whatsapp, po ustaljenom običaju. Da nisi divljak, mogli smo dogovoriti refundaciju (ne bi ni tražio povrat stripa, jer da, rješavam ih se), ovako me i ne zanima dalje ova saga oko stripa od 1,80 centi.
6. Ja uopće i nisam reklamirao tebi što si me zahebucnuo za poštarinu, to je djelom i moj propust, a rekoh sebi neka strip ide čovjeku koji će više uživati u njemu, nebitno.
7. Da, rješavam se stripa, u suprotnom ga ne bi prodavao na aukcijama.
8. Baš zato što si takav ućkur i ovdje radiš drame oko par eura, još jače stojim iza negativne ocjene!

I da, nitko ovdje neće izbrisati moju ocjenu, jer je ona moj objektivni doživljaj suradnje s tobom i ja imam pravo da je ostavim. Zdravo i izbjegavaj mene na ovom forumu i aukcijama u širokom luku!
quote:
Originally posted by janko1974

molim Admine da obrišu lažno izlaganje i optužbe od člana Gazda98,koji mi je prodao strip Život sa Zagorom ne napomenuvši da je sa zadnje strane oštećen!Na moj upit zašto nije naveo u oglasu,rekao je da se on rješava ovako i onako svega te da je prodao strip za 3 eura a poštarina ga je koštala 2 i nešto tako da je zaradio ispod 3 eura.Imam video gdje je strip stigao sa kutijom i oštećenjem.Koji lažov.Još mu dam neutralnu ocijenu mislim si nek bude za te novce.

Go to Top of Page

janko1974
Starting Member

18 Posts

Member since 30/12/2023

Posted - 21/04/2024 : 14:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send janko1974 a Private Message  Reply with Quote
Ajd upecao sam se opet,kad si vidio da je poštarina skuplja trebao si javiti i nema problema a ne sad plakati,nemože biti "famoozno oštečenje" a da ti to nisi znao ranije a ne prodavao strip pod 5 plus ocjenu,i da ne uzimaju se stripovi samo za čitanje.I da završim s ovom temom student,još si ti zelen da bi se smenom prepucavao tko može dalje dobaciti....Uživaj i ugodan dan!

ako se nevaram,rok je 7 dana za javljanje nakon kupnje
ono je moj "neki njemački broj" hahaaaaa,a svašta

Edited by - janko1974 on 21/04/2024 14:06:45
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000