Author |
Topic |
|
Kapetan_Galije
Starting Member
53 Posts
Member since 21/07/2024 |
Posted - 17/10/2024 : 22:19:41
|
Ovde kanim obznaniti svetu par mojih pesama, a ako ih imate i vi, pišite.
Evo prve:
Upokojio se naš dragi
Upokojio se naš dragi muž i otac, Atila Konc, sahrana će biti obavljena, sutra, na velikom katoličkom groblju.
Čitulju daje, ožalošćena porodica.
Dok je bio živ, Atila, kockao je satima. i ne bi stao dok sve ne bi otišlo na doboš sve, ali to samo kad platu, traktoriste primi.
Dok je bio živ, Atila mogao je piti satima, i lepo se ponašatil, šaliti u društvu, častiti sve. Bio je stvoren za to, svi su ga voleli, ali samo kad platu, traktoriste primi.
Dok je bio živ, Atila, znao je voleti, čak ne ni jednu, nego, više njih, voleo ih je, barem tako po selu jezici blebeću.
Dok je bio živ, Atila, radio je satima, pošteno i skromno, za svoj, ali više, za tuđi dinar. I njegova borba mu je dala, sve što je imao.
Dok je bio živ Atila tuko nas je satima. Do krvi pa dalje, mislim da smo, bar je on, tako govorio, zaslužili. A ko sam ja, da njemu sudim?
Moj tata je Atila, slava mu i večna hvala mu!
|
|
Kapetan_Galije
Starting Member
53 Posts
Posted - 17/10/2024 : 22:24:48
|
Marina
Marina je bila najlepša cura u razredu. I svi su to znali, momci, premda, najbolje. Napupila je već u osnovnoj, Momci su se utrkivali ko će da bude bliže njoj. Ružno je reći, ali momci su drkali na nju, Njene slike
Ona nije shvatala šta se događa, jednostavno, bila je takva.
Posle je shvatila, pa je to počelo paliti i nju igrala se, igrala kroz gaćice tražila društvo muškaraca i uspe u tome. i ne bi joj lepo. na koncu svega kad njeno telo beše oskrnavljeno Nasilno… Tad je ostala da leži tiho, jecajući.
|
Edited by - Kapetan_Galije on 18/10/2024 00:08:32 |
|
|
Kapetan_Galije
Starting Member
53 Posts
Posted - 17/10/2024 : 22:26:21
|
Iz doma za s uma sišavše
Terapijo, terapijo, terapijo ne tugujmo već podignimo glave gledaju nas iza svakog prozora tehničarske oči plave
|
|
|
|
Topic |
|
|
|