forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 21

manhunter
Moderator

Switzerland
25432 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/12/2024 : 21:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Zadrani su čudne biljke, okida na prog rock, al fusion jazz hm malo je problem, funk uh zapinje u grlu onda na dance 10/10 brate mili šta da kažem

A čuj, ruku na srce, ovo baš i nije pravi dance. Prilično se razlikuje od svega iz tog doba.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1106 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Zadrani su čudne biljke, okida na prog rock, al fusion jazz hm malo je problem, funk uh zapinje u grlu onda na dance 10/10 brate mili šta da kažem

A čuj, ruku na srce, ovo baš i nije pravi dance. Prilično se razlikuje od svega iz tog doba.

i to je pohvalno
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25432 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/12/2024 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ovo ja slušam kad "meditiram". Kad je Chui već tu, zanima me njegovo mišljenje.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4701 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
A u dvoboj sa Herbijem ovaj put ide Naker

Herbie Hancock – Mwandishi

Opa, znači podižemo uloge i počeli smo da prosleđujemo linkove ne samo za pesme već i za full albume! Meni odgovara, svakako radije slušam albume nego pojedinačne pesme Poprilično progresivna stvar s obzirom da je izašlo još '70tih. Jazz, ali drugačiji, moderniji, u suštini avant-garde jazz. Meni je ovo lepo leglo
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

180 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 25/12/2024 : 21:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

A sad Imperija uzvraća udara, ne, nije alexts - vatrena stenica!
https://www.youtube.com/watch?v=ua2k52n_Bvw&ab_channel=TheJazzStreet

Iiiiiiiiii stiže Džedaj! 😂
Moj domaći nikad lakši. Dobila sam ženu koju volim.
Nina Simone - I put a spell on you
Drag klasik. I potpuno drugačije od legendice Hawkinsa. Ninina obrada mi je draža i više gađa, dok Hawkins više šokira i kad ga se setim ovu stvar nikako ne mogu ozbiljno da shvatim i doživim, jer mi je on sav teatralan. U Nininoj izvedbi ovo poprima skroz drugu emociju i priču. Oda opsesiji i to bolesnoj. Od muzike, preko stihova... sve je nekako opčinjavajuće i omamljujuće. Ženska (Nina) vuče nevidljive konce (tj. baca čini) da nekoga približi/osvoji/prigrabi/priguši/udavi/proguta... Žrtva (saksofon) se koprca, ali zna se ko je gazda ovde, mislim pobednik. 😉
Tako je to meni uvek zvučalo. A istina je možda nedge tamo.

A sad za onog jednog osećajnog čoveka - Bevu
Avishai Cohen - Alfonsina Y El Mar

a evo i live - https://www.youtube.com/watch?v=YtLoKB9X2H0

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1106 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

quote:
A u dvoboj sa Herbijem ovaj put ide Naker

Herbie Hancock – Mwandishi

Opa, znači podižemo uloge i počeli smo da prosleđujemo linkove ne samo za pesme već i za full albume! Meni odgovara, svakako radije slušam albume nego pojedinačne pesme Poprilično progresivna stvar s obzirom da je izašlo još '70tih. Jazz, ali drugačiji, moderniji, u suštini avant-garde jazz. Meni je ovo lepo leglo

Ups slučajno mi je izletio cijeli album umjesto prve pjesme, al drago mi je da ti se svidio ja isto volim radije poslušati album nego jednu pjesmu.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8425 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/12/2024 : 21:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonto

Clivilles & Cole - A Deeper Love

Razocaranje za manhuntera, nikakva muka. Puno puta poslusao, vrh svoga zanra. Malo remek djelo dance glazbe. Punokrvno, smisleno, bogato, fantasticni vokali, ritam... sve bas sve na mjestu.

Ocjena: 10/10

Zadrani su čudne biljke, ovaj okida na prog rock, al fusion jazz hm malo je problem, funk uh zapinje u grlu onda na dance 10/10 brate mili šta da kažem Deeper love je vrh u žanru al taj žanr završava na zidiću s najeftinijom pivom u ruci ističem taj zidić namjerno, jer kad sam doša sa Markom i Domagojem (Tonto ih zna) u Budimpeštu na Pearl Jam glavno je bilo samo pronaći zidić na kojem ćemo popit pivu, sve ostalo je bilo sporedno romantika

Ajde chui:

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4701 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Team Sleep-Tomb of Liegia

Ovo je neki poluamaterski trip-hop? 2+/ 5

Ne baš, pre će biti alternativna rock verzija kratke priče Edgara Alana Poa o ljubavi, smrti, i posledicama naših odluka. Ali prepevano da podseća na jezivu atmosferu iz Silent Hill-a

Laika - Uneasy

Znam za Laiku od ranije. Ne mogu reći da često slušam trip hop, trebam biti u posebnom raspoloženju za to. Ali dobra stvar
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4701 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Izivko, jel debeljuce prže ili kidaju?!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 21:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Meni se trenutno na jednoj playlisti nalazi ova verzija

https://open.spotify.com/track/7CVMGgNjOiyp0PMCxCHnPN?si=njosBPoIRX6zbqisl2sdJA
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
A i ova je super

https://youtu.be/P7wCrjuTIyo?si=jZb4bCM-fleCaxaS
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 21:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Deeper Love 4/5
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1079 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 25/12/2024 : 21:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Ajde kad je naker tu (dok čekam alextsa koji ignorira moj zadatak 😂).
Nova "suradnja". Pakistanaci sviraju dobro poznatu američku stvar bez uobičajenih instrumenata, ali sa sitarom i genijalnim tabla man-om!

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12674 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/12/2024 : 21:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Uh, kakav odgovor vatrene stenice! To može samo žena.Respect!

Have mercy
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 22:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Ajde kad je naker tu (dok čekam alextsa koji ignorira moj zadatak 😂).

Ne mogu stići, ali ću odgovoriti.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12674 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/12/2024 : 22:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Midwest Martyr - Ocjena 6,5/10

Prže, ne kidaju. Fali im vokal. Ali sviđa mi se to što rade.
Podsjetili su me na The Nimmo Brothers. (Tu se negdje po kilaži)
Poslušaj ovu stvar! Oni po meni i prže i kidaju.

https://www.youtube.com/watch?v=L3zPcsYO-oY&t=1s&ab_channel=BluesMoose

Sada imam 3 zadatka, Moram razmisliti koga odabrati.

Have mercy
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

180 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 25/12/2024 : 22:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Omašio si komentar - grom gromova!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 22:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alexe, ako nije problem onda te molim da ako te neko prozove prvo rijesis svoj zadatak a onda komentiras ostalo. Meni je to pristojno jer mozda bi se ja u medjuvremenu igrao i s nekim drugim, a ovako cekam tebe.

Htedoh da ti kažem, ne čekaj, bacaj udice dalje.

Ja sam čekao nekoliko dana anta, a sad čekam par dana, hoće li se don-draper vratiti na topik.

Treba da gledamo da ne opterećujemo pojedinca previše i da ne postavljamo mnogo zadataka odjednom, ali ako se neko brzo ne javi, sasvim je OK postaviti još nekom, ne mora sve da ide linearno.

Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

180 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 25/12/2024 : 22:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Uh, kakav odgovor vatrene stenice! To može samo žena.Respect!

Hvala, hvala. I drugi put. 😉

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8425 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/12/2024 : 22:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Okej, svjesno krsim pravila i zadajem jos jedan zadatak prije nego chui kaze koju za granta jer ne mogu vise stajat budan, ubi me badnjak na poslu.

Ako me probudite usred noci i pitate koja je najbolja pjesma na svijetu ikad odsivrana moj odgovor kao iz topa vec 30+ godina je isti. Pa da vidimo sto vatrena stenica ima za reci:

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 22:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

A i ova je super

https://youtu.be/P7wCrjuTIyo?si=jZb4bCM-fleCaxaS

ovo verovatno ne može da čuje ko nema nalog na spotifyju. Sa albuma Best of C+C Music Factory verzija Deeper Love, nema je na YT.
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
293 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 25/12/2024 : 22:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Ča si ti pop kad radiš danas? Ocjena pjesme 4.9/5
quote:

Okej, svjesno krsim pravila i zadajem jos jedan zadatak prije nego chui kaze koju za granta jer ne mogu vise stajat budan, ubi me badnjak na poslu.

Ako me probudite usred noci i pitate koja je najbolja pjesma na svijetu ikad odsivrana moj odgovor kao iz topa vec 30+ godina je isti. Pa da vidimo sto vatrena stenica ima za reci:

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
294 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 25/12/2024 : 22:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Kakav bre 4.9, ovo je lagani 5+ od 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8360 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/12/2024 : 22:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Kad si već spomenuo Elvisa i obrade, da vidimo Alexts što kažeš za ovu "suradnju" Amerikanca i Ruskinje...
Malo pod kraj djeluje kao da ju je nešto opsjelo (dobar glas za horore) 😂

Pa nemam reči (ni ocene) - kad sam počeo da slušam i gledam, delovalo mi je nešto kao iz talent-mjuzik rialiti šou programa, kad ono i jeste to.

A na drugom topiku sam napisao da je to jedan od faktora, koji današnju popularnu muziku čini sterilnom. Pevačici to može da donese neko osvojeno mesto ili nagradu, možda i ugovor za album, možda učešće na eurosongu (Rusija ne učestvuje), ali taj album je za mene suvišan, kao i ta interpretacija, koju bih mogao da odgledam sa zanimanjem, ako nekim slučajem pogledam tu-takvu tv emisiju.

Za mene je prava verzija Elvisova, ali ne i jedina, volim i UB40.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6095 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/12/2024 : 23:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

A sad za onog jednog osećajnog čoveka - Bevu
Avishai Cohen - Alfonsina Y El Mar

https://www.youtube.com/watch?v=4D_fAJfncpw

a evo i live - https://www.youtube.com/watch?v=YtLoKB9X2H0

Jako melodično i lijepo, glavni mi je problem što mi je lirika jako bitna a ne razumijem španjolski. Da je na nekom meni razumljivom jeziku itekako bi mi ušla na playlistu.

Pomalo me sentimentom podsjeća na par stvari Miladina Šobića, iako vjerojatno to glazbeno i nema nekog smisla :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 21  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000