forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 23

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6096 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/12/2024 : 23:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Uzvraćam vatrenoj_stenici s jednom od najdražih mi pjesama. Ima vremena da te poslije zagnjavim s Nationalom, ne smijem previše forsirati pošto Tonto sluša sve pjesme :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4709 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 23:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko
Midwest Martyr - Ocjena 6,5/10

Prže, ne kidaju. Fali im vokal. Ali sviđa mi se to što rade.
Podsjetili su me na The Nimmo Brothers. (Tu se negdje po kilaži)
Poslušaj ovu stvar! Oni po meni i prže i kidaju.

The Nimmo Brothers - Waiting for my heart to fall

Vaistinu i prženje i kidanje. Koliko dugačak solo... Nije sve u kilaži, ima nešto i u masi. Dobro je!
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4709 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 23:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Ajde kad je naker tu. Nova "suradnja". Pakistanaci sviraju dobro poznatu američku stvar bez uobičajenih instrumenata, ali sa sitarom i genijalnim tabla man-om!

Sachal Studios' - Take Five

Na DW forumu smo imali lika koji je furao rumunske filmove, a sada imamo tebe koji trpa pakistance Ali ozbiljno, ovo je sjajna stvar. Podići spomenik za tabla man-a! Dave Brubeck bi bio ponosan
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4709 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 23:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Tonto, šta kažeš na ovaj mišmaš heavy metala i progresiva.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1084 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 25/12/2024 : 23:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Kad si već spomenuo Elvisa i obrade, da vidimo Alexts što kažeš za ovu "suradnju" Amerikanca i Ruskinje...
Malo pod kraj djeluje kao da ju je nešto opsjelo (dobar glas za horore) 😂

Pa nemam reči (ni ocene) - kad sam počeo da slušam i gledam, delovalo mi je nešto kao iz talent-mjuzik rialiti šou programa, kad ono i jeste to.

A na drugom topiku sam napisao da je to jedan od faktora, koji današnju popularnu muziku čini sterilnom. Pevačici to može da donese neko osvojeno mesto ili nagradu, možda i ugovor za album, možda učešće na eurosongu (Rusija ne učestvuje), ali taj album je za mene suvišan, kao i ta interpretacija, koju bih mogao da odgledam sa zanimanjem, ako nekim slučajem pogledam tu-takvu tv emisiju.

Za mene je prava verzija Elvisova, ali ne i jedina, volim i UB40.

Malo podcjenjuješ, a čini se da ju nisi slušao do sad.
Interpretacija je nevjerojatna s obzirom na glas. Obrada je u molu u odnosu na uobičajeni dur.
I druge njene pjesme su glasovno iznenađujuće.
Inače, bio je to show od 10 emisija u kojoj se "natjecalo" 10 najpopularnijih ruskih pjevača i pjevačica, koji su ocjenjivali jedni druge i na kraju je ona pobijedila, jebiga. Onaj oduševljeni lik koji se digne usred live izvođenja je njihov poznati operni pjevač. Ne bi bila tamo da nije poznata, iako je jako mlada. Tako da, je show, ali nije talent show... 🤣

Ali naravno, svako mišljenje, pa i tvoje je jednako vrijedno bilo kojem drugom pa i mojem 😂
I na njemu sam ti zahvalan.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1084 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 25/12/2024 : 23:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

quote:

Ajde kad je naker tu. Nova "suradnja". Pakistanaci sviraju dobro poznatu američku stvar bez uobičajenih instrumenata, ali sa sitarom i genijalnim tabla man-om!

Sachal Studios' - Take Five

Na DW forumu smo imali lika koji je furao rumunske filmove, a sada imamo tebe koji trpa pakistance Ali ozbiljno, ovo je sjajna stvar. Podići spomenik za tabla man-a! Dave Brubeck bi bio ponosan

Dave Bruback je i bio ponosan jer je rekao da je ovo najbolja posveta njegovoj pjesmi koju je ikad čuo (iako kvartet je njegov, a pjesma je Paula Desmonda 😜)

A znam i par jako dobrih rumunjskih filmova... 🤣
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8366 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 00:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Kad si već spomenuo Elvisa i obrade, da vidimo Alexts što kažeš za ovu "suradnju" Amerikanca i Ruskinje...
Malo pod kraj djeluje kao da ju je nešto opsjelo (dobar glas za horore) 😂

Pa nemam reči (ni ocene) - kad sam počeo da slušam i gledam, delovalo mi je nešto kao iz talent-mjuzik rialiti šou programa, kad ono i jeste to.

A na drugom topiku sam napisao da je to jedan od faktora, koji današnju popularnu muziku čini sterilnom. Pevačici to može da donese neko osvojeno mesto ili nagradu, možda i ugovor za album, možda učešće na eurosongu (Rusija ne učestvuje), ali taj album je za mene suvišan, kao i ta interpretacija, koju bih mogao da odgledam sa zanimanjem, ako nekim slučajem pogledam tu-takvu tv emisiju.

Za mene je prava verzija Elvisova, ali ne i jedina, volim i UB40.

Malo podcjenjuješ, a čini se da ju nisi slušao do sad.
Interpretacija je nevjerojatna s obzirom na glas. Obrada je u molu u odnosu na uobičajeni dur.
I druge njene pjesme su glasovno iznenađujuće.
Inače, bio je to show od 10 emisija u kojoj se "natjecalo" 10 najpopularnijih ruskih pjevača i pjevačica, koji su ocjenjivali jedni druge i na kraju je ona pobijedila, jebiga. Onaj oduševljeni lik koji se digne usred live izvođenja je njihov poznati operni pjevač. Ne bi bila tamo da nije poznata, iako je jako mlada. Tako da, je show, ali nije talent show... 🤣

Ali naravno, svako mišljenje, pa i tvoje je jednako vrijedno bilo kojem drugom pa i mojem 😂
I na njemu sam ti zahvalan.

Bilo je mišljenje više načelno, sad vidim da nisam baš pogodio kontekst. Ne znam baš da li su sva mišljenja jednako vredna, ali ti ih, sa mudrošću Bude, prihvataš kao takva.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1111 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 26/12/2024 : 00:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by Chui

quote:
Originally posted by Tonto

Clivilles & Cole - A Deeper Love

Razocaranje za manhuntera, nikakva muka. Puno puta poslusao, vrh svoga zanra. Malo remek djelo dance glazbe. Punokrvno, smisleno, bogato, fantasticni vokali, ritam... sve bas sve na mjestu.

Ocjena: 10/10

Zadrani su čudne biljke, ovaj okida na prog rock, al fusion jazz hm malo je problem, funk uh zapinje u grlu onda na dance 10/10 brate mili šta da kažem Deeper love je vrh u žanru al taj žanr završava na zidiću s najeftinijom pivom u ruci ističem taj zidić namjerno, jer kad sam doša sa Markom i Domagojem (Tonto ih zna) u Budimpeštu na Pearl Jam glavno je bilo samo pronaći zidić na kojem ćemo popit pivu, sve ostalo je bilo sporedno romantika

Ajde chui:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=1ZvQhQbPioY

Kakvo spektakularno izvlačenje, na vjerovatno najbolji album Grant Greena ta stvar i cili album su top!

I starless od KC je isto jebena stvar!

Edited by - Chui on 26/12/2024 00:08:44
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1084 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 00:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Za manhuntera kad je već počeo sa Bang Bang da nastavimo logično sa Baby Shot Me Down 😂

Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

185 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 26/12/2024 : 00:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
Sufjan Steven - Star of Wonder
Ovo je simpa. Jeste monotono/jednolično, ali je nekako toplo. Nije upečatljivo, brzo ću je zaboraviti, ali u momentu prija.

Donna Summer - Love Is In Control
Ok, žena ima glas, ali meni se ovo uopšte ne sviđa. Previše lepršavo i zaboravljivo skroz. Imam utisak da oni sklepaju pesmu za 5 dana u najboljem slučaju, jer mi je pola stvari iz osmadesetih isto. Mogu da đuskam uz dosta toga iz tih godina, ali nema to neki kvalitet u mojim ušima.

Team Sleep - Tomb of Liegia
Početak obećavajuć. Dopao mi se. Čim ima tmine, uši mi odmah reaguju. Ali avaj, ovde nadalje nema ničega. Sve mi fali.

Fatboy Slim - That Old Pair of Jeans
Veselkasto. I to je to. Već se ne sećam šta sam slušala.

Clivilles & Cole - A Deeper Love
Aaaaaa devedesete! Cappella, Snap, La Bouche, Dr. Alban, 2 Unlimited, Haddaway, Culture Beat i ostala ekipa... Uz ovo može i danas dobro da se đuska. Ovo mi daleko više prija od njanjavih osamdesetih. Naravno da osamdesete imaju svojih kvalitetnih stvari, ali uz ovo je đuska bolja.
Chui, ovo ide u posebnu kategoriju i verovatno ne treba ocenjivati. Praštaj Tontu i Manhunteru! 😆

Diana Ankudinova - Can't help falling in love
U, Ankudinova je bila senzacija zbog glasa! Boja glasa za najež. Sećam se i komentara - angel with devil's voice! 😂
Mene je u Rečinki očarala. Poslušajte devojčicu od tada svega 14 godina kako "čantuje"- https://www.youtube.com/watch?v=fEcvVINA304

Tonto, izvinjavam se, ali ću kao svaki dobar đak domaći da ostavim za sutra. 😎

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4417 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 26/12/2024 : 00:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Evo i da odradim zadatak od neki dan što mi ga je zadao alexts.

Wild Nothings - Headlights On
Da je ovo izdano prije kojih 20-30 godina prozvalo bi se hvalevrijednim produktom svog vremena, a sada u svoje vrijeme dobiva ovakve pokude od kolega forumaša. Meni nije to toliko loše i cijenim pokušaj izvođača da malo razbija monotoniju i bude ekscentričniji. Možda fali neki bolji groove i produkcija da to izdigne, ali ne može se biti pretjerano zahtjevan s indie glazbom. Hvalevrijednih 3/5

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1111 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 26/12/2024 : 00:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Evo jedan zadatak za Manhuntera

Edited by - Chui on 26/12/2024 00:22:59
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4417 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 26/12/2024 : 00:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam s modernim, a sad idem s jednim od najdražih mi bendova uopće. I to iz doba kad su napravili 180 stupnjeva zaokret u svojoj glazbi. Već naslućujem neke komentare, ali neka, možda se i iznenadim. Pa evo onda zadatka na ruke glazbeniku među nama, Chui-ju.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8366 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 00:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

[b]Donna Summer - Love Is In Control

Ok, žena ima glas, ali meni se ovo uopšte ne sviđa. Previše lepršavo i zaboravljivo skroz. Imam utisak da oni sklepaju pesmu za 5 dana u najboljem slučaju, jer mi je pola stvari iz osmadesetih isto. Mogu da đuskam uz dosta toga iz tih godina, ali nema to neki kvalitet u mojim ušima.

Prijateljska preporuka - ne znam jel imaš kvalitetno ozvučenje ili bar slušalice, ali poslušaj jednom bar kako treba. Stvari koje je producirao i aranžirao (negde i delimično komponovao) Quincy Jones su neke od najdetaljnijih i najperfekcionistički rađenih kompozicija u pop muzici, a to uključuje i dosta vremena rada, sa dosta vrhunskih muzičara, mnoštvom instrumenata i zvukova, savršeno uklpljenih, dakle sve suprotno od onog kako misliš da je.

Zato je bio toliko cenjen (pre nekoliko dana je umro) i nagrađivan Gremmy-jima i koječim. A sem toga je bio i jazz umetnik.

Edited by - alexts on 26/12/2024 00:41:55
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1084 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 00:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

U, Ankudinova je bila senzacija zbog glasa! Boja glasa za najež. Sećam se i komentara - angel with devil's voice! 😂

Drago mi je da znaš za glas cure iz Vladivostoka! Kad dođe vrijeme, tebi ću proslijediti zadatak sa world wide popularnim Kazahstancem, kojeg na ovom Glazbenom podforum još nitko nikad nije spomenuo... 😂
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7342 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 26/12/2024 : 01:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Znači već sat i pol slušam glazbu i upisujem komentare i onda nekako nesvjesno ugasim prozor i sve ode u vjetar. Nemam ja živaca za ovo.

Scott Walker - Plastic Palace People 6/10

Talk Talk - Living in Another World 7/10

Danny Gatton - Harlem Nocturne 8/10

Slobodno me podsjetite ako sam preskočio koji zadatak.

Da vidimo kako se igor23 snalazi sa fadom:

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8366 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 08:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Evo i da odradim zadatak od neki dan što mi ga je zadao alexts.

Wild Nothings - Headlights On
Da je ovo izdano prije kojih 20-30 godina prozvalo bi se hvalevrijednim produktom svog vremena, a sada u svoje vrijeme dobiva ovakve pokude od kolega forumaša. Meni nije to toliko loše i cijenim pokušaj izvođača da malo razbija monotoniju i bude ekscentričniji. Možda fali neki bolji groove i produkcija da to izdigne, ali ne može se biti pretjerano zahtjevan s indie glazbom. Hvalevrijednih 3/5

I kao takav, album sa ovom pesmom se "ugurao" na listu Allmusica - Favorite alternative & indie albums za 2023-u god.
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
299 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 26/12/2024 : 09:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Znači već sat i pol slušam glazbu i upisujem komentare i onda nekako nesvjesno ugasim prozor i sve ode u vjetar. Nemam ja živaca za ovo.

Scott Walker - Plastic Palace People 6/10

Talk Talk - Living in Another World 7/10

Danny Gatton - Harlem Nocturne 8/10

Slobodno me podsjetite ako sam preskočio koji zadatak.

Da vidimo kako se igor23 snalazi sa fadom:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=oP2xmmqgIqQ[]

Fado uvijek prolazi ,red mora ,red bluesa na europski način(nešto slično kao i bosanci s sevdahom)red dobrog vokala i gitare.Recept za dobar sendvič koji se dugo ,dugo jede:)Premda ne pratim baš pozorno ovaj đir u određenoj životnoj fazi i stanju duha mogao bi dati ocjenu 4.8/ 5 (dakle skoro pa savršeno) U ovoj fazi 4.5 /5 :) P.s . dobro je šarati ovako sa različitim stilovima da se ne ponavljamo i držimo istog kao Marica krivog qurtza

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
299 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 26/12/2024 : 10:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
Nešto drugačije, jedan klasik za Cromwella i ostale:)

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4367 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 26/12/2024 : 10:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Mountain - Don't Look Around
Jbt nikad čuo za bend Ovo je proto metal bombetina! Ide na listu instantno!

Herbie Hancock - Chameleon
Bubnjanje jako kul, pogotovo na sredini pjesme. Imam osjećaj kao da na trenutke zna ubrzati bpm ali ipak mislim da je to samo osjećaj. Ipak, melodije su mi previše neozbiljna zezalica da shvatim ozbiljno.

MAGAZIN - MINUT' SRCA TVOG
Fali malo više patetike pa da mogu povratit ko čovjek. Ovak mi je to baš na samom rubu grkljana i nikako da se prelije. Mjuza korektna. Ženska mi je simpatična inače dost simpatična.

GORAN BREGOVIĆ & BISERA VELETANLIĆ - ŠTA ĆU NANO DRAGI MI JE LJUT
Stvarno nije loše. Vrlo solidan vokal i melodije, jedino šteta lošeg zvuka, dvije gitare i hammond zvuče ko da su se prekuhali skupa u bosanskom loncu.

Talk Talk - Living In Another World
Nisam čuo ovo do sad. Super vokal, volim 80s između ostalog i zbog toga što baš jako često imaju dosta reverba u vokalu. Usna harmonika je isto iznenađenje, baš super paše i šteta što je nema više. Ide na listu.

Vangelis - Ask The Mountains
Ah, klasik. Ova stvar zvuči ko da je debelo debelo ispred svog vremena. Ne znam ni sam zašto ga češće ne slušam...

Wild Nothing - Headlights On
Jebate kakav je to vokal bokte?! Ovaj ko da se još nije skinuo s mamine cice. Saša Tin i Kedžo bez šarma. Instrumentalni dio generičan do bola.

JOSIPA LISAC - LEŽAJ OD SUZA
Također klasik. Tu je sve bomba, mjuza sa dušom i smislom. Da ima distorzije ovo bi moglo biti i nešto sa Sabbath Bloody Sabbath.

Chui feat. Josipa Lisac - Tebi putujem
Dobar buildup, jedino mi fali neki krešendo na kraju.

David Bowie - Station to Station
Nije loše ali rekao bih da je najmanje 4 minute predugo. Drugi dio pjesme je kompletno super.

Michel Camilo Trio - Caribe
Ovo mi sad nikako ne paše ali čujem da je ludilo kvaliteta prisutna. Osim toga odličan sound svih instrumenata. Čisto a organski.

Sufjan Stevens - Christmas in July
I ovo je isto jako dobro i full mi se sviđa onaj blago kaotični dio prije polovice. Baš baš dobra stvar!

DONNA SUMMER Love Is In Control
Bass je stvarno malo previše dominantan i ometa me kad baš zareže od nafrljenosti. Inače bi bi bilo dost dobro.

Team Sleep-Tomb of Liegia
Znam za bend i mislim da sam već prije to čuo jer frend obožava Činoa. Premonotono, izreducirano i depresivno.

The Kinks - Two Sisters
Predobra stvar, baš barokno ugodna i sa jakom ponavljajućom petljom. Ide na listu.

Nina Simone - I put a spell on you
Cover. Obožavam Sreamin' Jay Hawkinsa inače.

Sufjan Stevens - Fourth Of July
Budući da me zanima samo glazba a ne tekstovi ovo mi je bilo ultradosadno. Tu se baš niš događa.

Ania - Bang Bang
Supersmokey vokal, dobra mjuza. Jedino mi isto ko i na Chui ft. Josipa fali neki krešendo.

Chimo Bayo - Extasy extano
Ove Mortal Kombat stvari su mi povremeni guilty pleasure. Ide na listu

Cover.

Rhiannon Giddens - Waterboy
Nije loše, ima baš opuštajući, lijeni flow.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1084 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/12/2024 : 10:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Alexts, ne umanjujući vrijednost svega što je ikad napravio Quincy Jones, ali Queen of Disco Donnu Summer (Sommer 😂) je stvorila i proslavila suradnja s producentima i tekstopiscima Giorgio Moroderom (Father of Disco 😂) i Pete Bellotteom.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8429 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 10:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor23

Ča si ti pop kad radiš danas?

Pa rekao vise puta na topicu, igore. Gonič stoke, očigledno.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4367 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 26/12/2024 : 10:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Alextse - nije ti baš neka fora da ostavljaš ljude da čekaju. Nije u redu i gubi se smisao, hajde da to funkcionira nekim prirodnim tokom jer do sada je (uz zanemariv broj nesporazuma i drekpostova) iznenađujuće fino išlo.

I čisto mala sugestija:
pokušavajte izbjegavat live snimke i covere. Znam da je nekad to vraški teško ali toga ima milijardu i potencijalno privlači "a si čuo ovu" pa tako potencijalno gubimo na raznovrsnosti.

quote:
Originally posted by igor23

Nešto drugačije, jedan klasik za Cromwella i ostale:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZavwtJxmqJI

Odlično, opuštajuće i sa toplim zvukom klavijatura iz tog perioda koji mi uvijek paše. Ide na listu jer mislim da sam ovo čuo već prije samo nisam znao tko svira.

Bok, kako si.

Edited by - Cromwell on 26/12/2024 10:35:49
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8429 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/12/2024 : 10:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

... i sto cemo sad kad mene zanima sve sto si napisao?

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8366 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/12/2024 : 10:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Alextse - nije ti baš neka fora da ostavljaš ljude da čekaju. Nije u redu i gubi se smisao, hajde da to funkcionira nekim prirodnim tokom jer do sada je (uz zanemariv broj nesporazuma i drekpostova) iznenađujuće fino išlo.

Pa znam, ali neko ne obrati pažnju da sam pre njegovog predloga, imao još dva. Treba stići to odslušati, a ima se obaveza, recimo radi se duže, a na poslu nema zvučnika, ni mogućnosti da se sluša.

Uz to, napišem i komentar pesama koje sam već ranije odslušao (pre nekog konkretnog predloga za mene), ali nisam odmah postovao, da ne bi prošlo previše vremena i posle ni sam ne zaboravim šta sam mislio i slušao. Za to mi ne trebaju zvučnici.

Mislim da je bolje i ovako, nego - ajd izvinte, biću zauzet ovih dana, odoh sa topika, ne postavljajte mi zadatke, dok ne budem slobodan... bolje je da smo za sada tu i pravimo gužvu (dok je topik aktuelan) i odgovaramo, čim "uzmognemo".
Go to Top of Page
Page: of 23  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000