forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Bojkot!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 5

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19791 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 19:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema!
Ali opet, bi li bilo buvljaka da nema onih koji love tuđu naivnost i emocije!?

A da ti je ponudio za 20, ti bi mu dao 40?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19791 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 19:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Cekaj tintone ti uspoređuješ ploče sa prehrambenim proizvodima?

Dosada je prvi prebacio temu na to.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19791 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 19:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a naravno da nisam bolji od nikoga.
Kak tko doživi moje pisanje ili ponašanje na kavi je njegova perspektiva situacije, ne i objektivno stanje. Prilagodljiv nisam pa možda ispada da sam sve ostalo kaj prosječni ljudi doživljavaju na svoj način. Počesto ljudi barataju pojmovima koje ne poznaju dovoljno i stvaraju slike o drugima i posebno vole prosuđivati na temelju površnog dojma. I da barem onda imaju potpuni uvid u motive ne bi čovek niš rekel...

Evo npr. tko zna kak pojedinci doživljavaju stihove koje imam u potpisu i povezuju s mojom osobnošću i stavovima. S druge strane rijetko tko zna da ja svakodnevno autora stihova ismijavam pred ljudima (i onima koji to tek trebaju postati, njima najviše jer badava odraslim pričat) i nemam dobro mišljenje o tom ljigavcu. Poanta je kaj kod mene ne vredi ona da je djelo jednako autor, a nekih vredi. I tak...

Meni je isto dobra ta pjesma iako se slažem s tobom i po pitanju pjevača u pitanju.
Međutim pravila foruma kažu da potpis mira biti u dva reda ili manje, čudi me da te manhunter nije upozorio na to.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/02/2025 : 20:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dosada je prvi prebacio temu na to.

Ne pratiš.
Jel tako isto i na fakultetu ne pratiš?

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ploče, buvljak i cijene na buvljacima mislin da baš i nemaju veze sa temon, ali čini mi se da je dosada odvea priču u tom smjeru?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/02/2025 20:08:38
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19791 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 20:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Vidio sam tvoj post, ali mi je nekako bilo pristojno da i sam odgovorim lwoodu na pitanje upućeno meni.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2025 : 21:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Sve ok

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3941 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/02/2025 : 21:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema!
Ali opet, bi li bilo buvljaka da nema onih koji love tuđu naivnost i emocije!?

A da ti je ponudio za 20, ti bi mu dao 40?

Gubi se smisao ako se banalizira....trgovac nije isto kaj i prodavač. Nisu ista pozicija u poanti priče. Objasnil sam gdje je problem. U bezobrazluku i pohlepi!A s druge strane je poanta da ljudi moraju biti svjesni svoje pozicije i ne pokušavati, zbog svoje podređene situacije u određenim trenucima, varati druge a i sebe. Ali da ne odem daleko...

A na drugo pitanje, jedne svibanjske subote na drugom spoju :)

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 08/02/2025 21:47:31
Go to Top of Page
Page: of 5  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000