Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19791 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/02/2025 : 19:16:33
|
quote: Originally posted by BeaGea
Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema! Ali opet, bi li bilo buvljaka da nema onih koji love tuđu naivnost i emocije!?
A da ti je ponudio za 20, ti bi mu dao 40? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19791 Posts
Posted - 08/02/2025 : 19:17:32
|
quote: Originally posted by lwood
Cekaj tintone ti uspoređuješ ploče sa prehrambenim proizvodima?
Dosada je prvi prebacio temu na to. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19791 Posts
Posted - 08/02/2025 : 19:20:03
|
...a naravno da nisam bolji od nikoga. Kak tko doživi moje pisanje ili ponašanje na kavi je njegova perspektiva situacije, ne i objektivno stanje. Prilagodljiv nisam pa možda ispada da sam sve ostalo kaj prosječni ljudi doživljavaju na svoj način. Počesto ljudi barataju pojmovima koje ne poznaju dovoljno i stvaraju slike o drugima i posebno vole prosuđivati na temelju površnog dojma. I da barem onda imaju potpuni uvid u motive ne bi čovek niš rekel...
Evo npr. tko zna kak pojedinci doživljavaju stihove koje imam u potpisu i povezuju s mojom osobnošću i stavovima. S druge strane rijetko tko zna da ja svakodnevno autora stihova ismijavam pred ljudima (i onima koji to tek trebaju postati, njima najviše jer badava odraslim pričat) i nemam dobro mišljenje o tom ljigavcu. Poanta je kaj kod mene ne vredi ona da je djelo jednako autor, a nekih vredi. I tak...
Meni je isto dobra ta pjesma iako se slažem s tobom i po pitanju pjevača u pitanju. Međutim pravila foruma kažu da potpis mira biti u dva reda ili manje, čudi me da te manhunter nije upozorio na to. |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10449 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/02/2025 : 20:08:02
|
quote: Originally posted by tinton
Dosada je prvi prebacio temu na to.
Ne pratiš. Jel tako isto i na fakultetu ne pratiš?
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ploče, buvljak i cijene na buvljacima mislin da baš i nemaju veze sa temon, ali čini mi se da je dosada odvea priču u tom smjeru?
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 08/02/2025 20:08:38 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19791 Posts
Posted - 08/02/2025 : 20:35:52
|
Vidio sam tvoj post, ali mi je nekako bilo pristojno da i sam odgovorim lwoodu na pitanje upućeno meni. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47395 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member
3941 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 08/02/2025 : 21:38:25
|
quote: Originally posted by tinton
Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema! Ali opet, bi li bilo buvljaka da nema onih koji love tuđu naivnost i emocije!?
A da ti je ponudio za 20, ti bi mu dao 40?
Gubi se smisao ako se banalizira....trgovac nije isto kaj i prodavač. Nisu ista pozicija u poanti priče. Objasnil sam gdje je problem. U bezobrazluku i pohlepi!A s druge strane je poanta da ljudi moraju biti svjesni svoje pozicije i ne pokušavati, zbog svoje podređene situacije u određenim trenucima, varati druge a i sebe. Ali da ne odem daleko...
A na drugo pitanje, jedne svibanjske subote na drugom spoju :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 08/02/2025 21:47:31 |
|
|
Topic |
|