forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Bojkot!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 19:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Cekaj tintone ti uspoređuješ ploče sa prehrambenim proizvodima?

Dosada je prvi prebacio temu na to.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 19:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

...a naravno da nisam bolji od nikoga.
Kak tko doživi moje pisanje ili ponašanje na kavi je njegova perspektiva situacije, ne i objektivno stanje. Prilagodljiv nisam pa možda ispada da sam sve ostalo kaj prosječni ljudi doživljavaju na svoj način. Počesto ljudi barataju pojmovima koje ne poznaju dovoljno i stvaraju slike o drugima i posebno vole prosuđivati na temelju površnog dojma. I da barem onda imaju potpuni uvid u motive ne bi čovek niš rekel...

Evo npr. tko zna kak pojedinci doživljavaju stihove koje imam u potpisu i povezuju s mojom osobnošću i stavovima. S druge strane rijetko tko zna da ja svakodnevno autora stihova ismijavam pred ljudima (i onima koji to tek trebaju postati, njima najviše jer badava odraslim pričat) i nemam dobro mišljenje o tom ljigavcu. Poanta je kaj kod mene ne vredi ona da je djelo jednako autor, a nekih vredi. I tak...

Meni je isto dobra ta pjesma iako se slažem s tobom i po pitanju pjevača u pitanju.
Međutim pravila foruma kažu da potpis mira biti u dva reda ili manje, čudi me da te manhunter nije upozorio na to.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/02/2025 : 20:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dosada je prvi prebacio temu na to.

Ne pratiš.
Jel tako isto i na fakultetu ne pratiš?

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ploče, buvljak i cijene na buvljacima mislin da baš i nemaju veze sa temon, ali čini mi se da je dosada odvea priču u tom smjeru?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/02/2025 20:08:38
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/02/2025 : 20:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Vidio sam tvoj post, ali mi je nekako bilo pristojno da i sam odgovorim lwoodu na pitanje upućeno meni.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2025 : 21:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Sve ok

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/02/2025 : 21:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema!
Ali opet, bi li bilo buvljaka da nema onih koji love tuđu naivnost i emocije!?

A da ti je ponudio za 20, ti bi mu dao 40?

Gubi se smisao ako se banalizira....trgovac nije isto kaj i prodavač. Nisu ista pozicija u poanti priče. Objasnil sam gdje je problem. U bezobrazluku i pohlepi!A s druge strane je poanta da ljudi moraju biti svjesni svoje pozicije i ne pokušavati, zbog svoje podređene situacije u određenim trenucima, varati druge a i sebe. Ali da ne odem daleko...

A na drugo pitanje, jedne svibanjske subote na drugom spoju :)

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 08/02/2025 21:47:31
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4776 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/02/2025 : 09:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
ja sam izmislio bojkot
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2025 : 11:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako si na buvljaku zbog toga da nekog nasamariš onda vidim problem...ali da, s kapitalističkog stava nema problema!

Gubi se smisao ako se banalizira....

Ne treba ništa banalizirati jer je situacija jako jednostavna. Svaki normalan trgovac će robu prodati po najvećoj cijeni koju može. Svaki normalan kupac će ju kupiti po najnižoj cijeni koju može. Očekivati da se trgovac ponaša drugačije nije samo naivno, nego malo i bezobrazno. Isto kao što vi profesori ne odbijate povišice kada ih dobijete (a u zadnje vrijeme ih dobijate redovito), čak i ako one nisu realan prikaz vašeg rasta produktivnosti, tako ni trgovci ne odbijaju dodatan profit ako procijenjuju da ga mogu zaraditi. Možeš to nazivati pohlepom ako želiš, ali meni se to čini kao racionalno ponašanje.

Što se svibanjske škrtosti tiče, ne mogu se sjetiti što sam napravio, pustio ti da platiš kavu?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 12:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Gubi se smisao ako se banalizira....

Ne treba ništa banalizirati jer je situacija jako jednostavna. Svaki normalan trgovac će robu prodati po najvećoj cijeni koju može. Svaki normalan kupac će ju kupiti po najnižoj cijeni koju može. Očekivati da se trgovac ponaša drugačije nije samo naivno, nego malo i bezobrazno. Isto kao što vi profesori ne odbijate povišice kada ih dobijete (a u zadnje vrijeme ih dobijate redovito), čak i ako one nisu realan prikaz vašeg rasta produktivnosti, tako ni trgovci ne odbijaju dodatan profit ako procijenjuju da ga mogu zaraditi. Možeš to nazivati pohlepom ako želiš, ali meni se to čini kao racionalno ponašanje.

Što se svibanjske škrtosti tiče, ne mogu se sjetiti što sam napravio, pustio ti da platiš kavu?

Sve dok ne makneš znak jednakosti između trgovac i kupac ne bu ti jasno. Postoji kod ljudi nekaj kaj se zove moral! Od njega se ne živi za njega se živi.

Ne da si pustil nego si se pravil kao da te se račun ne tiće...

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 09/02/2025 12:05:00
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2025 : 12:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Budimo realni, jedini razlog zašto ti praviš toliku razliku između tog dvoje je što si jedno, a ne drugo. Kada budeš bio u mogućnosti prepoznati tuđu perspektivu, onda ćeš moći i bolje raspravljati o ovoj temi.

Moja greška za račun, vjerojatno mi je kao debelo mlađem bilo neugodno (čest slučaj). Moguće je i da u tom trenutku i nisam imao za platiti što mi se kao srednjoškolcu/studentu znalo dogoditi. Mislim da cijeli niz forumaša može posvjedočiti da sam im platio piće/kavu i da škrtost ne ide uz moj karakter. Slobodno mi šibni IBAN, pa ti refundiram uz kamate uzimajući u obzir i stopu inflacije.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 12:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Debelo mlađem...zanimljivo. Da sam te gledal debelo mlađem ili u bilo kojem smislu inferiorno ne bi s tobom išel na kavu.
To je to, kad ljudi ne vide tu sliku koju imam i stav prema sugovorniku vec imaju neku svoju perspektivu stvari. I to vjerojatno onu koju bi i imali prosječni ljudi, ali jebiga kad ja izlazim iz tih okvira. Tintone sve pet, samo ubuduće gledaj ljude ravnopravno kad god to ima smisla. Samopoštovanje, ide zajedno s poštovanjem sugovornika.

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 09/02/2025 12:32:54
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2025 : 12:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Tvoj izlazak iz tih okvira je hvale vrijedan, ali meni je kao introvertnom tinejdžeru i dalje bilo moglo biti neugodno.

Ljude definitivno treba gledati ravnopravno, pa i u poslovnim transakcijama.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2025 : 13:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Dosado nekad stvarno nemaš mjeru.
Neka me tinton slobodno ispravi, ali znan ga otkad je bija klinac, uvik san ga gleda ka ravnopravnog, i nikad se nisan postavlja ka veći od njega.
ALI
Našli smo se dosta puta, i nekako mi je normalno da ću ja platit račun nekome ko je u tome trenutku učenik/student.
Zadnji put smo se vidili prije par miseci. Našli smo se u piceriji jer san bija gladan, pojili smo picu i popili piće. Tinton je uzea račun za platit, ja san mu ga uzea iz ruke i zajebava de neće meni student plaćat račune. Samo san mu reka da me se siti kad bude neka faca u EU, i da mi uvali dicu u neku komisiju ili odbor.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2025 : 13:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
I ti si klasa optimist.
Eu prid raspadom a ti bi trpa dicu u odbore.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2658 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 09/02/2025 : 14:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Kako si zamisljas to raspadanje?
Ce raspasti zbog visokih cena hrane?

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 14:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Zar sam rekel da tinton nikad ne plati račun? Nisam.
Rekel sam samo da ima stav kak nije uvijek ravnopravan kod plaćanja ali istovremeno ima stav da je mutikaša na buvljaku ispravan kaj traži cijenu koju izmisli, po svom nahođenju a ne vrijednosti koju proizvod ima. U oba smjera treba bit ravnopravan a ponekad je granica samo moral, a ne tržišna ekonomija i isplativost.
Tek toliko. Za zapisnik ;)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2025 : 18:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar sam rekel da tinton nikad ne plati račun? Nisam.
Rekel sam samo da ima stav kak nije uvijek ravnopravan kod plaćanja ali istovremeno ima stav da je mutikaša na buvljaku ispravan kaj traži cijenu koju izmisli, po svom nahođenju a ne vrijednosti koju proizvod ima. U oba smjera treba bit ravnopravan a ponekad je granica samo moral, a ne tržišna ekonomija i isplativost.
Tek toliko. Za zapisnik ;)

Nisi reka da titnton ne plaća račune nego da tinton ne plaća račune????
Šta pričaš ti?????
Šta izvrćeš????
Ispa si debil.
Prigrizi govno i vozi dalje.
Svaki put kad napišeš pizdariju nisi se u stanju povuć nego onda imaš još 10 upisa kojima objašnjavaš "kaj si rekel".
Jasno je svima "kaj si rekel" osin izgleda tebi samome.

Čini mi se da je tinton pametniji od mene pa se povuka iz rasprave s tobon.
Napravit ću isto.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/02/2025 18:06:00
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3101 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 09/02/2025 : 18:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Svaki put kad napišeš pizdariju nisi se u stanju povuć nego onda imaš još 10 upisa kojima objašnjavaš "kaj si rekel".
Jasno je svima "kaj si rekel" osin izgleda tebi samome.

Čini mi se da je tinton pametniji od mene pa se povuka iz rasprave s tobon.
Napravit ću isto.

Nažalost, izgleda da to je to jedini način, jer nemoguće je razgovarat s njim, satare sa projiciranjem, prenemaganjem, izvrtanjem, nerazumijevanjem, dociranjem...

Jedino za šta mu treba skinut kapu i naklonit se je izbor savršenog imena "dosada". Možda bi mu jedino bolje sjeo nick "stinky za siromašne".
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2025 : 19:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Kolika drama oko plačene kave u pm.
Ne bi da ga je častija vrhunskin kurvama na privatnom letu.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 19:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Debil kak i navek...ali kak bi rekel Branko Ćopić. Tko zna zna!!!

....bojkot opada. Idemo dalje! Rat je pred vratima (:

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2658 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 09/02/2025 : 19:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Skim bi da ratujes??

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 20:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...tu mi ne igramo, mi bumo samo (po običaju) stradali.

Ili ti bojkotiraš ovo svojatanje svjetskih mocnika, koje narod podržava svojim izborom!?

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 09/02/2025 20:06:55
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2658 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 09/02/2025 : 20:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
bojkotujem bojkot :)
ma ne.. ja bojkotujem pa evo
vec tridesetpet godina otprilike (svasta po nalo)

sto se tice radnja sa hranom, nikad nisam nikada podrzavao nikoga 100 %
nego svakoga po malo gde zasluzi podrsku :)
sto se tice bojkota stripova bilo je i toga
a i ima i danas
nekada je to bio simpaticni *.* i manje ******* a od 2017 tu su jos i ck
pa posle onda fina gomilica od jeseni 2022

bojim se kad bi danas dosao u Split na kafu
da bi mi pljunuli u kafu..
medjuostalom sto nisam naviknut na sistem sa
bakšišom (dajem ponekada svejedno)

Nekada mi to bio drag grad
kakav je danas uporedjujuci sa 1991, da li se nesto promenilo?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/02/2025 : 21:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Torcida 91./92. na Maksimiru hippie ekipa
Torcida 2021. neka sasvim druga ekipa

E za Split ti nek odgovre Splićani...ali poprilično sam siguran da nisu isti opijati u điru

lwood zna ;)

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 09/02/2025 21:39:49
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4776 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/02/2025 : 21:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
ima dobre L'Origine du monde
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000