forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 problem
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 15:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
Pocelo me je nenormalno nervirati kada zelim nekome poslati replaj, napisem lijepo cijelu litaniju, pritisnem post replay a ono mi kaze da postoji problem jer da nisan logiran. Pri pokusaju upisivanja logina i pasworda baci me na home page pri cemu gubim ono sto sam prije toga mukotrpno smisljao i pisao. Jel zna netko kako da to rijesim!

Obozavam modelirati prirodu, ona ionako svakodnevno modelira mene.

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2003 : 15:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Delete cookies&temporary internet file&history,reboot i rock 'n roll ;-))).

I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
Go to Top of Page

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 15:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
Ma kakve to ima veze!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2003 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
To se i meni jednom desilo pa sam izbrisao temporary files i radilo je onda.

I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 15:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
idi na www.stripovi.com preko history foldera.dakle,udjes na net,otvoris history folder,kliknes na naslov jednog od topica u kojim si stavljao post,i voila!logovan si

Some motherfuckers are always trying to ski uphill.
Go to Top of Page

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 15:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
Hvala momci, jel to spada pod onaj cuveni topic logiranje izvan foruma, a ako ne sto to znaci!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2003 : 16:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Nocni cuk o cemu ti to sada,sad si me stvarno izgubio s tvojom zadnjom recenicom ;-))))).I'm not kiddin'!

Go to Top of Page

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 20:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
Pa zar se nije, negdje oko nove godine, motao nekakav topic s jako puno postova, pod nazivom logiranje izvan foruma. Buduci je bio jako dugacak, a ja lijen da ga pocnem pratiti, zapamtio sam samo taj naslov. Nadalje, buduci sam istrazivacki duh, ne volim da mi se po glavi mota nesto sto neznam sta je, pa radje pitam prvom prilikom, nema veze sto za nekoga ispadnem glup, ali ja to ipak na kraju sebi razjasnim. Ovo sto mi je Bogi savjetovao, ucinilo mi se je da bi moglo biti to jer ne ulazis preko foruma nego svog history foldera ???????
Stvarno se ni ja nisam salio, jednostavno neznam, pa ako me tko moze prosvijetliti, bit cu mu zahvalan!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/03/2003 : 21:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
E sada ne znam ni ja u cemu je problem,ne ispadas glup problem je problem tu smo da pomognemo ako mozemo!

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 11/03/2003 : 22:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
nije to logiranje izvan foruma na koje si mislio...jesi probao moj savjet

Some motherfuckers are always trying to ski uphill.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/03/2003 : 06:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
tko pita,ne skita

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

nocni cuk
Average Member

Croatia
790 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 12/03/2003 : 11:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nocni cuk a Private Message  Reply with Quote
Bogi, probao sam ali mi ne radi. Kada se kasnije vratim na forum, i dalje sam nelogiran.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/03/2003 : 12:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma lijepo su ti rekli. Delete cookies. Delete temporary internet files. Restart computer. Sljedeci put kad se logiras ces ostati logiran ubuduce.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

-Dylan Dog-
Senior Member

Burkina Faso (Upper Volta)
2456 Posts

Member since 29/11/2002

Posted - 22/03/2003 : 23:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit -Dylan Dog-'s Homepage  Send -Dylan Dog- an AOL message  Send -Dylan Dog- an ICQ Message  Send -Dylan Dog- a Yahoo! Message  Send -Dylan Dog- a Private Message  Reply with Quote
Kad ti se to desi stisni Alt + F4
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000