Author |
Topic  |
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
5333 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 19/03/2023 : 06:34:14
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
U mom slučaju to je bar lako. "Trenutak slabosti", moj vlastiti strip rađen u suradnji s IGMAN-om s foruma. Onaj trenutak kad mi je stigao paket s 20 primjeraka, ne može se opisati taj osjećaj ponosa što sam odradio vlastiti strip. Trofej nad trofejima! :)
Ajoj, nisam se sejtio. Ovo bi definitivno spadalo u najrjeđi strip koji posjedujem. Još jednom hvala obojici!  |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
13875 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
6649 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 19/03/2023 : 10:13:53
|
quote: Originally posted by IGMAN2
quote: Originally posted by Jerry Krause
U mom slučaju to je bar lako. "Trenutak slabosti", moj vlastiti strip rađen u suradnji s IGMAN-om s foruma. Onaj trenutak kad mi je stigao paket s 20 primjeraka, ne može se opisati taj osjećaj ponosa što sam odradio vlastiti strip. Trofej nad trofejima! :)
A-uuu A što će bit kada ti izađe ovaj tvoj novi-'Teret savjesti'...  Ima da se ostaviš zubarstva i kreneš u strip scenariste. E, jel imaš našeg Nathana u čekaonici s drugim stripovima i časopisima?
A ne, ova 3 primjerka drže središnje mjesto na polici u sobi, ipak su veliki raritet. Krivo mi je što nisam uspio doštampati još desetak primjeraka koje sam obećao ljudima, ali nije bilo do mene mada još nisam odustao od toga. Čuvaš li ti Igore svoje primjerke ili si ih prodao za basnoslovnu cifru? ;)
A ovaj novi što radim s Bevom to će već biti komercijala, tisuće primjeraka, lova do krova, strip festivali i tako to... Samo da Beva to sve nacrta. ;) |
 |
|
Tonto
Advanced Member

6421 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Topic  |
|