forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Lastman 3 i 4
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

naker
Advanced Member

5476 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 15/01/2025 : 14:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Bar nismo kao Gaiman.

Too soon?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6419 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/01/2025 : 14:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Peročitajte si i Bluzu od Vivesa, isto zanimljiv i jako dobar strip. ;)
Kad se već spominje seks...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2394 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 20/03/2025 : 13:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote

Konačno sam pogledao i obje sezone crtića, što su neki na ovom topicu preporučivali. Crtić je super i uživao sam gledajući ga ali! Ali crtić ipak ne popunjava sve rupe u radnji i ovo još uvijek nije zaokružena cjelina, a mislim da neće ni biti.

Prva sezona ima 20-tak petminutnih epizoda koje pričaju priču kako je mladi Richard upao u svijet borbi, koja je njegova veza sa Siri i kako je Howard otvorio prolaz prema svijetu doline i ajmo reć da ta sezona ipak dobro dopunjava svijet stripa + zabavno gledanje je i sama za sebe.

Druga sezona ima 6 epizoda od 40tak minuta od kojih se svaka fokusira na jedan lik i šta se dogodilo s njim nakon prve sezone, a prije prve epizode stripa. I ova sezona je zabavna i suluda ali što se tiče glavne priče, mislim da se ovdje već pomalo gubi nit i ide previše u širinu i čak mi se čini da ima nekih stvari koje ruše kontinuitet (konkretno epizoda sa Marianne).

Komu se svidio strip, preporučam i seriju. Idealno bi ju bilo pogledati nakon čitanja prve dvije knjige, ili prije čitanja stripa.

Crtić je pozitivno lud i smiješan. Treba mu par epizoda da se priča zalaufa, ali kad krene .. u svakoj epizodi ima ideja ludih/smiješnih/perverznih ideja na bacanje, frajerskih dijaloga, ševe, šore i šege. Animacija je jeftina, valjda ima 2 framea u sekundi i više sliči na ubrzani strip nego na pravi skupi crtić. Ali crtež je turbo kul, retro ali moderan i kad sam se navikao na frame rate zapravo sam počeo uživati u animaciji.

Lastman se čini kao derivacija raznih akcijskih i SF i distopijskih priči ali tako vješto zamješana da se ne da usporediti s ničim drugim na tržištu. Francuska je ovdje izominirala i pokazala Americi i Japanu da se i s malo može napraviti puno i da boj ne bije svijetlo oružje nego srce u junaka!

Pričalo se o Oh, non epizodi, ali zapravo je skoro svaka bolesna i luda. Evo, zadnja epizoda iz druge sezone je reality battle show bijeg iz zatvora sa seksi kokom s batrljcima umjesto ruku, koja protivnike guši nogama (i to je samo segment radnje)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000