T O P I C R E V I E W |
danielp |
Posted - 07/02/2010 : 21:46:38 Hajde neki znalac Zagor universuma da nam napise hronologiju Cico specijalaca. Ja bi ih podelio u 3 kategorije. 1) Cikovi preci (Cico pracovjek, Cico Vitez...) 2) Cikove avanture pre susreta sa Zagorom (Cikovo detinjstvo, Ciko Amerikanac...) 3) Cikove avanture posle susreta sa Zagorom (Ciko u Drakulinom dvorcu, Ciko detektiv..) Ja znam toliko, moze li neko da nastavi |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
crazyboy993 |
Posted - 18/02/2011 : 17:11:31 oke super :)) e a kako znas da je nasljedstvo prije trapera? mislim nigdje to ne ukazuje u stripu :) nace hvala za popis :) |
D.J. |
Posted - 17/02/2011 : 23:23:03 Evo ga, Ciko timeline:
1810-1820 Ciko story 1820 Ciko arheolog, Ciko istrazivac 1821 Amerikanac Ciko 1822 Indijanac Ciko 1823 Ciko vojnik 1824 Ciko serif, Ciko na otoku s blagom 1825 Ciko razbojnik, Ciko robijas 1826 Ciko novinar, Ciko tajni agent 1827 Ciko kopac zlata 1828 Ciko kauboj, Ciko pionir 1829 Nasljedtvo za Cika, Ciko trapper 1830 River Ciko
|
D.J. |
Posted - 17/02/2011 : 22:55:30 Dobro, imam ja Chico kronologiju iz jednog Zagorovog izdanja u Italiji pa kad nadem malo slobodnog vremena, prekucat cu je ovdje. |
crazyboy993 |
Posted - 17/02/2011 : 18:26:18 hvala ultrasu, ali ne treba mi kronologija izlaženja, nego kronologija događanja... ak ose razumijemo... ovdje što si mi ti dao je revolucionar poslije rivera, a river je neposredno prije susreta sa zagorom... razumijes me što me zanima?? |
Ultras |
Posted - 17/02/2011 : 18:23:42
Speciale Cico
Italia
Recenzije
Ludens najave
Diskusije
Popis
|
crazyboy993 |
Posted - 17/02/2011 : 18:16:55 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by crazyboy993
ajde sad kad znamo sve chico nastavke, da pokušamo zajednički sada kronologiju?
meni nije jasno ovo: dakle nakon chico sotory chico bjezi u ameriku, dakle nastavlja ga chico amerikanac, u chico story se dešavaju još chico arheolog i chico istraživač, no nakon chico istraživač, chico se ukrcava na brod i tako odna pocinje chico revolucionar... dakle sada priča ide u dvije grane, ili je chico revolucionar još spada pod chico story?? pomoć neko
ne sjecam se da je izasao chico sotona
hehehe, daj nemoj zezat, ozbiljan sam trenutno( blagdan je ocito)... ako mozda znas odgovor? |
supermark |
Posted - 17/02/2011 : 18:04:59 quote: Originally posted by crazyboy993
ajde sad kad znamo sve chico nastavke, da pokušamo zajednički sada kronologiju?
meni nije jasno ovo: dakle nakon chico sotory chico bjezi u ameriku, dakle nastavlja ga chico amerikanac, u chico story se dešavaju još chico arheolog i chico istraživač, no nakon chico istraživač, chico se ukrcava na brod i tako odna pocinje chico revolucionar... dakle sada priča ide u dvije grane, ili je chico revolucionar još spada pod chico story?? pomoć neko
ne sjecam se da je izasao chico sotona |
crazyboy993 |
Posted - 17/02/2011 : 17:29:05 ajde sad kad znamo sve chico nastavke, da pokušamo zajednički sada kronologiju?
meni nije jasno ovo: dakle nakon chico sotory chico bjezi u ameriku, dakle nastavlja ga chico amerikanac, u chico story se dešavaju još chico arheolog i chico istraživač, no nakon chico istraživač, chico se ukrcava na brod i tako odna pocinje chico revolucionar... dakle sada priča ide u dvije grane, ili je chico revolucionar još spada pod chico story?? pomoć neko |
crazyboy993 |
Posted - 17/02/2011 : 17:26:07 quote: Originally posted by Opti
Već kad ste uništili jadnom čovjeku topik,da ja probam složiti nešto,samo nadopunite *Nemam Chico Traper,pa ne znam kada se odvija*
ČIKOVI PRECI 1.Troglochicus (pračovjek) 2.Chico Felipe Cayetano (konkvistador) 3.ChicoBrando (vitez) 4.ChicoMač (mušketir)
PRIJE SUSRETA SA ZAGOROM 1.Chico story 2.Chico arheolog (za vrijeme Čikova djetinjstva u Chico storyju) 3.Chico Istraživač 4.Chico Amerikanac 5.Chico Indijanac 6.Chico Šerif 7.Chico na otoku s blagom 8.Chico razbojnik 9.Chico robijaš 10.Chico novinar 11.Chico tajni agent 12.Nasljedstvo za Chica 13.Chico vojnik 14.River Chico
POSLIJE SUSRETA SA ZAGOROM: 1.Fanta Chico 2.Chico u Drakulinu dvorcu 3.Chico detektiv
sve ok, no po kojoj logici si utvrdio kronologiju za chico vojnik i nasljedstvo za chica?? |
djukak |
Posted - 15/02/2010 : 14:41:37 Čiko traper se dešava neposredno pre River Čiko. |
danielp |
Posted - 14/02/2010 : 12:25:21 Hvala Opti! Uh ko bi rekao da ima toliko avantura pre susreta sa Zagorom! A posle River Chiko sigurno srece Zagora *onaj fajt sa Reganom* |
Ultras |
Posted - 13/02/2010 : 16:15:27
Bravo Opti
|
Opti |
Posted - 13/02/2010 : 15:58:29 Već kad ste uništili jadnom čovjeku topik,da ja probam složiti nešto,samo nadopunite *Nemam Chico Traper,pa ne znam kada se odvija*
ČIKOVI PRECI 1.Troglochicus (pračovjek) 2.Chico Felipe Cayetano (konkvistador) 3.ChicoBrando (vitez) 4.ChicoMač (mušketir)
PRIJE SUSRETA SA ZAGOROM 1.Chico story 2.Chico arheolog (za vrijeme Čikova djetinjstva u Chico storyju) 3.Chico Istraživač 4.Chico Amerikanac 5.Chico Indijanac 6.Chico Šerif 7.Chico na otoku s blagom 8.Chico razbojnik 9.Chico robijaš 10.Chico novinar 11.Chico tajni agent 12.Nasljedstvo za Chica 13.Chico vojnik 14.River Chico
POSLIJE SUSRETA SA ZAGOROM: 1.Fanta Chico 2.Chico u Drakulinu dvorcu 3.Chico detektiv |
rgorgiev |
Posted - 13/02/2010 : 07:31:49 quote: Originally posted by kerber
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by kerber
Jos kao decak nisam mogao svariti ove cikove price za decu,a kamoli sad..
Baz bih zelio da vidim kako sa tvojih 33 godina citas fanta ciko,i potom da mi preraskazes kako si se divio na tu pricu,kako je ciko isao na drugu planetu i kako je na kraju porazio onu kokosku
Nemoj se ti meni hvatati za moje 33 godine. Meni su Cikove stripove ostali u dragom secanju i zbog toga (i zbog usranog crteza) nisam nijednu novu pricu procitao. Ali ne mislim na i danas mi ne bi bilo interesantno da prictam koju, pr. Ciko indijanac, ili Ciko Serif ili sl. Bas cu probati, sa sinom citamo sad pricu sa Tkacem (svaki dan po malo), a kad to zavrsimo idem na Cika. Svaki dan (nakon sto je video stripove koji si mi dao proslje nedelje - Senka Smrti, Noc Uzasa) me gnjavi da citamo. |
dilan kucko |
Posted - 13/02/2010 : 00:04:00 quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by dilan kucko
svete rijechi!
gle ko se javlja,ti koji ga imas HC kolekciju cak si mi i slike pokazao
xexexexe nikad! to je totalno necitljivo!!! |
wele |
Posted - 12/02/2010 : 22:54:47 quote: Originally posted by dilan kucko
svete rijechi!
gle ko se javlja,ti koji ga imas HC kolekciju cak si mi i slike pokazao |
dilan kucko |
Posted - 12/02/2010 : 22:49:11 quote: Originally posted by kerber
svete rijechi! |
profesor-inz |
Posted - 09/02/2010 : 16:53:30 quote: Originally posted by Colt
Sve je to sala, nema razloga za raspravu. Siguran sam da cemo profesor i ja zbijati posalice na racun cele stvari cim on bude svratio na Sajam knjiga ili neku slicnu manifestaciju...
Tako je Colte, upoznavanje sa tobom je jedna od retkih mojih neostvarenih želja, vidimo se uskoro... |
okiboki |
Posted - 09/02/2010 : 12:09:26 Secam se kad sam bio klinac ko je imao neki cikov specijal bio je glavna faca,dosta su bili retki i preprodavci su klepali po usima.A sada ima ih koliko hoces a niko ih ni ne cita.Sta ja znam ja ih procitam,pola sata-sat bacanje mozga na pasu i meni super. |
kerber |
Posted - 09/02/2010 : 12:06:03 quote: Originally posted by rgorgiev
Baz bih zelio da vidim kako sa tvojih 33 godina citas fanta ciko,i potom da mi preraskazes kako si se divio na tu pricu,kako je ciko isao na drugu planetu i kako je na kraju porazio onu kokosku |
pravedni |
Posted - 09/02/2010 : 10:36:00 quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Mhejl
Veliki dio Čikovih specijala je toliko loš da je čisti gubitak potrošiti dio života na dodatno proučavanje tih ''remek-dijela''.
Ma da prvih 5-6 su ok.
''Čiko Indijanac'' i ''Fanta Čiko'' su odlični, a od novijih mi se najviše svidio ''Čiko vojnik''.
Dok su radili Nollita/Ferri bilo je dobro!!! Znaci,prvih pet vredi imati... |
rgorgiev |
Posted - 09/02/2010 : 04:52:06 quote: Originally posted by kerber
|
kerber |
Posted - 08/02/2010 : 23:59:56 Jos kao decak nisam mogao svariti ove cikove price za decu,a kamoli sad..
|
wele |
Posted - 08/02/2010 : 23:55:59 jedini dobar gambin je ciko vojnik.koja komedija... |
Mhejl |
Posted - 08/02/2010 : 23:55:17 quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Mhejl
Veliki dio Čikovih specijala je toliko loš da je čisti gubitak potrošiti dio života na dodatno proučavanje tih ''remek-dijela''.
Ma da prvih 5-6 su ok.
''Čiko Indijanac'' i ''Fanta Čiko'' su odlični, a od novijih mi se najviše svidio ''Čiko vojnik''. |