forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Medijateka-ogrizovićeva

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Jele Posted - 22/05/2012 : 10:07:32
Ovaj topik neka admin slobodno premjesti gdje želi.
Htjela sam samo pohvaliti ekipu iz francuske medijateke u ogrizovićevoj koji su ažurni s bd produkcijom (bolje je izbor novijih djela nego starijih i s obzirom da se radi o javnoj knjižnici u zagrebu!) i zbog koje mi ostaje više para u novčaniku! na internetu imate katalog..pa tko još nije bio u ogrizovićevoj neka ode. Ima i teoretskih djela i enciklopedija ako koga zanimaju. primjetila sam da nitko ne spominje medijateku, a kako nije baš jeftino uvijek naručivati..:)"la bibliotheque est ton amie" i kao u svakoj knjižnici možete predložiti što bi se moglo naručiti..:)
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
petar.pan Posted - 22/05/2012 : 21:23:45
jele samo me rastužuješ (vidi topic po redikuloznim imenom "majko moja..."
Johnny Difool Posted - 22/05/2012 : 11:24:51
Moj profesor francuskog u osnovnoj školi imao je odličan pristup poslu, da ne kažem metodiku rada, pa nas je na jezik navlačio preko Asterixa, Taličnog Toma i Gastona s jedne, preko Brela, Preverta, Edith Piaf itd. s druge i preko Paris Matcha, Le Nouvel Observateura itd. s treće strane. Nama su jasno glavni bili stripovi, pa osim ne bog zna kakvog ali ipak znanja francuskog njemu vjerojatno mogu zahvaliti i na ljubavi prema stripovima.
Jele Posted - 22/05/2012 : 10:46:51
znam da ima stripova na hrvatskom. i to u dobrim prijevodima. ali eto, možda to moja pedagoška solidarnost progovara i neki knjižničarski marketing, no francuski je lijepo učiti kroz stripove...puno je nas koji smo ga tako počeli učiti, pa i neke druge jezike i onda vrlo brzo prešli na ozbiljnije načine :).baš zahvaljujući ovakvim mjestima. nikad nije kasno. htjela sam samo napomenuti da postoje i da su otvoreni prema tome oduvijek, a u zadnje vrijeme sve više i više (po pitanju naručivanja)
King Warrior Posted - 22/05/2012 : 10:41:52
Jele, kada nesto procitas mozes da ostavis komentar ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34842&whichpage=43
dobre(ili lose) preporuke su uvijek dobro dosle.
Mr. Bushido Posted - 22/05/2012 : 10:35:15
Mislim da je glavni razlog što ju nitko ne spominje taj što mnogi od nas ne znaju francuski jezik. Mislim, bar je kod mene tako.

A opet, nije baš ni slaba ponuda domaćih izdanja stripova iz francusko-belgijske produkcije, što starih, što novih. Upravo suprotno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000