T O P I C R E V I E W |
Gaston |
Posted - 01/02/2009 : 23:42:57 Doslo je vrijeme i za najavu novog albuma Spiroua i Fantasija pod naslovom: "Tora Torapa"!
Naime, rijec je o 23. albumu prema originalnoj numeraciji, a potpisuje ga Jean-Claude Fournier.
Hvala od srca Melini na dizajnu; Darku na prijevodu, redakturi i lekturi; Bobu na upisu; Kowalskom na tekstu za straznju koricu te svima ostalima koji su na bilo koji nacin potpomogli ovo izdanje! Znam da se ponavljam, ali zaista ste najbolji!!!
Jos jednom, Dado i ja posebno se zelimo zahvaliti svima vama koji citate nasa izdanja jer da nije vas nista od ovoga ne bi bilo moguce! Hvala vam do neba!!!
Inace, cijena u striparnici Libellus u ZG-u bit ce 90 kuna.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Gaston |
Posted - 13/11/2009 : 01:23:15 Popunit cemo rupe i objaviti albume 3, 6, 8 i 9. Nadamo se da cemo ih dogodine objaviti sto vise! |
Vid |
Posted - 10/11/2009 : 18:44:39 quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by Le Samourai
Kako sada stoje stvari sa novim Spiruima? I dalje u planu za ovu godinu - ili pak sledecu?
Materijali bi trebali doci vrlo brzo, a onda idu na prijevod. Dakle, dogodine.
Koje epizode i koliko njih ? |
Gaston |
Posted - 10/11/2009 : 01:38:38 quote: Originally posted by Le Samourai
Kako sada stoje stvari sa novim Spiruima? I dalje u planu za ovu godinu - ili pak sledecu?
Materijali bi trebali doci vrlo brzo, a onda idu na prijevod. Dakle, dogodine. |
Le Samourai |
Posted - 05/11/2009 : 16:54:17 Kako sada stoje stvari sa novim Spiruima? I dalje u planu za ovu godinu - ili pak sledecu? |
Dado |
Posted - 01/07/2009 : 18:54:21 Ovisi o Francuzima, kad nam posalju materijale za rad... vjerujem da bi to trebalo biti uskoro... |
puxavida |
Posted - 01/07/2009 : 15:13:56 quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by puxavida
hoće li ove godine još koji spirou?
Mislim da hoće.
daj bože! a kada! |
kico |
Posted - 01/07/2009 : 12:52:10 quote: Originally posted by puxavida
hoće li ove godine još koji spirou?
Mislim da hoće. |
puxavida |
Posted - 01/07/2009 : 10:19:44 hoće li ove godine još koji spirou? |
Obelix |
Posted - 14/04/2009 : 23:01:58 quote: Originally posted by dugapuška
quote: Originally posted by Obelix
Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima?
ovdje imaš sve http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=20642
Oho, super. Ipak, super za spisak, ali nije super za novcanik, imam samo jednu od 5 do sada izdatih
Prvo sam otkrio da stripovi opet izlaze u velikom broju, pa jednu i zatim drugu striparnicu, pa ovaj sajt, pa preko njega gomilu lepih serijala koji izlaze van kioska, jos da krenem sa aukcijama...pa cu uskoro verovatno otkriti zivot klosara |
dugapuška |
Posted - 14/04/2009 : 17:23:21 quote: Originally posted by Obelix
Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima?
ovdje imaš sve http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=20642 |
Djole |
Posted - 14/04/2009 : 16:19:38 Sa Dečjim novinama, ne. Sa ponekom Stripotekom, da. Sa Biserom, ne. |
Obelix |
Posted - 14/04/2009 : 15:28:35 Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima? |
mateus82 |
Posted - 19/03/2009 : 17:26:12 Spirou 23 stigao u SK Libellus, od sutra 20.3. u prodaji. |
kico |
Posted - 19/03/2009 : 16:55:44 quote: Originally posted by teller
bolje malo kasnije pa odštampano ko treba nego na vrat na nos...šteta bi bilo da prekrasnu kolekciju kvare falični primjerki.
Apsolutno se slažem. |
Tex Willer |
Posted - 19/03/2009 : 16:26:18 quote: Originally posted by kico
Izašao je samo Spirou. Jebiga,nisu momci iz Libellusa platili da im štampaju falične primjerke. Nažalost,moramo još čekati. A znate onu narodnu : "Strpljen - spašen".
More kad se vidimo sledeci put,onom Gastonu ima sve kosu da pocupam. Sve od NN iz prosle godine je izaslo,tu ne prave falicne primerke |
teller |
Posted - 19/03/2009 : 15:17:54 bolje malo kasnije pa odštampano ko treba nego na vrat na nos...šteta bi bilo da prekrasnu kolekciju kvare falični primjerki. |
kico |
Posted - 19/03/2009 : 15:04:17 quote: Originally posted by Tex Willer Sta je jos izaslo sa Spirouom? Jel' stigli Mr No 23,24; Demian 7-9; Magicni 17-20.Znam da je Tex 19,20 vracen u stampariju Oduzi mi se ovo cekanje. Jos smo u prosloj godini po onome sto je planirano a vec je kraj marta
Izašao je samo Spirou. Jebiga,nisu momci iz Libellusa platili da im štampaju falične primjerke. Nažalost,moramo još čekati. A znate onu narodnu : "Strpljen - spašen".
|
Tex Willer |
Posted - 19/03/2009 : 06:32:51 quote: Originally posted by kico
Moj primjerak stigao sinoć.
Evo i ja se pridruzio ekipi s prva tri broja za pocetak. Sta je jos izaslo sa Spirouom? Jel' stigli Mr No 23,24; Demian 7-9; Magicni 17-20.Znam da je Tex 19,20 vracen u stampariju Oduzi mi se ovo cekanje. Jos smo u prosloj godini po onome sto je planirano a vec je kraj marta |
Lex |
Posted - 19/03/2009 : 05:34:58 quote: Originally posted by BlekenDekara onomad sam ischitao The Dream Machine, scanlation 46og albuma i to mi je, za razliku od ovih startnih, vetj bilo interesantno i DEFINITIVNO drugachije negoli shto smo navikli od Spiroua. ok, jeste to bio neuspeo experiment posle koga su shutnuli Toma i Janrya ali koga briga kad je meni ovo dopadljivo i kad mi se ne da chekati godinama na pochetak epizoda koje me interesuju:) malo sam shmeknuo i te kasnije brojeve i ekipa Munuera&Morvan(Navis) se chini da odlichno radi posao. modernije, zabavno a opet u duhu serijala. predlazem izokrenuti Nik Rajder sistem - tri stare i jedna(moze i dve, ne bunim se:) nova epizoda godishnje. chisto da imam neshto i ja da kupim:)
Ovo bi zaista bilo super. :) Chak mi se i ritam 3 stare + 1 nova chini vrlo fer i korektnim. |
kico |
Posted - 18/03/2009 : 14:30:38 Moj primjerak stigao sinoć. |
BlekenDekara |
Posted - 15/03/2009 : 14:19:29 quote: Originally posted by Gaston sto znaci da ce sljedeci brojevi koje cemo objaviti biti 3, 6, 8, 9 itd. Doduse, mozda bude i malog odstupanja (kao uostalom i s ovom 23-com), ali ne nekoga pretjeranog.
ajde nek bude:) i to bash brutalnog:)pPP onomad sam ischitao The Dream Machine, scanlation 46og albuma i to mi je, za razliku od ovih startnih, vetj bilo interesantno i DEFINITIVNO drugachije negoli shto smo navikli od Spiroua. ok, jeste to bio neuspeo experiment posle koga su shutnuli Toma i Janrya ali koga briga kad je meni ovo dopadljivo i kad mi se ne da chekati godinama na pochetak epizoda koje me interesuju:) malo sam shmeknuo i te kasnije brojeve i ekipa Munuera&Morvan(Navis) se chini da odlichno radi posao. modernije, zabavno a opet u duhu serijala. predlazem izokrenuti Nik Rajder sistem - tri stare i jedna(moze i dve, ne bunim se:) nova epizoda godishnje. chisto da imam neshto i ja da kupim:)
fala na paznji. |
kico |
Posted - 15/03/2009 : 12:31:38 Znači od ponedjeljka u prodaji? Super!
|
Raspucin |
Posted - 02/02/2009 : 17:36:09 Prethodni albuni stizu i do mene i to licno od Kice. |
Gaston |
Posted - 02/02/2009 : 16:08:53 U Darkwoodu bi trebali biti svi.
Sto se naslovnica ostalih 5 albuma tice, evo i to:
http://www.libellus.hr/izdavastvo/izdanja.php?iz=sf&ns=6&br=1&oz=sp
|
alexts |
Posted - 02/02/2009 : 15:42:23 Da li se u Srbiji negde mogu naći prethodni albumi? Alan Ford ih nema? Možda Darkwood? Hoće li ih biti? Da li se negde mogu videti naslovnice svih? |