forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tražim prijedloge za nova strip izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/12/2003 : 01:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Originally posted by Zox
>Moj komsija, koji ne cita stripove, je nedavno u knjizari
>vidio "Aska i Vuk" od Prada

Valjda "Pecha i Vuk" (Peter and the Wolf)?

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 22/12/2003 : 03:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
Ja mislim da bi se mogle isfurati i neke mange... ali za siru populaciju nego Akira... ima toga koliko zelis pa mi je tesko nesto da izdvojim ali mislim da je tu jos neotvoreno podrucje i moze biti veoma unosno. Znaju japanci sta rade. Samo treba izabrati pravi serial za siroku publiku (meni se cini da je Akira od MarketPrinta sigurno kvalitetno izdanje ali nije najbolje za komercialno otvaranje mange na novim prostorima).

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 22/12/2003 : 09:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
a zašto ne bi išli sa prijedlozima na drugi nacin. Neka Tally predloži sve što može izdavati i za što može dobiti licencu, pa cemo na temelju tog popisa odabrati što nam se najviše svida. Ovako samo cekam da neko predloži izdavanje Toma i Jerrya.
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 22/12/2003 : 10:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message
A sta mislite o Tom i Jery-u
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/12/2003 : 10:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
..zmajeva kugla bi bila pun pogodak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/12/2003 : 11:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Originally posted by Zox

Zar je Andric radio i stripove?

Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!"
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 22/12/2003 : 12:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Originally posted by Zox

Valjda "Pecha i Vuk" (Peter and the Wolf)?

mcn

***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***

Nisam znao kako da prevedem Pierino sa italijanskog, a nekako mi je Aska dobro zvucalo

Ti si indijanac koji razmislja
Go to Top of Page

Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts

Member since 02/12/2003

Posted - 22/12/2003 : 22:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Logan a Private Message
Ja sam vec rek'o Cable,a može i Wolverine snikt,Spawn,LXG(Liga pravih pravcatih gospodina i gospoda),Ultimate fantastic four,Conan,Iron man,Incredible HULK,Star wars:Jedi vs.Sith(Je li ovo Macanovo?),...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/12/2003 : 23:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by Logan

Ja sam vec rek'o Cable,a može i Wolverine snikt,Spawn,LXG(Liga pravih pravcatih gospodina i gospoda),Ultimate fantastic four,Conan,Iron man,Incredible HULK,Star wars:Jedi vs.Sith(Je li ovo Macanovo?),...

jest
ima stvarno dobrih SW naslova koji bi se dali objavit!!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/12/2003 : 07:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Druze Tally, radna klasa ceka tvoj odgovor!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Deckard
Starting Member

Slovenia
36 Posts

Member since 20/12/2001

Posted - 23/12/2003 : 10:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Deckard's Homepage  Send Deckard a Private Message
Black Dragon je odlican americki fantasy dragon strip od Dark Horsa (cini mi se). Ima ga samo u šest sveski (ja inace imam vezane u jedno strip izdanje, he he). Zbog filmova o Prstenu, fantasy je trenutacno postao dosta mainstream, pa bi se ovaj strip možda dobro prodavao. Zbilja odlicna stvar.

Marshall Law je jedan engleski (ili americki?) ultra super strip. Iako imam samo tri price, citam jih barem dvaput godišnje, jer je strip fenomenalan. Obavezno ctivo za sve koji vole parodiju na americke super heroje.

A kad smo vec kod americkih super heroja (koje ja baš i ne volim citati), Next Men su strip koji me tako uvukao, da sam ga morao procitati do kraja (mislim da je ukupno negde oko 35 sveski). Mislim da je ovaj strip dovoljno dobar, da bi ga citali i "ozbiljni" stripljupci, a i obicna publika.

From Hell od Alana Moorea je pravi Shakespeare medu stripovima. I baš zbog toga mislim da NE bi išao dobro u prodaju. Strip je crno-bijeli, veoma dugacak, i jako naporan za citanje, ali se ga isplati procitati. Ali mislim da nije bas za mainstream publiku.

Sandman.

Zapravo od svih ovih stripova, Next Men je najvise mainstream.

------------

www.geocities.com/Freck0/index1.html = Partizanska Eskadrila home page

Edited by - Deckard on 23/12/2003 10:48:33
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 23/12/2003 : 11:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
U kojoj firmi radi taj Rusalic?

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

ninja
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
94 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 23/12/2003 : 15:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ninja a Private Message
BLANTMAN I CRONIC
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/12/2003 : 00:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
>U kojoj firmi radi taj Rusalic?

System comics. Izdaju Kena.

Gura Sizif kamen uz brdo. Naidje Edip i kaze: "Guraj, guraj Sizife!", a on mu na to odgovara: "Gurni ga ti mami!!"
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/12/2003 : 19:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
U potpunosti podržavam prijedloge Seje Sexona. Ili da možda probaš s Lazarusom Leddom jer su prava za njega jeftinija, pa bi i cijena mogla biti manja, a Larry je ipak stekao odredjenu citalacku publiku. Evo npr. moja susjeda od 60 godina ga obožava. Ili probaj izdati bar jednog Mister Noa pa da vidiš kako ide. Samo nemoj da opet bude nešto po cijeni od 23,99 Kn jer ima nas bez stalnog zaposlenja, pa smo malo živcani pa bi zapalili koju cigaretu, je li??? Mora bit i za cigarete iako su stripovi važniji. Tally, daj budi covjek i poslušaj glas naroda.

Eno ide ISTINA, dronjavo obucena;
Grbava i nikakva, krvava, pretucena!!!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/12/2003 : 02:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by Wahoomi

U potpunosti podržavam prijedloge Seje Sexona. Ili da možda probaš s Lazarusom Leddom jer su prava za njega jeftinija, pa bi i cijena mogla biti manja, a Larry je ipak stekao odredjenu citalacku publiku. Evo npr. moja susjeda od 60 godina ga obožava. Ili probaj izdati bar jednog Mister Noa pa da vidiš kako ide. Samo nemoj da opet bude nešto po cijeni od 23,99 Kn jer ima nas bez stalnog zaposlenja, pa smo malo živcani pa bi zapalili koju cigaretu, je li??? Mora bit i za cigarete iako su stripovi važniji. Tally, daj budi covjek i poslušaj glas naroda.

a nebojis se da mozda s cigaretom spalis strip

"imao sam ideju sad ih imam dvije"

AUKCIJE, CHAT http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts

Member since 02/12/2003

Posted - 26/12/2003 : 21:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Logan a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
Originally posted by Wahoomi

"imao sam ideju sad ih imam dvije"

AUKCIJE, CHAT http://www.paucina.com/

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 27/12/2003 : 10:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by tony starks

..zmajeva kugla bi bila pun pogodak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slažem se. Ja bi to odmah kupio.

"Tek kad sam s tobom, misli su jasne.
Tek kad sam s tobom, alarm ugasne."
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 27/12/2003 : 13:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ja ne bi. Ni mrtav.

QamvIS Hegh qaq law’ torvIS yIn qaq puS
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 28/12/2003 : 17:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message

Ma necu, inace sam protivnik pušenja i znam da je to otrov, a pušim samo kad sam živcan, dok me stripovi smiruju tako da onda nema potrebe za duhanom. Ma, mogu ja i po tri mjeseca bez cigareta samo se onda jako udebljam, a trebala mi je skoro godina dana da skinem 10 kila, a i ovih 87 je malo previše, ali podnošljivo.

Eno ide ISTINA, dronjavo obucena;
Grbava i nikakva, krvava, pretucena!!!
Go to Top of Page

German
New Member

Austria
283 Posts

Member since 08/06/2002

Posted - 28/12/2003 : 21:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send German a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Evo i mojih prijedloga:

-Buddy Longway izaslo ukupno 18 albuma...
-Bruce J. Hawker 7 albuma
-Jim Cutlass 7 albuma
-Pionniers du nouveau monde (pioniri novog svijeta) 14 albuma
-Yakari 29 albuma

I jos mnogi drugi...

[/quote]
moj covjek
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 29/12/2003 : 10:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
quote:
Originally posted by German

quote:
Originally posted by Dado

Evo i mojih prijedloga:

-Buddy Longway izaslo ukupno 18 albuma...
-Bruce J. Hawker 7 albuma
-Jim Cutlass 7 albuma
-Pionniers du nouveau monde (pioniri novog svijeta) 14 albuma
-Yakari 29 albuma

I jos mnogi drugi...

moj covjek
[/quote]

Koji su li sad ovi? Daj neke linkove pa da pogledamo što je to. Tko im je izdavac i kako to izgleda?

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/12/2003 : 10:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Jebote Tally izdajes stripove a nemas pojma o junacima.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/12/2003 : 11:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ajde, bar je cuo za mr no-a! :))

THERE, THERE
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 29/12/2003 : 14:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Ma daj, koji su to likovi? Prosvijetli me.

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000