Author |
Topic  |
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 14:30:00
|
quote: Originally posted by zveles
ajde, bar je cuo za mr no-a! :))
THERE, THERE
Nakon Sejine kampanje i mrtvi su culi za Mr. No-a.  
_______________________ "Deda, nemoj dete da mi vredjas!" "Koje dete?! To je kreten!" |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 14:47:12
|
Pa cak sam i ja, citajuci Renkyjeve i druge postove cuo za ove. Imas tekst o Buddyju Longwayju na homepageu i tamosu valjda neke web-stranice o njremu.
I fart in your general direction. |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/12/2003 : 17:33:36
|
quote: Originally posted by Tally
Ma daj, koji su to likovi? Prosvijetli me.
Tally www.LMInfo.hr/comics
ovi npr.:
Buddy Longway izaslo ukupno 18 albuma... -Bruce J. Hawker 7 albuma -Jim Cutlass 7 albuma -Pionniers du nouveau monde (pioniri novog svijeta) 14 albuma -Yakari 29 albuma A prije su to bili Mister NO i Dampyr koje sada vec dobro poznajes
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
glistofil
Average Member

Croatia
612 Posts
Member since 25/08/2002 |
|
Petar Pan
Starting Member
Croatia
48 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 03/01/2004 : 14:18:34
|
quote: Originally posted by Kornboy
Star Wars bi definitivno dobro prosli. Svi dobro znamo kakvi su SW fanatici.
-In Flames-
znam ja najbolje kakvi su... jebu te u guzicu dok ti se ne raspadne. dakle, SW nemoj nikako jer ces pozalit! hodat ces k'o sestar!
Pp |
Edited by - Petar Pan on 03/01/2004 14:21:06 |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 03/01/2004 : 16:52:38
|
quote: Originally posted by Petar Pan
-In Flames-
znam ja najbolje kakvi su... jebu te u guzicu dok ti se ne raspadne. dakle, SW nemoj nikako jer ces pozalit! hodat ces k'o sestar!
Pp
a ti si taj koji je iz NN jelda  
|
 |
|
Petar Pan
Starting Member
Croatia
48 Posts
Member since 24/07/2003 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
fuct
New Member

139 Posts
Member since 11/03/2003 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 22/01/2004 : 16:40:47
|
quote: Originally posted by Tally -> 18.12.2003.
Javljam se da sam upravo procitao sve dosada dane prijedloge. Ima tu svega, dosta toga potvrduje moje ideje što bi trebalo uzeti. Pucajte i dalje, jer iako gazdi danas dajem listu (koju cete dobiti na uvid) uvijek se nešto može dodati ili oduzeti. Iskreno mislim da za sve predloženo ima dovoljno "pacijenata" koji ce ih kupovati. No, naravno ne može se sve. Inace, nemam ja ništa protiv Bonelija, naprotiv volio bih izdavati nešto i od njih.
nisi li nesto zaboravio 
THERE, THERE |
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 22/01/2004 : 18:16:04
|
Evo baš sam došao iz birtije gdje toce brazilska pica. Nakon litre cachace i pogleda u bujne sise tamnopute brazilske konobarice donio sam odluku da bih najviše volio izdavati malo poznatog junaka prilicno anonimne izdavacke kuce SBE iz Milana. Taj lik se zove Mister No i stvarno su mi se svidjele epizode koje sam dobio na uvid, ta atmosfera amazonske prašume. Nadam se da cete prihvatiti ovog junaka i da ce se to dobro prodavati. Ne želim ništa obecavati ali taj novi junak mogao bi se vec iduceg mjeseca pojaviti na kioscima. strpljen-spašen
Tally svaka ti cast na odluci, ne mogu vjerovati. Ja sam naime cuo za tog junaka i mogu potvrditi da je stvarno OK. A i ta izdavacka kuca SBE ima stvarno dobrih likova i šteta što su malo poznati na ovim našim prostorima. Neki ih proglašavaju za šund, ali meni je to umjetnost, a kriticari uvijek melju svoje. Iako bih ja više volio vidjeti na kioscima Scarlet-Spidera koji je po meni još veca faca od Spider-Mana koji je totalno isfuran, prihvatit cu vrlo rado i Mister Noa. Ili je to ipak samo jedna od tvojih šala, u svakom slucaju imaš podršku bilo što da odluciš  
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/01/2004 : 18:23:30
|
kad si vec krenuo sa Ultimate serijalom, mogao bi napravit eksperiment i sa Ultimatesima. tek sam skinuo prvi dio i FENOMENALAN je, sto se tice crteza i svega ostalog. iako mi je captain america antipatican, volem Thora, pa sta cu :)))
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
 |
|
rudi
New Member

Slovenia
270 Posts
Member since 09/06/2002 |
Posted - 22/01/2004 : 19:20:41
|
Ovaj topic necu više otvoriti!!!!jer se ovdje netko zajebava sa ljudima. Evo Bernard bar kaže bice ovo ili nece biti, ali ovdje ništa. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 23/01/2004 : 02:48:43
|
ja nisam bio kad se o ovome pricalo pa da dam svoj komentar: 1. conan(sve sto nije izdato prije,a ostalo je puno toga) 2. axa 3. stare albume jeremiaha(ako ih bernard nece izdavati) 4. bilo sta od enkija bilala
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 23/01/2004 : 12:48:44
|
Sori narode, ali nismo dovršili onaj famozni razgovor o novim izdanjima, pa vam nisam imamo što reci. Cim nešto bude, a bit ce iduci tjedan, javim vam što se odlucilo. OK? I dajte ne lažirajte quotes, jer ono od wahoomija nisam rekao, vec vam covjek pobuduje lažne nade.
|
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 23/01/2004 : 17:07:04
|
Sori narode, ali nismo dovršili onaj famozni razgovor o novim izdanjima, pa vam nisam imamo što reci. Cim nešto bude, a bit ce iduci tjedan, javim vam što se odlucilo. OK? I dajte ne lažirajte quotes, jer ono od wahoomija nisam rekao, vec vam covjek pobuduje lažne nade.
Sorry, Tally bila je šala i to tako ocigledna da nitko nije mogao pasti na tu foru. Jednostavno nisam mogao izdržati. Necu više, casna pionirska. Samo neka bude nešto od toga. Velika stvar je i to što je serijal Ultimate Spider-Man/X-Men izdržao sve do sada, jer priznajem da nisam vjerovao da ce izdržati dulje od 5-6 mjeseci, iako sam veliki obožavatelj Spider-Mana, a postao sam i X-Mena. Nego ako se ne varam bio je najavljen Ultimate Team-Up sa Spider-Manom i Wolverineom ali koliko ja znam još nije izašao jer stvarno sam redovno kupovao sva Ultimate izdanja. I kao ekonomski laik savjetujem da na tržište bacite nešto provjereno bez obzira na kvalitetu jer široke mase privlaci ime(npr. Mister No, Conan, Batman, Blueberry itd. to su likovi koji imaju ime na tržištu, a sigurno je da ima kvalitetnijih stvari, ali psihologija mase traži IME). Mislim da X-Men ne bi uspjeli da nisu išli zajedno sa Spider-Manom iako su za klasu kvalitetniji od Ultimativnog Pauka. To je bio pametan potez. I nemoj se ljutit što sam se malo zajebavo, ako vec ne možemo imati Mister Noa, nabavit cemo cachacu pa cemo piti, ako nema cachace ima curacao koji je isto brazilsko pice. Meni je važno da mi se privida Amazonija na bilo koji nacin.
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!! |
 |
|
rudi
New Member

Slovenia
270 Posts
Member since 09/06/2002 |
Posted - 23/01/2004 : 19:48:37
|
Alo! Stripe vec citam ..tak godine. Tally ako misliš što da izdaš javi se. Vec sam napomenio šta mislim, da bi se komercialno prodalo. Pa ako si ozbiljan kaži šta ti misliš????
|
 |
|
Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts
Member since 22/12/2002 |
Posted - 23/01/2004 : 22:12:47
|
quote: Originally posted by Petar Pan
-In Flames-
Pp
E ,kad bi izlazilo to ili STrek...
__________ Sve mi diraj ,ali kiosk nikad ne! |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
769 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 26/01/2004 : 14:19:20
|
Dobio sam zadatak da direktoru pošaljem listu novih "ozbiljnijih stripova" i strip albuma koje bi mogli izdavati. Pa dajem vam priliku da mi "pomognete" da ne bi bilo da samo ja "odlucujem" što ce se tiskati u narednoj godini. 
Sto se strip albuma tice,kako bi bilo da mu predlozis Plave bluze? Zatim Sammy, Natacha, Crna brada...pitam se hoce li to kod nas ikad vise izlaziti? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 26/01/2004 : 14:28:03
|
quote: Originally posted by Dado Evo i mojih prijedloga:
-Buddy Longway izaslo ukupno 18 albuma... -Bruce J. Hawker 7 albuma -Jim Cutlass 7 albuma I jos mnogi drugi...
To, to...i Ridjobradog treba pribrojiti. Ima dosta kod nas neobjavljenih epizoda. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 26/01/2004 : 16:10:44
|
oooo... gle, vec je poceo iduci tjedan! znaci, do kraja tjedna?
THERE, THERE |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/01/2004 : 16:24:55
|
samo da odpredlozim: ni pod RAZNO nemoj razmisljati o Ultimatesima!!! svaki strip koji makar u jednoj (kamoli 2 i vise slicica) prikaze inkarnaciju G.W. Busha treba zapaliti i nikad vise ne misliti o tome :(((((
Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja |
 |
|
Topic  |
|