forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stip se radi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 03/02/2004 : 15:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message
Pa ne trebaš, da sve imaš zamišljeno unaprijed.Pocni pisati, ostalo pride samo.Kad sam ja radio svoj strip, nikad nisam znao prave price, nego sam lijepo poceo pisati.I uvijek je ispalo prilicno dobro.

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/02/2004 : 21:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Hmmm...Mozda si i u pravu Ziga.

I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Go to Top of Page

Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts

Member since 02/12/2001

Posted - 11/02/2004 : 20:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka a Private Message
Onda oce bit nešto od toga?
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/02/2004 : 03:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
A sto ja znan, sad san kupija Kingdom Hearts pa je igran po cile dane...Nadan se da ce mi vec nesto pasti na pamet.Nadan se....

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 12/02/2004 : 05:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Ja ti ne bih savjetovao da radiš Zagora (ako je to stvarno ozbiljna zamisao) jer, koliko znam, Bonelli trenutno jako teško uzima nove autore, a posao je velik, pa ne znam da li se ikome isplati napraviti minimalno 96 stranica, ako je ishod vrlo neizvjestan (a jest). Bonelli je, izmedu ostaloga, uspješno izvršio smjenu generacija na Zagor serijalu, došli su novi autori, pa nema baš mnogo manevarskog prostora. Osim toga, ako koristiš neke vec poznate Zagorove neprijatelje, moraš prvo vidjeti kako se to uklapa u Bonellijeve planove, jer oni posežu za vec korištenim likovima uglavnom na zahtjev citatelja (tako se nedavno opet pojavio Kandrax jer su to fanovi tražili). Budeš li pokušao - želim ti srecu. Ako ideja nije bila ozbiljna, napravi iz vica "Zagor vs. Tarzan" pa da vidimo tko bolje barata lijanama.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29728 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/02/2004 : 10:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Zagor vs. Tarzan vec postoji, nacrtao Ferri, jedna tabla.

A sto se tice novih autora Zagora, evo ih jos nekoliko novih:
http://www.spiritoconlascure.it/viewtopic.php?t=718

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 12/02/2004 : 11:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Zagor vs. Tarzan vec postoji, nacrtao Ferri, jedna tabla.

A sto se tice novih autora Zagora, evo ih jos nekoliko novih:
http://www.spiritoconlascure.it/viewtopic.php?t=718

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Potreban je username i password, tako da nista od ovog linka...

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 12/02/2004 : 18:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Gdje se može naci/vidjeti ta Ferrijeva tabla?
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 13/02/2004 : 00:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Ma ne mislim ja prodavati moj strip!!!To san tija raditi iz zabave. Vidin da ti ozbiljno shvacas moj rad a ja san eto tek tako da imam neku zanimaciju. Ma nebi ja ni pokusavao za Bonellia nesto crtati jer nisan tako perfektan.

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 13/02/2004 : 01:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
Cool. Imaš neki sajt sa radovima?
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/02/2004 : 19:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Nemam, niti znan kako se skeniraju pa da se prenose na PC......

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 14/02/2004 : 23:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Ma ne mislim ja prodavati moj strip!!!To san tija raditi iz zabave. Vidin da ti ozbiljno shvacas moj rad a ja san eto tek tako da imam neku zanimaciju. Ma nebi ja ni pokusavao za Bonellia nesto crtati jer nisan tako perfektan.

Pokušaj poslati strip nekom fanzinu...

"Tek kad sam s tobom, misli su jasne.
Tek kad sam s tobom, alarm ugasne."
Go to Top of Page

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1230 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 15/02/2004 : 21:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message
Zašto ne bi napravija epizodu di bi se Zagor susreja sa Divljim Billom 1776 (ubijen te godine)
gdje oni kockaju do kasno u noc i piju, kocka Zagor, Divlji Bill (mogli bi se i potuci jer je Bill bio odlican boksac, pa da se prebiju i pomire krvavih usana) onda ga upuca onaj mladac (Divljeg Billa) pa Zagor odlazi u potjeru za njim i njegovim kumpanjonima, sa Calamity Jane (govorilo se da ga je ona i uhvatila zajedno sa Billovim bratom)..

Ili epizoda di se susrecu Tex Willer i Zagor, kod Ranjenog Koljena (gdje su pobijeni mnogi Indijanci) i da tu budu svi : Tonka, Tex Willer, Zagor, traperi, Geronimo...i ostali (realni protagonisti i legendarne poglavice)...

Ovamo je došao Conan iz Cimmerije, crne kose, prkosnih ociju, s macem u ruci, lopov, pljackaš, ubojica, s ogromon tugom i ogrmonim veseljem, kako bi zgazio draguljima optocena prijestolja na Zemlji svojim ogromnim stopalima...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/02/2004 : 04:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Lako je sve to reci i zamisliti ali bome tesko napraviti.....

Go to Top of Page

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1230 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 17/02/2004 : 00:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message
A jebeš ga sad..Tema je jebeno dobra, a ako si pravi crtac dobro ceš se pomuciti i napraviti remek - djelo..Držim ti fige..Imam frenda koji je jebeno dobar crtac i fenomenalan karikaturist..ali nema volje da mi napravi strip po mojim pricama..LINCINA...

Ovamo je došao Conan iz Cimmerije, crne kose, prkosnih ociju, s macem u ruci, lopov, pljackaš, ubojica, s ogromon tugom i ogrmonim veseljem, kako bi zgazio draguljima optocena prijestolja na Zemlji svojim ogromnim stopalima...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/02/2004 : 00:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Pa rekoh ti da nisan perfektan crtac.Imam i ja isto tako frenda koji crta perfektno ali lin ka krava.

Go to Top of Page

Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts

Member since 02/12/2003

Posted - 18/02/2004 : 13:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Logan a Private Message
quote:

Pa rekoh ti da nisan perfektan crtac.Imam i ja isto tako frenda koji crta perfektno ali lin ka krava.

A ja isto znam jednog takvog-sebe!
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 18/02/2004 : 22:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:

Pa eto komplicirano je.Zelim raditi Zagor strip a ljen san poceti.Zelin raditi Final Fantasy strip a ljen san poceti.Zelim pisati Final Fantasy knjigu a ljen sam poceti.Pa jebo ga ja stvarno san ljen onda.
Vidis sto je problem,moj strip bi ima najmanje 100 stranica a koliko bi mi vremena tribalo da to napravim.
Dobro to bi vec nekakoi moga sastaviti da imam ideju.Ima san pa se raspala.Naime zelia san raditi ka Zagora i pobuna Indijanaca protiv plavih kosulja u Darkwoodu.Ali to bi u biti bilo nesto ka u Zagor Opsjednutost #45. Vojnici iznenada polude zbog neceg i par utvrda pocne kokati indijance ka muhe ni ne znajuci sto cine.a to ih pokrece ka neka stvar koju cemo nazvati X posto jos nisan siguran sto bi to bilo.Mozda bi za glavnog krivca ubacija Hellingena koji je vratio zivot nekolicini nama poznatih protivnika kako bi se osvetio Zagoru.No tu jos ima komplikacije koje je tesko objasniti...Ne bi to bijo dvoboj Zagora sa Hellingenom,Hell. bi bijo samo promatrac i sef koji na kraju pobjegne ili tako nesto.

Pa to je OK ako si lijen.Znaci da ceš se duže zadržat nad crtanjen ,te da ce onda crtež bit ljepši nego kad bi radija brže.

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/02/2004 : 00:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Je ali je problen poceti.....

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 19/02/2004 : 23:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
Ma dobro da je problen ,to ceš onda vec nekako riješit ,ali da je problem...

Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000