Author |
Topic  |
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 23/01/2004 : 18:51:59
|
Pa da ti pravo kazen ideja ti i nije losa. Ja isto cesto mislim o tim bitkama za darkwood pogotovo o slici di Tonka,nepobjedivi Mohawk tomahawkom oko sebe rusi skupinu plavih kosulja.Za tu sliku zivin. Inace svidja mi se sto si ubacio ovoliko likova i da svi imaju svoju ulogu a ne samo da se motaju amo tamo. Ja san cak razmisljao kako USA trazi pomoc od svih dobrovoljaca pa sastavljaju legiju zagorovih neprijatelja i to ka npr.:timber bill,bimbo sulivan,supermike,jednooki jack,iron man,kralj orlova.eskim i drugi.....Nisan tija stavljati rakosia,helingwna,kandraxa i ove druge koji imaju ka neke moci. Jos moramo malo o temi razglabati jer mene to isto najvise uzbudjuje onako zagor u stilu kakvog ja ocu.Jos bi stavi i grofa lapalletea i neke jos. Ja sam dobar crtac ali mi triba dosta vremena a moj frend zato iz zadra ima dara na bacanje. Covik nas kako crta,ne mos virovati... Ti si pun ideja,ja san super tekstopisac i snalazin se sa crtanjen a mozemo racunati i na pomoc mog frenda iz zadra... Jer glupo mi je raditi moje likove kad ih niko drugi ne pozna osin mene i ne moze se dovoljno uziviti u pricu kuzis?A ovako svi Znaju zagora i pogotovo oni koji ga vole citali bi od gusta. Jos cemo se mi posavjetovati.
I mean to be mean but thats all I can be its just me... |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 23/01/2004 : 18:52:00
|
Pa da ti pravo kazen ideja ti i nije losa. Ja isto cesto mislim o tim bitkama za darkwood pogotovo o slici di Tonka,nepobjedivi Mohawk tomahawkom oko sebe rusi skupinu plavih kosulja.Za tu sliku zivin. Inace svidja mi se sto si ubacio ovoliko likova i da svi imaju svoju ulogu a ne samo da se motaju amo tamo. Ja san cak razmisljao kako USA trazi pomoc od svih dobrovoljaca pa sastavljaju legiju zagorovih neprijatelja i to ka npr.:timber bill,bimbo sulivan,supermike,jednooki jack,iron man,kralj orlova.eskim i drugi.....Nisan tija stavljati rakosia,helingwna,kandraxa i ove druge koji imaju ka neke moci. Jos moramo malo o temi razglabati jer mene to isto najvise uzbudjuje onako zagor u stilu kakvog ja ocu.Jos bi stavi i grofa lapalletea i neke jos. Ja sam dobar crtac ali mi triba dosta vremena a moj frend zato iz zadra ima dara na bacanje. Covik nas kako crta,ne mos virovati... Ti si pun ideja,ja san super tekstopisac i snalazin se sa crtanjen a mozemo racunati i na pomoc mog frenda iz zadra... Jer glupo mi je raditi moje likove kad ih niko drugi ne pozna osin mene i ne moze se dovoljno uziviti u pricu kuzis?A ovako svi Znaju zagora i pogotovo oni koji ga vole citali bi od gusta. Jos cemo se mi posavjetovati.
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 25/01/2004 : 06:12:21
|
Sto vise niko nema ideja za Novog Zagora.Aaaaaa pa mislija san da ste kreativniji i puni ideja...
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 25/01/2004 : 10:50:25
|
A što da bi dao u strip i neke junake iz drugih filmova.Ili iz drugih stripova.Dilan Dog zgubljen u Darkwoodu pridružuje se Zagoru u lovu na Wendiga jer je ovaj nadnaravno bice. Ili Zagor sa nekom Hellingenovom mašinom dolazi u buducnost i tamo naleti na Martina Mystera i tako dalje.:))
Reci nam kakve imaš one ideje zasad, koji si sam spomenuo možda cemo ti lakše savjetovati opet.
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Edited by - Žiga on 25/01/2004 10:50:49 |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 26/01/2004 : 07:31:40
|
Pa eto komplicirano je.Zelim raditi Zagor strip a ljen san poceti.Zelin raditi Final Fantasy strip a ljen san poceti.Zelim pisati Final Fantasy knjigu a ljen sam poceti.Pa jebo ga ja stvarno san ljen onda. Vidis sto je problem,moj strip bi ima najmanje 100 stranica a koliko bi mi vremena tribalo da to napravim. Dobro to bi vec nekakoi moga sastaviti da imam ideju.Ima san pa se raspala.Naime zelia san raditi ka Zagora i pobuna Indijanaca protiv plavih kosulja u Darkwoodu.Ali to bi u biti bilo nesto ka u Zagor Opsjednutost #45. Vojnici iznenada polude zbog neceg i par utvrda pocne kokati indijance ka muhe ni ne znajuci sto cine.a to ih pokrece ka neka stvar koju cemo nazvati X posto jos nisan siguran sto bi to bilo.Mozda bi za glavnog krivca ubacija Hellingena koji je vratio zivot nekolicini nama poznatih protivnika kako bi se osvetio Zagoru.No tu jos ima komplikacije koje je tesko objasniti...Ne bi to bijo dvoboj Zagora sa Hellingenom,Hell. bi bijo samo promatrac i sef koji na kraju pobjegne ili tako nesto.
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 26/01/2004 : 07:35:35
|
Nisan bas siguran za DD,on mi se ne uklapa u indijance,a MM ne volim bas toliko. Jednostavno bi se pojavili vecina Zagorovih frendova.Ne bi tija raditi jos dodatne komplikacije oko toga.Zasad drzim ovu najjednostavniju temu ali zapravo ce biti razlicitija od svih drugih.Naravno da ne ocekujete prvoklasan crteZ od mene jer ja imam drugaciju tehniku crtanja.Ali zato mozeste ocekivati vraski dobru pricu,text i komplikaciju...
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 26/01/2004 : 21:15:19
|
Miha, možeš slobodno ukrasti ideju, meni ce biti drago da to vidim nacrtano, a davno sam izašao iz štosa za crtanje i odlucio se posvetiti scenarijima i pricama. Što se tice autorskih prava mislim da je nepotrebno opterecivati se time, ako covjek to radi iz nekog svog gušta, to uopce nije profitabilno. Cak i ako bi to bilo tiskano u nekakvom piratskom izdanju ne vjerujem da bi netko dizao neku frku oko toga. Što se tice crtanja ja mislim da bi trebalo biti više crtaca, npr. jedan crta ljude i životinje, jedan krajolik, jedan zgrade jer sam vidio da je teško biti univerzalni crtac. Meni likovi još nekako i idu, ali konje i krajolike kao npr. darkwoodsku šumu mi je skoro nemoguce nacrtati dok ima ljudi koji ce super nacrtati šumu sa svim onim istaknutim detaljima (lišce, lijane, vjeverice, grane, grmlje), ali im je nemoguce nacrtati Zagora ili Chica. Imao sam ja i ideju za nekakvu parodiju gdje su glavni likovi Zagorello i Chicone koji se opijaju do besvijesti i preživljavaju tako što Indijancima švercaju vatrenu vodu u zamjenu za zlato. Svi su non-stop pijani i uvijek im je veselo. Kada se umiješa vojska onda Zagorello održi govor Indijancima u stilu "Duh iz boce nece nikada dopustiti da ostanete bez vatrene vode", a Indijanci mu veselo klicu i slave svoga dobrotvora i zaštitnika koji im nabavlja najvece blago na svijetu - vatrenu vodu i nikada nikom nece dopustiti da ih ostavi bez nje, pa cak ni Plavim Bluzama. To bi naravno bilo skroz humoristicki, pa bi i crtež mogao biti karikaturalan. Naravno, Zagorello bi na majici umjesto ptice imao nacrtanu bocu i mislim da nitko ne bi mogao potezati pitanje autorskih prava jer ne postoji nikakav Zagorello koji nosi majicu s bocom, iako bi bilo ocigledno o kome se radi.
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!! |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 27/01/2004 : 04:05:17
|
Ma koja autorska prava,ma ko njih sisa,ja ne iden p zakonu Ponovo me vata taj osjecaj,slike mi se motaju u glavi...Slobodno se ti posluzi istom temom ja cu moju vjerovatno malo prominiti.Baren da te malo zaposlim pa ako meni propadne da bar uzivan u tvome.24 str per day??Ma to je super covice.Moja tehnika eto ne ostavlja bas neki dojam.Tekst je super,prica vrlo dobra ali crtez je slaba karika.Naime meni je sve nekako zobljeno,najteze mi je glavu nacrtati i one crne crte npr. zagoru po gacama.Inace tijelo mi nije takav problem,volim puno detalja raditi,okolis nije los jer sve se to sredi. Samo da ja pocnem i onda cu stvarno zapeti za to no problem je poceti...
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 27/01/2004 : 15:44:16
|
quote: Originally posted by Wahoomi
Eh, da Digging Bill zadužen sa poslove sa zlatom, nešto kao ministar financija, Jim Gitara ministar kulture, Bat Batterton ministar unutarnjih poslova, vrac Mnogooki ministar zdravstva a kao pojacanje dolazi Andrew Cain zadužen za religijska pitanja, istjerivanje razoraznih demona, davala i zlih duhova koji se motaju mracnim Darkwoodom. USA upotrebljava raznorazne crne magove i babe vracare koje prizivaju davalije sile necastivog na Darkwood, ali tu je zato sluga Gospodinov nepobjedivi Andrew Cain. Ako se još nešto sjetim napisat cu.
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!!
Bilo bi previse bijelaca u darkwoodskoj Vladi, mnogobrojnijim Indijancima se to ne bi svidjelo pa bi lako doslo do sukoba izmedju njih (pogotovo kad bi agitatori iz Washingtona 'potpalili vatru' ). I ta pobuna zavrsila bi kao i sve prethodne indijanske pobune protiv SAD- neuspjehom! |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 27/01/2004 : 20:52:56
|
Gulp?A sto mislis da bi ja dozvolio da u mom stripu pobuna svih plemena zavrsi neuspijehom!!
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Posted - 27/01/2004 : 20:57:10
|
Pa imaš takav nik, da bi ti mogao nastopati kao KRALJ DARKWOODA.:))Zagor ti je pomocnik.
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 28/01/2004 : 06:54:54
|
hehe1way to go Ziga.jucer san bas sija i razgledava teme i tsko mi se odluciti kako da pocnem i izgubija san smisao za temu.Ne znan bili stavija Hellingena i druge protivnike te pola zagorovih prijatelja ili bi radija samo nako pobunu ma ne znan zbilja san izgubljen. Mislin se ocu li ici puten fantastike kao cudovista ili onako indijanci vs bijelci...
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Posted - 28/01/2004 : 10:23:27
|
Helligen je možda protivniki, koji je bio vec previše puta "opjevan" pa se ti možda radi toga ne da raditi o njemu.Možda bi mogao da postaviš kao glavnog lika nekog Zagorovog protivnika, sa kojim se susreo možda samo jedan put, ali je svima nama ostao u uspomeni i bio je vrlo zanimiv protivnik.
Jedna ideja za pricu, kad sam citao šta su ti dosad predložili, cini mi se dobra ona o parlamentu.
Naprimer, da se Indijancima dogodi neka velika nepravda, bijeli vojnici ubili su Tonkinog sina(samo primer), zato Zagor i Indijanci krecu u bitku da bi se promjenili neki zakoni, po kojima bi Indijanci dobili svoje pravo mjesto, takvo kakvog si i zaslužuju.Recimo da ima Zagor nekog prijatelja glavonjo u Parlamentu i tako se jim i on pridružuje u bitki za Indijansku pravdu. Dok se bore za pravdu, posve slucajno otkriju i nešto o tajanstvenoj smrci jednog borca za Indijansku pravdu.Zagor i ostali saznaju, da je umro kad se je borio za Indijanske pravice i da je bio još posebno opasan politicaru XXXXX(ime izmisli si sam).Taj XXXXX ima prijatelja(a to je onaj ZG protivnik o kojem sam prije govorio), koji kada upozna Zagora upozori XXXXX, da je on vrlo opasan i da bi ga bilo pametno maknuti.Tako Zagor zapravo ne saznaje, da za XXXXX stoji njegov ex-protivnik.Uskoro nakon toga, XXXX I ZG PROTIVNIK Zagoru podmetnu ubojstvo onog politicara, koji sudjeluje sa Zagorom i tako pocinje lov na Zagora.
I tako Zagor dobije dvije nalogi:kao prvo mora razriješti ubojstvo agenta i ugotoviti tko mu želi zlo i kao drugo mora nastaviti sa svojom bitkom za Indijansku pravdu.
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 28/01/2004 : 12:09:47
|
I ja sam se svojedobno bavio idejom rada na "privatnom" Zagoru, Zagoru koji bi vremenski bio smjesten na prijelazu 20. i 21. stoljeca. Dakle, Patrick Wilding, racunovodja u tvrtki koja se bavi prodajom jacuzzi kada obolijeva od manicne shizofrenije. Napusta posao i odlazi u jedan indijanski rezervat u kojem su Indijanci dosegli prilicno visok stupanj civilizacijskog razvitka; voze automobile, imaju skole, idu na posao izvan rezervata, no ponekad odrzavaju tradicionalna okupljanja, odjeveni u ratnicku odjecu, kako bi evocirali uspomene na vremena Divljeg zapada. Na jedno takvo okupljanje dolazi pomahnitali Wilding i proglasava se zastitnikom Indijanaca. Indijanci, iako su prihvatili moderne civilizacijske tekovine, ipak drze do strog vjerovanja po kojem Manitu voli ludjake, one koje je dotakao ispod skalpa, i pustaju samoproglasenog Za-Gor-Te-Naya da zivi u uvjerenju da je Gospodar Darkwooda ( njihovog rezervata ), borac za pravdu, zastitnik Indijanaca itd. Zivopisnom Wildingu u njegovoj kolibi u mocvari pridruzuje se nakon nekog vremena meksicki homoseksualac koji obilato koristi njegovo ludilo seksualno se izivljavajuci na nasem junaku, pa Gospodar Darkwooda cesto ima probleme sa zatvorom i pati od poteskoca u hodu. Za-Gor-Te-Nay ima i svoje neprijatelje: primjerice, Janka Hellingena, automehanicara iz obliznjeg mjesta za ciju automehanicarsku radionicu misli da je radionica nekakvih cudovisnih naprava kojima Janko zeli osvojiti svijet.
|
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 30/01/2004 : 08:08:00
|
darkwoodski kralju, potraži na Search-u Zagor: Pravda za sve!!! To je strip mog prijatelja Brdara.
Trebao sam znati da se sa bandom meksickih pijanica ne može daleko dogurati. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 31/01/2004 : 06:07:26
|
ajme sad san ga procita.Ja se nada zagor u boji,cijelovita epizoda...Ali isto san se smija,svaka mu cast za ono
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 31/01/2004 : 08:47:58
|
Nabolji strip s aluzijama na Zagora ikad napravljen je Mihin i Sanijev "Celik".
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
 |
|
Tonka
Average Member

Croatia
865 Posts
Member since 02/12/2001 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 03/02/2004 : 13:46:46
|
Haugh Tonka! I ja se isto nadan premda me zelja za crtanjem izjeda kao nikad do sad,doslovno iskacem iz koze.Samo sto eto ideja mi se ne razvija,pocetak,zaplet,vrhunac,rasplet,kraj.Nista od toga ,ma bas nista nemam u glavi na zalost.
 |
|
Topic  |
|