Author |
Topic  |
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 21/01/2004 : 04:35:29
|
sad sam se prvo bacio na proucavanje Zagorovih crteza i likova,dotle cekan vase odgovore...
I mean to be mean but thats all I can be its just me... |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 21/01/2004 : 09:28:10
|
>Bili bilo bolje raditi strip o Zagoru ili o Final Fantasyu?
Napravi crossover...:)
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!*** |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 21/01/2004 : 09:29:07
|
Pa možda bilo bi najviše zanimivo da si izmislio svog junaka koji bi imao cisto svoju pricu ali ako si se vec odlucio...Za Zagora mogao bi da nacrtaš ili opišeš neku dobu njegovog života koje nismo vidjeli.Možda sve što je proživio s Fitzyem i što je radio u službi vojske i rješevao karavane.
Zagor je možda vec malo previše puta preradena tema, zato se sad i ne mogu sjetit kako bi opisao karaktere i teme.Možda se sjetim još išta..
It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
 |
|
Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts
Member since 02/12/2003 |
|
david
New Member

Croatia
237 Posts
Member since 19/01/2003 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1713 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 21/01/2004 : 17:27:11
|
quote: Originally posted by mcn
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
....eh, tocno to...ili u krajnjoj liniji final fantasy, iako bi zapravo i zagora , ako želiš, mogao rascercecit da lici na sve osim na sebe....ma radi šta oceš, for fuck's sake..koji je uopce gušt pitat druge šta da radiš????????????????????  
*VIVID LASER EYE GUY* |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Posted - 21/01/2004 : 17:28:26
|
Naredi kombincaju Zagora i Matrixa.Zagor kao Neo sa onim ocalama i Helligne kao robot agent Smith(uskoro ce u Zagoru ionako Hellingen biti robot koliko ima genijalen izume 
 |
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 21/01/2004 : 19:26:12
|
Dobra je ideja Žige, koji predlaže da se prica odvija u casu, prije Zagor obuce svoj kostim - dakle kao vodic karavanama, ... |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 21/01/2004 : 19:50:19
|
Darkwoodski kralju, ja se slazem sa onima koji su ti rekli da napravis svoj lik. ALI vecina ljudi pocinje s jakim influencom ili cak kopiranjem drugih, da bi poslije otkrili svoj stil i nasli sebe.
P.S. Stvarno si me vrlo pozitivno iznenadio da si se vratio nakon tek nekoliko dana poslije " false start-a" na ovom site-u da bi napokon postao pravi clan. 
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 21/01/2004 : 22:39:51
|
Quote: ....eh, tocno to...ili u krajnjoj liniji final fantasy, iako bi zapravo i zagora , ako želiš, mogao rascercecit da lici na sve osim na sebe....ma radi šta oceš, for fuck's sake..koji je uopce gušt pitat druge šta da radiš???????????????????? Gust je pitati druge sto misle o mom novom projektu, neki me bodre neki ne. Dok oni koji me bodre stavljaju svoje ideje i onda sve se to skupi i ispadne jedan super remix. Nemam nista protiv tebe ali vidis ja san bar dobre volje i pokusavan nesto napraviti da bi to mogao pokazati svim clanovima na forumu. Zato pitan za pomoc jer sto se mene tice ja bi napravija Zagora kao pokolj plavih kosulja i Indijanaca jer mi se to najvise svidja,ali bas zbog drugih zelim nesto posebno napraviti.A ti tony starks, samo cu ti reci da bi te volia upoznati i nista vise.Procitaj DJev post i sve ce ti biti jasno zasto ti sad nisan nista rekao,a inace bi reka puno stvari... 
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 21/01/2004 : 22:42:42
|
Svaka cast drugima na idejama malo cu promisliti kako cu to skrpati... Vidis DJ da se svako moze malo u red dovesti,pa eto drago mi je da sam te ugodno iznenadio prijatelju.....  
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 21/01/2004 : 22:53:22
|
Tako je! Samo ne treba stvari odmah uzimati k srcu ili "pesonal" sto bi se ovdje kod nas reklo.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems. |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 21/01/2004 : 23:39:56
|
E znan ja da je to lako reci ali ja se raspizdim kad neko radi budalu od mene.Nu procitaj sto je onaj lik napisa u iducim postovima??!!Evo iskreno ti kazen nemam odi vise nista protiv nikog ali tog decka bi volia upoznati i ovo pisem sa velikim smijeskon na licu
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/01/2004 : 23:46:16
|
quote: Originally posted by mcn
mcn
***Svakog utorka nova AUKCIJA na Burzi!*** A ne zaboravite ni MCNov ORMAR na istom mjestu!***
Eee, da... moja prva ( nadam se ne i posljednja ) suradnja sa Macanom   

www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
|
Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts
Member since 12/03/2002 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 22/01/2004 : 06:33:35
|
Vidi se da je ovo falsi Zagor,pravi bi izbjegao metak poput pume i oborio fatalnu plavusu. I jos Zagor se ne bori protiv zena.      
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 22/01/2004 : 09:18:16
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
Vidi se da je ovo falsi Zagor,pravi bi izbjegao metak poput pume i oborio fatalnu plavusu. I jos Zagor se ne bori protiv zena.      
I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Kad nesmije |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Posted - 22/01/2004 : 13:46:34
|
Djevojka jasno kaže da je Zagor Ciko(maskirao se) zato i nije izbjegao metak.  
Kralju, nema ništa samo nas ti pitaj ako ti išta treba
Edited by - Žiga on 22/01/2004 13:47:08 |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 22/01/2004 : 23:57:07
|
Thanks e veceras tj po vasen tamo negdi u 5 ujutro cu van izniti svoje ideje sto san dosad prikupia o izradi mog stripa...
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 23/01/2004 : 08:41:42
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Zagor žene niti ne gleda niti ne dira :-))) |
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 23/01/2004 : 18:13:31
|
Kralju, ja vec godinama imam ideju o pobuni u Darkwoodu koju predvodi Zagor. Dakle, Nezavisna Država Darkwood želi se otcijepiti od USA jer je to jedina mogucnost za spas Indijanaca. Sva darkwoodska plemena ujedinjena, a pridružuju im se i ostala plemena iz svih dijelova USA npr. Comanchi s kojima je Zagor u dobrim odnosima. Zagor vrhovni zapovjednik, a zapovjednik Darkwood Army naravno Tonka. Borbi se prikljucuju i traperi predvodeni Pablom Rochasom i Docom Lesterom. Prikljucuju se i vojne utvrde na podrucju Darkwooda koji su izabrali postati dio vojske Nezavisnog Darkwooda. Chico bi bio zadužen za pregovore s USA tj. nešto kao ministar vanjskih poslova. Glavni šef Darkwoodske poštanske službe Drunky Duck. Trampy bi bio zadužen za špijunažu zbog njegove urodene lukavosti i pronicljivosti. Švercaju oružje, kože, meso i vatrenu vodu. Granice bi se proširile do Velikih Jezera, a glavni admiral Darkwoodske mornarice je Fishleg. Guzonje iz Washingtona se bune i misle; koji je to Zagor i šta hoce on i ta gomila crvenih odrpanaca, oni to ne mogu dopustiti i sve je spremno za rat ISD (Independent State of Darkwood) versus USA. Vec se puno bitaka odigralo u mojoj glavi, tako mi nekad dode, te misli mi dižu adrenalin. A iz toga bi se moglo napraviti masu epizoda. Jednog dana kada ugase Zagorov serijal u Bonelliju mi cemo ga nastaviti. Ja sam pun ideja, ali nisam baš za crtanje, trebalo bi stvorit pravu ekipu. U svakom slucaju mislim da je Darkwood odlicna tematika za strip i zašto ga ne bi covjek radio iz gušta, ja za svakog strip-junaka imam neku svoju ideju kako bi to moglo biti malo drugacije, ali najviše me pucaju ideje za Zagora.
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!! |
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 23/01/2004 : 18:20:15
|
Eh, da Digging Bill zadužen sa poslove sa zlatom, nešto kao ministar financija, Jim Gitara ministar kulture, Bat Batterton ministar unutarnjih poslova, vrac Mnogooki ministar zdravstva a kao pojacanje dolazi Andrew Cain zadužen za religijska pitanja, istjerivanje razoraznih demona, davala i zlih duhova koji se motaju mracnim Darkwoodom. USA upotrebljava raznorazne crne magove i babe vracare koje prizivaju davalije sile necastivog na Darkwood, ali tu je zato sluga Gospodinov nepobjedivi Andrew Cain. Ako se još nešto sjetim napisat cu.
Eno ide ISTINA, dronjavo obucena; Grbava i mršava, krvava, pretucena!!! |
 |
|
Topic  |
|