Author |
Topic |
desperado
Average Member
802 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 01:08:50
|
… i sta da kazem!??? Definitivno u ovom slucaju ko nikada ranije mogu da iznesem stav da Markos nije u krivo, to jest momak je u pravo u vezi toga sto hoce da dokaze. No, iskreno me je iznenadilo to da ti (markos) si dopustio da se spustas u raspravu slicnu oni koje si ranije ignorisao i tvrdio na slicne stvari nisu vredne paznje.
p/s. Sto se tice foruma i rasprava sto se vode na njemu, mislim da ce dovolno biti samo da kazem da na mome brwoseru moj home page je upravo ovaj forum (Active Topic) i mislim da to nije zaludo. A to sto se retko javljam osim objektivi razloga je i to da nekada treba diplomatski sutati no u ovom slucaju uvazavam markosovu kritiku i eto me.
|
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 01:20:22
|
Takodje i moj home page...
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 02:27:50
|
Potpuno podrzavam Markovu ideju da se ugasi i Forum i sajt....jednostavno,u poslednjih par meseci se cesto provlaci neka teza kako su clanovi staffa nekakvi "drumski banditi" koji uzurpiraju sajt,ne objavljuju ovo ili ono,rade lose prevode,intervjue i sl....zato takva "crna rupa" treba da se eliminise,a nek se sajtom o stripu bave ljudi koji to stvarno znaju..
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 04:52:47
|
Markose, imas svu moju podrsku (bezrezervnu), inace, prezauzet sam pa me nije bilo skoro ceo mesec na forumu a pored toga imao sam smrtni slucaj u familiji pa me je sve to privremeno udaljilo sa foruma, te mi je zao sto nisam ranije mogao da te podrzim. Svakako imas pravo da radis sa sajtom i forumom sta ti je volja. No, ako bi ih ugasio, mozda bi i tebi onda bila razumljivija Zagorova odluka od pre desetak meseci da uradi isto bez obzira koliko ste vas dvojica razliciti. Licno, ja se iskreno nadam da to neces uciniti, ako ni zbog ceg drugog, onda bar iz razloga sto si meni, a i svima ostalima na forumu, jednom prilikom to obecao, pa te najiskrenije i najdobronamernije molim da tu rec i odrzis. Hvala ti unapred.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 23/06/2002 : 10:28:04
|
cesto se poteze da li su stafovci drumski razbojnici ili ne ali se cesto poteze pitanje da li su neki clanovi ovog foruma takodjer dramski razbojnici Markose ako si mislio da mozes druge vrijedjati a da se to tebi nedogodi bezobzira ko je prvi poceo onda nisi trebao poceti rad na ovome nezelim se nikome ulizivati pa ako Marko hoce nek ga ugasi meni je svejedno ionako se i ja rijedje javljam iako to nebi volio ipak bi volio da ostane ovaj forum Tako je Dzimi Gitara meni je kao i tebi onaj na ZWS bio i ostao bolji ali sad sam se navikao na ovaj Marko me cesto zeli optuziti da neznam sto napisem ali to nije istina istina je da se ponekad moram jako skoncentrirati da nadjem sredinu izmedju ta dva sukoba pa ti onda to izgleda cudno jer ti primjecujes samo jednu stranu a ne kao ja dvije ili tri nije da nemogu bez nadmudrivanja ali volim to po prirodi sam takav nisam fasist ali mogu o njemu govoriti bez predrasuda ne kao ti za kojeg je sve crno bjelo i zakojeg postoje dvije strane za koje se se mi moramo opredjeliti pa sto ako si uhvatio nekog u lazi ( ako si uhvatio ) zasto si toliko zapeo i ja sam na neki nacin uhvatio Melinu u netocnom navodu pa se nikad nije izvinila gandalfu za sva vrijedjanja Zasto sam izabrao krivu stranu e bas zato sto ni ova tvoja nije prava uvjek sam nudio pomoc od moje strane u bilo cemu a narocito u raspravama a ti tvrdis da rasprava prestaje samnom zato sto ja nemam argumenata ali to nije tocno za razliku od zive rasprave ovdje je lakse osobu s kojom se rapravljas pobiti i argumentirati jer covjek nemoze pobjeci od onog sto je rekao kad sve ostaje poslje napisano i to mozes njemu ponovo nabiti na nos e sad vecina na to reagira agresivno jer se jos uvjek zeli braniti iako uvidja svoju gresku ili zanemorauje da je pogrijesio i onda tek rasprava dobiva besmislenost ako se previse opterecujes recenim uzivo kad s nekim raspravljas onda moras pamtiti sto je ko rekao ali za razliku od ove virtualne nedolazi bas do sukoba jer se rasprava svodi na malo durugaciji nivo razgovora i rijetko ti netko sastrane moze poremetiti koncetraciju i tok razgovora uglavnom stvars dugaciju sliku kad razgovaras uzivo a drugaciju preko interneta sto se tice nekakve tuzbe ako mislite na onu moju to je ipak sve bila sala ili doza sarkazma jer je situacija zahtjevala takav potez
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 23/06/2002 : 10:37:28
|
Niko nezeli osporavati neciji trud na ovom sajtu ali nikome se bas neslusa cesto o hvalospjevima nekih ljudi koji su stalno za nesto zasluzni cesto se cak prihvati kritika od strane nekih clanova foruma koji nisu stafovci ali se neki totalno ignoriraju bez obzira sto i oni imaju nesto za ponuditi cinjenica je da je ovo Markosovo vlasnistvo i da on moze raditi s tim sto hoce pa i ugasiti ali je cinjenica da nije sam radio na ovim stranicama i da stranica zivi i od clanova ovog foruma pa ako ugasi stranicu pitanje je da li je to ispravna odluka bog tih ljudi
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 11:39:01
|
Stripje jel tvoj ili nije?Straight up! Spasi nas zajebancije jer ne dajes nikakve odgovore nego vrtis i prijetis ko ORLANDO... Dzaba se svadati preko neta treba ti preko 500 postova da se nesto razjasni najbolje je to uzivo, a ko sto wooo rece imas osoba koje s totalno drugacije ponasaju na forumu nego "in real life"(glupa rijec ali neznam nase) pa je svada totalno uzaludna.
Inace stripje je rekao da je zivio u Italiji oko 6 a 7 godina prema tome zasto ne bih znao da govori italijanski pa kineski mozes da naucis toliko dugo! Naravno pod uslovom da je zivio stvarno tamo ali onda opet pocinjemo i ...
|
|
|
hombre
Starting Member
32 Posts
Member since 03/06/2002 |
Posted - 23/06/2002 : 13:43:17
|
Ukoliko moderator i taj stripje prestanu dase prepiru i javno se ovako lepo izvinu jedan drugome poslacu im po jedan CD sa bilo koim od 8 stripova koje posedujem. Moderatoru odma saljem ako se slaze GRAD OPSENA a za stripje KRILATI OSVETNIM ako zele neki drugi neka samo jave.dosada sam se samo salio ali ovo ozbiljno mislim. Pa neka opet neko kaze kako hombre nije covek.
|
|
|
hombre
Starting Member
32 Posts
Member since 03/06/2002 |
Posted - 23/06/2002 : 13:44:53
|
quote:
Ukoliko moderator i taj stripje prestanu dase prepiru i javno se ovako lepo izvinu jedan drugome poslacu im po jedan CD sa bilo koim od 8 stripova koje posedujem. Moderatoru odma saljem ako se slaze GRAD OPSENA a za stripje KRILATI OSVETNIK ako zele neki drugi neka samo jave.dosada sam se samo salio ali ovo ozbiljno mislim. Pa neka opet neko kaze kako hombre nije covek.
|
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4883 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 16:09:21
|
Kakav CD?Sa skeniranim stripovima?
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 23/06/2002 : 17:30:19
|
Jel ko sta cuo od kolekcionara,jer sto vise citam hombreove postove sto vise vidim stil kolekcionara.Markos je rekao da je hombre=kolek. sve mi se nekako cini da je u pravu...
Dali je njegov strip bio objavljen u novinama zna li neko nesto o tome? Off topic znam znam ali pade mi covijek iznenada na glavu citajuci ovaj hombreov zadnji post ...
|
|
|
djnd
Junior Member
Fed Rep Yugoslavia
485 Posts
Member since 20/12/2001 |
Posted - 23/06/2002 : 17:54:40
|
Pa hombre objavi vec jednom skenove tih stripova koje vec dugo reklamiras.Pravo da ti kazem ja sam skeptican prema tome ali necu nista reci dok ne vidim o cemu se radi.
Hu Ju gona kol? |
|
|
hamza
New Member
USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 23/06/2002 : 18:53:20
|
Stose tice kolekcionara pravo ime (mevludin) covjek je prije dva dana stigao iz bosne, i nema apsolutno nikakve veze sa doticnim hombretom.komsije smo i zivimo blizu jedan drugog tako da znam sigurno da on nije nikakav hombre ili netko drugi.Stose tice stila pisanja svismo mi koi smo vec duze vremena u usa izgubili kontakt sa gramatikom tako da to nije i nemoze biti nikakvo mjerilo dabi se nekoga osudilo.Vjerujem dace se i sam kolekcionar mozda danas javiti i razuvjeriti bilo kakve moguce sumnje oko svojega imena.
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29327 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/06/2002 : 00:18:32
|
Samo da kazem da nakon dva dana odmora i dosta razmisljanja, stvari ipak ne izgledaju toliko crne. Neki od vas su dosta dobro opisali stvari, ja sam se u medjuvremenu ohladio i sagledao stvari sa druge strane. Koliko god bio uvjeren da sam u pravu sto se ove rasprave sa stripjeom tice, to sigurno nije razlog za gasenje sajta niti foruma. Koliko god da je istina da ja to placam, ali na neki nacin nije istina da je ovaj Forum moje vlasnistvo kako sam to nezgrapno rekao prosli put. Bilo bi puno blize istini kad bi rekao da je on vlasnistvo svih onih koji sudjeluju na njemu, a ja sam, recimo to tako, upravitelj. Mozda zvuci otrcano ili pateticno, ali u principu je tako (ili bar je tako smatram). Molim vas ipak da shvatite moje motive, sa pozicije covjeka koji ulaze ogromnu energiju i vrijeme (da sad ne ponavljeam po 100-ti put jednu tu istu pricu) u ovaj sajt, skupa sa ljudima iz staffa koji isto tako dosta rade, i zato sam dosta osjetljiv na neke stvari koje cujem na ovom forumu, jer smo na njega zaista ponosni i to s pravom ako smijem biti subjektivan. Ipak, ostaje cinjenica da sam se uvijek ponosio sto sam uvijek bio pristalica one poznate izreke "ne slazem se sa tvojim misljenjem, ali cu se boriti do smrti za tvoje pravo da ga izneses", a ukidanje ovog foruma bi bilo gazenje toga principa koji bi svi mi morali postovati. A opet s druge strane, on je rezultirao sa puno korisnih informacija i prijateljstava i zaista je postao vazan dio sajta tako da ovaj sajt bez njega ne bi vise bio ono sto je. Mi cemo i dalje nastaviti slusati sve pametne i argumentirane kritike i ispravke koje dobijemo od vas, i dalje smo otvoreni za suradnju sa ljudima koji misle da mogu pridonijeti rastu ovog sajta (Dzimi Gitara i Spectre su ociti primjeri, da navedem samo njih, neka se drugi ne naljute ...) i potruditi se da i dalje donosimo zanimljive materijale kao i do sada. Hvala.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 25/06/2002 : 00:31:38
|
SVAKA CAST MAJSTORE...Ove rijeci su najbolja lekcija za sve koi imaju uplanu da bilo sta pomisle kako bi pridonijeli ukidanju ovoga sajta jedinstvenog u EVROPI a mislim daga ovakvog ni AMERIKANCI nemaju.Jabi bio veoma sretan ako mogu ikako pomoci pa i NOVCANO. Mislim dabismo mi iz DIJASPORE trebali bar jednom u godini dana pruziti neku podrsku u vrijednosti bar $50 dabi MARKOS mogao placati zaista velike dadzbine za ovo stonam svima koristi. Jesam li UPRAVU HAMZA, gukni iti golube.Sala nastranu ali moja malenkost i HAMZA uvijek smo spremni ako zatreba da uplatimo i posaljemo MARKOSE tebi za sajt $100. Jebiga ja i HAMZAGA to mozemo jer RADIMO i nismo STUDENTI.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29327 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/06/2002 : 00:37:38
|
Ne, hvala na ponudi, ali ne dolazi u obzir da uzimam novac od ljudi za ovaj sajt. Ovo radim iz ciste ljubavi i entuzijazma, kao i ostali staffovci i to ce tako i ostati. Tvoja ponuda je velikodusna, ali ti ces dovoljno pomoci ako posaljes one naslovnice koje si ponudio. Novac ne dolazi u obzir. Na kraju krajeva, nije to ipak toliko veliki trosak. I ja isto radim i na srecu sam i relativno dobro placen za to (sto nazalost i nije cest slucaj, bar ne ovdje, ali to je druga prica...).
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1914 Posts
Posted - 25/06/2002 : 21:20:15
|
za Seinfielda quote: "in real life"(glupa rijec ali neznam nase)
pa nasa bi bila recimo "u stvarnom zivotu"
Sto se tice mesanja hombrea i naseg KOLEKCIONARA: KOLEKCONAR je covek koji crta stripove, ali ne verujem da je uspeo da nacrta 8 komada za ovih par meseci od kad je najavio pocetak karijere. Da to ume davno bi bio prva postava u Bonelliju Salim se naravno. KOLEKCINAR nije prznica pa nas nece uzeti ozbiljno.
Drago mi je da se sve ovako zavrsilo Mozda bi mogli dobiti i po jedan skenirani cd za miroljubiv ishod
Ay, Caramba |
|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Posted - 25/06/2002 : 21:27:19
|
DZIMI GITARO o kakvom mijesanju je rijec? Tkoje sada taj HOMBRE...mozes li biti malo jasniji molim te, jer stvarno neznam o cemu je rijec ovde..
|
|
|
hamza
New Member
USA
251 Posts
Member since 15/06/2002 |
Posted - 25/06/2002 : 21:39:32
|
Upravo sam te zvao telefonom da dodjes na kafu a vidim dasi na internetu. Hajde dodji da popijemo nesto malo zesce od kafe, pacuti sve objasniti jer vidim da nisi nista citao od hombreta.
|
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1914 Posts
|
KOLEKCIONAR
Senior Member
USA
1976 Posts
Posted - 25/06/2002 : 22:16:17
|
HOMBRE ja sve mislim dasi ti jedan od one grupe sa FLORIDE koi treba da zavrse do JUNA ili JULA iduce godine i AMERICKU ODISEJU 2 Kakav dnevnik i koi djavo.. Sta pricas gluposti, nego si trebao ljudima posteno reci da vas nekoliko imate neku MINI(na crno) izdavacku kucicu i sami sa nekim RUSIMA u saradnji crtate stripove i to posle prodajete samo na CDu.Jasam za VASA izdanja jos odavno cuo, ali sa ovakvim stavom i LAZIMA nepadami napamet da kupim vas CD sa zagorom ili bilo kakav, jer viste pravi PRLJAVI LAZOVI. Samo POGRIJESILI ste adresu jer na ovaj forum dolaze i druze se ljudi koi su DOKTORI za informacije i vase nebuloze NIKADA nece proci na ovom forumu. Hajde JAVI se ako imas muda pa meni reci da lazem i da nisam upravu..Dasam na tvome mjestu nebi se nikada vise pojavio na ovaj sajt.Na koliko jezika ste preveli te vase stripove..hahaha.. vjerovatno su svi mozda na RUSKOM JEZIKU...
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
desperado
Average Member
802 Posts
Posted - 26/06/2002 : 08:41:46
|
pa naravno, svako bi prepoznao samog sebe, a mislim da na slican nacin prepoznaje jos najmanje jednog drugog osim hombreta...
|
|
|
Topic |
|