forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford Klasik
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 07/06/2004 : 12:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Bas sam maloprije dosao iz MC-a, kupio prvi broj, a zadnji primjerak drugog mi je netko zdipio ispred nosa . A i Raul mi veli da se jako dobro prodaju...

Odlican potez, Berni!
(ali daj salji malo vise primjeraka )

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 07/06/2004 : 12:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Bas sam maloprije dosao iz MC-a, kupio prvi broj, a zadnji primjerak drugog mi je netko zdipio ispred nosa . A i Raul mi veli da se jako dobro prodaju...

Odlican potez, Berni!
(ali daj salji malo vise primjeraka )

Jebiga, dijaspora ima prednost!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 07/06/2004 : 13:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:

Zabunio si se, Sejo. Nisam ja govorio o Mr. No-u (njega si slobodno zadrzi, stovise, neka Berni slobodno kompletnu nakladu posalje u Austriju, dapace ), nego o Alan Fordu

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 07/06/2004 : 13:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Zabunio si se, Sejo. Nisam ja govorio o Mr. No-u (njega si slobodno zadrzi, stovise, neka Berni slobodno kompletnu nakladu posalje u Austriju, dapace ), nego o Alan Fordu

I ja govorim o AF, posto sam sinoc procitao oba broja!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 07/06/2004 : 13:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
kako je ovo lijepo cut - sve rasprodano, milina. kad sam bio u MC-u bilo ih je stvarno puno, ako su rasprodani stvarno je odlicno. ipak se kvaliteta prepoznaje.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 07/06/2004 : 14:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Cijelo vrijeme govorite o DVA broja? Kod mene je tek danas stigao prvi broj?! Zar je i Šuplji zub takoder izdan?
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 07/06/2004 : 14:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
O.K. Sve je jasno. Sad sam tek vidio Markosov post. A što se tice prodaje, kod mene (Rab) stripovi idu jako slabo. Nema niti jednog da na polici stoji samo par primjeraka. Uvijek ih je desetak i više od svakoga. I to tako stoji dugo vremena. Onaj tko ce kupiti, kupi odmah. Bilo bi dobro da se to malo organizira. Nema smisla da se u nekom gradu sve proda, a u nekom da to stoji bez veze, a netko drugdje bi to kupio. Ali to je vec stvar Tiska.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 07/06/2004 : 14:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Cijelo vrijeme govorite o DVA broja? Kod mene je tek danas stigao prvi broj?! Zar je i Šuplji zub takoder izdan?

DA IZAŠAO JE I BROJ 2, BAREM GA IMA U MORE COMICSU.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 07/06/2004 : 14:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Da, znam. Vidio sam to. Ali meni to ništa ne znaci. Jedino ako ubrzo
ne odem u Zagreb, pa ga tamo kupim. Ali O.K. nema žurbe. Nego evo, imam prvi broj u rukama i kvaliteta je odlicna. Samo imam jednu malu primjedbu. Zar nebi mogao papir biti malcice deblji. Ovako se vidi i druga strana. Malo, ali ipak se vidi. Oprostite ako sam sitnicav, ali takav sam po prirodi.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 07/06/2004 : 18:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
quote:

Onda ti valjda i veli da ce ih danas doci jos.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15659 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/06/2004 : 19:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
kolko sam nacuo bit ce ih za sada izdano prvih 10 brojeva

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 07/06/2004 : 19:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Sad ste me zabrinuli,valjda sta ostati i za mene.

Porter
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 07/06/2004 : 19:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Onda ti valjda i veli da ce ih danas doci jos.

Ma znaaam... odmah nakon prodaje posljednjeg primjerka, dok sam jos bio ondje, poslao je Tvrtka po jos 15-20 komada. Samo sam malo nervozan jer cu sutra opet morati u grad zbog toga

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/06/2004 : 00:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Malo ces prosetati, sto te briga.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 08/06/2004 : 09:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Mord

Malo ces prosetati, sto te briga.

kad su stripovi u pitanju niti jedna daljina nije problem. nadamo se samo da ce Bernard izdržati barem sa prvih sedamdesetak brojeva (ako treba kupovat cu i duplo)
Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 08/06/2004 : 20:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
Danas sam kupio oba broja u More Comicsu. Zajedno s Mr Noom, Martijem i Dylanom Extra. Ne brinite. Ima ih jos dosta.

.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000