Author |
Topic  |
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 18:58:20
|
quote: Originally posted by kasper
Globinjo brate (ove tvoje reci bude u meni zelju da se napijemo), i meni je dosta tih GOVANA koji stalno kevcu na Zagora.
Slušaj majstore, malo pripazi oko svojih rijeci i pokaži malo tolerancije oko ukusa ljudi koji ovdje navracaju. Ja sam za demokraciju. Ako se nekome svida Corto, Bone i Torpedo, a ne svršava na Zagora to je njegova stvar i nipošto ga zato ne treba okarakterizirati GOVNOM.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 18:59:38
|
quote: Originally posted by MAGIC
quote: Od kako je izasao Prvak, Prvak bas i ne igra bog zna sto, morat cu nagovarati Bernarda da prestane sa MNOm inace cemo u ligu za opstanak...
e,jebiga...tako vam je to kad nemate vise srba u timu 
I JA SAM GRK!!!
Imamo kako nemamo. Imamo svega, ponajmanje hrvata...mozda je bas to problem?  |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 19:05:01
|
quote: Originally posted by globinjo
stvar je u tome da VAS NITKO NE TJERA DA DRKATE NA ZAGORA,ali vam je ocito krivo kad to netko radi kome je to drago...izade mjesecno na desetine škart stripova,pa ih nitko toliko ne gadi kao vi zagora... nema problema,mi zagor drkoši ubuduce pljucamo po svemu šta mislimo da ne valja... ajmo redom...
jeremiah-smece corto-užas mister no-ofucan americki stripovi-za maloljetne drkoše dd-idiotski nn-djetinjasto
jebote,odrasli ste svi više-manje na forumu na zagor stripovima,ali jebi ga,ajmo malo biti in,pa necemo više zagora,nego cemo dampyra,napoleonea,razna alternativna smeca,giganti,titani,kolosi,trice i kucine,macke i miševi... pola vas cita a ne zna šta cita,ili imate stripove samo zato šta je netko rekao da to valja... ZAGOR RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Jasno mi je. Još nisi poceo spavati po noci.    Jebo te Zagor! Doci cemo ti grobar i ja i citat cemo ti Corta po cijelu noc.    
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 19:08:41
|
Nego ozbiljno, vec sam razmišljao o ponavljanju onog fantasticnog dogadanja od prije godinu i pol dana. Trebalo bi vidjeti kad bi mogli biti dostupni svi koji su bili i prvi put plus svi drugi koji bi bili zainteresirani doci.
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 19:10:44
|
quote: Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose. Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju.
i zato su valjda ,kolko sam ja cuo otkupljena prava samo na 6 brojeva...pa ako neidu nece ih biti, ali ako idu bice ih...prosto
Ici ce, ici...  MM sigurno, a za Mister No-a - koga briga. Jel' tako Seyo?       
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/09/2004 : 19:42:25
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by Tomek
seinfeld je pogodio u srž problema slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))
nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec
Ne da Seinfeld nije pogodio u srž problema nego je totalno promašio. Nastavlja sa trendom promašivanja koji su zapoceli nogometni klubovi i reprezentacija njegove rodne grude - Belgije.   
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
a trend ima da se nastavi i sa drugom mu voljenom grudom  
I JA SAM GRK!!!
Slusaj ase slash majstore ne diraj mi nogometnu velesilu Belgiju!  I kakve su tu gluposti da sam promasio,naravno da nisam + nisam imao VJove informacije pa sam bio vrlo vrlo blizu. Tomek ti je sve rekao,pogodio sam u sridu,dobro mozda je bio i utorak ali to e to ko sto neko rece .
Grk Corto, ima da SCGu razvali i Bosna i Belgija.Sve ukupno ce biti 4 x festa    .
"They say this one has a surprise ending."
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 19:59:40
|
Pozdrav Gastonu, legendi koja svojom pojavom uspeva da smiri i najuzavrelije topice!! :)
Živeo!
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/09/2004 : 20:04:38
|
Nego ozbiljno, vec sam razmišljao o ponavljanju onog fantasticnog dogadanja od prije godinu i pol dana. Trebalo bi vidjeti kad bi mogli biti dostupni svi koji su bili i prvi put plus svi drugi koji bi bili zainteresirani doci.
ja mogu kad bilo...ALI, uvek postoji neko ali...ja sam se navikao na extra-deluxe smestaj, tako da nista ispod nivoa hotela "Globo" apsolutno ne dolazi u obzir!    
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/09/2004 : 20:08:39
|
quote: Originally posted by Djole
Pozdrav Gastonu, legendi koja svojom pojavom uspeva da smiri i najuzavrelije topice!! :) Živeo! "Well, wobble my webs and call me shaky!"
Pozdrav Djoletu, legendi koja svojom pojavom uspeva da uzburka i najmirnije topice! Živeo!
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 18/09/2004 : 20:15:56
|
Hehehe, not likely.
Suviše sam dobro raspoložen zahvaljujuci Gastonu da bih se sa nekim raspravljao. ;)
Don't feed the trolls, I say! ;)
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 20:20:16
|
nepotrebnih 10 stranica topica kao i nepotrebna ova 4 izdanja
a chico je sve ono skupa što je globinjo naveo za one stripove dakle smece, užas, ofucan, za maloljetnje drkoše, idiotski i djetinjasto i sad je to bolje od MN, MM, DD i drugih zato jer se bolje prodaje
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 20:25:52
|
quote: Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose. Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju.
i zato su valjda ,kolko sam ja cuo otkupljena prava samo na 6 brojeva...pa ako neidu nece ih biti, ali ako idu bice ih...prosto
Ici ce, ici...  MM sigurno, a za Mister No-a - koga briga. Jel' tako Seyo?       
Gaston je moja garancija da ce Mister No izlaziti  
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 18/09/2004 : 21:04:23
|
quote: Originally posted by seinfeld

I tako se opet sjeba topic
ti i tvoje upadice   
Edited by - kiky on 18/09/2004 21:06:13 |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 18/09/2004 : 21:26:17
|
kad me taj seinfeld tak zna raspizdit...;)) da se sjebem i moram editirat cijeli post
 |
|
Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 22:36:44
|
"Odgovorit cu ti ja.
Nije asu, ništa nismo izgubili. Dapace! Na ovaj nacin Bernie ce zgrnuti još malo para, a ti znaš da puno novaca treba za neka malo egzoticnija izdanja."
iz bernardovih usta u tvoje usi       (evo vec slinim na moguca egzoticna izdanja )
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 18/09/2004 : 22:38:54
|
"a trend ima da se nastavi i sa drugom mu voljenom grudom "
sanjaj sanjaj snivaj snoveeee...   
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 18/09/2004 : 22:43:59
|
"verteru, stvari nisu tako jednostavne iako Zole je prenaglio."
pa eto zole je sam odgovorio na ovo...
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 23:25:14
|
quote: Originally posted by seinfeld Slusaj ase slash majstore ne diraj mi nogometnu velesilu Belgiju! 
Kaže se asu, a ne ase.  Nego, jesi li ti uspio nabaviti one Seinfelde na DVD-u? Nije me bilo neko vrijeme pa nisam u toku.
 |
|
Topic  |
|