forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Igra pogadjanja. Koji strip ce izaci?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 17:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
josa samo da dodam da je zagor konacno uspeo!!!
u najnovijem abatoncu pojebao je najbolju ribu koja se ikada pojavila u stripovima o zagoru-Mari Lavo!!
Bravo majstore!
da cujem sad zle jezike sta ima da kazu!
HA!

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 17:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa ja sam oduvijek tvrdio da je madam lavo najjebackija od svih ženski u zagoru
bravo za zagora!

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
e, ko sad nesto pisne protiv zagora ima svasta da bude!

zahtevajmo od bernarda poster madam Lavo u prirodnoj velicini, u boji, u nekoj eksplicitnoj pozi!

globinjo ucini nesto povodom ovoga, inace vise necu da dolazim na besplatno letovanje!

btw, epizoda je jedna od najboljih u zadnje vreme

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
poster bi dobro došao, na nekom boljem papiru, možda plastificiran, madam lavo kako pokazuje dupe

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/09/2004 : 18:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Zagor se ševi... e, ta epizoda ce jednom u buducnosti biti neprocjenjiva. Može li netko skenirati tu scenu i pokazati nam je?

jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
magic, eto
postaj nam sliku guzice madam lavo
i dokaz kojtusa sa zagorom

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
na zalost nema nista tako eksplicitno...al je ocigledno sta dolazi posle zvalavljenja na krevetu ;-))

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

dvotrecinski se slažem s gastonom
naravno da su ova HC izdanja zbog profita i zdrave ekonomske logike
medutim, nisam siguran da bernard nešto izdaje samo zbog neke ljubavi ili stripofilije ili raznovrsnosti

Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose.
Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju.
Da je neki drugi poduzetnik na njegovom mjestu, recimo ja, izlazilo bi mozda samo
i to iskljucivo samo ono sto se moze i samo od sebe odrzati na trzistu.
Izdavao bih takve stvari na 1000 nacina, imali bi zagor u boji, zagor A3, zagor alamanah,
zagor A4 u boji i sve tako redom. U sve to bi se bolje prodavalo nego neke druge stvari.
Izdavao bih jednostavno ono sto trziste trazi, ako je to zagor i ciko onda njih na razne nacine.
Da je Bernard samo poduzetnik a ne i stripovil, ponuda na trzistu bi izgledala znatno
drikcije, to ne mislim, to ne vjerujem vez ZNAM da je tako.
Dali ce to neko prihvatiti kao stvarnu istinu ili ne, sasvim svejedno a i Bernarda bas briga.
quote:

no, njegovo je pravo da izdaje što i kako hoce, i naravno da ce uraditi kako mu se svidi (i ja bih tako)
a moje pravo (kupca) je da kažem da mi je nešto bezveze
a najveca zahvalnost je kupiti strip
ne dizati bernarda u nebesa

Slazem se kupac ima pravo reci da mu je nesto bezveze ako to tako smatra.
Ipak pojedinci ne ostaju samo na rijecima "bezveze" i nastave pretjerivati.
No isto tako moze se reci da je bezveze, time sto se NECE KUPITI taj strip.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
nije ni zagor tako naivan

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose.
Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju.

i zato su valjda ,kolko sam ja cuo otkupljena prava samo na 6 brojeva...pa ako neidu nece ih biti, ali ako idu bice ih...prosto

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dado, ne trebaš replicirati jer smo se ionako sve razumjeli (osim onog djela oko bernarda stripofila, ali to je ionako svejedno... ili nebitno)

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
eto imam ideju:

mislim da bi Zagora trebalo zabranit.zašto?
zato jer ce se ljudi pobit oko njega!eto...

on je jednostavno postao ?protudruštveni? element...:PPPP
hehehe...:DDDD

no možete pricat što hocete ali cinjenica je da toliko izdanja Zagora ipak dosta ljudi iritira.nit oni mogu protiv Zagora nit zagorovci protiv njih....to jednostavno jest tako
no zapitajte se:
zašto ipak bez obzira na hedonizam,neke Zagor iritira?
hA?;)

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

medutim, nisam siguran da bernard nešto izdaje samo zbog neke ljubavi ili stripofilije ili raznovrsnosti

I dvije trecine je dobro majstore! Ipak, vjeruj mi i za ovu trecu trecinu. Znaš da ja ne pricam prazne pizdarije. Nego, kad ceš ti u ove krajeve da odradimo još koji basket? I mehanicki i pravi.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
meni je dado nesto sunjiv...ej dado sto si ti meni sumnjiv? ;-)

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Zato sto si ti GRK a mislis da sam ja Albanac i da sam te pobijedio u nogometu...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by verter

pitanje je jesmo li nesto izgubili.nisam siguran da berni za te pare nije mogao izdati nesto drugo.ali eto na to pitanje moze samo on odgovoriti.

Odgovorit cu ti ja.

Nije asu, ništa nismo izgubili. Dapace! Na ovaj nacin Bernie ce zgrnuti još malo para, a ti znaš da puno novaca treba za neka malo egzoticnija izdanja.

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

I dvije trecine je dobro majstore! Ipak, vjeruj mi i za ovu trecu trecinu. Znaš da ja ne pricam prazne pizdarije. Nego, kad ceš ti u ove krajeve da odradimo još koji basket? I mehanicki i pravi.

pa kad ces da organizujes nesto? ipak si ti van konkurencije najbolji menadzer i organizator na forumu...a i sire

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
gaston, ne znam
ali doci cu jednom da vas malo obidem
inace, sad su me ozljede zaustavile pa mi možete parirati na haklu:)))))) (pravom), a na onom mehanickom, tu ti držiš primat, ali ko zna, možda poklekneš pred naletom zagorske oluje

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Zato sto si ti GRK a mislis da sam ja Albanac i da sam te pobijedio u nogometu...

moze biti...a jel moze jedan piratski zagor u zamenu za pobedu u revansu?

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

dado, ne trebaš replicirati jer smo se ionako sve razumjeli (osim onog djela oko bernarda stripofila, ali to je ionako svejedno... ili nebitno)

Ma mislio sam replicirati samo da kazem kako se MisterNo odlicno prodaje
bas kao sto i Hajduk trenutno igra odlican nogomet, ali me bilo sramota...
Od kako je izasao Prvak, Prvak bas i ne igra bog zna sto, morat cu nagovarati
Bernarda da prestane sa MNOm inace cemo u ligu za opstanak...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

quote:
Originally posted by Dado

moze biti...a jel moze jedan piratski zagor u zamenu za pobedu u revansu?

I JA SAM GRK!!!

Cuti, sve cemo se dogovoriti ali ispod stola...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/09/2004 : 18:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

seinfeld je pogodio u srž problema
slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica
taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu
neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja
možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))

nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec

Ne da Seinfeld nije pogodio u srž problema nego je totalno promašio. Nastavlja sa trendom promašivanja koji su zapoceli nogometni klubovi i reprezentacija njegove rodne grude - Belgije.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
evo, magic je rekao pravo: kad ce najbolji menadzer ovog dijela Evrope organizirati cajanku?

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Od kako je izasao Prvak, Prvak bas i ne igra bog zna sto, morat cu nagovarati
Bernarda da prestane sa MNOm inace cemo u ligu za opstanak...

e,jebiga...tako vam je to kad nemate vise srba u timu

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 18:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by Tomek

seinfeld je pogodio u srž problema
slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica
taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu
neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja
možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))

nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec

Ne da Seinfeld nije pogodio u srž problema nego je totalno promašio. Nastavlja sa trendom promašivanja koji su zapoceli nogometni klubovi i reprezentacija njegove rodne grude - Belgije.

a trend ima da se nastavi i sa drugom mu voljenom grudom

I JA SAM GRK!!!
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000