Author |
Topic  |
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/09/2004 : 17:33:16
|
josa samo da dodam da je zagor konacno uspeo!!! u najnovijem abatoncu pojebao je najbolju ribu koja se ikada pojavila u stripovima o zagoru-Mari Lavo!! Bravo majstore! da cujem sad zle jezike sta ima da kazu!
HA!
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 18/09/2004 : 17:54:10
|
pa ja sam oduvijek tvrdio da je madam lavo najjebackija od svih ženski u zagoru bravo za zagora!
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:03:16
|
e, ko sad nesto pisne protiv zagora ima svasta da bude! 
zahtevajmo od bernarda poster madam Lavo u prirodnoj velicini, u boji, u nekoj eksplicitnoj pozi! 
globinjo ucini nesto povodom ovoga, inace vise necu da dolazim na besplatno letovanje!
btw, epizoda je jedna od najboljih u zadnje vreme 
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:19:30
|
poster bi dobro došao, na nekom boljem papiru, možda plastificiran, madam lavo kako pokazuje dupe
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 18/09/2004 : 18:28:00
|
Zagor se ševi... e, ta epizoda ce jednom u buducnosti biti neprocjenjiva. Može li netko skenirati tu scenu i pokazati nam je?
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 18:42:25
|
quote: Originally posted by stinky
dvotrecinski se slažem s gastonom naravno da su ova HC izdanja zbog profita i zdrave ekonomske logike medutim, nisam siguran da bernard nešto izdaje samo zbog neke ljubavi ili stripofilije ili raznovrsnosti
Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose. Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju. Da je neki drugi poduzetnik na njegovom mjestu, recimo ja, izlazilo bi mozda samo i to iskljucivo samo ono sto se moze i samo od sebe odrzati na trzistu. Izdavao bih takve stvari na 1000 nacina, imali bi zagor u boji, zagor A3, zagor alamanah, zagor A4 u boji i sve tako redom. U sve to bi se bolje prodavalo nego neke druge stvari. Izdavao bih jednostavno ono sto trziste trazi, ako je to zagor i ciko onda njih na razne nacine. Da je Bernard samo poduzetnik a ne i stripovil, ponuda na trzistu bi izgledala znatno drikcije, to ne mislim, to ne vjerujem vez ZNAM da je tako. Dali ce to neko prihvatiti kao stvarnu istinu ili ne, sasvim svejedno a i Bernarda bas briga.
quote:
no, njegovo je pravo da izdaje što i kako hoce, i naravno da ce uraditi kako mu se svidi (i ja bih tako) a moje pravo (kupca) je da kažem da mi je nešto bezveze a najveca zahvalnost je kupiti strip ne dizati bernarda u nebesa
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Slazem se kupac ima pravo reci da mu je nesto bezveze ako to tako smatra. Ipak pojedinci ne ostaju samo na rijecima "bezveze" i nastave pretjerivati. No isto tako moze se reci da je bezveze, time sto se NECE KUPITI taj strip.
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:45:57
|
quote: Dovoljno je znati samo da se MM, MNo i jos neki lose prodaju, neki od njih uzasno lose. Vjerovao ili ne, ti stripovi se krpe uz pomoc onih koji se dobro prodaju.
i zato su valjda ,kolko sam ja cuo otkupljena prava samo na 6 brojeva...pa ako neidu nece ih biti, ali ako idu bice ih...prosto
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:46:58
|
dado, ne trebaš replicirati jer smo se ionako sve razumjeli (osim onog djela oko bernarda stripofila, ali to je ionako svejedno... ili nebitno)
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 18:48:17
|
eto imam ideju:
mislim da bi Zagora trebalo zabranit.zašto? zato jer ce se ljudi pobit oko njega!eto...
on je jednostavno postao ?protudruštveni? element...:PPPP hehehe...:DDDD
no možete pricat što hocete ali cinjenica je da toliko izdanja Zagora ipak dosta ljudi iritira.nit oni mogu protiv Zagora nit zagorovci protiv njih....to jednostavno jest tako no zapitajte se: zašto ipak bez obzira na hedonizam,neke Zagor iritira? hA?;)
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/09/2004 : 18:48:33
|
dvotrecinski se slažem s gastonom naravno da su ova HC izdanja zbog profita i zdrave ekonomske logike medutim, nisam siguran da bernard nešto izdaje samo zbog neke ljubavi ili stripofilije ili raznovrsnosti
I dvije trecine je dobro majstore! Ipak, vjeruj mi i za ovu trecu trecinu. Znaš da ja ne pricam prazne pizdarije. Nego, kad ceš ti u ove krajeve da odradimo još koji basket? I mehanicki i pravi.  
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:51:02
|
quote: Originally posted by verter
pitanje je jesmo li nesto izgubili.nisam siguran da berni za te pare nije mogao izdati nesto drugo.ali eto na to pitanje moze samo on odgovoriti.
Odgovorit cu ti ja.
Nije asu, ništa nismo izgubili. Dapace! Na ovaj nacin Bernie ce zgrnuti još malo para, a ti znaš da puno novaca treba za neka malo egzoticnija izdanja.    
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:51:12
|
quote: Originally posted by Gaston
I dvije trecine je dobro majstore! Ipak, vjeruj mi i za ovu trecu trecinu. Znaš da ja ne pricam prazne pizdarije. Nego, kad ceš ti u ove krajeve da odradimo još koji basket? I mehanicki i pravi.  
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
pa kad ces da organizujes nesto? ipak si ti van konkurencije najbolji menadzer i organizator na forumu...a i sire  
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:52:45
|
gaston, ne znam ali doci cu jednom da vas malo obidem inace, sad su me ozljede zaustavile pa mi možete parirati na haklu:)))))) (pravom), a na onom mehanickom, tu ti držiš primat, ali ko zna, možda poklekneš pred naletom zagorske oluje
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:52:59
|
quote: Originally posted by Dado
Zato sto si ti GRK a mislis da sam ja Albanac i da sam te pobijedio u nogometu...
moze biti...a jel moze jedan piratski zagor u zamenu za pobedu u revansu? 
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:53:04
|
dado, ne trebaš replicirati jer smo se ionako sve razumjeli (osim onog djela oko bernarda stripofila, ali to je ionako svejedno... ili nebitno)
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Ma mislio sam replicirati samo da kazem kako se MisterNo odlicno prodaje bas kao sto i Hajduk trenutno igra odlican nogomet, ali me bilo sramota...  Od kako je izasao Prvak, Prvak bas i ne igra bog zna sto, morat cu nagovarati Bernarda da prestane sa MNOm inace cemo u ligu za opstanak...  |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:54:03
|
quote: Originally posted by MAGIC
quote: Originally posted by Dado
Zato sto si ti GRK a mislis da sam ja Albanac i da sam te pobijedio u nogometu...
moze biti...a jel moze jedan piratski zagor u zamenu za pobedu u revansu? 
I JA SAM GRK!!!
Cuti, sve cemo se dogovoriti ali ispod stola...  |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:54:12
|
quote: Originally posted by Tomek
seinfeld je pogodio u srž problema slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))
nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec
Ne da Seinfeld nije pogodio u srž problema nego je totalno promašio. Nastavlja sa trendom promašivanja koji su zapoceli nogometni klubovi i reprezentacija njegove rodne grude - Belgije.   
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:54:51
|
evo, magic je rekao pravo: kad ce najbolji menadzer ovog dijela Evrope organizirati cajanku?
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:55:16
|
quote: Od kako je izasao Prvak, Prvak bas i ne igra bog zna sto, morat cu nagovarati Bernarda da prestane sa MNOm inace cemo u ligu za opstanak...
e,jebiga...tako vam je to kad nemate vise srba u timu 
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts
Posted - 18/09/2004 : 18:57:14
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by Tomek
seinfeld je pogodio u srž problema slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))
nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec
Ne da Seinfeld nije pogodio u srž problema nego je totalno promašio. Nastavlja sa trendom promašivanja koji su zapoceli nogometni klubovi i reprezentacija njegove rodne grude - Belgije.   
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
a trend ima da se nastavi i sa drugom mu voljenom grudom  
I JA SAM GRK!!! |
 |
|
Topic  |
|