forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Igra pogadjanja. Koji strip ce izaci?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 14:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Stari brojevi 99% nece izaci u HC. Ako izadu tko nas uopce sili da uzimamo oba izdanja. Svako sam sebi odreduje HIGH PRIORITY!

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 14:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
Znaci ipak ima sanse :))

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 14:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Kod Bernarda za sve, ali bas za sve ima sanse:)

"REACH UP FOR THE SUNRISE, PUT YOUR HANDS INTO THE BIG SKY, YOU CAN TOUCH THE SUNRISE, FEEL THE NEW DAY ENTER YOUR LIFE..."
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 17/09/2004 : 15:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
ova HC izdanja su samo za prave, prave fanove i vjerojatno ce biti u maloj tiraži, tako da oko toga po meni ne bi trebalo dizati puno prašine. naravno - kupit cu ih kao što kupujem Alan Forda u SC i HC izdanju. puno je bitnije od toga da bernard nastavi sa svim ovim što izdaje u SC a i da možda upotpuni ponudu sa npr. mr. no extra, MM extra ili cak tex extra :)
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 15:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Ovo je mala tiraza.

Go to Top of Page

Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts

Member since 07/06/2002

Posted - 17/09/2004 : 15:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kornboy a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Kod Bernarda za sve, ali bas za sve ima sanse:)

Nadam se da ce se uskoro krenuti i sa nekim novim serijalom... ja bi npr volio vidit Vampire Boy-a u domacem izdanju...

-velvet darkness they fear-
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 17/09/2004 : 15:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
zanima me samo koji je kriterij da nešto postane HC?
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 15:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
To je izvrstan strip. Slazem se:)))!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/09/2004 : 16:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ovo je suludo
ali, ko što neko rece, stvar za zaludenike

no, pošto izlazi sve više i više svega, možda ce biti i boljih stvari
a usput, izgleda da bernard zgrce pare brzinom svjetlosti, što je ok (samo bez onih lažnih prica o neisplativosti i teškim vremenima strip izdavaštva)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/09/2004 : 16:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ja nisam kupio ni SC a ni HC necu kupiti :-)).

"They say this one has a surprise ending."
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/09/2004 : 16:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Kome se ne svidja, ima Znak Sagite"

ovo mi je jedna od idiotskijih izjava u posljednje vrijeme...

"Ja skidamm kapu Bernardu jer covjek radi izvanserijske poteze vrijedne svake paznje i postovanja"

DD svaka cast berniju ali mislim da je sva ova halabuka oko toga sto su svi ocekivali nesto dobro a ne OPET zagora.eto u tome je poenta...

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/09/2004 : 16:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Kod Bernarda za sve, ali bas za sve ima sanse:)"

pa kada ce vise taj NN gigante?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/09/2004 : 16:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"Kome se ne svidja, ima Znak Sagite"

ovo mi je jedna od idiotskijih izjava u posljednje vrijeme...

"Ja skidamm kapu Bernardu jer covjek radi izvanserijske poteze vrijedne svake paznje i postovanja"

DD svaka cast berniju ali mislim da je sva ova halabuka oko toga sto su svi ocekivali nesto dobro a ne OPET zagora.eto u tome je poenta...

Ovaj topic je bio pokrenut sa nekom drugom namjerom i slucajno se desilo da nam je sinoc bernard iznenadio davsi ta nova HC izdanja i meni ja palo na pamet da se nasalim sa ekipom na forumu (eto, meni su npr. svi ekipa ovdje) a ljudi su to docekali na noz iz ne znam kojih razloga. Ja sam svejedno rekao da cu javiti za desetak dana sto ce biti sa nasim izdanjima, a ljudi su progutali ovu foru sa HC Zagorima, iako se na njima lijepo vidi Ludens logo... Dakle, kakvo razocarenje? Onaj ko voli Zagora ce biti sretan, onaj ko ne voli njemu je svejedno i to je to. Bit ce i deugih stvari, ne samo Zagor.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/09/2004 : 16:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"meni ja palo na pamet da se nasalim sa ekipom na forumu (eto, meni su npr. svi ekipa ovdje) "

pa sala je definitivno uspjela

"Ja sam svejedno rekao da cu javiti za desetak dana sto ce biti sa nasim izdanjima:

hajd ubrzaj malo da se smirimo zbog ovog zagora

"Dakle, kakvo razocarenje?"

pa vec sam ti rekao,ali moja greska jer NISAM vidio ludens logo.

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 16:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by verter
Nakon kukanja i kukanja kako ne izlaze specijalci, pojavili su se specijalci. Nakon jos vise kukanja i kojekakvih peticija za Mister Noa, pojavio se Mister No. Poneko je trazio Lazarus Ledda, pojavio se ponovo Lazarus Ledd. Kukalo se i sto Marty ne izlazi mjesecno, i krenuo je mjesecno. Tex i Nathan su bili prespori u tromjesecnom ritmu, eto ih dvomjesecno. Novi Fordovi nisu dobri i ljudi zele prve epizode, eto ih, i to u 2 varijante. I kome sve to dosad nabrojeno nije dovoljno ima Torpedo, Bone, Usagi, Garfielda, Jeremiah, Lucky Lukea, Krapinjonce, Pipa, Mister Macka, Citate, Grunge Genetiku i sto sve ne... i uz sve to kad izadje Zagor u tvrdim koricama ljudi umjesto da budu sretni sto se nesto tako uopce pojavilo te umjesto da kazu super oni i dalje zanovjetaju jer od sume ne vide drvece i cini im se da izlazi iskljucivo i samo Zagor. Bilo bi bas zanimljivo da se vratimo u situaciju od prije 3-4 godine kad su talijanski originali ovdje placani zlatom, a ako je tko mozda imao tvrdokoricni Dylan Dog superbook bio je pravo bozanstvo medju strip kolekcionarima. Da se i pojavi taj famozni NN Gigante ljudi i dalje nebi bili sretni vec bi nasli neki razlog da i dalje kukaju.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/09/2004 : 16:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"i uz sve to kad izadje Zagor u tvrdim koricama ljudi umjesto da budu sretni sto se nesto tako uopce pojavilo te umjesto da kazu super oni i dalje zanovjetaju jer od sume ne vide drvece i cini im se da izlazi iskljucivo i samo Zagor"

VJ ne mijesaj kruske i jabuke.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/09/2004 : 16:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dok si u nacelu u pravu, Vedrane, ne gubi iz vida da ipak ima daleko najviše izdanja Zagora.

Što je OK, ko voli nek izvoli, ni rec nisam rekao protiv toga. Samo, što rece stinky, nema više one stare price o jadnom stanju u strip izdavaštvu i nemogucnosti izdavanja nekih stvari zbog slabe prode/visoke cene.

To, doduše, otvara neka druga pitanja, ali to je posebna prica.

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/09/2004 : 17:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
prekrasni stripovi, za svaku pohvalu
megalomani nek' stanu pred ogledalo i glasno kazu: tko sam ja da tu trabunjam i sudim i kakim i bla bla i tko me pita i sta hocu postici i gdje ima dobar psiholog i...

...jeli su samo kruh i sol al' oni su gledali marisoooooool...oooo
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/09/2004 : 17:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Dok si u nacelu u pravu, Vedrane, ne gubi iz vida da ipak ima daleko najviše izdanja Zagora.

Što je OK, ko voli nek izvoli, ni rec nisam rekao protiv toga. Samo, što rece stinky, nema više one stare price o jadnom stanju u strip izdavaštvu i nemogucnosti izdavanja nekih stvari zbog slabe prode/visoke cene.

To, doduše, otvara neka druga pitanja, ali to je posebna prica.

Pa nitko i ne tvrdi da je u izdavastvu jadno stanje, po meni je stanje vrlo dobro kad se pogleda sto sve i koliko toga izlazi, pogotovo sa ovim novim najavljenim stvarima. Zagora izlazi najvise jer se dobro prodaje, ne vidim tu problem, to je bar jasno, ali mi nije jasno zasto mislis da prica o tome da se neke stvari ne mogu izdati zbog slabe prode i visoke cijene vise ne drzi vodu? Na osnovu cega si dosao do tog zakljucka?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/09/2004 : 17:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Na osnovu toga sto ce i ovi stripovi imati visoku cenu i slabu produ.

A price o lošem stanju smo imali do pre par meseci, a neki izdavaci ih pricaju i danas.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/09/2004 : 17:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Na osnovu toga sto ce i ovi stripovi imati visoku cenu i slabu produ.

Da, ali zaboravljas da ovo nisu samostalna izdanja, nego jedna podvarijanta izdanja koje je islo na kioske i koje je vjerojatno donijelo plus koji moze pokriti ovaj minus. Dakle, Bernard ulaze novac u neprofitna izdanja i to je sad pak lose?

quote:
A price o lošem stanju smo imali do pre par meseci, a neki izdavaci ih pricaju i danas.

U Srbiji mozda da, ali kod nas vise ne, mislim.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/09/2004 : 17:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne secam se da sam rekao su ova izdanja loša, i ne volim da mi se nabacuje nešto što nisam rekao.

Što se tice konkretne racunice kojom je omoguceno izdavanje ovih stripova, da li prave minus, i odkale se on pokriva, nije relevantno. Jedino je bitno da je takva izdanja moguce praviti, a, ocigledno, ne biti na teškim gubicima.

A ima i ponekog hrvatskog izdavaca koji juoš uvek kuka (ova podela na srpskei hrvatske izdavace je baš uzela maha u poslednje vreme...).

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 17:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
Ma dobro, ne bih ja rekao da ovdje cvjetaju ruze u ovoj vrsti izdavastva. Mislim da jedna firma s minimalnim uobicajenim brojem zaposlenih ne bi imala sanse. Ako covjek sve radi sam i minimalno koristi usluge freelancera, onda stvari mogu proc. Zasad to ide, ali je buducnost takvog izdavastva neizvijesna. Zbog toga ja, bez obzir na ovu hiperprodukciju u zadnje vrijeme, jos uvijek mislim da je izdavastvo u krizi!

Berni operira kao manufaktura i to ga drzi. Ako za 20-ak godina ne bude novog bernija, pitanje je koliko ce bit stripova! Zato mu treba dignuti spomenik dok je jos ziv!

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 17:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
quote:

(ova podela na srpskei hrvatske izdavace je baš uzela maha u poslednje vreme...).

"podjela" ili bolje receno uocavanje razlika je normalna stvar, jer ti izdavaci ipak djeluju na podosta razlicitim trzistima, barem ja to tako vidim....

Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 17:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
Ali ja zelim Calvina i zelim Hogara i zelim hc Ken Parkera i kad vidim hc Zagora ne mogu da se radujem cak ni zbog onih koje ce to oduseviti. Za mene je to isto kao da su strumpfove objavili. Fino sto stripovi izlaze ali kad bi jos izaslo i nesto sto bih ja citala bilo bi jos lepse:))
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000