forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Igra pogadjanja. Koji strip ce izaci?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 17:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
Ne brini, bit ce i strumfova!

Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 18:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
A ne bi me iznenadilo. Svi oni dolaze iz Italije.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 18:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"i uz sve to kad izadje Zagor u tvrdim koricama ljudi umjesto da budu sretni sto se nesto tako uopce pojavilo te umjesto da kazu super oni i dalje zanovjetaju jer od sume ne vide drvece i cini im se da izlazi iskljucivo i samo Zagor"

VJ ne mijesaj kruske i jabuke.

Ne vidim nikakvo mjesanje krusaka i jabuka, vidim samo one koji pretjeruju sa velicanjem Zagora i stancanjem glupavih topica o Zagoru i one kojima Zagor ide na kurac i koji za inat ovim drugima pretjeruju sa pljuvanjem po istom. Ipak izlazi sve vise i vise novih stripova i ljudi mogu birat sto ce kupovat, a da nema tog Zagora vjerojatno nebi bilo ni gomile tih drugih Bernardovih izdanja.

Izgleda da su ljudi ta tvrdokoricna izdanja dozivjeli kao jos jedna nova izdanja Zagora a umjesto kojih se nesto drugo moglo izdati, no nista se zbog njih nije izubilo, jednino smo dobili jos jednu mogucnost izbora, pa tko voli nek izvoli, a tko nece, ne mora nabaviti.

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 18:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Sad vise ni Strumpfovi ne valjaju?! :(

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 17/09/2004 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"Kome se ne svidja, ima Znak Sagite"

ovo mi je jedna od idiotskijih izjava u posljednje vrijeme...

"Ja skidamm kapu Bernardu jer covjek radi izvanserijske poteze vrijedne svake paznje i postovanja"

DD svaka cast berniju ali mislim da je sva ova halabuka oko toga sto su svi ocekivali nesto dobro a ne OPET zagora.eto u tome je poenta...

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!

I second that. Mislim na cijelu Herinu izjavu. Zole, ovo za Znak Sagite je bilo krajnje nekorektno ne samo prema Djoletu nego i prema svima drugima koji imaju drugacije mišljenje od tvoga.

Berniju svaka cast za ono što je dosad uradio. Stvarno. Covjek je vratio iz mrtvih Mister Noa, Lazarusa i Martija, kad pogledamo Borgisovo i Svetovo smece, možemo na popis reanimiranih dodati i Alana Forda. Nathan Never je sve vitalniji, problem sa DD EX epizodama je riješen na prilicno lucidan nacin. O svemu ostalom (Lucky Luke, Torpedo...) da i ne govorim.

Medutim...

Meni je licno besmisleno ovo HC izdanje Zagora. Podsjeca me na izdavanje Action Mana pa su djeca kupovala Action Mana-ronioca, Action Mana-pilota, Action Mana-kuhara,..., Action Mana-sveca, a u suštinu se sve vodi na jedno te isto. HC i SC ce kupovati ista grupacija, ona koja kupuje sve i to:

a) ima sve SC-izdanja i želi imati skladnu kolekciju; HC izdanje je, opet, atraktivnije pa ga uvijek vrijedi uzeti i

b) jednostavno zato što kupuje sve što izade.

Palac gore za ova izdanja dajem samo ako je ovo pokazatelj da Berni namjerava osvježiti strip-scenu objavljivanjem giganta. Da i to cudo vidimo na ex-Yu jezicima. Ako ne, ocekujem Zagor-podmetace (u oba izdanja, i SC i HC), Zagor-šoljice za kafu, fitness-prirucnik "Vježbajte sa Zagorom" za okorjele fanove te Zagor WC-šolju za sve one koji (vrijeme ce pokazati da li opravdano) seru po inflaciji Zagorovih izdanja (eto, upadoh sad i ja u tu grupu) tako da obje grupe koje je VJ spominjao budu zadovoljne.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 19:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

Strumpfovi su ZAKON!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/09/2004 : 19:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by ana max

Ali ja zelim Calvina i zelim Hogara i zelim hc Ken Parkera

Samo nastavi sanjati...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/09/2004 : 19:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kako se digne temperatura postova iz nicega...
Ako kome sto znaci evo vam jedna informacija.
Niti ja nisam znao sto je izaslo, i isto sam se pitao kad je otvoren topic.
Takodje nisu znali niti ostali. Nije Bernard ni duzan, niti se ocekuje od njega
da za svaki korak napise jumbo plakate i izvijesti javnost.
On to ne govori ni svojim prijateljima, a ponekad mi se cini da ni sam ne zna
sto ce izaci iduceg dana...
Uvijet da neko izdanje sa kioska bude i u HC formati je vjerovatno odlicna prodaja
na kioscima, tako da ona prica kako ce se cekati da izadju HC a nece se kupiti SC
ne moze bas proci.
Sumnjam da bi Bernard izdao HC za stripove koji su slabo prodavani na kioscima.
Ja sam kupio cak tri SC i opet se ne osjecam prevarenim, a nemam ni razlog.
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 17/09/2004 : 19:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

zelim hc Ken Parkera

Samo nastavi sanjati...

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 17/09/2004 : 20:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

Mislio sam da su Strumpfovi belgijanci;)

Koekude
Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 21:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
Joj kolko ovde smajlija! Samo kad se vama ispunila zelja za Zagorom.
Smurf off!
Evo vam jedan strumpfovski link a ja zurnim i strumpfnim korakom odoh gledati jedan strumpfni film.
http://websmurfer.devnull.net/cgi-bin/translator.cgi?type=smurf&url=http%3A%2F%2Fforum.stripovi.com%2Ftopic.asp%3FTOPIC_ID%3D15583%26whichpage%3D7
Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 21:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:

Mislio sam da su Strumpfovi belgijanci;)

Koekude

Ti sve znas, zar ne?
Dobro jesu.
U pravu si. Ponovo.
Ali ih je crtao Peyo. Mislis da je i on Belgijanac? Isto koliko i David Suchet ili Peter Ustinov.

Go to Top of Page

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 21:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
quote:
Originally posted by Kowalsky

quote:
Originally posted by VJ

Strumpfovi su ZAKON!

Ma daj, nemoj ga ohrabrivati.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/09/2004 : 22:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Sad nesto kontam...
Ja moram reci da je ovo ili nevjerovatno glup potez ili najbolji ikada napravljen (bice da je prvo).Ciko u HC izdanju boze dragi to mi ne ide u glavu niti repriziranje izdanja koja su vec izasla prije tri mjeseca.Okay i ovdje imas Jeremiah SC,Jeremiah HC ,Jeremiah Luxe,Jeremiah A3 isto to vazi za XIII ali jel sada moramo HC specijalce imati.
Extra Zagor od prvog pa do zadnjeg broja,opet Zagor po "peti" put,bih jos nekako razumio ali ovu taktiku ne kontam.
Srecom nisam izdavac :-).

"They say this one has a surprise ending."

Edited by - seinfeld on 17/09/2004 22:25:16
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 22:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
"ovo mi je jedna od idiotskijih izjava u posljednje vrijeme..."

Verteru, drugi put prvo razmisli prije nego okarakteriziras neciju izjavu idiotskom. Probaj shvatiti sto stoji iza nje. Ako si u stanju.

"Zole, ovo za Znak Sagite je bilo krajnje nekorektno ne samo prema Djoletu nego i prema svima drugima koji imaju drugacije mišljenje od tvoga."

Heyoka, ako cemo pricati o nekorektnosti, kako tumacis instant-otvaranje onog topica, nakon zabrane pirata na stripovi.com, gdje se poziva svih na Znak Sagite?
Nema to veze s mojim misljenjem. Ono u ovoj prici nije ni bitno. Jednostavno mi se malo zgadilo sve ovo sto pise u ovom i u nekim proslim topicima, ova bezrazlozna buka i pljuvanje. Jel sad mozes sagledat moju izjavu u drukcijem kontekstu? U svakom slucaju, ja uzimam godisnji, bar sto se tice ozbiljnih rasprava i dokazivanja nekih stvari nekim ljudima. Ionako nema smisla.

Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 17/09/2004 : 22:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
seinfeld je pogodio u srž problema
slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica
taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu
neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja
možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))

nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec

Edited by - Tomek on 17/09/2004 22:52:11
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/09/2004 : 23:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

seinfeld je pogodio u srž problema
slažem se sa onom "tko voli nek izvoli" ali ja stvarno ne znam tko ce kupiti HC chica
taj mora da se nedavno malo jace udrio u glavu
neka stripova ali žalostan sam što Bernard troši lovu na ovakva nepotrebna izdanja
možemo mi sad pricati da je to bonus, došlo usput, višak ne smeta i sl. ali bilo bi bolje da je onda taj novac ostavio sebi pa da se ima za crne dane;-))

nego topic je pokrenut zbog najave izdavanja nekog stripa/junaka od strane pojednih ljudi ovoga foruma pa me zanima onda o kojem stripu je rijec

pretpostavljam da je to i izaslo zato sto izdavaca prakticno ne kosta nista. ne verujem da je to deo neke izdavacke strategije, vec ocigledno postoji jeftin nacin za tvrdo koricenje, pa da se iskoristi. svakako nece uticati na ostala izdanja, odnosno moze uticati, ali samo povoljno, posto moze doneti jos koji dinar (ovde u generickom znacenju valute, a ne para ovdasnjih kupaca) od raje.

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/09/2004 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by byoman
A rekao globinjo da nije Zagor?

pa nažalost,nije zagor,to sam i rekao

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/09/2004 : 23:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
da se nadovežem na ovu moju prethodnu izjavu za zagora,stvarno nisam znao za ova hc izdanja,ja sam govorio o o onome šta markos najavljuje...zole,nisam hulio,znaš da se zezamvi svi koji ne volite zagora,imate druge topice pa tamo stenjite šta bi vi htjeli...a šta je berni trebao izdati...idiotski jeremiah,imbecilni torpedo,šugavog bonu,debilnog asterixa...da bog da izdao još 678 izdanja zagora u raznim formatima...šta vas boli šta on izdaje,ako vam se ne svida,ne kupujte,a nemojte uvik pljucati,šta se on ima pravdati vama...i ja sam popizdio šta "slobodna dalmacija" nece objaviti smojinu legendarnu "hajducku antologiju" a objavit ce gotovo sve njegove genijalne radove...i šta bi sad trebao,jebati njima mater zato što nisu...a tko bi vam udovoljio...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2004 : 23:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
Amen!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/09/2004 : 00:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Globinjo brate (ove tvoje reci bude u meni zelju da se napijemo), i meni je dosta tih GOVANA koji stalno kevcu na Zagora. Nadam se da Markose neces cenzurisati ovo! Zasto govna! Nemam ni vremena ni zivaca pisati o tim budalama! I jos nesto da bude jasno. Necu kupiti nijedno od ovih 4 HC izdanja. Ko razume shvatice!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/09/2004 : 00:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by degman

dr. W je jednom pokrenia topic (ako se ne varam) o izdavanju kataloga sa najavama i ponudom. to je sad vec neminovno da nam treba!

Ne varas se. Ja i dalje mislim da je to dobra ideja.
Trebalo bi otvoriti i klub kolekcionara, tako da Bernard zna tko mu je ciljana publika za plasiranje kataloga, specijalnih najava u njima i mogucnosti pretplate unaprijed za neka izdanja s malom tirazom.

No, nista nije savrseno, pa bih se ovim putem zahvalio Bernardu na kratkom ali dobrom pregledu strip-albuma u Alan Fordu Klasik. HVALA!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/09/2004 : 00:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by kasper

Globinjo brate (ove tvoje reci bude u meni zelju da se napijemo), i meni je dosta tih GOVANA koji stalno kevcu na Zagora. Nadam se da Markose neces cenzurisati ovo! Zasto govna! Nemam ni vremena ni zivaca pisati o tim budalama! I jos nesto da bude jasno. Necu kupiti nijedno od ovih 4 HC izdanja. Ko razume shvatice!

Nemoj ni pisati ako nemas vremena ni zivaca ali nemoj niti nekoga nazivati govnima!
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/09/2004 : 00:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
nepotrebne teske rijeci prijatelju!
Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/09/2004 : 00:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message
pretekao si me kume Dado, vidi se da imas vise "staza" :))
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000