Author |
Topic |
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 21/12/2004 : 15:25:36
|
uf jebate spominja mi je ovo Malicius neki dan u makarskoj pa sam sad sve procita prvo bi globinju skinija kapu jer je reka ono šta sam i ja davno primjetija a to je da je decko previše slatkorjeciv i ono sve vas volim ,bratstvo i jedinstvo ... trla baba lan mislim globinju ono tvoju facu okorjelog torcidaša nisam nikako moga povezat sa tvojim postovima sad mi se samo potvrdilo da si faca u poslu kojim se bavim naiša sam na puno takvih štekera i uvlakaca koji bi te zajebali na prvoj coši zato mi je faca i bila sumnjiva pas mater tribalo bi ga dobro natamburat i uzet mu sve romane šta ima AL ŽELIM REC OVO PORTERU AKO NE DOBIJEŠ LOVU JA PREDLAŽEM DA TI MI S FORUMA NADOKNADIMO JA CU TI POSLAT 10 EURA PLUS " COSTADOS DE ENVIDOS" A ONOM PAS MATER NA MUCI SE POZNAJU JUNCI TONINHO |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 15:32:49
|
quote: Originally posted by Toninho
uf jebate spominja mi je ovo Malicius neki dan u makarskoj pa sam sad sve procita prvo bi globinju skinija kapu jer je reka ono šta sam i ja davno primjetija a to je da je decko previše slatkorjeciv i ono sve vas volim ,bratstvo i jedinstvo ... trla baba lan mislim globinju ono tvoju facu okorjelog torcidaša nisam nikako moga povezat sa tvojim postovima sad mi se samo potvrdilo da si faca u poslu kojim se bavim naiša sam na puno takvih štekera i uvlakaca koji bi te zajebali na prvoj coši zato mi je faca i bila sumnjiva pas mater tribalo bi ga dobro natamburat i uzet mu sve romane šta ima AL ŽELIM REC OVO PORTERU AKO NE DOBIJEŠ LOVU JA PREDLAŽEM DA TI MI S FORUMA NADOKNADIMO JA CU TI POSLAT 10 EURA PLUS " COSTADOS DE ENVIDOS" A ONOM PAS MATER NA MUCI SE POZNAJU JUNCI TONINHO
svima nama je adnanova suplja prica (prijatelju, brate moj) isla na zivce. O tome sam vec i prije ove price pricao sa par forumasa.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 17:38:10
|
quote: Originally posted by globinjo
a ja sam columbu davno govorio da je adnan mutan tip,ima dosta od toga,i ono njegovo "prijatelju dragi" i ona slika nevinašceta u profilu,a vi svi koji ste stekli "VELIKE PRIJATELJE" na forumu govorite gluposti,o tome sam vec pisao u ovome topicu...a mislim da ce još netko najebati uskoro na forumu,isto tako slatkorjeciv i ljubazan a zajebao bi rodenu mater za dva eura...cekam još neko vrijeme a onda ce porterova istraživanja i prijave biti goli kurac šta mu ja spremam...dakle ako ovo citaš,ispuni svoje dugovanje prema meni,i ja povlacim sve ovo šta sam napisao,inace ceš zapamtiti dan kad si nešto meni obecao...ako se sve riješi,ja ne otkrivam tko je,ne bi bilo fer,ali strpljenje mi je pri kraju...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ako se ne varan, vec si i prije tog tipa spominjao (naravno, nisi ga imenovao).
All have said their prayers Invade their nightmares |
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 21/12/2004 : 19:46:12
|
quote: Originally posted by zosko
quote: Originally posted by mamlaz
Nisam se mislio ukljuciti u ovu rapravu, ali stvarno mi se smucilo. Ajde to ako mozete obavite medjusobno preko staf room-a, a izostavite ovo pljuvanje po ljudima ( a tu mislim na sve koji su se spomenuli, opravdano i neopravdano npr. dscarpo---pa mu se niko ne izvinjuje previse a da ne pricamo o ahodzicu i porteru). Uopce me ne zanimaju glupa prepucavanja od 15 strana, a da se nista nije dokazalo ko je kriv ( da li Porter ili onaj Zvonko)! Dosta toga optuzivanja dok se ne dokaze ko je kriv. Postigli ste svoj cilj (nema se vise povjerenja u par ljudi sa sitea, nazalost:(, ali bit ce bolje:)
Mrzim mrznju!
ode nam zdravstvo u kurac, istina je da se ne treba pouzdati u mladog doktora
Daj ne davi me. Nisam te nista pitao.
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 21/12/2004 : 19:49:14
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Nisam se mislio ukljuciti u ovu rapravu, ali stvarno mi se smucilo. Ajde to ako mozete obavite medjusobno preko staf room-a, a izostavite ovo pljuvanje po ljudima ( a tu mislim na sve koji su se spomenuli, opravdano i neopravdano npr. dscarpo---pa mu se niko ne izvinjuje previse a da ne pricamo o ahodzicu i porteru). Uopce me ne zanimaju glupa prepucavanja od 15 strana, a da se nista nije dokazalo ko je kriv ( da li Porter ili onaj Zvonko)! Dosta toga optuzivanja dok se ne dokaze ko je kriv. Postigli ste svoj cilj (nema se vise povjerenja u par ljudi sa sitea, nazalost:(, ali bit ce bolje:)
Mrzim mrznju!
Kako se nije dokazalo ko je kriv? Zar ti ovi silni dokazi nisu dovoljni??? I kakav staff room? Ovi problemi se moraju rijesiti, i to ovdje a ne u staff roomu. Ako se ne rijese onda ce opet doci do istih problema.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave.
Tek sam sada uspio procitati cijeli topic po redu pa povlacim sve sto sam rekao prije.
Mrzim mrznju! |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 19:53:27
|
Mrzim mrznju!
Mrzim mrznju!
ODE NAM ZDRAVSTVO U KURAC, ISTINA JE DA SE NE TREBA POUZDATI U MLADOG DOKTORA |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 21/12/2004 : 19:57:34
|
Mrzim mrznju!
Mrzim mrznju!
[b]ODE NAM ZDRAVSTVO U KURAC, ISTINA JE DA SE NE TREBA POUZDATI U MLADOG DOKTORAb]
E moj jadnice neobrazovani Ajde bit ce bolje prebrodit ces ti tu krizu seljastva i nekulture Samo hrabro, drzi se!!! Svi smo uz tebe
Mrzim mrznju! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 21/12/2004 : 19:59:30
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Mislis da hoce?;)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Ma hoce, ali mu trebamo dati podrsku svi skupa. Da vidi da nije sam u toj borbi
Mrzim mrznju! |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Posted - 21/12/2004 : 20:03:09
|
tako je, podrska se uvijek prima moze svaki po 100 eura? na moju adresu. zahvalit cu se i reci vam tupani, od milja, naravno |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/12/2004 : 20:06:10
|
Ma, uzaludna je ta borba, dragi moj mamlaze (Boze, kako ovo smesno zvuci):) Sve mi se tako cini...;)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
Posted - 21/12/2004 : 20:08:39
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Mrzim mrznju!
Kako se nije dokazalo ko je kriv? Zar ti ovi silni dokazi nisu dovoljni??? I kakav staff room? Ovi problemi se moraju rijesiti, i to ovdje a ne u staff roomu. Ako se ne rijese onda ce opet doci do istih problema.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave.
Tek sam sada uspio procitati cijeli topic po redu pa povlacim sve sto sam rekao prije.
Mrzim mrznju!
mala skola kako se ucestvuje na forumu: 1. cita se 2. misli se 3. misli se 4. pise se 5. misli se 6. nepozeljan vlastiti post mozes izbrisati 7. nema potrebe prozivati ljude da odgovaraju, nisi na pralininom privatnom sex chetu, zato se zove forum |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 20:10:32
|
Hajde mamlaze nemoj zajebavati, dodjes nam tu svima citati etike morala i sto bi kao trebali pisati na forumu bez da si procitao sve sto pise, sad i ti pises na slican nacin. Skoro da je dovoljno da neko promasi slovo pa da se odmah skace uvrijedjen. Osim toga svemu tome nije mjesto ovdje, ako imas i meni sto reci nakon ovog posta izvoli otvori topic u svastari ili mi posalji mail.
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 20:12:52
|
I svi ostali, svoje osobne prepirke prebacite na mail a nemojte daviti ostale. Ako ste citali sve postove slicno upozorenje je vec bilo na ovom forumu, zato se lijepo pokupite. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 21/12/2004 : 20:16:35
|
quote: Originally posted by Dado
Hajde mamlaze nemoj zajebavati, dodjes nam tu svima citati etike morala i sto bi kao trebali pisati na forumu bez da si procitao sve sto pise, sad i ti pises na slican nacin. Skoro da je dovoljno da neko promasi slovo pa da se odmah skace uvrijedjen. Osim toga svemu tome nije mjesto ovdje, ako imas i meni sto reci nakon ovog posta izvoli otvori topic u svastari ili mi posalji mail.
Ma samo sam se branio na njegov napad. Ja sam uvijek spreman povuci se kada pogrijesim kao sto sam malo prije napisao Sejotu ili kad nekoga uvrijedim bez da je to zasluzio. Ovaj topic sam sinoc citao na brzinu i na preskoke jer je bilo dosta toga sto nije imalo veze sa ovim slucajem Portera, pa mi se ucinilo da se napadalo bez dokaza. Nazalost pogrijesio sam i kao sto sam rekao sve povlacim.
Mrzim mrznju! |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 20:22:06
|
ODE NAM ZDRAVSTVO U KURAC, ISTINA JE DA SE NE TREBA POUZDATI U MLADOG DOKTORA
@Dado
Nema nikakih sankcija za ovakvo "izrazavanje"??? Od sada i ja sve boldam i saljem u kurac! Otisao je ovaj forum u kurac!
Welcome to Hell, sinner. Here is your 386SX with Windows and DoubleSpace. |
|
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 21/12/2004 : 20:38:36
|
quote: Originally posted by wiz
toliko da se javim i da kazem, da je Adnan bio dobar i posten premam meni i da cu zato da ostanem i ja dalje dobar sa njim i zabole mene sta vi mislite o njemu. Jos uvek ne verujem da je on to napravio, al sam odlucio da se necu vise mesati u te stvari. Takodje sam dobar sa vecinom forumasa ovde (dobricina, zveles, slovenec, Kornboy i jos mnogo drugih zbog kojih sam i odlucio da ostanem). Molim sve da me pustite na miru oko te situacije, jer sam previse zaljubljen u stripove i u ovaj sajt, da bi ga tako lako napustio, a i ne da mi se vise nikako komentirat sta se desavalo ovih dana oko toga...tako da cu samo reci NO COMMENT
_____________________ Hundreds F Vampires!
Ma bez uzbudjavanja Pantitju!
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
zosko
Senior Member
1506 Posts
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 21/12/2004 : 20:46:47
|
quote: Originally posted by vikic
da li je ovo kraj jednog lijepog foruma? :(
Ma nije kraj. Recimo da je mala kriza
Nisam mogao ne reagirati na onu izjavu. Doslovno me ubola u oci i zauzela pola monitora.
"Meow" <SPLAT!> "Woof" <SPLAT!> Jeez, it's really raining today. |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 21/12/2004 : 20:53:24
|
Samo bez uzbudjavanja drugovi proleteri iz našeg zabavnog kolektiva! Jutri zjutraj bu sve ok! Prognoza je - Suncano uz sjeverac koji ce procistiti vazduh.....i sl.
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
Topic |
|