Author |
Topic |
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 06/01/2005 : 15:17:59
|
Prodaj to kiky,ova nova izdanja su 10 puta bolja ! To ima samo neku vrijednost za kolekcionare,meni je cilj da procitam sto vise stripova a kad bi skupljao stripove nikada vise ne bi kupio ni jedan Dnevnikov strip odmah bi poceo s Ludensom i SD.
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 06/01/2005 : 16:55:52
|
samo se vi javite dobricini ako imate štogod od starih Dilanovicha za prodati :))))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 06/01/2005 : 17:04:15
|
Pozdravljeni!
Ja osobno nikad ne bi prodao svoju kolekciju starih Dnevnikovih izdanja, jer je bilo uloženo dosta truda da je kolekcija potpuna.
To što sada izlazi DD EXTRA je po jednoj strani dobro - da ne trebam listati i citati po starim izdanjima, koje su perfektno ocuvana; da vide mlade generacije, kakve su nekad dobre epizode bile (ako su poceli citati tek sada, onda jim DD verovatno nece prirastiti k srcu); jer je postalo malo teže nabaviti stara izdanja i još puno toga.
Lep pozdrav,
markolar |
Edited by - markolar on 06/01/2005 17:05:32 |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 06/01/2005 : 17:12:47
|
markolar poštuje izdanke starih dobrih vremena :)) i to je SUPER
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 06/01/2005 : 18:39:48
|
Reprint ne moze da zameni originale nikako, ma kako god bolje i lepse izgledao. Ja nikada ne bih menjao MMove i DDove u izdanju Dnevnika, iako pored njih imam i sve od SD, Ludensa i SA. Uostalom, da li bi iko od vas bacio u vatru prvih 127 originalnih MMova u zamenu za tuttoMystere seriju, a?!? I tutto serija u poredjenju sa MMom iz 82 ili 83 izgleda super...
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 06/01/2005 : 18:44:33
|
Slazem se sa senkom :))
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 06/01/2005 : 18:49:10
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Reprint ne moze da zameni originale nikako, ma kako god bolje i lepse izgledao. Ja nikada ne bih menjao MMove i DDove u izdanju Dnevnika, iako pored njih imam i sve od SD, Ludensa i SA. Uostalom, da li bi iko od vas bacio u vatru prvih 127 originalnih MMova u zamenu za tuttoMystere seriju, a?!? I tutto serija u poredjenju sa MMom iz 82 ili 83 izgleda super...
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
slazem se...i ja..ja cu jos poceti da skupljam ova strana izdanja Dylan Doga, pa da imam od svakog komada po par razlicitih izvoda :))
_____________________ Hundreds F Vampires! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 06/01/2005 : 18:58:50
|
Zato ces i Horuse da dobijes:)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Posted - 06/01/2005 : 19:06:40
|
Koja strana? DD srpski, DD hrvatski, DD americki?:))
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
DD poljski, DD brazilski, DD spanski, DD njemacki, DD francuski, DD turski, DD svedski i naravno DD italijanski al ne sve :)
_____________________ Hundreds F Vampires! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 06/01/2005 : 20:56:50
|
A znas sta sam ja uradio? Poceo sam da skupljam Collezione Book regularne serije i Super Book gde objavljuju sve epizode van regularne. Sa dva udarca ubio sam bogtepita koliko muva;) A pride bas super izgledaju onako u HCu...
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 06/01/2005 : 21:35:25
|
Razmislih i odlucio sam, zadržat cu Dnevnikove Dylane... prozirna senka i markolar su me u to uvjerili. Nemam snage se od njih rastati, puno mi znace i priznajem, jesam sentimentalna budala. Te dnevnikove epizode jesu vec pomalo stare, ofucane, neke i oštecene, ali danas sam ih prelistavao i... kako se rastati od dnevnikovog "Doktora Ksabarasa" iz davne 1987. godine? To je relikvija!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
|
|
markolar
Advanced Member
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 06/01/2005 : 21:38:35
|
quote: Originally posted by kiky
Razmislih i odlucio sam, zadržat cu Dnevnikove Dylane... prozirna senka i markolar su me u to uvjerili. Nemam snage se od njih rastati, puno mi znace i priznajem, jesam sentimentalna budala. Te dnevnikove epizode jesu vec pomalo stare, ofucane, neke i oštecene, ali danas sam ih prelistavao i... kako se rastati od dnevnikovog "Doktora Ksabarasa" iz davne 1987. godine? To je relikvija!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Super si se odlucio
markolar |
Edited by - markolar on 06/01/2005 21:39:56 |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 07/01/2005 : 00:12:04
|
A znas sta sam ja uradio? Poceo sam da skupljam Collezione Book regularne serije i Super Book gde objavljuju sve epizode van regularne. Sa dva udarca ubio sam bogtepita koliko muva;) A pride bas super izgledaju onako u HCu...
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Ja i ne znam za ta izdanja ! dobricina je duuuugo bio out pa zamoljavam kakav link ili sken da vidim o cemu se radi!
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 07/01/2005 : 03:35:42
|
quote by kiky: _________________ Te dnevnikove epizode jesu vec pomalo stare, ofucane, neke i oštecene, ali danas sam ih prelistavao i... kako se rastati od dnevnikovog "Doktora Ksabarasa" iz davne 1987. godine? To je relikvija! _________________
Pa naravno kiky, a zamisli tek rastati se od "Kuce uzasa" iz 1969. godine, da ne spominjem "Blago crvene planine" i slicne... |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 07/01/2005 : 03:52:06
|
quote: Originally posted by dobricina
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Ja i ne znam za ta izdanja ! dobricina je duuuugo bio out pa zamoljavam kakav link ili sken da vidim o cemu se radi!
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
Za tebe sve. Evo gledaj
Dakle, ovo su ti HC reprint izdanja i zaista izgledaju super. Istina, imam ih samo par komada do sada, jos par su na putu, ali jednoga dana...
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 07/01/2005 : 04:12:54
|
Cool! Jel' su to samo "Dylanova" izdanja ili ima i drugih!?
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 07/01/2005 : 04:17:22
|
Ovo vazi za Dilana samo. Mislim da ima i Teksova, ali ja ga ne volim pa me mrzi da proveravam, mozes i sam videti na sbe-u. Marti takodje ima HC izdanja (L'integrale), malkice veceg formata i na masnom papiru. Izgleda sjajno (hvala tantuse) ali je papren... I ne moze se naruciti direktno od izdavaca (Hazard) ako si van Italije.
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 07/01/2005 : 10:49:35
|
quote: Originally posted by kiky
Što radite sa starim izdanjima nekih stripova kada izadju reprinti? Dali ih i dalje cuvate, ili ih se riješite, bacite, prodate, poklonite? Dvoumim se šta da radim sa svojom Dnevnikovom kolekcijom DD-ova sad kad izlaze reprinti u obliku DD Extra... sve to cuvam, ali vecina tih epizoda vec je ofucana i u poluraspadu, ali opet nekak' mi se teško od toga rastati (sentimentalna vrijednost ). Reprinti izlaze na sve strane; DD Extra, Zagor Extra, Alan Ford klasik, Ken Parker... El' se bez razmišljanja rješavate tih starih izdanja ili ih i dalje ljubomorno cuvate, bez obzira na cesto puta puno kvalitetnije (mislim na kvalitetu tiska) reprinte?
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Naravno da ceš sacuvat Dnevnikovu ediciju Dylan Doga. Što starije, to bolje. Ja da sam sve epizode Zagora imo u izdanju Zlatne serije sigurno ne bi kupovao Zagor extra. Stvar je malo razlicita sa ovim Alan Ford reprintima, jer ipak je to HC, fino izdanje, na polici bi dobro izgledalo, bolje nego stari...
vir gana selebrejt end hev a gud tajm |
|
|
Topic |
|