forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sentimentalna vrijednost
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 07/01/2005 : 11:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Ja nis ne prodajem,osim duplih!
Ima li ista lijepseg od starog dobrog kupusavog i vlaznog Dnevnikovog izdanja,na losem roto papiru koji propada i u idealnim uvjetima!To se neda reprintati!
Nije li poanta kolekcionarstva skupljati sve edicije i muku muciti s policama i prostorom u stanu ili sam ja pacjent a ne kolekcionar?!

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 07/01/2005 : 11:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
kiky dobro si odlucio :)

senko a giganti?

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 07/01/2005 : 12:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Prodigy, pacijent si. Znam zato shto sam i ja bio, ali sam se izlechio. :0)

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 07/01/2005 : 14:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by zeraprinc

Prodigy, pacijent si. Znam zato shto sam i ja bio, ali sam se izlechio. :0)

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!

Pazi samo da ti se ne vrati!
I ja sam se jednom izljecio, bio zdrav 15 god. a sad mi se vratilo u jos gorem obliku!

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/01/2005 : 16:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by wiz

kiky dobro si odlucio :)

senko a giganti?

Sta sa njima? Ciji giganti?

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 07/01/2005 : 16:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
pa Dylanovi giganti, njih ne skupljas?

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/01/2005 : 16:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Samo cu kupiti ovog poslednjeg, jer ga je Alesandrini crtao. A i inace giganti idu u Super book-u, pa mi ne trebaju duplikati...

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 08/01/2005 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ja nova izdanja samo slazem u police, eventualno ih procitam uz otvaranje stripa on najvise 45 stepeni posto tako savrseno izgledaju da mi je zao da se imalo ostete. Tako sam vremenom shvatio da "Ludensove" stripove uopste ne dodirujem, dok i dalje citam (po nekoliko puta iste price jer su mi uvek iznova zanimljive) one stare "Dnevnikove" jer su mnogi u losem stanju pa ih mogu citati i u krevetu, na WC-u i vec gde god mi se hoce. "Dnevnikove" cak i one koji su mi glanceri mogu slobodnije citati jer im ne puca lepak i mogu se slobodnije citati a i dalje da ostanu glanceri. Pored toga, ono sto je najvaznije i ono zbog cega sam i poceo ponovo, nakon tolikih godina skupljati stripove je to, sto kad uzmem neki stari "Dnevnikov" strip u ruke, pa jos kad osetim onaj njegov karakteristicni miris, vratim se u vreme kad sam ga kupovao na kiosku i kad sam sa onim decijim nestrpljenjem i odusevljenjem cekao svaki naredni broj. Eto zasto su "Dnevnikovi" stripovi oni koje cu teze prodati cak i od najskupljeg italijanskog originala ili bilo kojeg ma koliko kvalitetnog stripa.

Svaka caaaaaaast!Potpuno isto razmisljaaaam!U potpunosti se slazem sa svim tvojim postovima,a isto misljenje djelim sa dp-om,i prodigy-em!Svaka cast momci!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/01/2005 : 14:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
Ja sam tip ljudi koji SVE cuva (nesto najgore sto je strefilo moje starce).Kako se kolekcija puni tako se pune zidovi s policama,samo zazvidzim i stari ulazi s policama i tiplovima. Jednom kad umrem zatrpana pod hreptinom svega,te nestanem u oblaku prasine i grinja ostavljam najsentimentalnijem clanu foruma sve sto imam...pa i police

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2005 : 20:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Prodati strip kojeg nemas u kolekciji? Vi se salite, zar ne? Covjece, za takve se blasfemije leti s foruma

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 09/01/2005 : 01:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
ha ha ha LOL, ipak se u vrhovništvu u nešto vjeruje! ;)

Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000