forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bonelli pirati
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by stinky

markos
ja govorim ono što mislim i ne formiram mišljenje da bi bilo ukalupljeno u "konvencionalni i dozvoljeni, prihvatljivi" sistem
više se vodim principom dobro-loše
ne vidim da su pirati lošiji (ili bolji) od tipova koji se plasiraju kroz kanale pod pokroviteljstvom sistema
jel moram misliti kao ti?

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Nemoj mi molim te filozofirati.
Ja samo govorim da ovi pirati kradu autore. Tocka. Ja znam koliko smo mi platili prava za Kena za 12 brojeva i vjeruj mi, radi se o poprilicnoj svoti. Inace, odakle mi obraz nazivati se fanom Ken Parkera a istodobno kradem njegove autore i zaradjujem na njihovom radu. Ovi smrdljivci em kradu, em rade katastrofalno, em deru sa cijenama, em se zovu strip ljubiteljima. I onda meni netko dodje pricati kako je nas Ken skup, a tamo plati 70-80 kuna za ono govno.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

markos, drukciji su naši pogledi na svijet
ok, pirati kradu autore
no, ja smatram da i autori uzimaju onom krajnjem konzumentu
nece autorima sfaliti
mali je problem što su iskrivljene vrijednosti
jel ti zaista smatraš da, ne znam, jedna van goghova slika vrijedi milion dolara ili da shaq zaista treba zaradivati 100 miliona dolara po ugovoru
nemam ja ništa protiv, nek imaju (kad im se nudi), ali to su potpuno iskrivljene vrijednosti

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/05/2005 : 21:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Marko u pravu si za sve samo sto bi stvarno mogao malo da skreses cenu za Kena

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2005 : 21:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Evo i ja da se ubacim.Markos je u pravu,pirate kupuje puno ljudi,a to dugorocno,šteti strip izvacima na ovim prostorima.Evo i ja sam se zaleteo,kupio sam par Zagora,pirata naravno,i žešce se razocarao.Kvalitet je ocajan,a za cenu koju sam platio sam mogao kupiti barem 20 stripova koji mi nedostaju u kolekciji.Mada,razumem i nas "obican narod" koji je željan novih izdanja,pa uzima prvo što mu dodje pod ruku.
Sad,to što se Markos ljuti apsolutno razumem,i ja bih poludeo da mi neko uzima posao ispred nosa..A najgore od svega je,što mi se cini da je ovo tek pocetak.
Mada,ovo bi trebao biti podstrek izdavacima da malo "ubrzaju" stvari,koliko je to moguce,jer:ko plati 6-9 eura za 1 piratskog Bonellija,platice i 10 eura za dva specijalca na koje možeš biti ponosan kada ih vidiš na polici

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
markos, drukciji su naši pogledi na svijet
ok, pirati kradu autore
no, ja smatram da i autori uzimaju onom krajnjem konzumentu
nece autorima sfaliti
mali je problem što su iskrivljene vrijednosti
jel ti zaista smatraš da, ne znam, jedna van goghova slika vrijedi milion dolara ili da shaq zaista treba zaradivati 100 miliona dolara po ugovoru
nemam ja ništa protiv, nek imaju (kad im se nudi), ali to su potpuno iskrivljene vrijednosti

Ne, autori ne uzimaju nista krajnjem konzumentu. Autori samo rade svoj posao za koji bivaju placeni ako kupac procijeni da je dobar. Recimo da ti sutra netko dodje i kaze da je tjelesna kultura (ti si, ako se dobro sjecam, nastavnik tjelesnoga?) glup predmet i da nije bitan kao recimo matematika i da ti ustvari krades novac od drzave posto nista bitno ne radis i smanji ti placu na pola? Sto bi onda rekao? Svodi se na isto.
Sto se VanGogha tice, Shaq zaradjuje onoliko koliko moze. Je li to previse ili ne, tko smo mi da sudimo. Je li on svoje posteno zaradio? Je. Je li ikome ukrao? Nije. Tocka. Kraj rasprave. Ako mislis da i ti zasluzujes toliko, udji pod reket s njim, pa ako si bolji, vjerojatno ces dobiti isto. Ali poanta je da je posteno zaradio svoj novac.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Evo i ja da se ubacim.Markos je u pravu,pirate kupuje puno ljudi,a to dugorocno,šteti strip izvacima na ovim prostorima.Evo i ja sam se zaleteo,kupio sam par Zagora,pirata naravno,i žešce se razocarao.Kvalitet je ocajan,a za cenu koju sam platio sam mogao kupiti barem 20 stripova koji mi nedostaju u kolekciji.Mada,razumem i nas "obican narod" koji je željan novih izdanja,pa uzima prvo što mu dodje pod ruku.
Sad,to što se Markos ljuti apsolutno razumem,i ja bih poludeo da mi neko uzima posao ispred nosa..A najgore od svega je,što mi se cini da je ovo tek pocetak.
Mada,ovo bi trebao biti podstrek izdavacima da malo "ubrzaju" stvari,koliko je to moguce,jer:ko plati 6-9 eura za 1 piratskog Bonellija,platice i 10 eura za dva specijalca na koje možeš biti ponosan kada ih vidiš na polici

Ma ne ljutim se ja zbog toga, nitko meni ne uzima posao, meni stripovi nisu posao, to je valjda vecini ovdje jasno. Ja ionako vjerojatno nikad necu raditi Zagora i ostale tako da mi je s te strane svejedno hoce li se ili nece nesto pojaviti. Ali me nerviraju ljudi koji ih podrzavaju i tapsaju po ledjima "samo vi kradite, super ste".

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
stinky

Tvoja je mrznja prema odredjenom krugu ljudi ili prema nekoj "nepravdi" koja se desava pomalo zabrinjavajuca. Ne za mene, nego tebe. Vjeruj bio sam i sam nekad tamo. Hvala bogu vise nisam. Necu ni priblizno nesto analizirati ili navoditi, bilo je toga i previse u ranijim postovima. A nisam ni taj koji sudi ljude.

Jack the Black.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2005 : 21:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

Ma ne ljutim se ja zbog toga, nitko meni ne uzima posao, meni stripovi nisu posao, to je valjda vecini ovdje jasno. Ja ionako vjerojatno nikad necu raditi Zagora i ostale tako da mi je s te strane svejedno hoce li se ili nece nesto pojaviti. Ali me nerviraju ljudi koji ih podrzavaju i tapsaju po ledjima "samo vi kradite, super ste".

Dobro,nisam mislio bukvalno da ti neko uzima posao.Ali mogu da predpostavim kako bi reagovao da sutra saznaš da su se pojavila 3 Kena koja ti tek trebaš da izdaš.I to solidnog kvaliteta(ja sam na primer kupio Zagor"zavera bogova" i nisam imao do skoro pojma da je pirat,zato što je baš dobro uradjen)?
Sad,ovo koliko je ko placen,to je vec druga stvar.I mene nervira kad cujem da Tiger Woods zaradjuje 100 miliona godišnje samo zato što igra golf...Znam,igra bolje od mene,ali da li je vredan tolikih para...
Sa stripom je vec druga stvar:covek je seo,nacrtao nešto i uložio sebe i svoj trud u to.I ako mu se strip sutra proda u 100 000 primeraka i on na tome zaradi hrpu novca,meni je o.k.,i zasluzio je.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ne pricam o sebi ni da li ja smatram da nešto zaslužujem
tocno, oni zaraduju koliko mogu ( i trude se da to bude što više), ali to je ISKRIVLJENO, to nije ni pošteno ni pravedno ni onako kako treba biti

ti pricaš o smanjivanju onome ko zaraduje 500 eura, a ja o smanjivanju onome ko zaraduje 5000 eura (ili milion) - nije to baš isto i nije za usporedbu, tako da se ne svodi na isto

za tebe je ocito država i društvo pravedno, za mene nije - tako da ne smatram da je pravednije to što shaq legalno zaradi 100 miliona, od nekog tipa koji je preprodajom zaradio 500kn nelegalno

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/05/2005 : 21:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
ovo postaje zabrinjavajuce. pa vidimo li mi svi iste stvari na ekranu?
stinky je napisao: "meni je svejedno je li nešto pirat ili službeno
ono što mi je važno je cijena" i koliko se sjecam, oduvjek polazi od tog stajalista.

nisam izdavac, producent, autor... i naravno da gledam ono sto mene zanima: cijena. a nisam valjda ni odvjetnik, sudac, zakonodavac, pa me valjda pirati ne zanimaju ni sa te strane.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2005 : 21:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by mike

stinky

Tvoja je mrznja prema odredjenom krugu ljudi ili prema nekoj "nepravdi" koja se desava pomalo zabrinjavajuca. Ne za mene, nego tebe. Vjeruj bio sam i sam nekad tamo. Hvala bogu vise nisam. Necu ni priblizno nesto analizirati ili navoditi, bilo je toga i previse u ranijim postovima. A nisam ni taj koji sudi ljude.

Jack the Black.

mike
ne mrzim, to je ono što vi ne možete shvatiti
ali, jednostavno necu i ne mogu prihvatiti nepravdu
ti si se ocito predao i prepustio
ja još uvijek imam snage, ne zabrinjavaj se

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/05/2005 : 22:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
stinky

Dobro.
Iako ima puno argumenata koji govore suprutno. Procitaj svoje ranije postove.

Nisam se ja nicemu predao. Jedino sam promjenio nacin s kojim se covjek moze boriti i suprostaviti sveopstim budalastinama kojih je pun ovaj svijet (to se naravno nanosi na puno drukcije stvari nego stripove). I ne brinem se za tebe :). Jednostavno sam zeleo da kazem, da slika nije ni priblizno tako crno bjela kako je ti vidis.

Jack the Black.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2005 : 22:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
stinky,evo ja te razumem,ali šta da ti kažem:dobrodošao u kapitalisticko društvo!!!
Mada,ruku na srce,bolje je platiti malo više za pravi kvalitet...
Znaš kako se ono kaže:mi nismo dovoljno bogati da bi kupovali jeftine stvari

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2005 : 22:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

ne pricam o sebi ni da li ja smatram da nešto zaslužujem
tocno, oni zaraduju koliko mogu ( i trude se da to bude što više), ali to je ISKRIVLJENO, to nije ni pošteno ni pravedno ni onako kako treba biti

ti pricaš o smanjivanju onome ko zaraduje 500 eura, a ja o smanjivanju onome ko zaraduje 5000 eura (ili milion) - nije to baš isto i nije za usporedbu, tako da se ne svodi na isto

za tebe je ocito država i društvo pravedno, za mene nije - tako da ne smatram da je pravednije to što shaq legalno zaradi 100 miliona, od nekog tipa koji je preprodajom zaradio 500kn nelegalno

Ocito ne pricamo istim jezikom, pa onda bolje da prekinemo. Kradja je kradja, kako god je ti pokusao opravdati.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2005 : 22:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

ovo postaje zabrinjavajuce. pa vidimo li mi svi iste stvari na ekranu?
stinky je napisao: "meni je svejedno je li nešto pirat ili službeno
ono što mi je važno je cijena" i koliko se sjecam, oduvjek polazi od tog stajalista.

nisam izdavac, producent, autor... i naravno da gledam ono sto mene zanima: cijena. a nisam valjda ni odvjetnik, sudac, zakonodavac, pa me valjda pirati ne zanimaju ni sa te strane.

Ono sto ti je valjda jasno je da ce autori prestati crtati ukoliko nisu placeni za svoj rad. Pa pogledaj sto se dogadja sa strip scenom u hr i ex yu, sve vrvi od mladih novih autora. Za nacrtati ovaj dylan gigant freghieriju je trebalo godinu dana i vise. odakle nekome pravo da uzme njegovih godinu dana rada bez pitanja i prodaje ga okolo?

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/05/2005 : 22:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
stinky, ono što ti smatraš pod nepravdom je samo tvoja zavist i ljubomora što nemaš 100 milijuna dolara u džepu kao shaq...
sada govoriš kao pravednik, ali da si na njegovom mjestu, cisto bi ti se fuckalo za iskrivljene vrijednosti dok bi se vozio u skupoj makini sa nekoliko rasnih maca oko sebe...

you candy perfume girl
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 07/05/2005 : 22:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Ono sto ti je valjda jasno je da ce autori prestati crtati ukoliko nisu placeni za svoj rad. Pa pogledaj sto se dogadja sa strip scenom u hr i ex yu, sve vrvi od mladih novih autora. Za nacrtati ovaj dylan gigant freghieriju je trebalo godinu dana i vise. odakle nekome pravo da uzme njegovih godinu dana rada bez pitanja i prodaje ga okolo?

nitko nema pravo da uzme neciji rad i prodaje ga okolo. ja zastupam stav da se autor, izdavac, vlasnik prava moraju pozabaviti time. ne ja (kupac). autora koji ce prestati crtati ako nisu preplaceni nije steta. no da bas ni njima ruze ne cvatu, vidi se (osim nekim "velikanima").
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2005 : 22:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

stinky, ono što ti smatraš pod nepravdom je samo tvoja zavist i ljubomora što nemaš 100 milijuna dolara u džepu kao shaq...
sada govoriš kao pravednik, ali da si na njegovom mjestu, cisto bi ti se fuckalo za iskrivljene vrijednosti dok bi se vozio u skupoj makini sa nekoliko rasnih maca oko sebe...

you candy perfume girl

kiky, ovaj put ne mogu reci drugo nego da si glup i ogranicen, sitna duša
vjeruj mi, više si ti zavidan nekome na bilo cemu nego ja
ti (a i mnogi ovdje) jednostavno ne mogu prihvatiti da postoje i drugaciji ljudi (od njih ili onog što je njima uobicajeno)
ne mrzim, nisam zavidan i ne žalim za tudim - ali, to ne znaci da necu reci kako mislim da je nešto nepravedno
jednostavno sam manje u mašini od vas

manhunter, svjestan sam kapitalizma, ali opet kažem - puno je sranja. ljudi uglavnom prihvacaju, i to se ne može promijeniti. no, ja cu i dalje misliti kako mislim. (ionaku su svi pravi buntovnici bili neshvaceni u svoje vrijeme;)))

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 07/05/2005 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
A što ako su regularna, izdanja sa pravima, uradena katastrofalno ?
Uzmimo npr. Dnevnikov Dilan Dog
Kvaliteta papira - žutilo, stranice se raspadaju u rukama
Štampa - bolje ne spominjati
Izbacene strane ....

Tko je tu zakinut?
S druge strane imamo piratski DD - Frankeštajn.
Nebo i zemlja. Neusporedivo.
Brinuti se o autorskim pravima onih koji dozvoljavaju da se njihovi proizvodi izdaju na takav jadan nacin.
Ako njih nije briga, što bi mene bilo
U pravilu, ne podržavam pirateriju, ali ako je dobro napravljena
npr. Zagor Princ elfova ;i normalne cijene - ne vidim zašto bi
me trebala peci savjest.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/05/2005 : 22:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by mike

stinky

Dobro.
Iako ima puno argumenata koji govore suprutno. Procitaj svoje ranije postove.

Nisam se ja nicemu predao. Jedino sam promjenio nacin s kojim se covjek moze boriti i suprostaviti sveopstim budalastinama kojih je pun ovaj svijet (to se naravno nanosi na puno drukcije stvari nego stripove). I ne brinem se za tebe :). Jednostavno sam zeleo da kazem, da slika nije ni priblizno tako crno bjela kako je ti vidis.

Jack the Black.

mike
ja se necu izražavati ugladeno
što mogu, opori sam glas potlacenih:))))), pa zato (krivo) poistovjecuješ to s mržnjom

a neke stvari jesu baš crno-bijele samo što ljudi nisu sposobni da nadu jednostavan nacin ili ne mogu sagledati stvar

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/05/2005 : 22:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

A što ako su regularna, izdanja sa pravima, uradena katastrofalno ?
Uzmimo npr. Dnevnikov Dilan Dog
Kvaliteta papira - žutilo, stranice se raspadaju u rukama
Štampa - bolje ne spominjati
Izbacene strane ....

Tko je tu zakinut?
S druge strane imamo piratski DD - Frankeštajn.
Nebo i zemlja. Neusporedivo.
Brinuti se o autorskim pravima onih koji dozvoljavaju da se njihovi proizvodi izdaju na takav jadan nacin.
Ako njih nije briga, što bi mene bilo
U pravilu, ne podržavam pirateriju, ali ako je dobro napravljena
npr. Zagor Princ elfova ;i normalne cijene - ne vidim zašto bi
me trebala peci savjest.

brate stoji to za ZS (ni ja je ne volim), ali ona je bila sada vec pre 15 godina, a ovo je odstampano pre 10 dana!

Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 07/05/2005 : 22:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
On je opori glas potlacenih, svejedno je ima li 10 ili 10 miliona dolara, on bi se isto ponašao. Jer on je takav covjek. U svojoj glavi. Da li mu vjerujete?

Lopov je lopov. A ako vec kradeš, onda to ne reklamiraj, vec kradi u tišini. Ili se daj u politiku.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/05/2005 : 22:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by JohnDrake

On je opori glas potlacenih, svejedno je ima li 10 ili 10 miliona dolara, on bi se isto ponašao. Jer on je takav covjek. U svojoj glavi. Da li mu vjerujete?

Lopov je lopov. A ako vec kradeš, onda to ne reklamiraj, vec kradi u tišini. Ili se daj u politiku.

da ali ima i postenih lopova

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/05/2005 : 23:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
sve je to bilo namin drago il ne zakon ponude i potražnje
kadse shaqu digne kurac na javnom mjestu sutra cili svit to komentira i traži medije koje to objave i to je lova svima u lancu a nama ostaje rasprava o samom pojmu dizanja
kad se stinkiju digne
sretna je samo njegova žena a rasprava ce bit na ovom forumu ako nam on to objavi
manji obrtaj manja zarada i zato shaqu 100 a stinkiju zere manje
no u korist proleterijata želim napomenuti da je sve relativno jer stinkijeva žena kaže jebeš shaqa i njegovih sto milijuna kad ja imam stikijeva 22
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2428 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 07/05/2005 : 23:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Duše, što ima veze kada je bilo? Danas, jucer ili pred 15 god?
Bonelli im je prodao prava i baš ga je bilo briga što i kako ce se objavljivati. Ako kupiš licencu za neki proizvod, smiješ li ga
prepravljati kako ti se svidi? Smiješ ako autora nije briga.
Ako ga nije briga, zašto uopce i kupovati prava? Radi savjesti?
I sad bi se ja trebao brinuti hoce li on biti zakinut ili ne.
Covjece to je njegova briga, pravo i obaveza. Ako je nešto loše
napravljeno ljaga pada na njega. Vecina od stava kod nas da su
stripovi smece dolazi od samog pogleda na ta izdanja.
Pitanje - što bi radije, smece od originala ili dobro napravljen
pirat. Evo jedan noviji primjer smeca- Slobodna Dalmacija ,
Zagor # 8 - Opsjednuti. Prekrojen sa masu izbacenih strana.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 07/05/2005 : 23:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Hm, ovo bi trebalo da je forum o stripovima, a ne o.........22

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000