Author |
Topic  |
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 23/05/2005 : 17:14:03
|
Što vi volite da kenjate... Sejo, zar si ti banovan, pa ti koliko znam otišao, ima cak i tvoja oproštajna poruka.
--------------------------------- | VJERA.ORG | --------------------------------- |
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 23/05/2005 : 17:19:43
|
quote: Originally posted by zagor
Što vi volite da kenjate... Sejo, zar si ti banovan, pa ti koliko znam otišao, ima cak i tvoja oproštajna poruka.
--------------------------------- | VJERA.ORG | ---------------------------------
A jesi dosadan. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
zagor
New Member

227 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/05/2005 : 20:46:46
|
ili si se iskenjao...
--------------------------------- | VJERA.ORG | ---------------------------------
Sta je labilni mangupe? Nemoj da detektiv Sejo prezentira svoje dokaze. O tome kako si se od jednog perverznjaka pretvorio u vjerskog manijaka.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
zagor
New Member

227 Posts
Posted - 24/05/2005 : 14:57:41
|
znaci uvreda je ako kažem da kenjate protiv mene? zar to ne cinite?
--------------------------------- | VJERA.ORG | --------------------------------- |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 24/05/2005 : 15:04:57
|
--------------------------------- | KENJANJE.ORG | ---------------------------------
Sta je seratoru? 
Ti si labilna osoba.
Prije par godina si samo pisao o sexu i karanju, pa si se poceo interesovati za vjeru, pa si priznavao Kur'an kao Boziju objavu i Muhammeda kao Poslanika, pa si se istovremeno bavio i Biblijom, pa si upoznao Auroru koga si nazivao demonom, pa te je on preobratio u jos veceg seronju nego sto si bio. Sta jos slijedi? Hoces li postati peder?
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 24/05/2005 : 15:13:51
|
Cuvajte se, ljudi. SejoSexon ima malu crnu knjizicu Broja 1 i zna sve o vama  
"You gotta add it up * Day after day * I get angry and I will say That the day is in my sight * When I take a bow and say goodnight" |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 24/05/2005 : 15:21:17
|
quote: Originally posted by seinfeld
Ne kacite se s Sejom :-))). Ma zagor je ko vjetar, mjenja pravac svakih pet minuta. Btw Sejo ne daji mu ideje :-)) !
A sada spektakl ... COMICS 'N STUFF
Jebiga, sigurno je prekasno! Aurora ga vec dere! 
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 24/05/2005 : 15:21:51
|
Cekaj,malo...mi smo rekli da nam se ne svida što si stavio vjeru.org i maknuo stripovi.net...uostalom šta ti je problem napraviti dva domain namea?(npr. S.net pa posebno vjera.org)
"Velikodušnost bez premca"
www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Posted - 24/05/2005 : 16:59:21
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ljudi, nadam se da se šalite sa svim ovim podbadanjima.
>>> I hope the party in my head never stops <<<
Pa zar ti nije cudno sto niko na stranu zagora nije stao, pa valjda mozes skuziti da nesto sa njim nije u redu. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/05/2005 : 17:16:53
|
Tesko je pomoci nekome tko ne zeli da mu se pomogne. Ali dajte, nemojte vise o tome. Iskustvo me naucilo da se sa "Zagorom" ne moze smisleno i argumentirano razgovarati tako da je svadja sve sto mozete postici. I reklama za njegov "strip" sajt, sto on vjerojatno i hoce.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 24/05/2005 : 19:06:57
|
quote: Originally posted by Markos
Tesko je pomoci nekome tko ne zeli da mu se pomogne. Ali dajte, nemojte vise o tome. Iskustvo me naucilo da se sa "Zagorom" ne moze smisleno i argumentirano razgovarati tako da je svadja sve sto mozete postici. I reklama za njegov "strip" sajt, sto on vjerojatno i hoce.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ja sam vec za tri dana skužio kakav je...
www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
|
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 25/05/2005 : 00:04:10
|
quote: Originally posted by Markos I reklama za njegov "strip" sajt, sto on vjerojatno i hoce.
onda je sigurno zahvalan jangu, makiju i ostalima sto svaki tjedan otvore jedan topic koji mu "reklamiraju" sajt pa na tome zaradjuje
Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 25/05/2005 : 06:56:02
|
quote: Originally posted by Markos
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
On je taj tzv. strip sajt otvorio da ti prkosi pa je vidio da od toga nema nista i onda se okrenuo vjerskim temama.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/05/2005 : 08:46:40
|
quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by Markos I reklama za njegov "strip" sajt, sto on vjerojatno i hoce.
onda je sigurno zahvalan jangu, makiju i ostalima sto svaki tjedan otvore jedan topic koji mu "reklamiraju" sajt pa na tome zaradjuje
Dobro, ja stvarno nemam pojma sto ti imas protiv mene. Ajde molim te objasni mi. Nitko nije govorio o zaradi nego o reklami. A reklama je nesto sto svaki "ozbiljan" vjerski fanatik treba, da hvata ljude za rukav da poslusaju njegovu "istinu".
quote: Originally posted by Tomek Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Sad ces i ti poceti pisati propovijedi? I nije ti citat tocan.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 25/05/2005 : 09:48:55
|
Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
ocekujem procente od zarade
ja sam samo otvorio ovaj topic kao vjest koja se tice stripova (u biti se tice jednog sajta posvecenog stripovima). To što se sada pretvara u svadu nije moj problem. Iako Zagor radi dosta stvari koje mi se ne svidaju, moram mu priznati (mislim da sam to vec napisao) da je dobro uradio da je promenio ime. Barem se vjerski fanatizam više ne krije iza stripova. I ja nisam do sada tražio da mi se tamo briše ime i svi postovi (mnogi su to tražili, a vidio sam da su se neki koji su se na smrt posvadali sa njim sada opet vratili, iako su Zagoru jebali sve po spisku), možda cu i tamo biti aktivan u sekciji stripovi ili kod sporta. Sa AA sam okršaj vec zaboravio, mogu mu samo poruciti da još nisam cuo da se pauk uhvatio u svoju mrežu . |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/05/2005 : 11:38:01
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
quote: Originally posted by Obi-wan
Ljudi, nadam se da se šalite sa svim ovim podbadanjima.
>>> I hope the party in my head never stops <<<
Pa zar ti nije cudno sto niko na stranu zagora nije stao, pa valjda mozes skuziti da nesto sa njim nije u redu.
Ocigledno nisam upoznat sa pozadinom price. Sa mnom prvim takode nešto nije u redu i nikada nece ni biti pa necu suditi o drugima. Live and let live. Kome se svida ovaj sajt, biti ce aktivan ovdje, kome je onaj bolji, ondje, a neki ce biti na oba. I kraj price što se mene tice(ovo se i rimuje).  
>>> I hope the party in my head never stops <<< |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 25/05/2005 : 12:48:22
|
Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Cekaj sad ti malo...tko uopce reklamira vjeru.org ? Ti msiliš da smo sad mi ovo namjerno napravili ili da smo u kompi sa zagrom!?!?Prije bi reklamirao S.com...
|
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Posted - 25/05/2005 : 13:20:39
|
Daj ljudi ne nasjedajte tako lako na to sto Tomek ubaciva, hoce samo da uvede svadu. Trebali bi ga moderatori za to upozoriti.
A sto se tice zagora on je pao nisko pa nevrijedi se o njemu pricati. |
 |
|
Topic  |
|