Author |
Topic  |
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 25/05/2005 : 14:19:32
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Cekaj sad ti malo...tko uopce reklamira vjeru.org ? Ti msiliš da smo sad mi ovo namjerno napravili ili da smo u kompi sa zagrom!?!?Prije bi reklamirao S.com...
Rjecnik - "ironija"
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts
Member since 10/02/2005 |
Posted - 25/05/2005 : 19:32:40
|
meni je sve ono bezveze, narocito zbog toga sto celo ono mrsomudjenje o v(j)eri lici na neki pseudohriscanski kult. mislim, nemam ja nista protiv toga, ali bi lepo bilo da se naglasi da se radi o jehovinim svedocima/pentakostalcima/luterancima ili sta vec je posredi... |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 25/05/2005 : 21:06:56
|
Ne vidim razloga da se o ovome raspravlja ovoliko,mogao je Zagor promeniti ime sajta u bilo sta kada je on glavni,kome se to svidja-ok.a kome ne onda nek ne ide tamo. Licno ne smeta mi tudje misljenje i postujem ga tako da mi ne smeta sto su na sajtu pomesani i sport i religija i stripovi idt...
PS. primecujem da se najvise bune upravo clanovi pomenutog sajta!??! |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 25/05/2005 : 23:49:51
|
quote: Originally posted by sdragan@ primecujem da se najvise bune upravo clanovi pomenutog sajta!??!
Primjecujem da se preseravas !??! A ko ce se drugo buniti nego clanovi koji su procitali na vratima "stripovi.net" a usli u kucu "vjera org".
A sada spektakl ... COMICS 'N STUFF
|
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 25/05/2005 : 23:56:39
|
quote: Originally posted by Markos Dobro, ja stvarno nemam pojma sto ti imas protiv mene. Ajde molim te objasni mi. Nitko nije govorio o zaradi nego o reklami. A reklama je nesto sto svaki "ozbiljan" vjerski fanatik treba, da hvata ljude za rukav da poslusaju njegovu "istinu".
nemam nista protiv tebe, obicnu repliku shvacas pre osobno, samo kazem da zagor nije taj koji pokrece rasprave o njegovom sajtu a ljudi su dovoljno pametni da, ako vec i odu tamo, vide sto ih ceka al ponavljam, sami ste mu reklamirali sajt quote: Sad ces i ti poceti pisati propovijedi? I nije ti citat tocan.
hvala Bogu, imam Bibliju da znam kako glasi citat i odnosi se na nesto drugo, ali nije ni bitno, dovoljno je da meni lijepo zvuci
Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni. |
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 00:23:54
|
quote: Originally posted by sdragan@
Ne vidim razloga da se o ovome raspravlja ovoliko,mogao je Zagor promeniti ime sajta u bilo sta kada je on glavni,kome se to svidja-ok.a kome ne onda nek ne ide tamo. Licno ne smeta mi tudje misljenje i postujem ga tako da mi ne smeta sto su na sajtu pomesani i sport i religija i stripovi idt...
PS. primecujem da se najvise bune upravo clanovi pomenutog sajta!??!
Primjecujem da se pojavljuju neki novi nickovi. Ovo je dobro, povecava se broj clanova. 
Izgleda taktika uspijeva. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 26/05/2005 : 01:00:16
|
izgleda da je posrijedi prebjeg bivših vjera.org-ovaca. samo se nadam da sada nece ovdje nastaviti sa onim što su tamo onako "uspješno" zapoceli i da se na kraju ovaj topic ili još gore ovaj forum nece pretvoriti u vjera.org brata blizanca  |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/05/2005 : 08:38:04
|
quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by Markos Dobro, ja stvarno nemam pojma sto ti imas protiv mene. Ajde molim te objasni mi. Nitko nije govorio o zaradi nego o reklami. A reklama je nesto sto svaki "ozbiljan" vjerski fanatik treba, da hvata ljude za rukav da poslusaju njegovu "istinu".
nemam nista protiv tebe, obicnu repliku shvacas pre osobno, samo kazem da zagor nije taj koji pokrece rasprave o njegovom sajtu a ljudi su dovoljno pametni da, ako vec i odu tamo, vide sto ih ceka al ponavljam, sami ste mu reklamirali sajt
Kako da je shvatim nego osobno, kad si replicirao na moj post? Kome si govorio ako ne meni?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 10:59:26
|
quote: Originally posted by I like girlz
izgleda da je posrijedi prebjeg bivših vjera.org-ovaca. samo se nadam da sada nece ovdje nastaviti sa onim što su tamo onako "uspješno" zapoceli i da se na kraju ovaj topic ili još gore ovaj forum nece pretvoriti u vjera.org brata blizanca 
Jeste, trebalo bi im sprijeciti dolazak ovamo jer dodu samo ubaciti kosku i pobjegnu sa podvijenim repom. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 26/05/2005 : 13:28:28
|
quote: Originally posted by GTI_TURBO
quote: Originally posted by I like girlz
izgleda da je posrijedi prebjeg bivših vjera.org-ovaca. samo se nadam da sada nece ovdje nastaviti sa onim što su tamo onako "uspješno" zapoceli i da se na kraju ovaj topic ili još gore ovaj forum nece pretvoriti u vjera.org brata blizanca 
Jeste, trebalo bi im sprijeciti dolazak ovamo jer dodu samo ubaciti kosku i pobjegnu sa podvijenim repom.
Da bar  
"Velikodušnost bez premca"
www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
|
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 26/05/2005 : 15:02:25
|
quote: Originally posted by Markos Kako da je shvatim nego osobno, kad si replicirao na moj post? Kome si govorio ako ne meni?
zato sto bi isto odgovorio bez obzira o kome se radilo
Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni. |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 26/05/2005 : 23:18:06
|
taj tip,dusan jeste potpuno lud,ali ima jos balavih i govnavih faca,100 puta gorih od njega koji iz nekog ,tatinog stana odasilju u svjet govor mrznje..
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 27/05/2005 : 19:16:07
|
quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by sdragan@ primecujem da se najvise bune upravo clanovi pomenutog sajta!??!
Primjecujem da se preseravas !??! A ko ce se drugo buniti nego clanovi koji su procitali na vratima "stripovi.net" a usli u kucu "vjera org".
A sada spektakl ... COMICS 'N STUFF
Onda se vrata zatvore i kaze se dovidjenja-molim lepo a ne nedelju dana kukurikati kako vas je neko tamo prevario!
|
 |
|
zagor
New Member

227 Posts
Member since 02/11/2001 |
Posted - 27/05/2005 : 19:33:01
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ti si labilna osoba.
Prije par godina si samo pisao o sexu i karanju, pa si se poceo interesovati za vjeru, pa si priznavao Kur'an kao Boziju objavu i Muhammeda kao Poslanika, pa si se istovremeno bavio i Biblijom, pa si upoznao Auroru koga si nazivao demonom, pa te je on preobratio u jos veceg seronju nego sto si bio. Sta jos slijedi? Hoces li postati peder?
O kakvom sam ja to "sexu i karanju" pisao? Navedi gdje sam ga nazvao demonom?
Zašto lažeš? Jedini ko je labilan si ti jer prvo pišeš oproštajno pismo na mom forumu, pa zatim se vracaš i mene psuješ i prijetiš Turbu da ceš ga tuci.
Jedino što je istina (što si naveo) je to da sam Kur'an priznavao, ali do onog trenutka kada sam malo sjeo i proucio detaljnije Islam. Zbog toga sam i napisao knjigu o Islamu da ne bi i drugi ljudi nasjeli na Islamske šarene laži: http://vjera.org/islam.php
--------------------------------- | VJERA.ORG | --------------------------------- |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/05/2005 : 19:40:40
|
quote: Originally posted by zveles
uuuuu, bit ce sranja! 
nista novo...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic  |
|