forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi.net promenio ime u Vjera.org
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 25/05/2005 : 14:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

Cekaj sad ti malo...tko uopce reklamira vjeru.org ? Ti msiliš da smo sad mi ovo namjerno napravili ili da smo u kompi sa zagrom!?!?Prije bi reklamirao S.com...

Rjecnik - "ironija"

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/05/2005 : 18:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

quote:
Originally posted by makikatalinic

Cekaj sad ti malo...tko uopce reklamira vjeru.org ? Ti msiliš da smo sad mi ovo namjerno napravili ili da smo u kompi sa zagrom!?!?Prije bi reklamirao S.com...

Rjecnik - "ironija"

Eh,da

"Velikodušnost bez premca"

www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u
www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 25/05/2005 : 19:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
meni je sve ono bezveze, narocito zbog toga sto celo ono mrsomudjenje o v(j)eri lici na neki pseudohriscanski kult. mislim, nemam ja nista protiv toga, ali bi lepo bilo da se naglasi da se radi o jehovinim svedocima/pentakostalcima/luterancima ili sta vec je posredi...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 25/05/2005 : 21:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ne vidim razloga da se o ovome raspravlja ovoliko,mogao je Zagor promeniti ime sajta u bilo sta kada je on glavni,kome se to svidja-ok.a kome ne onda nek ne ide tamo.
Licno ne smeta mi tudje misljenje i postujem ga tako da mi ne smeta sto su na sajtu pomesani i sport i religija i stripovi idt...

PS.
primecujem da se najvise bune upravo clanovi pomenutog sajta!??!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/05/2005 : 23:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Primjecujem da se preseravas !??!
A ko ce se drugo buniti nego clanovi koji su procitali na vratima "stripovi.net" a usli u kucu "vjera org".

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 25/05/2005 : 23:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Dobro, ja stvarno nemam pojma sto ti imas protiv mene. Ajde molim te objasni mi. Nitko nije govorio o zaradi nego o reklami. A reklama je nesto sto svaki "ozbiljan" vjerski fanatik treba, da hvata ljude za rukav da poslusaju njegovu "istinu".

nemam nista protiv tebe, obicnu repliku shvacas pre osobno, samo kazem da zagor nije taj koji pokrece rasprave o njegovom sajtu
a ljudi su dovoljno pametni da, ako vec i odu tamo, vide sto ih ceka
al ponavljam, sami ste mu reklamirali sajt

quote:

Sad ces i ti poceti pisati propovijedi? I nije ti citat tocan.

hvala Bogu, imam Bibliju da znam kako glasi citat
i odnosi se na nesto drugo, ali nije ni bitno, dovoljno je da meni lijepo zvuci

Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 26/05/2005 : 00:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

Ne vidim razloga da se o ovome raspravlja ovoliko,mogao je Zagor promeniti ime sajta u bilo sta kada je on glavni,kome se to svidja-ok.a kome ne onda nek ne ide tamo.
Licno ne smeta mi tudje misljenje i postujem ga tako da mi ne smeta sto su na sajtu pomesani i sport i religija i stripovi idt...

PS.

Primjecujem da se pojavljuju neki novi nickovi. Ovo je dobro, povecava se broj clanova.

Izgleda taktika uspijeva.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/05/2005 : 01:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
izgleda da je posrijedi prebjeg bivših vjera.org-ovaca. samo se nadam da sada nece ovdje nastaviti sa onim što su tamo onako "uspješno" zapoceli i da se na kraju ovaj topic ili još gore ovaj forum nece pretvoriti u vjera.org brata blizanca
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2005 : 08:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

quote:
Dobro, ja stvarno nemam pojma sto ti imas protiv mene. Ajde molim te objasni mi. Nitko nije govorio o zaradi nego o reklami. A reklama je nesto sto svaki "ozbiljan" vjerski fanatik treba, da hvata ljude za rukav da poslusaju njegovu "istinu".

nemam nista protiv tebe, obicnu repliku shvacas pre osobno, samo kazem da zagor nije taj koji pokrece rasprave o njegovom sajtu
a ljudi su dovoljno pametni da, ako vec i odu tamo, vide sto ih ceka
al ponavljam, sami ste mu reklamirali sajt

Kako da je shvatim nego osobno, kad si replicirao na moj post? Kome si govorio ako ne meni?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 26/05/2005 : 10:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

izgleda da je posrijedi prebjeg bivših vjera.org-ovaca. samo se nadam da sada nece ovdje nastaviti sa onim što su tamo onako "uspješno" zapoceli i da se na kraju ovaj topic ili još gore ovaj forum nece pretvoriti u vjera.org brata blizanca

Jeste, trebalo bi im sprijeciti dolazak ovamo jer dodu samo ubaciti kosku i pobjegnu sa podvijenim repom.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/05/2005 : 13:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:
Originally posted by I like girlz

Jeste, trebalo bi im sprijeciti dolazak ovamo jer dodu samo ubaciti kosku i pobjegnu sa podvijenim repom.

Da bar

"Velikodušnost bez premca"

www.geocities.com/makikatalinic/AF - stranica o AF-u
www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af - Forum o svemu
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 26/05/2005 : 15:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Kako da je shvatim nego osobno, kad si replicirao na moj post? Kome si govorio ako ne meni?

zato sto bi isto odgovorio bez obzira o kome se radilo

Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 26/05/2005 : 23:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
taj tip,dusan jeste potpuno lud,ali ima jos balavih i govnavih faca,100 puta gorih od njega koji iz nekog ,tatinog stana odasilju u svjet govor mrznje..

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 27/05/2005 : 19:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Primjecujem da se preseravas !??!
A ko ce se drugo buniti nego clanovi koji su procitali na vratima "stripovi.net" a usli u kucu "vjera org".

A sada spektakl ...
COMICS 'N STUFF

Onda se vrata zatvore i kaze se dovidjenja-molim lepo a ne nedelju dana kukurikati kako vas je neko tamo prevario!
Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 27/05/2005 : 19:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ti si labilna osoba.

Prije par godina si samo pisao o sexu i karanju, pa si se poceo interesovati za vjeru, pa si priznavao Kur'an kao Boziju objavu i Muhammeda kao Poslanika, pa si se istovremeno bavio i Biblijom, pa si upoznao Auroru koga si nazivao demonom, pa te je on preobratio u jos veceg seronju nego sto si bio. Sta jos slijedi? Hoces li postati peder?

O kakvom sam ja to "sexu i karanju" pisao?
Navedi gdje sam ga nazvao demonom?

Zašto lažeš? Jedini ko je labilan si ti jer prvo pišeš oproštajno pismo na mom forumu, pa zatim se vracaš i mene psuješ i prijetiš Turbu da ceš ga tuci.

Jedino što je istina (što si naveo) je to da sam Kur'an priznavao, ali do onog trenutka kada sam malo sjeo i proucio detaljnije Islam. Zbog toga sam i napisao knjigu o Islamu da ne bi i drugi ljudi nasjeli na Islamske šarene laži:
http://vjera.org/islam.php

---------------------------------
| VJERA.ORG |
---------------------------------
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 27/05/2005 : 19:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
uuuuu, bit ce sranja!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/05/2005 : 19:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

uuuuu, bit ce sranja!

nista novo...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/05/2005 : 22:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

uuuuu, bit ce sranja!

http://zveles.blogspot.com/

Nece!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To: