Author |
Topic  |
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 25/07/2006 : 20:14:05
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Dreamlord
Ha, ha, ha.
Oteraste coveka i pretvoriste mu topic o pricu o Zagoru! Ccccc....
Imaš pravo. 
Ispricavam se, JohnDrake. Ajd, da ispravim...
Evo, dodjeljene su neki dan Eisnerove nagrade i primjetih da je Solo pobijedio u svim kategorijama u kojima je bio nominiran. Žalosno je to što se taj serijal gasi iduci mjesec, po meni je to najbolji projekt koji je DC izdao u zadnjih nekoliko godina. Možda ove nagrade natjeraju DC-jeve glavonje da održe još strip na životu. Iako nisam baš veliki optimist.
Takoder, The Escapists, novi naslov Briana K. Vaughana puno obecava (to je zapravo nastavak antologije The Amazing Adventures of the Escapist, koja je pak nastavak knjige Pustolovine Kavaliera i Claya). Dobra prica, dobra ideja, crtež je odlican, jedino šteta što je mini serijal, al navodno je Dark Horse najavio da ce biti više ovakvih serijala.
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
knjigu citao prije par godina ( i kupio ) zelo dobro |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 25/07/2006 : 20:16:44
|
a glede promjenjenog naziva topica kaošto rekoh usporedba je bila samo opcenita sve je to zabava
i zagor i betmen i majk i joker comprende svidaju mi se juricina objašnjenja samo kad sam bio mulac ekipa iz moje ulice bi majka za jaja obesila u ono vrime   |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 25/07/2006 : 22:04:43
|
quote: Takoder, The Escapists, novi naslov Briana K. Vaughana puno obecava (to je zapravo nastavak antologije The Amazing Adventures of the Escapist, koja je pak nastavak knjige Pustolovine Kavaliera i Claya). Dobra prica, dobra ideja, crtež je odlican, jedino šteta što je mini serijal, al navodno je Dark Horse najavio da ce biti više ovakvih serijala.
Procitao sam ga u zadnjem DCP-ovom paketu. I meni se veoma svidio, krasan metastrip, prepun posveta starim superherojima. Takodjer u istom paketu i Imageov "The Cryptics" Nilesa i Romana, Disney za postmodernu djecu , odlican je
"I was going to be a neo-deconstructivist but mom wouldn't let me" -- Calvin |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 25/07/2006 : 22:25:36
|
quote: Originally posted by seinfeld
I koliko sada imas Americkih stripova? Da li si presao na petocifrene brojeve :-))))))))))))))).
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings.
na dobrom putu sam prema petocifrenom broju americkih stripova. negdje skoro na pola puta. 
al ima ih tako puno zato sto sve uzimam u sveskama i izbjegavam trejdove. dekara, goran i ja zajedno sigurno vec imamo petocifreni broj.  
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 25/07/2006 : 23:35:47
|
Evo, dodjeljene su neki dan Eisnerove nagrade i primjetih da je Solo pobijedio u svim kategorijama u kojima je bio nominiran.
Zanimljivo, Soloa se sjecam samo iz Spidermana Slobodne Dalmacije, u kojem mi je ostavio dojam debila.
Mogao bih to skinut i pogledat iduci mjesec.... |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 25/07/2006 : 23:41:39
|
quote: Originally posted by byoman
Evo, dodjeljene su neki dan Eisnerove nagrade i primjetih da je Solo pobijedio u svim kategorijama u kojima je bio nominiran.
Zanimljivo, Soloa se sjecam samo iz Spidermana Slobodne Dalmacije, u kojem mi je ostavio dojam debila.
Mogao bih to skinut i pogledat iduci mjesec....

Byoman, nisam mislio na tog Soloa, nego na ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Solo_%28comics%29
"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play." |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 26/07/2006 : 00:50:06
|
quote: Originally posted by zveles
quote: Originally posted by seinfeld
I koliko sada imas Americkih stripova? Da li si presao na petocifrene brojeve :-))))))))))))))).
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings.
na dobrom putu sam prema petocifrenom broju americkih stripova. negdje skoro na pola puta. 
al ima ih tako puno zato sto sve uzimam u sveskama i izbjegavam trejdove. dekara, goran i ja zajedno sigurno vec imamo petocifreni broj.  
http://zveles.blogspot.com/
Ma pusti se tih fazona , tako moze doci beba na forum i reci markos i ja imamo preko 10,000. Ja nista on 10,000   
Free will. It's like butterfly wings: once touched, they never get off the ground. No, I only set the stage. You pull your own strings. |
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Posted - 26/07/2006 : 03:30:37
|
malo sam sad citao Punishera i evo nesto na sto sam se nasmijao :)))
Razgovor nakon sto je Punisher koristio Spidermana kao ljudski stit od udaraca (Spidey se onesvijestio tijekom tucnjave).
Spiderman: Uhhh... What happened? Punisher: We had a team up. Punisher: You were great.
Volim Ennisa  |
 |
|
Topic  |
|