forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hellblazer!!! Now with new politics-free formula!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 12/08/2005 : 23:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
srbi su odavno na latinici...SAD se uche prelasku na tjirilicu:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2005 : 00:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
takve rasprave su bespredmetne, da ne kazem diletantske. bez uvrede.

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/08/2005 : 00:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
....i tako propade josh jedan pokushaj politics-free topica.
slava mu.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2005 : 01:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
a s'o? ne vidim ja tu neke politike.
'ajmo, prozivka. ko je procitao konstantina? ko je posle toga ofarbao kosu u plavo, a ko je poceo da pusi? i to silk cut, mind you!

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 13/08/2005 : 01:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Ne znam za Vas (tebe?)

Mene, s malim m. Pa znamo se.

ta oktud ja znam da li se secaš onog blic upoznavanja na Bolandu, kada sam imao prilike da te uslikam sa Dekarom i Vanjom, najvecim fanom Kejbla i Iks-mena na ovim prostorima... )BTW, ne znam da li si ikada dobio te slike, te ako ti zatrebaju radi kakvog sataNETistickog ili Wwwoodoo rituala, reci da ti ih pošaljem.

quote:
Originally posted by mcn
E da, ali sam Jenkinsovu eru potisnuo u sjechanju...:)

umeo je i on katkad da ubode, ali je uglavnom imao tako pogrešan take, te je direktno odgovoran za Jack in The Green-a, koji je postao bedna zamena za Swampy-ja, zatim "sounds cooler than it is" Demon Constantne-a, kao i First of The Fallen-a, koji je najvece ruglo medu grckim ribarima... Kao i za ubacivanje Dreamtime-a kao Konstantinove supermoci, koju je hvala bogu u meduvremenu izgubio...

quote:
Originally posted by mcn
Argh! Prvo je Snejbjerg* (jerbo je Danac), drugo mi super crta!...:)

* Mozze i Sn(ij)egbr(ij)eg...:)

jedino njegovo što mi se sidelo behu prve tri epizode Dreaming-a, Goldie Factor... Covek mi je upropastio uživanje u poslednjih 30-ak epizoda Starman-a, kada je vec i Robinson izgubio interesovanje, te bi te epizode bile prihvatljive da je ostao Tony Harris, citljive a je bio iko drugi, ali sa Snejbjergom su bile lišene života.

quote:
Originally posted by mcn
>(BTW - Fernandez = Fruzin, ili sam ja zaboravio nekog crtaca >Hellblazer-a pod mlade dane?)

Noup, sori, moj bed. Pobrkao sam Rissove klonove. Frusin je na HB, Fernandez je na Punisheru.

Ako se ne varam, Risso i Frusin cak dele studio/inkere, što njihove klonirane stilove cini još slicnijim... Frusin me je najviše duševljavao - covek crta(o) Hellblazer-a pod Elisom, Azarelom i Kerijem, a da ne zna engleski, te mu scenarije prevode na italijanski.

;;;EDIT;;;

Marlowe - ja sam u grckoj, zezanja radi, kupio paklu Silk Cuta, iako sam nepušac da ih probam, ali je to bilo tako užasno iskustvo, te sam ostalih 19 sigareta pokušao uvaliti strasnim pušacima, koji bi ih zapalili i odmah potom ugasili. Lightweight krdža, a moj prijatelj irac iskustvo opisuje kao "sucking on warm air"...

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits

Edited by - Rogan on 13/08/2005 01:42:05
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/08/2005 : 11:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Marlowe - ja sam u grckoj, zezanja radi, kupio paklu Silk Cuta, iako sam nepušac da ih probam, ali je to bilo tako užasno iskustvo, te sam ostalih 19 sigareta pokušao uvaliti strasnim pušacima, koji bi ih zapalili i odmah potom ugasili. Lightweight krdža, a moj prijatelj irac iskustvo opisuje kao "sucking on warm air"...
[/quote]
pusio sam ja silk cuts, moglo ih se naci pre nekoliko godina, posebno u cg, mozda ima i sada. njihov kultni status (barem u ovim krajevima) stariji je od konstantina.

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/08/2005 : 18:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Rogan

ta oktud ja znam da li se secaš onog blic upoznavanja na Bolandu, kada sam imao prilike da te uslikam sa Dekarom i Vanjom, najvecim fanom Kejbla i Iks-mena na ovim prostorima... )BTW, ne znam da li si ikada dobio te slike, te ako ti zatrebaju radi kakvog sataNETistickog ili Wwwoodoo rituala, reci da ti ih pošaljem.

Mislis, sa ovog druzenja?

Nisam mogao da izdrzim. :))
Zaboravili su vec ljudi na ovu sliku. :P

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/08/2005 : 03:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
ahhh, the night i landed my Hellblazer gig :)

[URL=http://img228.imageshack.us/my.php?image=jamacanidekaracut15ap.jpg][/URL]

[URL=http://img93.imageshack.us/my.php?image=jamacanidekaracut22nc.jpg][/URL]

eh, da sam znao da ce Macan biti tu, doneo bih mu da mi potpiše Betea i dve epizode Helblejzera...

takodje, za fanove HB-a :

http://chiastic.net/g14/Ultimate_large.mov

-- Tom Waits
Go to Top of Page

oce
New Member

Fyro Macedonia
153 Posts

Member since 09/03/2004

Posted - 14/08/2005 : 21:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send oce a Private Message
Bojim se da znam odgovor ali ipak cu pitati.Ima li shanse da se Hellblazer distribuira u Makedoniji?
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 15/08/2005 : 00:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ja sam extra zadovoljan onim sto smo dobili. Posto sam komentar ostavio na recenzijama ne bi se ponavljao, ali moram da kazem da mi je na kraju crtez postao tako dobro uklopljen sa pricom da je to ludnica. I stvarno bi bilo lepo da se zna dali uopste BP ima neki plan izdavanja. Koliko cemo cekati knjigu 6 (I guess?)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 15/08/2005 : 00:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
E sad da i ja pitam nesto (mozda politicki nekorektno)? Posto ljudima iz Hrvatske smeta Vukov pravopis, mene recimo zanima kako se snalazi, verujem, velika vecina gradjana koja ima mala ili skoro nikakva poznavanja stranih jezika, sa svim tim izvornim imenima. Recimo citate titl za Badenmeinhoff, Duseldorf, Koeln,ili nesto jos teze. Ili ko ce napisati u originalu Garmispartenkirhen. Jos je teze sa francuskim izgovorom i pisanjem. Mislm, Jelisejska Polja. To svi Hrvati kad vide u originalu skapiraju da je to to?
Nadam se da nisam pogresno shvacen, nije nikakva provokacija ili nesto slicno, samo me zanima.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/08/2005 : 00:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Barkeru, dzaba je gluvom pricati i slepom crtati. Pusti, ne vredi uopste raspavljati o tome.
Pas laje, vetar nosi...

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/08/2005 : 01:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> Posto ljudima iz Hrvatske smeta Vukov pravopis

Nemoj mnozzinu. Ja sam Markosa nagovarao da naslov Kena Parkera stavi fonetski, a on nije htio pa nije htio.

> mene recimo zanima kako se snalazi, verujem, velika vecina gradjana
>koja ima mala ili skoro nikakva poznavanja stranih jezika

Znass kako se snalazi? Puca im kurac jer im u zzivotu neche ni trebati. Kome treba taj zapamti kako se pisse. Meni je prvo Champs Elysees (s dva naglaska koja ne znam kako ovdje postichi), pa Shanzelize, a dok se sjetim da je to isto kao Jelisejska polja treba bi dobrih deset sekundi. (Ako govorimo u grcckom mitu, mislim da je HR prijevod Elizejske poljane).

Ozbiljno, nisam protiv Vuka tamo gdje je propisan, ali navika je navika i svakome je laksse i prirodnije ono na ssto se navikao. Znam da sam zujao kad sam prvi put vidio, recimo, Vitlejem (iako je to pitanje razliccite transkripcije/transliteracije visse nego Vuka-neVuka), a da ne spominjem Politikin zabavnik i moje polusatno lupanje glave da koja je to popularna grupa Uem za koju nikad nisam ccuo.

mcn

PS Pola ovog foruma je valjda i premlado da se sjeti ssto bi Uem uopche moglo biti...:P

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/08/2005 : 02:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by Barker
Recimo citate titl za Badenmeinhoff, Duseldorf, Koeln,ili nesto jos teze. Ili ko ce napisati u originalu Garmispartenkirhen.

pretpostavljam da mozak tokom citanja to registruje nesto kao: Badnm..., Dusld.. ili Garmnrmrnrm. "ono na b, d ili g."

Jos je teze sa francuskim izgovorom i pisanjem. Mislm, Jelisejska Polja.
ne bih znao, ali sigurno poneko pomisli da je to ustvari neki šampanjac!

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 15/08/2005 : 03:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
korica za hellblazer #214, a gos'n TimBredstrit mi je uchinio chast, te stavio moje ime kao grafite na zidu Konstantinovog skladishta u Streatham-u, kao i mnoge druge redovne chlanove foruma Straight To Hell...

nazhalost, Tim napushta Hellblejzera zakljuchno sa #215, a onda preuzima Greg Lauren, nechak Ralpha Laurena, muzh od Elizabeth Berkley... nazhalost, zamena niej nimalo adekvatna, i biche mi mnogo zhao da se oprostim od Tima, koji je bio mnogo pazhljiv prema fanovima, i pritom i sam jedan od najvechih fanova serijala...

svi prichaju o Ennisovom, Delanovom, Ellisovom ili Azzarelovom HJellblazer-u, ali kada pogledate, to je vechinom Bradtreetov Hellblazer. posle 77 epizoda, on je na samom stripu duzhe od bilo kog predjashnjeg tvorca. Srechno, Time, i vrati nam se jednog dana...

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 15/08/2005 : 03:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Prava profi posveta fanovima. Super!
Bravo za Rogana!

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 15/08/2005 : 03:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

PS Pola ovog foruma je valjda i premlado da se sjeti ssto bi Uem uopche moglo biti...:P

Wham mozda?

Last Xmas, Wake me up before you go go i sl. ljige?

No Life Till Leather
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/08/2005 : 10:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

quote:
Originally posted by mcn

Wham mozda?

Last Xmas, Wake me up before you go go i sl. ljige?

No Life Till Leather

To smo slusali ko blesavi kad smo bilo tinejdzeri! Cak ih imam na mp3-u uz Duranovce.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/08/2005 : 10:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>To smo slusali ko blesavi kad smo bilo tinejdzeri! Cak ih imam na
>mp3-u uz Duranovce.

Je, ali ti nisi u toj polovici Foruma o kojoj sam priccao...>:)

@ Rogan:

Sjecham se mailova, sjecham se ljudi, ne sjecham se uvijek faca. Recimo, vjerojatno bih te pobrkao s Vanjom Misskovichem iako on ima tri metra...:)

Nego, ssto bi s onim prijevodima?...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 15/08/2005 : 15:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Wham iliti Uem, duo u kome su bili ona pederchina George Michael i chini mi se Andrew Ridgley (valjda se ovako pishe). Beshe to davno.
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 15/08/2005 : 15:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>To smo slusali ko blesavi kad smo bilo tinejdzeri! Cak ih imam na
>mp3-u uz Duranovce.

Je, ali ti nisi u toj polovici Foruma o kojoj sam priccao...>:)

@ Rogan:

Sjecham se mailova, sjecham se ljudi, ne sjecham se uvijek faca. Recimo, vjerojatno bih te pobrkao s Vanjom Misskovichem iako on ima tri metra...:)

ne, Vanja bi prichao o X-menima i sl. dok bih ja verovatno prichao o LBN i tvojim prichici za Gangland...

quote:
Nego, ssto bi s onim prijevodima?...:)

za Betea? Zar ih nisam poslao? Znam da stoje okacheni online vech nekih godinu dana, sa sve prevedenim skenovima svih pet epizoda... shaljem na mejl ASAP...

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/08/2005 : 15:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

Wham iliti Uem, duo u kome su bili ona pederchina George Michael i chini mi se Andrew Ridgley (valjda se ovako pishe). Beshe to davno.

Moja sestra tada sekla vene za tim Ridgleyem.
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 15/08/2005 : 17:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Znaci sve sestre su slicne :) Wham, Duran, Duran... I kod mojih je bila takva situacija.
Ja sam tad otkrio Atomsko Sklonište, i bilo mi supeeeerrrr!!!

http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 15/08/2005 : 18:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Pise Hellblaser, al piše i Wham... Nedavno mi je žena priznala da je imala njihov poster dok je bila klinka pa je i dan-danas za to zajebavam...

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 15/08/2005 : 19:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Sta fali, delovali su kao kul decki. narocito Djordje Mihajlovic s onu bradu od tri dana. On je tad bio normalan, tek je kasnije otkrio da voli muski...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000