Author |
Topic |
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 07/09/2005 : 09:06:45
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by Pavel
Tako je.Inace ken2 tebe se sjecam s prošlogodišnjeg CRŠ-a kad si Ferriju objašnjavao kako da napiše taj cudni nick.Stajao sam iza tebe u redu.Sjecam te se po njemu iako nemam pojma kako izgledaš.
da, pomucio sam se da me shvati, ali ne ferri nego buratini
moje ime je iz prve shvatio,ali je malo spelling pogrijesio, napisao je christian, ali ja ne zalim :))) Ferri je stvarno ljudina kakve nema!!!
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________ |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 07/09/2005 : 09:06:53
|
[/quote]
Onaj treci istraživac je pronašao kolibu i kušao napitak te se pretvorio u vodenjaka. Mislim da bi ti to tak išlo. [/quote]
je, tako je išlo....napokon "Winter Snake" |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
862 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 09:16:37
|
quote: Originally posted by Star Wars
Sad za koji dan bi trebao doci na kioske novi Zagor Extra pod nazivom "Prokleta koliba", nastavak prijašnjeg stripa "Tajanstvene vode" u kojem se Zagor bori protiv onog cudovišta iz vode. Sto ocekujete u tom stripu? Meni se cini da je Zagor vec ubio to cudo u "Tajanstvenim vodama" kad ono na naslovnici "Proklete kolibe" ponovo on. Mozda ima neku bracu...
The Force is in my hands....
Kao što je nekoliko forumaša vec reklo...u novom nastavku je još nekih 30-ak stranica posveceno riješavanju misterije zvane "podvodno cudovište" a onda pocinje ono što cekam (barem ja) vec mjesecima.Meni jedna od najboljih Zagorovih prica sa Zimskom zmijom i upoznavanje Zagora sa Fridom Lang... U ZS to su bili nastavci (za neupucene) :336 Zimska zmija,337 Poruke smrti,338 Marš ocajnika,340 Preživeli i 341 Poslednja žrtva
>>>Nadam se da mu nisi odnio testeru da pretesteriše šipke...<<< |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 09:25:15
|
Jucer nisan moga cili dan na forum šta zbog škole šta zbog nekog errora i vidin da ste se ovde raspisali.I ja jedva cekan sljedece epizode.
I feel like somebody put something in my drink |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 07/09/2005 : 13:25:47
|
quote: Originally posted by wanderer da, sada dolazi jedna od boljih i duzih prica sa zimskom zmijom i fridom... ako se ne varam to je prva epizoda gdje je zagor poljubio zensku osobu
kolko epizoda mu je trebalo da shvati da nije chikovo dupe jedino u darkwoodu?
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 21:12:01
|
quote: Originally posted by vice
Jucer nisan moga cili dan na forum šta zbog škole šta zbog nekog errora i vidin da ste se ovde raspisali.I ja jedva cekan sljedece epizode.
I feel like somebody put something in my drink
vidim ja tebe nema cijeli dan! nema nikoga da komentarise o zagoru!! |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 21:18:13
|
quote: Originally posted by il cattivo
Kao što je nekoliko forumaša vec reklo...u novom nastavku je još nekih 30-ak stranica posveceno riješavanju misterije zvane "podvodno cudovište" a onda pocinje ono što cekam (barem ja) vec mjesecima.Meni jedna od najboljih Zagorovih prica sa Zimskom zmijom i upoznavanje Zagora sa Fridom Lang... U ZS to su bili nastavci (za neupucene) :336 Zimska zmija,337 Poruke smrti,338 Marš ocajnika,340 Preživeli i 341 Poslednja žrtva
>>>Nadam se da mu nisi odnio testeru da pretesteriše šipke...<<<
jeli ovo provjereno da je u novom extra zagoru samo prvih 30str prica o podvodnom cudovištu, a ostatak pocetak price o zimskoj zmiji? |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 07/09/2005 : 21:44:25
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by il cattivo
>>>Nadam se da mu nisi odnio testeru da pretesteriše šipke...<<<
jeli ovo provjereno da je u novom extra zagoru samo prvih 30str prica o podvodnom cudovištu, a ostatak pocetak price o zimskoj zmiji?
Uh... http://www.sergiobonellieditore.it/auto/alborist?collana=10&numero=112&subnum=0
Jack the Black. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 07/09/2005 : 22:05:46
|
quote: Originally posted by nedim
vidim ja tebe nema cijeli dan! nema nikoga da komentarise o zagoru!!
Evo sad je sve u redu nikakvih smetnji.
I feel like somebody put something in my drink |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Posted - 08/09/2005 : 16:54:11
|
quote: Originally posted by Vega
Zasvršava prica sa cudovištem i pocinje zimska zmija!
Evo imamo vec na sajtu naslovnicu....
The Force is in my hands.... |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 09/09/2005 : 20:27:47
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Bardho
Sad za koji dan bi trebao doci na kioske novi Zagor Extra pod nazivom "Prokleta koliba", nastavak prijašnjeg stripa "Tajanstvene vode" u kojem se Zagor bori protiv onog cudovišta iz vode. Sto ocekujete u tom stripu? Meni se cini da je Zagor vec ubio to cudo u "Tajanstvenim vodama" kad ono na naslovnici "Proklete kolibe" ponovo on. Mozda ima neku bracu... The Force is in my hands....
Onaj treci istraživac je pronašao kolibu i kušao napitak te se pretvorio u vodenjaka. Mislim da bi ti to tak išlo.
da, onaj treci istrazivac, koji je nestao u zadnjem broju Zagora extra je pronasao tu kolibu u kojoj je zivio covjek koji je bio sadasnje cudoviste, a iza kolibe mi se cini da je neki bunar cija voda je krivac, ako se ne varam :)))) zamalo je i ciko popio, kakvo bi to bilo cudoviste :)))
da, sada dolazi jedna od boljih i duzih prica sa zimskom zmijom i fridom... ako se ne varam to je prva epizoda gdje je zagor poljubio zensku osobu
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________
JEBEMTI !!! KOJI SPOILER ! (što se tice tajne o podvodnom cudovištu) Nisam cito taj strip u zlatnoj seriji i jedva sam ceko da kupim ovaj EXTRA, i bolje da nisam procito tvoj post, šta sam uopce citao ovaj topic, aaaaarrrrrghhhh! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/09/2005 : 01:12:12
|
da, sada dolazi jedna od boljih i duzih prica sa zimskom zmijom i fridom... ako se ne varam to je prva epizoda gdje je zagor poljubio zensku osobu
_________________________ Fire walks with ME!! _________________________ [/quote]
Ona ljubljenja muškaraca ranije i nisu toliko bitna.
>>> I hope the party in my head never stops <<< |
Edited by - Obi-wan on 10/09/2005 01:12:39 |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:04:09
|
ma joj!! mene nervira to sto kod nas stripovi kasne mjesec - dva za hrvatskom!!! nabavio sam crni brod (i imam sve prije njega) a u sarajevu je izasao veracruz tek!!! i trojica u opasnosti (koji sam ja nabavio davno, jos dok sam bio na moru) i sad moram cekati mjesec - dva da bih procitao nove epizode
ZAGOR PRICA... |
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:36:54
|
quote: Originally posted by JORGE
quote: Originally posted by Bardho
Sad za koji dan bi trebao doci na kioske novi Zagor Extra pod nazivom "Prokleta koliba", nastavak prijašnjeg stripa "Tajanstvene vode" u kojem se Zagor bori protiv onog cudovišta iz vode. Sto ocekujete u tom stripu? Meni se cini da je Zagor vec ubio to cudo u "Tajanstvenim vodama" kad ono na naslovnici "Proklete kolibe" ponovo on. Mozda ima neku bracu... The Force is in my hands....
Onaj treci istraživac je pronašao kolibu i kušao napitak te se pretvorio u vodenjaka. Mislim da bi ti to tak išlo.
da, onaj treci istrazivac, koji je nestao u zadnjem broju Zagora extra je pronasao tu kolibu u kojoj je zivio covjek koji je bio sadasnje cudoviste, a iza kolibe mi se cini da je neki bunar cija voda je krivac, ako se ne varam :)))) zamalo je i ciko popio, kakvo bi to bilo cudoviste :)))
JEBEMTI !!! KOJI SPOILER ! (što se tice tajne o podvodnom cudovištu) Nisam cito taj strip u zlatnoj seriji i jedva sam ceko da kupim ovaj EXTRA, i bolje da nisam procito tvoj post, šta sam uopce citao ovaj topic, aaaaarrrrrghhhh!
Sta ces, nesrece se dogadaju.
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:37:39
|
quote: Originally posted by nedim
ma joj!! mene nervira to sto kod nas stripovi kasne mjesec - dva za hrvatskom!!! nabavio sam crni brod (i imam sve prije njega) a u sarajevu je izasao veracruz tek!!! i trojica u opasnosti (koji sam ja nabavio davno, jos dok sam bio na moru) i sad moram cekati mjesec - dva da bih procitao nove epizode
ZAGOR PRICA...
Razmisljaj ovako: "vrijeme brzo prolazi".
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:47:01
|
ma... imam nke seme da odem do mora!! kad bi uspio valjalo bi pravo!! al bi onda cijelu zimu cekao jer bi sve to sto ce izlaziti vec nabavio na moru
ZAGOR PRICA... |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:56:09
|
quote: Originally posted by JORGE JEBEMTI !!! KOJI SPOILER ! (što se tice tajne o podvodnom cudovištu) Nisam cito taj strip u zlatnoj seriji i jedva sam ceko da kupim ovaj EXTRA, i bolje da nisam procito tvoj post, šta sam uopce citao ovaj topic, aaaaarrrrrghhhh!
sori sljedeci puta cu navesti spojler. nisam htio da ostali koji su o ovoj temi raspravljali budu u nedoumici ili da nagadjaju sto je dalje a kakva tek sad prica dolazi...
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 10/09/2005 : 12:59:25
|
quote: Originally posted by Obi-wan
pa i nisu, ovdje je zagor konacno nakon 10 godina dokazao da nije gej i da voli i zenske. ali sta se tice zenskih mislim da mu niko nemoze prigovoriti sta se tice ukusa
|
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Posted - 10/09/2005 : 13:10:04
|
quote: Originally posted by Obi-wan
pa i nisu, ovdje je zagor konacno nakon 10 godina dokazao da nije gej i da voli i zenske. ali sta se tice zenskih mislim da mu niko nemoze prigovoriti sta se tice ukusa
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/09/2005 : 18:56:07
|
Napokon je gotova ova dosada sa mocvarnim cudovištem,kojeg namjerno nemam u ZS kolekciji,a iz priloženog vidi se i zašto."Zimska zmija" je krenula,pocinje bolje doba Zagora,a ja necu imat šta citat godinu dvi dana,osim usporedivanja prijevoda u oblacicima... Ma neka...
|
|
|
Topic |
|