Author |
Topic |
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 03:46:46
|
Vest je super, naravno - pa nema smisla vracati se na epizodu "Utvare" al' 'ajd da se pomene: Pored Nathana-decaka, medju slucajnim prolaznicima je i sir Oliver:) Strana 57, prva slicica u drugom redu:)
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 06:08:22
|
quote: Originally posted by LeeMan
Evo jos jedne informacije od SC, da reshimo neke polemike, vezano za ta piratska izdanja:
"U "skorijoj buducnosti", do Juna 2006 god u planu je prvi specijalni broj i to ce najverovatnije biti spec.broj 5 - Kuca izgubljenih ljudi. Ideja je da se svi spec.brojevi objave ukljucujuci i one objavljene od strane Dnevnika ( brojevi od 1-4 ) ali prvo bi izasle do sada neobjavljene epizode ( spec.broje 5,6,7,8,9,10,11,12... )
Sto se tice Giganta i Maxija oni ce biti objavljeni hronoloski kao u originalu."
Ja necu imati s' kim ostati mlad ako svi ostarite... **************************************** ...Minulo je od tih neveslih dana vec skoro pola vijeka, djeda odavno nema na ovome svijetu, a cesto mi se desi dok se setam bastom da mi se prosto place, iako ne znam ni sta me boli ni sta sam izgubio...
Ne znam zašto hoce da objavljuju specijalce koji su izašli prije rata.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6232 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 06:46:57
|
Zasto Berni objavljuje DD Extru? Verovatno hoce da imaju komplet specijalaca. Sto da ne?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 07:12:03
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Zasto Berni objavljuje DD Extru? Verovatno hoce da imaju komplet specijalaca. Sto da ne?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Aco je dobro rekao, neka prvo objave ono što nije izašlo pa neka onda objavljuju stare specijalce.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 17/01/2006 : 12:21:40
|
Ova vijest je izvanredna što se tice Dylanovih specijala.Ali Aco je u pravu,prvenstveno neka se objavi sve što nije objavljeno,pa tek onda stariji brojevi objavljeni od Dnevnika i pirati.Jedino,ako SC želi ici rednim brojevima,onda se cini iznimka. Jer volio bi i ja da imam originalnu numeraciju Dylanovih specijala. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 13:55:46
|
Ma nek samo izdaju i stare i nove... Ja ih doma nemam, tak da mi je svejedno. Cekam na te stare specijalce još od pocetka izdavanja DD Extra
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/01/2006 : 15:35:30
|
Mogli bi te specijalce izdavati više od jednom godišnje... onak' jedan na ljeto i jedan za božic.
in the evidence of its brilliance |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 17/01/2006 : 15:37:23
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Aco je dobro rekao, neka prvo objave ono što nije izašlo pa neka onda objavljuju stare specijalce.
Pa to i jeste plan.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 16:14:01
|
samo napred. redovne DD od Systema ne kupujem jer cu pricekat L. Extra, no ovi specjali, giganti, itd... bi me mogli premamit.
i ja sam prošle godine ocekivao Maxi DD od strane ludensa, isto kao Kico... jedno od vecih razocaranja sa njihove strane. Srecom više je bilo pozitive |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 17/01/2006 : 16:17:31
|
quote: Originally posted by kiky
Mogli bi te specijalce izdavati više od jednom godišnje... onak' jedan na ljeto i jedan za božic.
in the evidence of its brilliance
Ja bih voleo da izlazi i po pet godišnje...)))
GENS UNA SUMUS |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 17/01/2006 : 16:30:56
|
quote: Originally posted by jang
samo napred. redovne DD od Systema ne kupujem jer cu pricekat L. Extra, no ovi specjali, giganti, itd... bi me mogli premamit.
i ja sam prošle godine ocekivao Maxi DD od strane ludensa, isto kao Kico... jedno od vecih razocaranja sa njihove strane. Srecom više je bilo pozitive
Ti stvarno imas strpljenja I verovatno devet zivota kad ti se isplati da toliko cekas
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 16:40:36
|
Za gigantima imate zasto zalit, jer su tamo uglavnom dobre price, ali Maxijima se ne bi veselio jer su uglavnom katastrofalno losi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/01/2006 : 16:43:13
|
quote: Originally posted by SejoSexon Ne znam zašto hoce da objavljuju specijalce koji su izašli prije rata.
Pa recimo zato da bih ja mogao da bacim ove preplacene Dnevnikove kupuse i konacno imam normalnu kolekciju.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 17/01/2006 : 16:52:25
|
quote: Originally posted by Aco
Neka oni objave prvo ovo što je neobjavljeno a za ove Dnevnikove cemo kasnije lako.
Bond.James Bond.
aco je pravo rekao svida mi se takav plan
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 17/01/2006 : 17:23:17
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Pa to i jeste plan.
Onda cemo se nacekati dok objavljeni specijalci dodu na red.
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 17/01/2006 : 18:23:09
|
quote: Originally posted by jang
i ja sam prošle godine ocekivao Maxi DD od strane ludensa, isto kao Kico... jedno od vecih razocaranja sa njihove strane. Srecom više je bilo pozitive
Ti stvarno imas strpljenja I verovatno devet zivota kad ti se isplati da toliko cekas
ma brzo ce to...samo da prode OI u Pekingu, tamo za OI u Londonu vec bi mogli izaci |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 17/01/2006 : 18:24:08
|
:)))
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 17/01/2006 : 19:08:24
|
Aha. Tx.
|
|
Topic |
|