forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus - najava novih izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 15:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Vrijeme je da prestanemo kupovati bas sve sto izadje. Ja prvi sam prestao, cak ne zbog novca koliko sam shvatio da mi neke stvari zaista nisu bitne.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 30/09/2005 : 16:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Vrijeme je da prestanemo kupovati bas sve sto izadje. Ja prvi sam prestao, cak ne zbog novca koliko sam shvatio da mi neke stvari zaista nisu bitne.

a jebi ga, lako je to reci....bonellija nema šanse da prestanem, a ovo izvan bonellija što ste poceli izdavati berni i ti je više nego dobro....ne kupujem sve što izlazi ali barem 90% da....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 16:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Onda se uclani u biblioteku i posudi:-)

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 30/09/2005 : 16:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
he he
ja inace ne kupujem sve
meni je masu toga bezveze
al u zadnje vrime pocinje navala pravih stvari
i to podržavam
inace uspija sam se ( barem dosad ) uspješno suzdržat od nabave HC albuma jer to je direktan put u pakao
al prsti svrbe
uf kako svrbe
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/09/2005 : 16:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Zna li se hoce li ove jeseni izaci i dva Bookglobeova Blueberrya? Mislim, s obzirom da su ove godine vec izasla dva.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 16:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ne znam za Blueberrya, ali znam za Iznoguda:-)

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/09/2005 : 16:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

Iskustvo je pokazalo da kako god da napravis i kako god postupis ne valja, jer uvijek ce se naci netko tko ce se buniti i kome nesto nije po volji. Ima Bernard pravo, suti i radi po svome, a neka laje tko sta hoce. Do prije dvije tri godine su kukali kako malo toga izlazi, sad je vec previse. Ja osobno mislim da je to dobro, neka ljudi koji su do sada kupovali sve jer toga nije bilo tako puno sada kupuju ono sto im se svidja. ne vidim sto je lose u tome sto se izbor prosirio.

Naravno da puno novih izdanja ima loših posljedica, trebam samo pogledati moj konto.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/09/2005 : 16:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Kukaš gore od stare babe!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/09/2005 : 16:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Covjek bi pomislio da je tebi u interesu da se proda što više tvojih izdanja!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/09/2005 : 16:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Problem je u tome što sam za Bonellijeve stripove vezan pupcanom vrpcom pa me hebeno svrbi kada gledam ono što izade,a ja ko fol da cekam mjesec po mjesec da kupim.
Bolje vi štampajte odjednom, a dajte u striparnice mjesec po mjesec.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/09/2005 : 16:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:

Ima Bernard pravo, suti i radi po svome, a neka laje tko sta hoce.

Ne mogu se slagati. To je protiv od svih trendova i logike koja valja danas. Nije mi jasno cemu to sluzi. Ili bolje - cega se Bernard boji? Neizvjesnost nije dobra ni za jedan posao. Kot Bernarda se zapravo ne zna nista. Kupujem Torpeda i dodje jos Mali Spirou 3 i 8! Ili kupim Dampyra i odma mi se kaze da sutra dolaze i neki Bestselleri! Ko? Sta? Kako? Ili odjednom Mark i Blek! I nikome nista.

Ok, mogu spekulirati i reci da je u krajnoj fazi verovatno svejedno. Prodace se manje vise isto primjeraka bude li nesto najavljeno ili ne. Ali ovde se ne radi o tome.

Nek mi netko objasni (reko jednom Djole da zna zasto je tako i pri tome je ostalo) sta Bernarda sprijecava da nam najavi do kraja godine novog Jeremiaha, Bona i slicno?

Vi ste najavili i to je jako dobro. Time se odrzava kontinuitet (koji je kot stripova jako bitan), odrzava se publika i pravi se reklama koja ce mozda ipak donijeti i kakvog novog citatelja, zar ne? I sta je par "glupih" postova na forumu u poredbi sa tome, da znamo da nas ocekuju odlicna Klara, Love & Rockets a mozda i Julia te MV?

Jack the Black.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/09/2005 : 16:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

Dobrodosao u moj tim ! Mislim da sam ja ipak bio prvi koji je prestao !

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/09/2005 : 16:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

ti sada ništa ne kupuješ

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 16:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Covjek bi pomislio da je tebi u interesu da se proda što više tvojih izdanja!

Pa je, ali realno, jasno mi je da je novcanik stripofila sve optereceniji. Rjesenje je ili birati sto kupujes (dakle, MV ne, Juliu da, recimo) ili posuditi u biblioteci i procitati.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/09/2005 : 16:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Kukaš gore od stare babe!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Ubi me kapitalizam!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Problem je u tome što sam za Bonellijeve stripove vezan pupcanom vrpcom pa me hebeno svrbi kada gledam ono što izade,a ja ko fol da cekam mjesec po mjesec da kupim.
Bolje vi štampajte odjednom, a dajte u striparnice mjesec po mjesec.

Kog smisla ima stampati sve i onda dati jedan po jedan u striparnice, kada moramo platiti prava i tisak za svih 6 odmah?

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
quote:

Khm...ja nikad nisam ni kupovao nista osim Zagora.

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mike
Ne mogu se slagati. To je protiv od svih trendova i logike koja valja danas. Nije mi jasno cemu to sluzi. Ili bolje - cega se Bernard boji? Neizvjesnost nije dobra ni za jedan posao. Kot Bernarda se zapravo ne zna nista. Kupujem Torpeda i dodje jos Mali Spirou 3 i 8! Ili kupim Dampyra i odma mi se kaze da sutra dolaze i neki Bestselleri! Ko? Sta? Kako? Ili odjednom Mark i Blek! I nikome nista.

Ok, mogu spekulirati i reci da je u krajnoj fazi verovatno svejedno. Prodace se manje vise isto primjeraka bude li nesto najavljeno ili ne. Ali ovde se ne radi o tome.

Nek mi netko objasni (reko jednom Djole da zna zasto je tako i pri tome je ostalo) sta Bernarda sprijecava da nam najavi do kraja godine novog Jeremiaha, Bona i slicno?

Koliko se meni cini, Bernard ne voli da ga ljudi gnjave kad ce ovo, kad ce ono i zato ne voli nista najavljivati jer se jako cesto desi da nesto kasni zbog stvari na koje on kao izdavac ne moze utjecati. Ali za precizan odgovor ces ipak morati pitati njega.

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
quote:

Vrijeme je da prestanemo kupovati bas sve sto izadje. Ja prvi sam prestao, cak ne zbog novca koliko sam shvatio da mi neke stvari zaista nisu bitne. zbog toga sto sam se nedavno ozenio i Anita mi opasno prijeti.

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

quote:

Khm...ja nikad nisam ni kupovao nista osim Zagora.

Vidi se po signature-u , navijas za pogresan tim , slusas Bon Jovija aka katastrofalna muzika, nije ni cudo sto samo citas zagora moglo je i gore biti no nema frke sada znamo razlog za to

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

quote:

Vrijeme je da prestanemo kupovati bas sve sto izadje. Ja prvi sam prestao, cak ne zbog novca koliko sam shvatio da mi neke stvari zaista nisu bitne. zbog toga sto sam se nedavno ozenio i Anita mi opasno prijeti.

Konju!:-)
Cuj, prije bih donio kuci kutiju ZS i LMS koju bih platio 150 Eura pa je sizila, sad doneses par trejdova i albuma pa se ne buni (jer to je samo par komada). Nema veze sto kostaju isto:-)

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 30/09/2005 : 17:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ha ha ha ha zakon!! :-))))

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/09/2005 : 17:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Iako za pocetak treba pazljivo izdati samo 15-tak knjiga(30 epizoda) u startu pa sljedeci mjesec moze se ubrzati"

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/09/2005 : 17:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Ne znam za Blueberrya, ali znam za Iznoguda:-)"

ne znam jesu li ovo ljudi previdjeli ili je neka sala? jel to fakat berni ide opet na iznoguda(znam da je nekad davno izdavao one meke)? to bi bilo super. iznogud mi je bio jedan od najboljih u politikinim zabavnicima(ako se dobro sjecam tamo sam ga tamo citao)

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000