forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nešto malo o tim nekim DD piratima...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/10/2005 : 12:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:
Originally posted by stinky

i naravno, još jednom pokazuješ da ti je humor posran, kako u seriji, tako i na forumu

Zelio bi da samo tebi i tebi iskljucivo naglasim da ja nisam onaj pravi seinfeld iz serije a usput bi zelio da dodam da nickovi s foruma zagor,ken parker,witchblade nisu pravi junaci iz stripa koji su se uclanili na ovaj forum !

"And now for something completely different... "

hehe
to nikad ne možeš znati do kraja
evo recimo ja - upravo sam A U T E N T I C A N!!!

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/10/2005 : 12:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Naravno u shangri la nikada ne znas ko je lud a tko voli lude :))). Stinky zao mi je da ti ovo moram reci ali nisi autentican, jebiga ispod prosjeka si ali ako se budes potrudio bices prosjecan sto je ja mislim cilj tvog zivota, prosjecnost i metafizika :p.

Stinky bolan znas da se zezam nije valjda da ovo uzimas za ozbiljno.

P.S Ja sam pravi Seinfeld !
P.P.S. Pogledaj iza kauca tko se skriva s chain saw buahahaha ! :p

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/10/2005 : 13:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
seinfeld,

JA SAM LEGENDA! INSTITUCIJA! (opširnije zašto je tome tako, u s k o r o !)

usput, teksaška noc motorne vještice ovog ljeta je urbana legenda cak i u ulici brijestova petkom

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/10/2005 : 13:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Evo otvaram knjigu i gledam pod legende kad ono nista,gledam pod metafizickim legendama kad ono bukowski , nema stinkija.
Ali otovri knjigu za Chanel 5 kad ono gle cuda pise da se stinky moze rijesiti legendarnim parfemom. Shit parfem te pobjedi :((.
Ali evo otvorih drugu knjigu i gle cuda Seinfeld legendarna najbolja serija svih vremena (posle fawlty towersa jer je to zakon). I neko napisa jos nesto: " Thx for nothing ! " , vidi se da ima humora onaj koji je to napisao :p !

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/10/2005 : 13:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
fawltz towers + seinfeld NAJBOLJE serije svih vremena!!!!!!!
pfffft!
netjemo se lazemo:))PPpppPpp

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/10/2005 : 14:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Evo ovako: Juche sam se vratio iz Italije, i naravno nisam mogao odoleti da ne kupim Dilana...Uzeo sam Specijal SUPER BOOK 35 - 4 PRICHE...130 strana... a cena, prava sitnica :0))) 4.50Eura...mislim o chemu prichamo, kad oni mogu legalno izdavati svoje specijale po toj ceni, zasto izdavacke kuce u CRO ne pocnu sa izdavanjem ovih izdanja, pa neka budu i 5Evra?

Mislim, o cemu ti tu pricas? Znas li ti koji oni tiraz tiskaju i znas li ti koliko to utjece na prozivodnu cijenu jednog primjerka? I svejedno, to je opet skupo. 130 HC stranica za 4.5 Eura, Bernijev Dampyr je 192 stranice za 8.5 Eura.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/10/2005 : 14:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
On je mislio, barem sam ja tako shvatio, da Bernard pocne s prodajom it. stripova tj. kupi direktno od bonelija te maxi/gigante stripove i prodaje po hr. kisocima . Sad , tko ce to kupiti pitanje je godine jer malo njih zna it. ...

Edited by - seinfeld on 02/10/2005 14:22:14
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/10/2005 : 14:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Markos

stinky, ne seri.

markos, kaj ti sad to znaci
jel se oceš svadati ili što

ili hoceš da ti Zagortustra postavi dijagnozu

ovako, prvo cemo poopceno
ljudi jednostavno ne mogu prihvatiti razlicitost
onda iz toga slijedi, u manjoj ili vecoj mjeri, dezorijentacija u svijetu
zbog toga su propisane dogme da bi ljudi mogli biti u interakciji sa okolinom /koja je po samoj svojoj prirodi razlicita, sve je razlicito od svega/
i kad dode netko /nadcovjek/ koji se ne drži slijepo dogmi, samom svojom pojavom stupa u konflikte sa ostalima (dogmaticarima)

i eto, zato ti shvacaš moje izjave atakom na sebe osobno, jer ne možeš podnijeti silinu Istine

drugim rijecima, ja kažem "autori otimaju kradu, a konobari siluju po ulazima", a ti to projiciraš na samog sebe i tražiš nacin da me eliminiraš, odstraniš, dezintegriraš, rastociš...iako u biti nije bilo izricitog napada na tebe

Ne, uopce ne shvacam tvoje postove kao napad na sebe, dozivaljavam ih kakvi jesu, gomila preseravanja. I ne zelim se svadjati, samo mi ide na zivce tvoja amaterska fascinacija filozofijom i besmisleno nabrajanje cudnih rijeci koje si vidio u zadnoj knjizi koju si procitao. A iznad svega mi ide na zvice tvoje pljuvanje po autorima. Sto nisi rekao Ferriju kad je bio tu da je lopov, da otima i krade? Sto mu se nisi pohvalio sa Zagor piratima koje imas u kolekciji? Sto se nisu autori tih pirata dosli pohvaliti svojim izdanjima? Sto, ako u tome nema nista lose, skrivaju identitet? Ako to nije kradja, cega se boje?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/10/2005 : 14:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

On je mislio, barem sam ja tako shvatio, da Bernard pocne s prodajom it. stripova tj. kupi direktno od bonelija te maxi/gigante stripove i prodaje po hr. kisocima . Sad , tko ce to kupiti pitanje je godine jer malo njih zna it. ...

Mislim da si krivo shvatio.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 02/10/2005 : 14:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

Mislim da si krivo shvatio.

LeeMan:

"kad oni mogu legalno izdavati svoje specijale po toj ceni, zasto izdavacke kuce u CRO ne pocnu sa izdavanjem ovih izdanja, pa neka budu i 5Evra?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/10/2005 : 14:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ako je zaista mislio da se prodaju tal. stripovi na hr. kioscima onda...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/10/2005 : 15:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Da se i ja ubacim: Velike rijeci su odlika malih ljudi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 02/10/2005 : 16:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

Ako je zaista mislio da se prodaju tal. stripovi na hr. kioscima onda...

no comment
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/10/2005 : 16:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Da se i ja ubacim: Velike rijeci su odlika malih ljudi.

Mrzim mrznju!

MA hajde da su to velike rijeci, to bi bilo OK nego su to nerazumljive velike rijeci, nema povezanosti od rijeci do rijeci a kamoli od recenice do recenice

Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 02/10/2005 : 16:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message
Ocito nema smisla objasnjavati. U usporedbi sa piratima Ken JE jeftin, u svakom pogledu. Ti ne trebas superluksuzna HC izdanja, i zato lijepo kupujes ocajna SC izdanja koja kostaju skuplje od superluksuznih HC. Zanimljivo, zar ne?
I kako uopce mozes usporedjivati Libellus i pirate? Mi objavljujemo ono sto smijemo i na sto imamo prava, a pirati ono sto ce budale najvise platiti.
-------------------------------------------------------------

Marko, ajde da preskocis neki put SC izdanja. Ako mislis da su nasa izdanja losa ti ih lepo nemoj kupovati. Pored MV ( koji je izlazio ) i KP koji izlazi u mekom izdanju mi smo objavili i 10ak izanja u boji ( Bic,Inkal,Kalvin,Reptorsi...) koji kvalitetom nezaostaju za Marketprintovim albumima i albumima drugih izdavaca.

Mene samo iritira jedan stav koji vec duze vreme provejava na ovom sajtu a to je da osim Bonelijevih izdanja ne postoje druga izdanja koja su vredna pomena.

Ja na ovom forumu nikad nisam rekao nista lose ni o jednom izdavacu a ako bi i imao neki komentar trudio bi se da to kazem coveku u lice.

PS.
Cestitam na dobijanju prava za Magicni Vetar koji ces poceti da stampas u tvrdom povezu.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 02/10/2005 : 17:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by panasonik

Mene samo iritira jedan stav koji vec duze vreme provejava na ovom sajtu a to je da osim Bonelijevih izdanja ne postoje druga izdanja koja su vredna pomena.

Samo je Bonelli važan.
Znaš i sam koliko ljudi na Balkanu obožavaju sapunice. A što je Bonelli nego jedna obicna talijanska sapunjara.

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 02/10/2005 : 17:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

To nisu dvije epizode posebno, vec dvije zajedno. To mi dodje nesto kao HC raccolta

Znaš i sam što je HC raccolta.

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 02/10/2005 : 17:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
Ja necu kupovati jos jedno izdanje MV-a jer mi je ovo SysComovo sasvim ok. KP (Lib) kupujem (eventualno) samo do brojeva koje izdaje SysCom i to je to. Prakticno i jednostavno. Evo, sad imamo i reizdanja Marka i Bleka po tri epizode i što ce mi više stari (mislim na one do brojeva 200-300) ZS i LMS brojevi od koji je neke teško pronaci a nisu baš ni jeftini.
Za kolekcionare i ljubitelje pojedinih junaka (primjer - naš wiz i DD) potpuno mi je razumljivo da ce nabavljati sva moguca izdanja.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/10/2005 : 17:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Pored MV ( koji je izlazio ) i KP koji izlazi u mekom izdanju mi smo objavili i 10ak izanja u boji (Bic,Inkal,Kalvin,Reptorsi...) koji kvalitetom nezaostaju za Marketprintovim albumima i albumima drugih izdavaca.

Reptorsi nisu jos izasli.

Inace, skracenica sa soft cover i System Comics je ista, pa tako moze doci do zabune oko onoga o cemu se prica.

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/10/2005 : 17:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ocito nema smisla objasnjavati. U usporedbi sa piratima Ken JE jeftin, u svakom pogledu. Ti ne trebas superluksuzna HC izdanja, i zato lijepo kupujes ocajna SC izdanja koja kostaju skuplje od superluksuznih HC. Zanimljivo, zar ne?
I kako uopce mozes usporedjivati Libellus i pirate? Mi objavljujemo ono sto smijemo i na sto imamo prava, a pirati ono sto ce budale najvise platiti.

Marko, ajde da preskocis neki put SC izdanja. Ako mislis da su nasa izdanja losa ti ih lepo nemoj kupovati. Pored MV ( koji je izlazio ) i KP koji izlazi u mekom izdanju mi smo objavili i 10ak izanja u boji ( Bic,Inkal,Kalvin,Reptorsi...) koji kvalitetom nezaostaju za Marketprintovim albumima i albumima drugih izdavaca.

Ja na ovom forumu nikad nisam rekao nista lose ni o jednom izdavacu a ako bi i imao neki komentar trudio bi se da to kazem coveku u lice.

PS.
Cestitam na dobijanju prava za Magicni Vetar koji ces poceti da stampas u tvrdom povezu.

Milane, faul u napadu. Pod SC sam mislio na Soft Cover, pogledaj malo bolje cijeli post i na stao sam se referirao. Sto se mene i odnosa prema Systemu tice, mislim da kena i mv radite vise ili manje lose, zavisi, a albume u boji dobro, i to sam ponovio dosta puta javno ovdje. Sto se zajedljivog komentara o objavljivanju MV u tvrdom uvezu tice , jako se dobro sjecam da si mi na crsu rekao kad si vidio nase kenove "ovako smo mi trebali raditi MV", a odjednom se i u vasem Kenu pojavila pjesmica.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/10/2005 : 18:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

PS.
Jesu li prava sada dobivena ili ne???

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 02/10/2005 : 18:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Pored MV ( koji je izlazio ) i KP koji izlazi u mekom izdanju mi smo objavili i 10ak izanja u boji (Bic,Inkal,Kalvin,Reptorsi...) koji kvalitetom nezaostaju za Marketprintovim albumima i albumima drugih izdavaca.

Reptorsi nisu jos izasli.

Inace, skracenica sa soft cover i System Comics je ista, pa tako moze doci do zabune oko onoga o cemu se prica.

Dajem odobrenje da koristite moju skracenicu SysCom
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 02/10/2005 : 18:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Mislio sam na to da Bernard krene sa prevodjenjem tih specijala, i izdavanjem istih na hrvatskom jeziku, po ceni od 5evra...i ne zanima me sto drugi stripovi imaju po 200 strana i cena njih je 8-9evra, Dilan ne vredi vishe od 5Evra...osim ako nije neko chudo od broja...

A opet koja je fora da se ne izdaju svi brojevi, pa kako onda da popunim kolekciju? NIKAKO!
Evo sad sam dobio jos jednog Dilana na italijanskom, Gigant br.6, A4 FORMAT...232str.,4priche...
Ima da ga prevedem i odstampam u sopstvenoj reziji pa cu ga prodavati po 4-5 evra...ako Bernard nece da ga izda na hrvatskom...

Volim i ja vas...!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16827 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/10/2005 : 19:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
tak je a ja sam kupac br.1

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 02/10/2005 : 19:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Sad kad sam procitao "Sudnji dan" i "Zlocine iz ljubavi" (pirat verzije), i k tome dodamo "Ples Smrti" (izdanje Slobodne Dalmacije DD #1), to vam je prvi broj DD Giganta. I odlican je!

Citam o tim DD Gigantima na internetu, ocjene nekoliko prvih su jako dobre. I evo neka Bernard proba izdat barem jedan (izdano ih je do sada u italiji 15), pa makar HC verziju i nek cijena bude najviše do recimo 70 kuna... mislim da bi to išlo.
Prije Bernard nego opet pirati.

you candy perfume girl
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000