forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NOVI MM – Slucaj Majorana
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/10/2005 : 13:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

I jel se planeta zove Altjeringa? A n Zemlju su došli samo kao istraživaci ili u potrazi za necim?

Ne, maštovito se zove Kundingas.

Što se tice dolaska na Zemlju, to ti je Bertta zakomplikovao u cetvtom Gigantu, a postoje indicije i da su vanzemaljci koji su izigravali Tuatha di Daanan u prvom gigantu takode Kundingasi - tako da na to pitanje ne bi mogao niko osim Castellija (ili eventualno Recagna i Berette) da ti odgovori.

--
"By Lenin's beard...!"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/10/2005 : 15:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:
Originally posted by prozirna senka

Ja:-P Ali to se ne racuna:)

Pa da, ljudi ce vec pomisliti da smo se dogovarali da pišemo recenzije koje cemo jedan drugom komentarisati. ;)

Nego, cemo da odradujemo Nedodiju?

And check yoor mail.

--
"By Lenin's beard...!"

Ocemo, nego sta Za vikend cu da naskrabam nesto, ako Bog da.
Imas mail.

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

plavi
Junior Member

426 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 14/10/2005 : 00:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
WOW,kakva prica! Alfie is the BEST!
Hocemo nastavak sledeceg meseca,jedva cekam da vidim sta se desilo!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Ned Mace

Ne mogu vjerovati da prica završava u 30 stranica iduceg broja . Mega-dugi, detaljni zaplet uz beskonacni ekspoze Chrisa Towera i onda kraj u 30 stranica iduceg broja, vec sam lagano razocaran... Toliko interesantnih stvari ovlaš dotaknuto i po svemu sudeci ostavljeno za neku drugu priliku, pa tko ce to docekati

i mene je to saznanje šokiralo, cijelu jednu epizodu napraviti kao jedan veliku uvod u pricu i onda epilog sastaviti u 30str iduceg broja. bezveze. a prica je, nakon dugo vremena, bila zaista obecavajuca.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
usput, na strani 81 martin govori chrisu o slici umiruceg vanzemaljca kojem pomažu ljudi iz "drugdje" koju mu je chris jednom prilikom pokazao...e u kojem je to broju bilo?
Go to Top of Page

Tomas Otto
Average Member

Slovenia
699 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 22/11/2005 : 01:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tomas Otto's Homepage  Send Tomas Otto a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

usput, na strani 81 martin govori chrisu o slici umiruceg vanzemaljca kojem pomažu ljudi iz "drugdje" koju mu je chris jednom prilikom pokazao...e u kojem je to broju bilo?

Dnevnik Specijalni broj 2 Ledeni grad

----------------------
I always keep a supply of liquor handy in case I see a snake - which I also keep handy.
-- W.C. Fields
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2005 : 09:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

quote:

Ne mogu vjerovati da prica završava u 30 stranica iduceg broja . Mega-dugi, detaljni zaplet uz beskonacni ekspoze Chrisa Towera i onda kraj u 30 stranica iduceg broja, vec sam lagano razocaran... Toliko interesantnih stvari ovlaš dotaknuto i po svemu sudeci ostavljeno za neku drugu priliku, pa tko ce to docekati

i mene je to saznanje šokiralo, cijelu jednu epizodu napraviti kao jedan veliku uvod u pricu i onda epilog sastaviti u 30str iduceg broja. bezveze. a prica je, nakon dugo vremena, bila zaista obecavajuca.

Ali, to je prakticno uvod od cijeli ciklus od desetak epizoda, ne možeš uvijek imati lagani start od 3,4 epizode. Bolje da ne donosimo pretjerane zakljucke prije nego vidimo ostatak...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7859 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/11/2005 : 13:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
onakva prica traje još samo 30 stranicacudno.prica mi je dobra na pocetku,a citavu drugu polovicu stripa Chris prica pricice,što mi je ipak malo bilo dosadno.Martin mi je zanimljiv ali kad vidin onoliko teksta prode me volja za citati..i još nešto-sumnjam da ce nastavak izaci brzo,možda dode za dva mjeseca
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2005 : 13:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

a citavu drugu polovicu stripa Chris prica pricice,što mi je ipak malo bilo dosadno.Martin mi je zanimljiv ali kad vidin onoliko teksta prode me volja za citati..

Meni je to baš zanimljivo, kad ljudi i nešto pricaju, a ne samo pucnjava i tako nešto... Nisi možda odabrao krivog junaka? Edukativni dijalozi i Martinovi monolozi su svojevrsni trademark MM-a., barem po meni

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 22/11/2005 : 13:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ali, to je prakticno uvod od cijeli ciklus od desetak epizoda, ne možeš uvijek imati lagani start od 3,4 epizode. Bolje da ne donosimo pretjerane zakljucke prije nego vidimo ostatak...

Pa, ako je Slucaj Majorana mozda i ponajbolja epizoda ovog ciklusa, onda...

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/11/2005 : 14:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Tomas Otto

quote:

Dnevnik Specijalni broj 2 Ledeni grad

šteta što nemam taj specijalac...sve u svemu, hvala na informaciji.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/11/2005 : 14:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

slažem se, ali opet ova je prica (bez obzira što je uvod u jedan ciklus) imala toliki potencijal da se komotno mogla razviti na makar 2-3 kompletne epizode. za ostatak ciklusa cemo se dobrano nacekat, a plus nam naš najbolji MM-ovac na forumu, prozirna senka, ne donosi baš previše optimisicne najave za buduce epizode. ali eto vidjet cemo.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2006 : 09:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nije valjda da su se sad svi lektori i prevoditelji svijeta udružili – Dživaka, Candra, Šakti, Džainizam, Šiva, Šankar. Poceli smo pisati kako citamo... (barem ste mi mogli ostaviti Jivaku)

Ova epizoda zaista je samo uvod, zapravo prolog u kojoj je bilo najavljeno, koliko?!, 22 sljedece epizode do kraja ciklusa. Agharti, oni entiteti/duše skloni apatiji, andeli, Shogothi.
Spominje se neka epizoda iz 1993. godine, a iz te godine su u RH objavljene samo 2 jednodijelne epizode (od 12), a pripadaju talijanskom ciklusu. Dakle senka, koja je u pitanju epizoda?

Potvrdila mi se i sumnja za onu sobu, to je uistinu iz 2001. Odiseje u svemiru. Uglavnom, ocekivao sam puno više od ove epizode, a i do kraja ciklusa (22 epizode) cemo se nacekati dugi niz godina, procjenjujem 5 godina minimalno...
Ono pred kraj je Shamballa ili Agharti ili Nathanova Metropola?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2006 : 09:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
Prvo pojavljivanje u MM Gigantu #1, nadalje se u jednom od specijalaca objašnjava kako to da živi vec 100 godina, i ima ga još ponegde.

Ovo bi mi možda bilo jasno da u gigantu prvom nije bilo razjašnjeno što radi Maxwell u Bariju 1995. godine... Ne baš kao momak koji živi 100 godina nego nešto drugo.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/01/2006 : 09:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Poziva se na bis "Dzasperov povratak".

http://www.ubcfumetti.com/mm/191.htm ;-)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Edited by - prozirna senka on 13/01/2006 09:34:22
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2006 : 09:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
he, he, vidiš ja sam takoder mogao prvo skoknuti na ubc
Sad mi je jasno, organizacija koja ocekuje dolazak Antikrista, smak svijeta, novo tisucljece/milenij, sve su to pripreme za veliki krah koje ce predvidam za 22 epizode Martin neutralizirati...

Ona druga što pocinje epizoda licim i na pricu Walta Disneya, pomalo kao bajka iz 1001. noci. Nisam prepoznao Montanarija u crtežu, što on radi, tuš ili olovka?

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/01/2006 : 09:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Pa ja jos nisam cuo niti za jedan milenijum koji pocinje sa nulom. Nista sa nulom ne pocinje, sa njome se, valjda, zavrsava. Ali to je samo jedna u nizu budalastina vezanih za ovo "Odbrojavanje".

Bice da je Montanari radio olovku a Piccoli tus. Nisam siguran.
Kako ne prepozna Montanarija??? Previse crne vinjete, previse senki?;-)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/01/2006 : 11:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>svijeta, novo tisucljece/milenij,

Na Balkanu i Milenij kasni...:)

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 10 na svim kioscima! *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2006 : 12:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Da si informaticar, znao bi koliko je 0 važna, i da su informaticari stvarali kalendar, 2000. bi sigurno bila prva godina novog milenija. No Millenium bug se morao desiti 2000., i smak svijet takoder...
No, ovo odbrojavanje je svakako simpaticna stvar!

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/01/2006 : 13:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Pa, možda te završetak "Slucaja Majorane" ostavi malo onak' u pitanju "I to je to?", ali pošto sam nakon citanja pretpostavio (poznavajuci Castellia) da bi to zacijelo mogao biti samo pocetak opet neke "sage", meni ova epizoda i nije tako loša. It's OK!

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 13/01/2006 : 14:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

Nije valjda da su se sad svi lektori i prevoditelji svijeta udružili – Dživaka, Candra, Šakti, Džainizam, Šiva, Šankar. Poceli smo pisati kako citamo... (barem ste mi mogli ostaviti Jivaku)

pa jel to u novom MM zaista tako pišu sva ta imena?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2006 : 15:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Senzacionalno! Martin i Orloff nisu jedini koji imaju Trece oko, korejac Tathgahata:

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/01/2006 : 18:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

Da si informaticar, znao bi koliko je 0 važna, i da su informaticari stvarali kalendar, 2000. bi sigurno bila prva godina novog milenija. No Millenium bug se morao desiti 2000., i smak svijet takoder...
No, ovo odbrojavanje je svakako simpaticna stvar!

Kasljuc! Ja bas diplomirah u skoli na Computer Networking-u, ali ajde... No, tacno je da informaticari nisu stvarali kalendar (hvala Bogu) vec astronomi...
Milenijumska buba i smak sveta? Uh, ovo je za Zagorelogtustru

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/01/2006 : 15:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
"...izgleda kao Eta Beta s Eta Bete,Mikijev prijatelj...iz njega izvlaci sve što mu treba..."
mm 58 stranica 87/2
Sjeca li se tko legendarnog prijatelja Mikija Mausa?
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 15/01/2006 : 12:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message
Nevjerovatno ali istinito!

Jucer sam u Bosni na trafici kupio Dzivakin kamen!

Izgleda da smo napokon usli u Evropu!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000